Σετ Γάντι, Πιάστρα & Πετσέτα Κουζίνας Υφασμάτινο σε Πορτοκαλί Χρώμα 3τμχ
Γάντια/Πιάστρες Κουζίνας

Σετ Γάντι, Πιάστρα & Πετσέτα Κουζίνας Υφασμάτινο σε Πορτοκαλί Χρώμα 3τμχΚωδικός: 31969889

Το σετ αποτελείται από 1 γάντι, 1 πιάστρα και 1 πετσέτα κουζίνας. Είναι κατάλληλο για την προστασία των χεριών σας από τις υψηλές θερμοκρασίες και τις καυτές επιφάνειες, όπως φούρνοι, εστίες μαγειρέματος, σκεύη μαγειρικής και σερβιρίσματος και την ασφαλή μεταφορά τους. Η πετσέτα κουζίνας είναι επίσης κατάλληλη για να σκουπίζετε τα πιάτα, απορροφά την...
Δες όλη την περιγραφή

4,83
ΠαράδοσηΤετ, 02 Οκτ - Παρ, 04 Οκτ
+5,00 €μεταφορικά

Επιλεγμένο κατάστημα

Απόθεμα 10 τεμάχια

Αναφορά προϊόντος

από 4,83 €

Περιγραφή

Το σετ αποτελείται από 1 γάντι, 1 πιάστρα και 1 πετσέτα κουζίνας. Είναι κατάλληλο για την προστασία των χεριών σας από τις υψηλές θερμοκρασίες και τις καυτές επιφάνειες, όπως φούρνοι, εστίες μαγειρέματος, σκεύη μαγειρικής και σερβιρίσματος και την ασφαλή μεταφορά τους. Η πετσέτα κουζίνας είναι επίσης κατάλληλη για να σκουπίζετε τα πιάτα, απορροφά την υγρασία και καθαρίζει επιφάνειες. Είναι από ύφασμα, κάτι που το κάνει άνετο στη χρήση και σας προσφέρει μεγαλύτερη ευελιξία από τα σιλικόνης.
Φροντίδα: Συνιστάται πλύσιμο στο πλυντήριο ρούχων και να στεγνώνει φυσικά, καθώς η χρήση στεγνωτηρίου μπορεί να αλλοιώσει την υφή του υφάσματος. Δεν ενδείκνυται η χρήση χλωρίου ή λευκαντικού. Αποφύγετε το στεγνό καθάρισμα.
** Συμβουλευτείτε πάντα τις οδηγίες του κατασκευαστή.

Χαρακτηριστικά

Είδος
Σετ Γάντι, Πιάστρα & Πετσέτα
Υλικό
Υφασμάτινο
Χρώμα
Πορτοκαλί
Τεμάχια
3 τμχ

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

2 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη