Bosch Κουζινομηχανή 900W με Ανοξείδωτο Κάδο 3.8lt
Κουζινομηχανές

Bosch Κουζινομηχανή 900W με Ανοξείδωτο Κάδο 3.8ltΚωδικός: 32013549

Βασικά χαρακτηριστικά:

  • 7 ταχύτητες
  • 3D PlanetaryMixing
  • Περιλαμβάνονται μπλέντερ-πολυκόφτης
  • Αντιολισθητική βάση
Δες όλη την περιγραφή
249,00
ΠαράδοσηΠαρ, 20 Σεπ - Τρί, 24 Σεπ
+65,00 €μεταφορικά

Επιλεγμένο κατάστημα

Απόθεμα 1 τεμάχιο

Αναφορά προϊόντος

Πώς το Skroutz είναι δίπλα σου μετά την αγορά;

After-sales Υποστήριξη

Αν παρουσιάσει βλάβη, μίλα απευθείας με το Skroutz! Εμείς θα σε βοηθήσουμε σε όλα και θα βρούμε την καλύτερη λύση για σένα, χωρίς ταλαιπωρία.

Δες αναλυτικά

Δωρεάν Επιστροφές

Αν αλλάξεις γνώμη ή αν δεν είναι στο μέγεθος που ήθελες, μπορείς να επιστρέψεις την παραγγελία σου εντελώς δωρεάν, με τον πιο εύκολο & γρήγορο τρόπο για σένα!

Δες αναλυτικά

Τι είναι το πράσινο κουμπί;

Δες το βίντεο

από 249,00 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. 259,00 €

  2. 249,90 €

  3. 239,00 €

  4. 249,90 €

  5. 249,00 €

  6. 269,90 €

  7. 249,90 €

  8. 239,00 €

  9. 249,00 €

  10. 249,00 €

  11. 249,00 €

  12. 328,52 €

  13. 249,90 €

  14. 238,99 €

  15. 249,00 €

Περιγραφή

Η κουζινομηχανή της Bosch έχει ανοξείδωτο κάδο με συνολική χωρητικότητα 3.8 λίτρα και μοτέρ ισχύος 900W.

Ισχυρό Μοτέρ για Κάθε σας Ανάγκη

Υπέροχα αποτελέσματα από την αρχή. Με τον πανίσχυρο κινητήρα, μπορείτε να ετοιμάσετε μεγάλες ποσότητες μείγματος - ξεκούραστα και γρήγορα. Χωρίς αναμονές, χωρίς έξτρα δουλειά από εσάς, χωρίς συμβιβασμούς.

Μεγάλος Κάδος για Τέλεια Προετοιμασία Ζύμης

Ένας κάδος δεν κρίνεται μόνο από το μέγεθός του. Για καλύτερα αποτελέσματα, έχουμε συσχετίσει το εσωτερικό σχήμα του κάδου με τα αξεσουάρ για να ταιριάζουν τέλεια. Ο υψηλής ποιότητας, ανοξείδωτος κάδος 3.8L, είναι κατάλληλος είτε για μικρές ποσότητες είτε για ποσότητες που φτάνουν τα 2,4 kg για ζύμη κέικ ή 1,7 kg για ζύμη μαγιάς.

Πλανητικό Σύστημα Ανάμειξης 3 Διαστάσεων

Για τέλεια αποτελέσματα τα υλικά πρέπει να ζυμώνονται προς όλες τις κατευθύνσεις. Το 3D PlanetaryMixing ζυμώνει το μείγμα όπως θα ζύμωνε ένας επαγγελματίας αρτοποιός, δηλαδή προς όλες τις πλευρές δίνοντας στη ζύμη τέλεια υφή.

7 Ρυθμίσεις Ταχύτητας

Κάθε εξάρτημα χρειάζεται διαφορετική ρύθμιση ταχύτητας. Χάρη στα 7 επίπεδα λειτουργίας, μπορείτε να προετοιμάσετε κάθε πιάτο γρήγορα, εύκολα και με ακρίβεια. Χρειάζεστε περισσότερη ταχύτητα ή πρέπει να αναμείξετε περισσότερα υλικά; Προσαρμόστε την ταχύτητα λειτουργίας και απολαύστε τα πιάτα σας σε χρόνο μηδέν.

Εύκολη Προσθήκη Υλικών στον Κάδο

Η αυτόματη θέση στάθμευσης σταματά τα εξαρτήματα στο πίσω μέρος του κάδου. Έτσι, έχετε περισσότερο ελεύθερο χώρο μπροστά σας για να προσθέσετε τα υπόλοιπα υλικά της συνταγής στον κάδο και μπορείτε να τοποθετήσετε άλλο εξάρτημα πολύ εύκολα.

Συμπεριλαμβάνεται Σετ Ζαχαροπλαστικής

Το σετ εξαρτημάτων ζαχαροπλαστικής καλύπτει ένα μεγάλο εύρος χρήσεων και εγγυάται τέλεια αποτελέσματα. Με αυτά τα εξαρτήματα μπορείτε να ετοιμάσετε αφράτη μαρέγκα, πλούσια σαντιγί, αεράτα κέικ ή και σπιτικό ψωμί για όλη την οικογένεια. Τα εξαρτήματα μπορούν να πλυθούν στο πλυντήριο πιάτων.

Εύκολος Καθαρισμός των Εξαρτημάτων στο Πλυντήριο Πιάτων

Ο καθαρισμός μετά την χρήση της συσκευής συνήθως απαιτεί χρόνο. Τώρα απολαμβάνετε άνεση ακόμα και μετά την προετοιμασία του φαγητού. Τα περισσότερα εξαρτήματα είναι ασφαλή για πλύση στο πλυντήριο πιάτων και έτσι εξασφαλίζεται εύκολο και βολικό καθάρισμα χωρίς κόπο. Κάτι που σας εξοικονομεί χρόνο.

Λαστιχένια Ποδαράκια για Σταθερότητα

Μέγιστη ασφάλεια κάθε στιγμή. Τα λαστιχένια ποδαράκια εγγυώνται επιπλέον σταθερότητα στην κουζινομηχανή σας και αποτρέπουν το κούνημα της συσκευής από τις δονήσεις που προκαλούνται κατά τη χρήση. Χάρη στα καλυμμένα γρανάζια, απολαμβάνετε υψηλά επίπεδα ασφαλείας. Επιπλέον η συσκευή είναι εξοπλισμένη με ηλεκτρονική αυτόματη απενεργοποίηση ασφαλείας.

Πρακτικό Τύλιγμα Καλωδίου

Δεν χρειάζεται να προσπαθείτε να κρύψετε το καλώδιο της συσκευής. Αυτή η συσκευή διαθέτει ειδικό σημείο στο οποίο μπορείτε να τυλίξετε το καλώδιο.

Κατασκευαστής

Bosch

Χαρακτηριστικά

Οδηγοί Προϊόντος

Εγχειρίδιο Χρήσης
Κωδικός Προϊόντος
MUMS2VS30
Ισχύς
900 W
Χωρητικότητα Κάδου
3,8 lt
Υλικό Κάδου
Ανοξείδωτος
Ταχύτητες
7
Εξαρτήματα
Αβγοδάρτης, Αναδευτήρας, Γάντζος Ζύμης, Κρεατομηχανή, Μπλέντερ
Χρώμα
Λευκό

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

  1. 2
  2. 4 αστέρια
    0
  3. 3 αστέρια
    0
  4. 2 αστέρια
    0
  5. 1 αστέρι
    0
Αξιολόγησε το προϊόν
  • Επιβεβαιωμένη αγορά

  • Επιβεβαιωμένη αγορά

    • Ισχύς
    • Μέγεθος κάδου
    • Μεγάλη ποικιλία εξαρτημάτων
    • Αντοχή
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Εύκολη προσθήκη υλικών στον κάδο
    • Όγκος
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    • Καθαρισμός

Ερωτήσεις

18 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Evaki_Stamoulh

Θα ήθελα να μάθω αν έχει και τον τρίφτη μέσα σε αυτό το πακέτο

DIMITRIS_KEFALOPOULOS96

Ναι έχει 3 διαφορετικούς δίσκους για τρίψιμο 1 για φέτες 1 με χοντρές τρύπες για καρότα κρεμμύδια κλπ. και 1 με μικρές τρύπες για κασέρια τυριά ξηρούς καρπούς κλπ. το μηχάνημα για ερασιτεχνική χρήση είναι εξαιρετικό απλά πρέπει να ξέρεις τι εξάρτημα να χρησιμοποιήσεις κάθε φορά που θέλεις να κάνεις κάτι.

anestis_kastellos

θέλω να πάρω κάποια αξεσουάρ για το μηχάνημα που βγάζει τον κιμά καθώς ένας φίλος που είναι μακριά τα χρειάζεται αλλά είναι μεγάλος σε ηλικία και δεν μπορεί να μετρήσει ξέρουμε τι διάσταση έχει το καπάκι με της τρύπες??

δηλαδή ξεβιδώνουμε το καπάκι και από πάνω που βγάζει τον κιμά και είναι το προστατευτικό καπάκι με τις τρυπούλες. αυτή η επιφάνεια πόσους πόντους είναι από άκρη σε άκρη?

ευχαριστώ σε όποιον ασχοληθεί!!

Δες όλες τις ερωτήσεις (4)