Givi Ζελατίνα για Yamaha NMAX 125-155 2021 2153DT

Givi Ζελατίνα για Yamaha NMAX 125-155 2021 2153DTΚωδικός: 31930948

Η διάφανη ζελατίνα μοτοσυκλέτας της εταιρείας Givi προστατεύει τον αναβάτη από τον στροβιλισμό του αέρα, ο οποίος με την σειρά του δημιουργεί ταρακούνημα στο κράνος. Το ύψος της ζελατίνας όσον αφορά το παραπάνω φαινόμενο παίζει καθοριστικό ρόλο, καθώς όσο πιο ψηλή ζελατίνα επιλέξουμε τόσο καλύτερη εκτροπή του αέρα θα έχουμε. Βέβαια τα οφέλη μιας ζελατίνας...
Δες όλη την περιγραφή

ΠαράδοσηΠέμ, 19 Σεπ - Δευ, 23 Σεπ
+5,00 €μεταφορικά

Επιλεγμένο κατάστημα

Απόθεμα 1 τεμάχιο

Αναφορά προϊόντος

από 43,30 €

Περιγραφή

Η διάφανη ζελατίνα μοτοσυκλέτας της εταιρείας Givi προστατεύει τον αναβάτη από τον στροβιλισμό του αέρα, ο οποίος με την σειρά του δημιουργεί ταρακούνημα στο κράνος. Το ύψος της ζελατίνας όσον αφορά το παραπάνω φαινόμενο παίζει καθοριστικό ρόλο, καθώς όσο πιο ψηλή ζελατίνα επιλέξουμε τόσο καλύτερη εκτροπή του αέρα θα έχουμε. Βέβαια τα οφέλη μιας ζελατίνας είναι περισσότερα, όπως η προστασία από έντομα ειδικά τους καλοκαιρινούς μήνες, τα οποία λερώνουν την ζελατίνα του κράνους μας αλλά και το πάνω μέρος της ένδυσης μας. Τέλος αυτό που κάνει να ξεχωρίζουν τις διάφανες ζελατίνες σε σύγκριση με τις φιμέ είναι η καλύτερη ορατότητα που μας προσφέρουν σε όλες τις οδηγικές συνθήκες.

• Συμβατή με: Yamaha NMAX

Αξιολογήσεις

Αξιολογήσεις χρηστών

  • Όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες και τις διαστάσεις, δεν καλύπτει όλο το σώμα. Εγώ είμαι λίγο λιγότερο από 1.80 και ο αέρας ουσιαστικά σκάει πάνω στο κράνος. Οπότε μπορώ να πω ότι προστατεύει τον κορμό, σίγουρα καλύτερα από την υποτυπώδη μανίσια ζελατίνα. Αλλά δεν παρέχει την απόλυτη προστασία που παρέχουν οι μεγάλες πλην αντιαισθητικές ζελατίνες. Οπότε το επιλέγεις συνειδητοποιημένα. Η τοποθέτηση ήταν πολύ εύκολη και μάλιστα οι βίδες ήταν μεταλλικές ενώ η μανίσια ζελατίνα ήταν τοποθετημένη με πλαστικές βίδες! Επίσης ήταν η μόνη ζελατίνα που βρήκα στην οποία το τμήμα που ουσιαστικά ταυτίζεται με τη μανίσια ζελατίνα δεν είναι διαφανές, όπως σε άλλες ζελατίνες, αλλά φιμέ. Επομένως δεν φαίνονται τμήματα της μηχανής που δεν προορίζονταν να φαίνονται. Σε συνδυασμό με την πολύ καλή τιμή, άξια τα 5 αστεράκια. Προσοχή μόνο γιατί απαιτείται και το κιτ τοποθέτησης, που άλλα καταστήματα το συμπεριλαμβάνουν στην τιμή και άλλα όχι.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • marios 74 gr
    5
    1 στους 1 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Παρά πόλη καλή και όμορφη ζελατίνα το ύψος είναι τόσο όσο χρειάζεται για να κόβει τον αέρα η τιμή είναι αρκετά οικονομική και μιλάμε για μια επώνυμη ζελατίνα αν σκέφτεται ότι η Yamaha έχει 167€ και κάτι άλλες φιμέ και μη 100-150€ .

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Επιβεβαιωμένη αγορά

    Τίμιο για τα χρήματα του !!!

    • Ποιότητα κατασκευής
    • Έχει εύκολη τοποθέτηση
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;

Ερωτήσεις

3 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν