Pearhead Αll Mom Wants Is A Silent Night Χριστουγεννιάτικη Κούπα Κεραμική ΚόκκινηΚωδικός: 32553836

Χριστουγεννιάτικη κούπα, σε κόκκινο χρώμα, από την εταιρεία Pearhead, για να προσθέσετε εορταστικές πινελιές στο τραπέζι των γιορτών σας. Κατά τη διάρκεια των γιορτών, τα τραπέζια είναι μια ευκαιρία για να έρθουμε πιο κοντά με την οικογένεια και τους φίλους μας. Δώστε τη σημασία που τους αξίζει, στολίζοντάς τα όπως ακριβώς και το υπόλοιπο σπίτι σας!...
Δες όλη την περιγραφή

11,90
ΠαράδοσηΠαρ, 27 Σεπ - Τρί, 01 Οκτ
+5,00 €μεταφορικά

Επιλεγμένο κατάστημα

Αναφορά προϊόντος

από 11,89 €

Περιγραφή

Χριστουγεννιάτικη κούπα, σε κόκκινο χρώμα, από την εταιρεία Pearhead, για να προσθέσετε εορταστικές πινελιές στο τραπέζι των γιορτών σας. Κατά τη διάρκεια των γιορτών, τα τραπέζια είναι μια ευκαιρία για να έρθουμε πιο κοντά με την οικογένεια και τους φίλους μας. Δώστε τη σημασία που τους αξίζει, στολίζοντάς τα όπως ακριβώς και το υπόλοιπο σπίτι σας! Επιπλέον, το μοτίβο με τις ευχές, θα δώσει έναν ακόμη πιο εορταστικό τόνο στο χριστουγεννιάτικο τραπέζι σας! Είναι κατασκευασμένη από κεραμικό υλικό, το οποίο προσδίδει στη διακόσμησή σας ένα πιο "χειροποίητο" αποτέλεσμα ενώ, ταυτόχρονα, είναι φιλικό προς το περιβάλλον.

• Υλικό: Κεραμικό

Χαρακτηριστικά

Κωδικός Προϊόντος
PH-50119
Είδος
Κούπα
Δημοφιλή Σχέδια
με Επιγραφή
Χρώμα
Κόκκινο
Τεμάχια
1 τμχ
μιας Χρήσης
Όχι
Αλέκιαστο
Όχι

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

6 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη