Grundig Θερμόμετρo Επιτραπέζιο για Χρήση σε Εσωτερικό & Εξωτερικό Χώρο Mαύρο 7x5x10 cm
Θερμόμετρα-Υγρασιόμετρα Χώρου

Grundig Θερμόμετρo Επιτραπέζιο για Χρήση σε Εσωτερικό & Εξωτερικό Χώρο Mαύρο 7x5x10 cm Κωδικός: 31931857

Θερμόμετρo της εταιρείας Grundig το οποίο είναι ιδανική επιλογή για να είστε ενήμεροι σχετικά με την τρέχουσα θερμοκρασία σε έναν συγκεκριμένο χώρο. Μπορείτε να το τοποθετήσετε εσωτερικά σε οποιοδήποτε χώρο του σπιτιού ή ακόμα και εξωτερικά σε μπαλκόνι ή κήπο. Η παρακολούθηση της θερμοκρασίας μπορεί να σας είναι σημαντική για διάφορους λόγους, όπως για να...
Δες όλη την περιγραφή

  • Χρώμα: Μαύρο
10,88
ΠαράδοσηΔευ, 12 Αυγ - Τετ, 14 Αυγ
+5,00 €μεταφορικά

από 10,88 €

Περιγραφή

Θερμόμετρo της εταιρείας Grundig το οποίο είναι ιδανική επιλογή για να είστε ενήμεροι σχετικά με την τρέχουσα θερμοκρασία σε έναν συγκεκριμένο χώρο. Μπορείτε να το τοποθετήσετε εσωτερικά σε οποιοδήποτε χώρο του σπιτιού ή ακόμα και εξωτερικά σε μπαλκόνι ή κήπο. Η παρακολούθηση της θερμοκρασίας μπορεί να σας είναι σημαντική για διάφορους λόγους, όπως για να γνωρίζετε ανά πάσα στιγμή την ακριβή απόδοση ενός συστήματος θέρμανσης ή ψύξης ή ακόμα και για παραμείνετε ενήμεροι απλά για τις συνθήκες που επικρατούν. Αντίστοιχα χρήση μπορεί να βρει και σε θερμοκήπια, αφού είναι σημαντικό να γνωρίζετε αν η θερμοκρασία είναι ιδανική για τα φυτά σας.
Μπορείτε να το εγκαταστήσετε σε κάποιο έπιπλο, όμως σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να το τοποθετείτε σε σημείο με όσο το δυνατόν πιο ουδέτερες συνθήκες. Αν προορίζεται για εσωτερική χρήση δεν θα πρέπει το τοποθετήσετε κοντά σε κάποιο θερμαντικό σώμα ή σε κλιματιστικό καθώς οι μετρήσεις που θα πάρετε δεν θα είναι ενδεικτικές. Αν προορίζεται για εξωτερική χρήση θα πρέπει να το τοποθετήσετε σε ένα σκιερό μέρος και τουλάχιστον 1,5 μέτρο πάνω από το έδαφος.
Η απεικόνιση των μετρήσεων είναι ψηφιακή, που σημαίνει ότι η συσκευή εμφανίζει με αριθμούς τους βαθμούς της θερμοκρασίας. Αυτή η μορφή απεικόνισης σας παρέχει εύκολη ανάγνωση των μετρήσεων αλλά και τη μέγιστη δυνατή ακρίβεια.

Χαρακτηριστικά

Κωδικός Προϊόντος
07722
Τύπος
Θερμόμετρo
Τοποθέτηση
Εξωτερικού Χώρου, Εσωτερικού Χώρου
Είδος
Επιτραπέζιο
Λειτουργία
Ψηφιακό
Χρώμα
Μαύρο

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

  1. 1
  2. 4 αστέρια
    0
  3. 3 αστέρια
    0
  4. 2 αστέρια
    0
  5. 1 αστέρι
    0
Αξιολόγησε το προϊόν
  • Επιβεβαιωμένη αγορά

    μικρό, αξιόπιστο, οθόνη

    Σου φάνηκε χρήσιμη;

Ερωτήσεις

18 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
C_N__Romesis

Μετράει και αρνητικές θερμοκρασίες; Έχει reset για το μέγιστο/ελάχιστο;

Δες όλες τις ερωτήσεις (1)
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες