Chiruca Μπουφάν Polar Axe 08
Κυνηγετικά Μπουφάν - Ζακέτες

Chiruca Μπουφάν Polar Axe 08Κωδικός: 32537770

Αδιάβροχο κυνηγετικό μπουφάν softshell, από την Chiruca, ιδανικό για εξωτερικές δραστηριότητες αλλά και για καθημερινή χρήση. Είναι κατασκευασμένο από άνετο, ελαφρύ υλικό που παρέχει προστασία σε βροχή και ελαφριά χιονόπτωση. Διαθέτει διαπνέουσα μεμβράνη για τη διατήρηση της θερμοκρασίας του σώματος σε σταθερά επίπεδα. Το χαρακτηριστικό του αυτό σας...
Δες όλη την περιγραφή

137,00
ΠαράδοσηΤετ, 02 Οκτ - Παρ, 04 Οκτ
+5,00 €μεταφορικά

Επιλεγμένο κατάστημα

Αναφορά προϊόντος

από 137,00 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. 137,00 €

  2. 137,00 €

Περιγραφή

Αδιάβροχο κυνηγετικό μπουφάν softshell, από την Chiruca, ιδανικό για εξωτερικές δραστηριότητες αλλά και για καθημερινή χρήση. Είναι κατασκευασμένο από άνετο, ελαφρύ υλικό που παρέχει προστασία σε βροχή και ελαφριά χιονόπτωση. Διαθέτει διαπνέουσα μεμβράνη για τη διατήρηση της θερμοκρασίας του σώματος σε σταθερά επίπεδα. Το χαρακτηριστικό του αυτό σας απαλλάσσει από την ανάγκη πολλαπλών στρώσεων ρούχων, καθώς μπορεί να αντικαταστήσει τη μεσαία και την εξωτερική στρώση.
Προσφέρει αντιανεμική προστασία αλλά και ευκολία στις κινήσεις. Επιπλέον είναι εύκολο να αποθηκευτεί καθώς πιάνει λίγο χώρο όταν είναι διπλωμένο.

Χαρακτηριστικά

Χρώμα
Χακί
Είδος
Μπουφάν
Τύπος
Softshell
Αδιάβροχο
Ναι

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

Όσοι χρήστες έχουν το προϊόν μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη