Tesla Φορητό Κλιματιστικό 12000 BTU Ψύξης/Θέρμανσης
Φορητά Κλιματιστικά

Tesla Φορητό Κλιματιστικό 12000 BTU Ψύξης/Θέρμανσης Κωδικός: 31965918

Βασικά χαρακτηριστικά:

  • 12000 BTU
  • Ενεργειακή κλάση: A/A
  • Ισχύς Θορύβου: 63 dB
  • Διαστάσεις: 44.5 x 37 x 71.5 cm

Εύκολο στη χρήση και ελαφρύ για να μετακινείται χωρίς δυσκολίες, το κλιματιστικό Tesla θα δροσίσει ή ζεστάνει οποίο χώρο επιθυμείτε.

Δες όλη την περιγραφή
429,00
ΠαράδοσηΔευ, 19 Αυγ - Τετ, 21 Αυγ
+65,00 €μεταφορικά

Πωλείται από

Απόθεμα 1 τεμάχιο

Αγοράζοντας μέσω Skroutz έχεις:

Δωρεάν παράδοση σε όροφοΕπικοινωνία από τη μεταφορική πριν την παράδοση

Πώς το Skroutz είναι δίπλα σου μετά την αγορά;

After-sales Υποστήριξη

Αν παρουσιάσει βλάβη, μίλα απευθείας με το Skroutz! Εμείς θα σε βοηθήσουμε σε όλα και θα βρούμε την καλύτερη λύση για σένα, χωρίς ταλαιπωρία.

Δες αναλυτικά

Δωρεάν Επιστροφές

Αν αλλάξεις γνώμη ή αν δεν είναι στο μέγεθος που ήθελες, μπορείς να επιστρέψεις την παραγγελία σου εντελώς δωρεάν, με τον πιο εύκολο & γρήγορο τρόπο για σένα!

Δες αναλυτικά

Τι είναι το πράσινο κουμπί;

Δες το βίντεο

από 419,00 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. Επίσημος μεταπωλητής
    419,00 €

  2. Επίσημος μεταπωλητής
    429,00 €

  3. 429,00 €

Περιγραφή

Απλός πίνακας ελέγχου

Επιλέξτε την λειτουργία που θέλετε με το πάτημα ενός κουμπιού.

Οθόνη LED

Όλες οι απαραίτητες πληροφορίες εμφανίζονται στην οθόνη του φορητού κλιματιστικού.

Λειτουργία ψύξης ή θέρμανσης

Επιλέξτε ανάμεσα στην λειτουργία ψύξης ή θέρμανσης, ανάλογα με αυτό που προτιμάτε.

Wi-Fi

Χάρη στη λειτουργία του Wi-Fi, μπορείτε να ελέγξετε το κλιματιστικό από το κινητό σας ή από άλλες smart συσκευές.

Αφύγρανση

Αφαιρέστε την επιπλέον υγρασία από τον αέρα που σας περιβάλλει. Η δυνατότητα αφύγρανσης του είναι 36 lt/24h.

Λειτουργία ανεμιστήρα

Η λειτουργία του ανεμιστήρα μπορεί να ενεργοποιηθεί αυτόνομα χωρίς να χρειάζεται να λειτουργεί ο κλιματισμός. 

Sleep mode

Ο ανεμιστήρας θα λειτουργεί στη χαμηλότερη ταχύτητα, καθώς η θερμοκρασία θα ανεβαίνει αργά κατά την διάρκεια της νύχτας.

Τεχνολογία ψεκασμού νερού

Στη λειτουργία ψύξης, το υγρό επιστρέφει στον αποστακτήρα, οπότε δεν χρειάζεται ο σωλήνας αποστράγγισης του νερού.

Αλλαγή F ή C

Φαρενάιτ ή Κελσίου; Είναι δική σας επιλογή.

Τηλεχειριστήριο

Ενεργοποιήστε οποιαδήποτε επιλογή με ένα εύκολο στη χρήση τηλεχειριστήριο.

Φιλικό στο περιβάλλον ψυκτικό R290

Διαθέτει το ψυκτικό υγρό R290 που είναι φιλικό προς το περιβάλλον με χαμηλό περιβαλλοντικό αντίκτυπο, ενώ δεν επηρεάζει την τρύπα του όζοντος. Διασφαλίστε άριστα επίπεδα υγρασίας στον χώρο σας, ενώ παράλληλα προστατεύετε το περιβάλλον.

Πώς λειτουργούν τα φορητά κλιματιστικά;

Ο τρόπος λειτουργίας των φορητών κλιματιστικών δεν διαφέρει από αυτόν των συμβατικών κλιματιστικών. Η βασική τους διαφορά έγκειται στην κατασκευή τους. Ενώ τα συμβατικά κλιματιστικά αποτελούνται από δύο τμήματα, την εσωτερική και εξωτερική μονάδα, τα φορητά ενσωματώνουν τις δύο μονάδες σε μία μόνο συσκευή.

Επιπλέον μέσω αεραγωγού πρέπει να αποβάλλουν στο περιβάλλον τον αέρα. Για το λόγο αυτό διαθέτουν έναν εύκαμπτο σωλήνα που προσαρμόζεται σε παράθυρο ή μπαλκονόπορτα ή ακόμα και σε τοίχο με οπή.

Πλεονεκτήματα φορητών κλιματιστικών:

  • Χαμηλό κόστος αγοράς (σε σχέση με ένα συμβατικό)
  • Δεν απαιτείται εγκατάσταση από ψυκτικό
  • Δυνατότητα κλιματισμού περισσοτέρων του ενός χώρου στο ίδιο σπίτι
  • Εύκολη μεταφορά

Κατασκευαστής

Tesla

Χαρακτηριστικά

Οδηγοί Προϊόντος

Εγχειρίδιο Χρήσης
Κωδικός Προϊόντος
TTKA-12CHW

Απόδοση Ψύξης

Ισχύς Ψύξης
12000 BTU
Ενεργειακή Κλάση Ψύξης
A

Απόδοση Θέρμανσης

Ισχύς Θέρμανσης
12000 BTU
Ενεργειακή Κλάση Θέρμανσης
A

Δυνατότητες & Λειτουργίες

Ισχύς Θορύβου
63 dB
WiFi
Ναι
Ιονιστής Αέρα
Όχι
Φίλτρα Καθαρισμού Αέρα
Όχι
Χρώμα
Λευκό

Διαστάσεις

Μήκος
44,5 cm
Ύψος
71,5 cm
Βάθος
37 cm

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

Εικόνες αξιολογήσεων

Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων

Αξιολογήσεις χρηστών

  • Aikaterini_Panoutsakopoulou

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Μέχρι τώρα έχω χρησιμοποιήσει μόνο την ψύξη. Είναι αρκετά αποδοτικό σε μικρό όμως δωμάτιο γύρω στα 12 τ.μ. Ο θόρυβος είναι μέτριος. Γενικά αρκετά καλό για τα χρήματά του

    • Ποιότητα κατασκευής
    • Απόδοση στην ψύξη
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Μέτριος θόρυβος
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • drobezisi2
    4
    7 στους 8 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Για πολλά χρόνια τα καταφέρναμε χωρίς κλιματιστικό στο σπίτι, αλλά τελικά με τον καύσωνα νωρίτερα αυτό το καλοκαίρι αποφασίσαμε ότι ήρθε η ώρα. Δεδομένου ότι νοικιάζουμε, δεν μπορούσαμε να εγκαταστήσουμε μια μονάδα μέσω του τοίχου και έπρεπε αναγκαστικά να επιλέξουμε μια φορητή μονάδα. Είχα τις αμφιβολίες μου για τις φορητές μονάδες γενικά, και για το Tesla (μιας και ήταν άγνωστη, ξένη μάρκα), αλλά μετά τη χρήση του για μερικές εβδομάδες, είμαι αρκετά ικανοποιημένος. Η εκτίμησή μου για τα θετικά και τα αρνητικά είναι τα εξής:

    Θετικά:
    1) Η μονάδα είναι ελκυστική και φαίνεται να είναι καλά κατασκευασμένη.
    2) Διαθέτει λειτουργικότητα τόσο για ψύξη όσο και για θέρμανση, γεγονός που το κάνει να συγκρίνεται πολύ ευνοϊκά σε σχέση με την τιμή με άλλες παρόμοιες μονάδες που είδα. (Δεν έχουμε δοκιμάσει ακόμη τη λειτουργία θέρμανσης, οπότε δεν μπορώ να σχολιάσω.)
    3) Για μικρό χώρο (το δωμάτιο που έχουμε τοποθετήσει είναι περίπου 3x3), κρυώνει πολύ καλά (δείτε περισσότερα για αυτό παρακάτω κάτω από τα αρνητικά).
    4) Σίγουρα δεν είναι "αθόρυβο", αλλά ούτε ο θόρυβος είναι πολύ ενοχλητικός.
    5) Κατά την ψύξη, δεν απαιτείται η αποστράγγιση της μονάδας συμπύκνωσης (δηλαδή δεν χρειάζεται δοχείο ή σωλήνας σταγόνας).

    Αρνητικά:
    1) Η μονάδα (πιθανώς όπως όλα τα φορητά κλιματιστικά) χρειάζεται ένα άνοιγμα προς τα έξω για την έξοδο του ζεστού αέρα. Έρχεται με σωλήνα εξάτμισης και πλαστικό πάνελ για να το χωρέσει σε παράθυρο, ωστόσο προϋποθέτει παράθυρο τύπου "φύλλου" (δηλαδή παράθυρο που γλιστράει πάνω-κάτω κάθετα). Τα παράθυρά μας είναι τα παράθυρα τύπου "πόρτας" και γι' αυτό χρειάστηκε να γίνει "πατέντα" και να τοποθετηθεί ο σωλήνας της εξάτμισης και το πλαίσιο του κάτω από το ρολό σκίασης (βλ. φωτογραφία). Χρειάστηκε κάποια προσπάθεια για να το στηθεί με τρόπο που να είναι σταθερό και φυσικά δεν είναι τόσο καλά μονωμένο όσο θα ήταν σε παράθυρο τύπου "φύλλου".
    2) Αν και η μονάδα διαφημίζεται ως 12000 BTU, δεν ψύχει πολύ εύκολα μεγαλύτερο χώρο (για παράδειγμα, σε σύγκριση με ένα κλιματιστικό τοίχου αντίστοιχης ισχύος που είχαμε πριν πολλά χρόνια σε άλλο σπίτι). Είναι καλό για το δωμάτιο των 9 τμ όπου βρίσκεται, αλλά υπάρχει ένας πολύ μικρός διάδρομος και ένα διπλανό δωμάτιο περίπου 12 τμ που μπορεί να κλείσει και να απομονωθεί από το υπόλοιπο διαμέρισμα και αυτοί οι πρόσθετοι χώροι δεν γίνονται δροσεροί .

    Το τελευταίο μου σχόλιο είναι ότι, από την αγορά και τη λειτουργία της μονάδας, δεν έχουμε ακόμη λογαριασμό ρεύματος. Έχω λίγο άγχος για το τι θα δείξει το επόμενο παραστατικό. Αλλά προς το παρόν αυτό είναι άγνωστο. Επομένως, συνολικά μέχρι τώρα, πιστεύω ότι ήταν μια καλή αγορά.

    • Ποιότητα κατασκευής
    • Αντοχή
    • Απόδοση στην ψύξη
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Μέτριος θόρυβος
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΜΑΝΤΑΤΖΗΣ
    5
    4 στους 4 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Για φορητό κλιματιστικό είναι άψογο. Με πολύ λίγα χρήματα παίρνεις ένα φορητό κλιματιστικό με αρκετά καλή απόδοση. Βέβαια όλα τα φορητά κλιματιστικά έχουν θόρυβο γιατί έχουν και τις δύο μονάδες μέσα. Έχουν επίσης και σωλήνα για να βγάζουν τον ζεστό αέρα έξω, για τον οποίο υπάρχουν λύσεις για να μήν έρχεται ζεστός αέρας από έξω, θέλει λίγο ψάξιμο π.χ. από το εξωτερικό πήρα ένα ειδικό ύφασμα το οποίο μπαίνει με χρατς στο παράθυρο και έχει φερμουάρ για να κλείνει γύρω από τον σωλήνα και να μην μπαίνει ζεστός αέρας. Μου αρέσει το γεγονός ότι στην ψύξη εξατμίζει την υγρασία που μαζέυει και την διοχετεύει εξω στο περιβάλλον. Έτσι δέν χρειάζεται μόνιμη αποχέτευση στην ψύξη. Επομένως αν κάποιος ψάχνει για φορητό κλιματιστικό και για ότι συνεπάγεται αυτό (πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα), για τα χρήματα του είναι τέλειο!

    • Ποιότητα κατασκευής
    • Αντοχή
    • Απόδοση στην ψύξη
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Θορυβώδες
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Κώστας Ραυτ79
    5
    5 στους 6 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Το προϊόν είναι πολύ καλό για αυτό που προσφέρει. Όσοι γνωρίζετε τι να περιμένετε αν αγοράσετε φορητό κλιματιστικό, τότε το συστήνω ανεπιφύλακτα. Για την τιμή του θεωρώ είναι οτι καλύτερο υπάρχει. Στα πολύ θετικά οτι δεν βγάζει νερό - όπως τα κλιματιστικά τοίχου - διαθέτει τεχνολογία που διαλύει το νερό στην ατμόσφαιρα χωρίς όμως να αντιλαμβάνεσαι υγρασία στο χώρο. Θα βγάλει νερό μόνο στη λειτουργία αφύγρανσης. Απορώ με ορισμένους. Φορητό κλιματιστικό είναι. Δεν μπορείς να κρίνεις ένα προϊόν και να το αξιολογείς αρνητικά με βάση χαρακτηριστικά του όπως ο θερμοσωλήνας που έχει, και οτι είναι σχετικά θορυβώδες (ναι είναι αλλά προσωπικά το συνήθισα) όταν αυτά τα χαρακτηριστικά υπάρχουν σε ΌΛΑ τα φορητά κλιματιστικά που υπάρχουν στην αγορά. Διαθέτει Wi Fi. Στα αρνητικά οτι πρόκειται για βαρύ μηχάνημα, αλλά έχει ροδάκια και κινείται εύκολα αν χρειαστεί. Όσο για κατανάλωση ρεύματος, δεν το λες και οικονομικό, έχει μια νορμάλ κατανάλωση ενός σύγχρονου κλιματιστικού.

    • Ποιότητα κατασκευής
    • Αντοχή
    • Απόδοση στην ψύξη
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Μέτριος θόρυβος
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Star_Rambler
    2
    4 στους 12 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Εκτός από το ότι δεν είναι φορητό κλιματιστικό,
    αφού ο τεράστιος σωλήνας για την έξοδο ζεστού αέρα πρέπει να στερεωθεί σε παράθυρο ή στο τοίχο και δεν του επιτρέπει να μετακινηθεί περισσότερο από ένα μέτρο.
    δεν αξίζει γιατί, σε αντίθεση με το κλασικό κλιματιστικό με τις δύο μοναδες - εξωτερικό και εσωτερικό, σε αυτό και οι δυο μοναδες ειναι σε ενα. και ΟΛΟΣ ο θόρυβος μένει μεσα στο σπιτι! Και δεν ειναι λιγα τα 63 db για παράδειγμα το συμβατικό εχει στην εξωτερικη μοναδα περιπου 60 - 62 db, και η εσωτερική μολις....50 db.
    δεν ειναι δυνατόν να κοιμηθείς με αυτόν τον θόρυβο. το πηρα λογο κάυσωνα, γιατι δε ολη την Αθηνα δεν υπαρχει ουτε ενας ψυκτικός διαθέσιμος για τοποθέτηση του συμβατού που δεν προλαβα να βαλω. Κακός που δεν έχω ψάξει για τα db & επίπεδα θορύβου πριν την αγορά!

    • Απόδοση στην ψύξη
    • Θορυβώδες
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Anna_Peri1161
    2
    3 στους 10 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Όπως παρουσιάζεται το προϊόν δεν έχει σχέση με την πραγματικότητα. Ναι μεν λέει ότι υπάρχει ένα σπιράλ που πρέπει να καταλήγει εκτός σπιτιού (από κάποιο παράθυρο κυρίως) όμως το σπιράλ είναι αρκετά μεγάλο και δεν ταιριάζει σε κανένα παράθυρο. Το αποτέλεσμα είναι να χρειάζεται να τρυπήσεις τον τοίχο πράγμα που θα έκανες έτσι κι αλλιώς αν έπαιρνες ένα κλιματιστικό τοίχου. Επί της ουσίας δεν είναι καθόλου φορητό.
    Αν απλά κλείσεις το παράθυρο με άνοιγμα όσο η διάμετρος του σπιράλ ο αέρας που βγαίνει είναι τόσο καυτός που η απόδοση του αυτόματα πέφτει κατακόρυφα αν δεν έχει στεγανοποιηθει το μεγάλο άνοιγμα που αφήνει .
    Με λίγα λόγια δεν αξίζει τα χρήματα του.
    Καθόλου μα καθόλου ευχαριστημένη.
    Θα προσπαθήσω να το γυρίσω πίσω.

    • Αντοχή
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Απόδοση στην ψύξη
    • Θορυβώδες
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Επιβεβαιωμένη αγορά

    • Ποιότητα κατασκευής
    • Αθόρυβο
    • Αντοχή
    • Απόδοση στην ψύξη
    • Σχέση ποιότητας τιμής
  • Επιβεβαιωμένη αγορά

    • Απόδοση στην ψύξη
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Θορυβώδες
    • Αντοχή
    • Σχέση ποιότητας τιμής
  • Επιβεβαιωμένη αγορά

    • Ποιότητα κατασκευής
    • Αντοχή
    • Απόδοση στην ψύξη
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Μέτριος θόρυβος

Ερωτήσεις

31 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Δες όλες τις ερωτήσεις (3)
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες