Fifa Street 2 PSP

Fifa Street 2 PSPΚωδικός: 3199036

Αποδείξτε την αξία σας σε σκληρούς αγώνες του δρόμου σε παιχνίδι 4Χ4 και νιώστε τις αυθεντικές συγκινήσεις που μπορεί να σας προσφέρει το Street Football. Ταπεινώστε τους αντιπάλους με φοβερά κόλπα

Δες όλη την περιγραφή

Αποδείξτε την αξία σας σε σκληρούς αγώνες του δρόμου σε παιχνίδι 4Χ4 και νιώστε τις αυθεντικές συγκινήσεις που μπορεί να σας προσφέρει το Street Football. Ταπεινώστε τους αντιπάλους με φοβερά κόλπα και απίστευτα juggles.

Δες όλη την περιγραφή
6,50
ΠαράδοσηΤρί, 01 Οκτ - Πέμ, 03 Οκτ
+5,00 €μεταφορικά

Επιλεγμένο κατάστημα

Απόθεμα 1 τεμάχιο

Αναφορά προϊόντος

από 6,50 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. 6,50 €

  2. 13,00 €

  3. 14,90 €

Περιγραφή

Αποδείξτε την αξία σας σε σκληρούς αγώνες του δρόμου σε παιχνίδι 4Χ4 και νιώστε τις αυθεντικές συγκινήσεις που μπορεί να σας προσφέρει το Street Football. Ταπεινώστε τους αντιπάλους με φοβερά κόλπα και απίστευτα juggles. Θεαματικά gamebreakers που σας επιτρέπουν να κερδίζετε το παιχνίδι όπως ποτέ άλλοτε. Νικήστε τους καλύτερους στον κόσμο ταξιδεύοντας σε τοποθεσίες όπως το γνωστό Westway του Λονδίνου και τις πανέμορφες παραλίες της Βραζιλίας. Νέα αυθεντικά κόλπα προσφέρουν μιαν άλλη διάσταση στο gameplay του διάσημου παιχνιδιού και προσδίδουν νέες ταχύτητες στους ήδη γοργούς ρυθμούς που χαρακτηρίζουν τη σειρά.

Χαρακτηριστικά

Συμβατή Κονσόλα
PSP
Είδος
Sports
Έτος Κυκλοφορίας
2006
Όριο Ηλικίας (PEGI)
3
Edition
Standard

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

1 χρήστης έχει το προϊόν και μπορεί να σε βοηθήσει

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη