Andowl Ταινία LED Τροφοδοσίας USB (5V) RGB Μήκους 2m Σετ με Τηλεχειριστήριο και Τροφοδοτικό Τύπου SMD5050
Ταινίες LED

Andowl Ταινία LED Τροφοδοσίας USB (5V) RGB Μήκους 2m Σετ με Τηλεχειριστήριο και Τροφοδοτικό Τύπου SMD5050Κωδικός: 31967124

Ταινία Led με RGB φωτισμό που μπορεί να πάρει διάφορες αποχρώσεις συνδυάζοντας τα χρώματα, κόκκινο, πράσινο, μπλε. Στη συσκευασία περιλαμβάνεται εκτός από την ταινία, τροφοδοτικό USB (5V) και...

Δες όλη την περιγραφή

Ταινία Led με RGB φωτισμό που μπορεί να πάρει διάφορες αποχρώσεις συνδυάζοντας τα χρώματα, κόκκινο, πράσινο, μπλε. Στη συσκευασία περιλαμβάνεται εκτός από την ταινία, τροφοδοτικό USB (5V) και τηλεχειριστήριο με το οποίο μπορείτε να ελέγχετε το χρώμα και την ένταση.

  • Τροφοδοσία: USB (5V)
  • Μήκος: 2m
6,10
ΠαράδοσηΠέμ, 19 Σεπ - Δευ, 23 Σεπ
+5,00 €μεταφορικά

Αναφορά προϊόντος

από 5,91 €

Περιγραφή

Ταινία Led με RGB φωτισμό που μπορεί να πάρει διάφορες αποχρώσεις συνδυάζοντας τα χρώματα, κόκκινο, πράσινο, μπλε. Στη συσκευασία περιλαμβάνεται εκτός από την ταινία, τροφοδοτικό USB (5V) και τηλεχειριστήριο με το οποίο μπορείτε να ελέγχετε το χρώμα και την ένταση.

  • Τροφοδοσία: USB (5V)
  • Μήκος: 2m

Κατασκευαστής

Andowl

Χαρακτηριστικά

Κωδικός Προϊόντος
Q-DT20
Τύπος LED
SMD5050
Μήκος
2 m
Τροφοδοσία
USB (5V)
Περιλαμβάνει
Τηλεχειριστήριο, Τροφοδοτικό
Απόχρωση Φωτός
RGB

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

  1. 5 αστέρια
    0
  2. 4 αστέρια
    0
  3. 3 αστέρια
    0
  4. 1
  5. 1 αστέρι
    0
Αξιολόγησε το προϊόν
  • Angel V

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Καλημέρα. Έχω συνδέσει την ταινία σε τηλεοράσεις μέσω του usb που έχει στη συσκευασία. Ύστερα από αρκετές μέρες χρήσης, αλλαγές κλπ έχω να πω τα εξής:

    Στα θετικά που έχει είναι ίσως μόνο αυτή η όμορφη φωτεινότητα που βγάζει και γλυκαίνει τον χώρο. Παρατηρώ πως πλέον μπορώ να δω καλύτερα την οθόνη, πιο ξεκούραστα από το απόλυτο σκοτάδι που είχα πριν την τοποθετήσω.

    Στα αρνητικά τώρα...από που να αρχίσω.. Σε μια παλιότερη Sony τηλεόραση που την πρωτοέβαλα μου έκανε κάτι κόλπα που ίσως έχουν να κάνουν με τις υπέρυθρες, με αποτέλεσμα κλείνει, να μην ανοίγει ξανά και να πρέπει να βγάλω από την πρίζα την τηλεόραση για να λειτουργήσει. Σε άλλη ολοκαίνουρια Sony τηλεόραση βγάζει έναν ενοχλητικό ήχο σε 2 από τις 4 επιλογές λειτουργίας. Επίσης, ενώ είναι κλειστή η τηλεόραση, η ταινία ξαφνικά ανάβει από μόνη της, παίζει κάποια ώρα και σβήνει πιο μετά. Το πληκτρολόγιο δε, είναι αλλού γι'αλλού. Κάποια κουμπιά δεν λειτουργούν καν ενώ κάποια άλλα έχουν διαφορετική λειτουργία από αυτή που αναγράφεται. Όσο για την κόλλα, αν καταφέρει κανείς να κρατήσει την ταινία κολλημένη για καιρό, ας μας πει τον τρόπο!

    Συμπέρασμα: Δεν ξέρω αν η δική μου ταινία είναι ελαττωματική ή το ίδιο συμβαίνει και σε άλλες παρόμοιας τιμής/κατηγορίας, αλλά έχει πολλά στραβά ακόμα και για την χαμηλή? τιμή της. Θα δοκιμάσω όμως και κάποια άλλη παρόμοια μελλοντικά για να έχω μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα. Ελπίζω να βοήθησα.

    • Φωτισμός
    • Ποιότητα υλικών
    • Τοποθέτηση
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Ποιότητα κόλλας
    Σου φάνηκε χρήσιμη;

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

17 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη