DAB Evosta X 40/7 Κυκλοφορητής Θέρμανσης 180mm
Κυκλοφορητές

DAB Evosta X 40/7 Κυκλοφορητής Θέρμανσης 180mmΚωδικός: 32721357

Χάρη στην προηγμένη τεχνολογία που χρησιμοποιείται, το σύγχρονο κινητήρα μόνιμου μαγνήτη και του μετατροπέα συχνότητας, η νέα σειρά του EVOSTA εξασφαλίζει υψηλή απόδοση σε όλες τις εφαρμογές,

Δες όλη την περιγραφή

Χάρη στην προηγμένη τεχνολογία που χρησιμοποιείται, το σύγχρονο κινητήρα μόνιμου μαγνήτη και του μετατροπέα συχνότητας, η νέα σειρά του EVOSTA εξασφαλίζει υψηλή απόδοση σε όλες τις εφαρμογές, φέρνοντας σημαντικά οφέλη από την άποψη της εξοικονόμησης ενέργειας.

Δες όλη την περιγραφή

  1. 7 m

    από 165,00 €
165,00
ΠαράδοσηΠέμ, 03 Οκτ - Δευ, 07 Οκτ
+5,00 €μεταφορικά

Επιλεγμένο κατάστημα

Αναφορά προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Πώς το Skroutz είναι δίπλα σου μετά την αγορά;

After-sales Υποστήριξη

Αν παρουσιάσει βλάβη, μίλα απευθείας με το Skroutz! Εμείς θα σε βοηθήσουμε σε όλα και θα βρούμε την καλύτερη λύση για σένα, χωρίς ταλαιπωρία.

Δες αναλυτικά

Δωρεάν Επιστροφές

Αν αλλάξεις γνώμη ή αν δεν είναι στο μέγεθος που ήθελες, μπορείς να επιστρέψεις την παραγγελία σου εντελώς δωρεάν, με τον πιο εύκολο & γρήγορο τρόπο για σένα!

Δες αναλυτικά

Τι είναι το πράσινο κουμπί;

Δες το βίντεο

από 165,00 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. 165,00 €

  2. 165,00 €

Περιγραφή

Χάρη στην προηγμένη τεχνολογία που χρησιμοποιείται, το σύγχρονο κινητήρα μόνιμου μαγνήτη και του μετατροπέα συχνότητας, η νέα σειρά του EVOSTA εξασφαλίζει υψηλή απόδοση σε όλες τις εφαρμογές, φέρνοντας σημαντικά οφέλη από την άποψη της εξοικονόμησης ενέργειας. Για το λόγο αυτό η νέα σειρά κυκλοφορητών EVOSTA, είναι σύμφωνα με την Ευρωπαϊκή Οδηγία 2009/125 / ΕΚ Erp (πρώην ΠΚΕ) και είναι έτοιμη να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις Erp 2015 (ΕΕΙ ≤ 0,23). Ο κυκλοφορητής διαθέτει μια ηλεκτρονική συσκευή που ανιχνεύει τις αλλαγές που απαιτούνται από το σύστημα και προσαρμόζει αυτόματα την απόδοση του κυκλοφορητή ανάλογα, πάντα εξασφαλίζοντας τη βέλτιστη αποδοτικότητα και την ελάχιστη κατανάλωση ενέργειας.

Ο κυκλοφορητής EVOSTA είναι επίσης ιδανικός για αντικατάσταση των παλαιών κυκλοφορητών τριών ταχυτήτων, καθώς έχει τις ίδιες διαστάσεις. Επιπλέον, είναι ένα προϊόν που μπορεί να απλοποιήσει την εργασία του χρήστη, χάρη σε ένα ενιαίο διαδοχικό κουμπί ρύθμισης και τάπα εξαερισμού για να απαεριωθεί το σύστημα και να ξεκλειδώσετε τον άξονα του κινητήρα. Η σειρά κυκλοφορητή EVOSTA μπορεί να λειτουργήσει με 2 διαφορετικούς τρόπους:

  • Με σταθερή καμπύλη (επιλογή από 3 ταχύτητες) λειτουργεί σαν συμβατικός
  • Με διαφορική αναλογική πίεση (επιλογή από 6 καμπύλες)

Κατασκευαστής

DAB

Χαρακτηριστικά

Ηλεκτρονικός
Όχι
Εφαρμογή
Θέρμανση
Μέγιστο Μανομετρικό Ύψος
7 m
Διάμετρος Σύνδεσης
40 mm
Μήκος
180 mm

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

1 χρήστης έχει το προϊόν και μπορεί να σε βοηθήσει

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη