Smartwatches

Huawei Watch GT 3 Elegant Stainless Steel 42mm Αδιάβροχο με Παλμογράφο (Λευκό) Κωδικός: 32763039

Βασικά χαρακτηριστικά:

  • Μοντέλο 2021
  • Οθόνη αφής AMOLED
  • Αυτονομία έως 7 μέρες
  • GPS, Bluetooth
  • Κατάλληλο για κολύμβηση
Δες όλη την περιγραφή
172,95
ΠαράδοσηΠέμ, 18 Ιουλ - Δευ, 22 Ιουλ
+5,00 €μεταφορικά

Πωλείται από

Απόθεμα 4 τεμάχια

Πώς το Skroutz είναι δίπλα σου μετά την αγορά;

After-sales Υποστήριξη

Αν παρουσιάσει βλάβη, μίλα απευθείας με το Skroutz! Εμείς θα σε βοηθήσουμε σε όλα και θα βρούμε την καλύτερη λύση για σένα, χωρίς ταλαιπωρία.

Δες αναλυτικά

Δωρεάν Επιστροφές

Αν αλλάξεις γνώμη ή αν δεν είναι στο μέγεθος που ήθελες, μπορείς να επιστρέψεις την παραγγελία σου εντελώς δωρεάν, με τον πιο εύκολο & γρήγορο τρόπο για σένα!

Δες αναλυτικά

Τι είναι το πράσινο κουμπί;

Δες το βίντεο

από 172,88 €

Περιγραφή

Το HUAWEI Watch GT 3 Elegant διαθέτει ένα ιδιαίτερο κομψό design και φινίρισμα προσεγμένο έως την τελευταία λεπτομέρεια που θα σου χαρίσει απαράμιλλο στυλ.

Απευθύνεται σε αυτούς που ενδιαφέρονται για ένα προηγμένο smartwatch με πολλές λειτουργίες και δυνατότητες για παρακολούθηση της υγείας και της φυσικής τους κατάστασης.

Είναι κατάλληλο για αθλητές που επιθυμούν ακριβείς μετρήσεις των καρδιακών παλμών, των βημάτων, της κατανάλωσης θερμίδων και άλλων παραμέτρων στη διάρκεια των δραστηριοτήτων τους.

Επιπλέον, το Huawei Watch GT 3 Elegant διαθέτει πλούσια λειτουργικότητα, όπως προβολή ειδοποιήσεων, ελέγχου μουσικής, παρακολούθηση του ύπνου και άλλες προηγμένες λειτουργίες όπως ανθεκτικότητα στο νερό, ενσωματωμένο GPS και πολύμορφα watch faces.

Συνεπώς προορίζεται σε όσους αναζητούν ένα προηγμένο smartwatch για αθλητικές και καθημερινές δραστηριότητες, με μια κομψή σχεδίαση και εξαιρετική αυτονομία μπαταρίας.

Ομορφιά όπως την αντιλαμβάνεσαι εσύ

Ένα πραγματικό αριστούργημα, το κομψό καντράν 42 mm τραβάει το φως στο 3D κυρτό γυαλί, δίνοντας μια απαλή λάμψη σαν το νερό. Υιοθετεί έναν απλοϊκό σχεδιασμό με γυαλιστερό φινίρισμα, μαζί με κομψά λουράκια για μοντέρνα, εκλεπτυσμένη εμφάνιση.

Ακριβής παρακολούθηση καρδιακών παλμών

Η μονάδα καρδιακού ρυθμού περιλαμβάνει οκτώ φωτοδιόδους σε κυκλική διάταξη και δύο σετ πηγών φωτός, σε συνδυασμό με έναν κυρτό γυάλινο φακό για άνετη χρήση, μειώνοντας παράλληλα την εξωτερική παρεμβολή φωτός. Ο αλγόριθμος AI φιλτράρει τα θορυβώδη σήματα αποτελεσματικά, επιτρέποντας την ακριβή παρακολούθηση του καρδιακού ρυθμού, ακόμη και κατά τη διάρκεια έντονης άσκησης και προσφέρει ακριβή υπολογισμό των δεδομένων υγείας, όπως το οξυγόνο του αίματος.

Μια συναρπαστική στροφή

Απλώς περίστρεψε την περιστρεφόμενη κορώνα για μεγέθυνση και σμίκρυνση των εφαρμογών στην οθόνη και γρήγορη πρόσβαση στη λειτουργία που επιθυμείς. Με υψηλό ρυθμό ανανέωσης, μπορείς εύκολα να ρυθμίσεις την ένταση και την ώρα αφύπνισης ακόμα και όταν τα χέρια σου είναι βρεγμένα, δίνοντάς σου μια ομαλή, απρόσκοπτη εμπειρία.

Dual-Band Five-System GNSS

Υποστηρίζοντας δορυφορικά συστήματα GPS, Beidou, GLONASS, Galileo και QZSS, το ρολόι προσφέρει ισχυρή απόδοση κατά των παρεμβολών, η οποία βελτιώνει αποτελεσματικά τη δύναμη και τη σταθερότητα των σημάτων εντοπισμού θέσης σε εξωτερικούς χώρους. Οι προπονήσεις σου μπορούν να καταγραφούν με ακρίβεια και κάθε σταγόνα ιδρώτα μετράει. Τα σήματα διπλής ζώνης L1 και L5 του παρέχουν υψηλή ανοσία σήματος, επιτρέποντας ακριβή εντοπισμό θέσης.

Μεγάλη διάρκεια μπαταρίας & ασύρματη φόρτιση

Υποστηρίζει ασύρματη φόρτιση, ώστε να χρησιμοποιείς το τηλέφωνό σου για να το φορτίσεις αντίστροφα όταν ξεχάσεις τον φορτιστή. Με πλήρη φόρτιση, το GT 3 42 mm διαρκεί έως και 7 ημέρες, ώστε να παρακολουθείς κάθε προπόνησή σου και να μην χάνεις κανέναν έλεγχο υγείας.

Προετοιμάσου για το απροσδόκητο

Το ρολόι λέει την ώρα της ανατολής και της δύσης του ηλίου κάθε μέρα, υποστηρίζει την εμφάνιση διαφορετικών φάσεων της σελήνης και σε κρατά ενήμερο για τις παλιρροϊκές αλλαγές σε πραγματικό χρόνο. Το βαρόμετρο υψομέτρου παρακολουθεί την τρέχουσα πίεση αέρα σε πραγματικό χρόνο και σε ειδοποιεί σε περίπτωση δραστικών αλλαγών πριν από την έναρξη των ακραίων καιρικών συνθηκών, προσθέτοντας μια επιπλέον προστατευτική συσκευή για τις υπαίθριες περιπέτειές σου.

Ο προσωπικός σου προπονητής

Αξιολογεί τη φυσική σου κατάσταση με βάση τα ιστορικά σου δεδομένα τρεξίματος και σου παρέχει ένα πλάνο τρεξίματος, είτε είσαι αρχάριος είτε προχωρημένος δρομέας, με πλήρη καθοδήγηση παρακολούθησης. Κατά τη διάρκεια της προπόνησης, το πρόγραμμα προσαρμόζεται αυτόματα με βάση την πραγματική εκτέλεση των ασκήσεων και την ανατροφοδότηση δεδομένων, βοηθώντας σε να βελτιώσεις την αποτελεσματικότητα της προπόνησής σου και να πετύχεις τους στόχους σου.

Ακριβής παρακολούθηση

Βασισμένο σε δείκτες παρακολούθησης όπως ο ρυθμός, ο καρδιακός ρυθμός και η απόσταση τρεξίματος, εκτιμά τον δείκτη τρεξίματος, την ένταση της προπόνησης, το επίπεδο αποκατάστασης και τον καρδιακό ρυθμό αποκατάστασης, παρέχοντας συμβουλές προπόνησης για να σχεδιάσεις καλύτερα την ένταση και τη διάρκεια της προπόνησης.

Πλοήγηση διαδρομής επιστροφής

Προσφέρει τη λειτουργία Route Back που σε οδηγεί πίσω όταν χάνεις τον προσανατολισμό σου. Σαν έμπειρος οδηγός, δίνει φωνητικές οδηγείς για την εκτιμώμενη ώρα άφιξης, την απόσταση που απομένει και τις προτεινόμενες διαδρομές όταν εξερευνάς νέους προορισμούς. Όταν ολοκληρωθούν οι προπονήσεις, δημιουργεί αυτόματα διαδρομές ταξιδιού στην εφαρμογή Huawei Health, ώστε να τις αποθηκεύεις ή να τις μοιράζεσαι με φίλους σου.

Προπονήσου με την αγαπημένη σου μουσική

Υποστηρίζει περισσότερα από 100 αθλήματα όπως τρέξιμο, ποδηλασία, πεζοπορία, κολύμβηση, σχοινάκι και σκι. Είτε βουτάς στην πισίνα είτε ιδρώνεις στο γήπεδο, απολαμβάνεις την προπόνησή σου στο έπακρο. Χρησιμοποίησε το ρολόι για αναπαραγωγή μουσικής, ώστε να ταιριάξεις τον χρόνο τρεξίματός σου με ένα αποκλειστικό BGM και να βάλεις ένα τέλος στη μονοτονία της άθλησης.

Πανέτοιμο για προπόνηση

Κατά την άσκηση, το ρολόι συνδέεται με διαφορετικά είδη αθλητικού εξοπλισμού και εφαρμογές. Ο καρδιακός ρυθμός και άλλα δεδομένα από το ρολόι συγχρονίζονται με εξοπλισμό όπως διαδρόμους, ελλειπτικά, μηχανές κωπηλασίας κ.λπ., και μπορείς να συγχρονίσεις τα δεδομένα με κύριες αθλητικές εφαρμογές τρίτων μέσω της εφαρμογής HUAWEI Health, για να σε βοηθήσουν να αξιολογήσεις και να προσαρμόσεις την άσκησή σου. 

Ολοήμερη παρακολούθηση SpO2

Ο κορεσμός του οξυγόνου στο αίμα (SpO2) είναι ένα μία από τις ζωτικές ενδείξεις για την παροχή οξυγόνου του σώματος. Το ρολόι παρέχει αυτόματα 24ωρη ανίχνευση επιπέδου SpO2 ανεξάρτητα από το αν εργάζεσαι, αθλείσαι ή κοιμάσαι, το προστατεύοντας την υγεία σου όλο το 24ωρο.

Καλύτερες συνήθειες για τον καλύτερο εαυτό σου

Ώρα να σηκωθείς, να πιεις νερό και να ασκηθείς — το ρολόι θέτει καθημερινούς στόχους για να σε βοηθήσει να αναπτύξεις υγιεινές συνήθειες. Διαμόρφωσε ένα σταθερό πρόγραμμα ύπνου για να ξεκινήσεις τη μέρα νωρίς με ενέργεια. Όταν νιώθεις κουρασμένος, σήκω, κάνε μια βόλτα, είσπνευσε καθαρό αέρα και συνέχισε την μέρα σου.

Αδιάκοπη φροντίδα σε όλους τους τομείς

Παρακολουθεί τον ύπνο σου για να σε βοηθήσει να διαμορφώσεις τη ρουτίνα ύπνου, να παρακολουθείς τον καρδιακό σου ρυθμό, να ρυθμίσεις την αναπνοή σου και να απαλλαχτείς από την ένταση όταν είσαι αγχωμένος. Καταγράφει επίσης τον εμμηνορροϊκό σου κύκλο καθώς και τις συνθήκες του σώματος βοηθώντας σε να χαλαρώσεις.

Απάντα σε κλήσεις

Σύνδεσε το HUAWEI WATCH GT 3 στο smartphone σου μέσω Bluetooth όταν αθλείσαι σε εξωτερικό χώρο, κάνεις δουλειές του σπιτιού ή μαγειρεύεις και απόλαυσε την άνεση της προβολής του ιστορικού κλήσεων, της απάντησης και της απόρριψης κλήσεων στο ρολόι.

Η συσκευασία περιλαμβάνει

  • Huawei Watch GT 3 Elegant
  • Φορτιστή
  • Οδηγίες χρήσης
  • Πληροφορίες ασφαλείας
  • Κάρτα εγγύησης
Το βίντεο δεν είναι διαθέσιμο

Κατασκευαστής

Huawei

Χαρακτηριστικά

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

Χρώμα
Λευκό
Έτος Κυκλοφορίας
2021
Μέγεθος Οθόνης
1,32 "
Τύπος Οθόνης
AMOLED
Συμβατό Λειτουργικό Σύστημα
Android, iOS
Οθόνη Αφής
Ναι
Τύπος Διασύνδεσης
Bluetooth
Λουράκι
Δερμάτινο
Υλικό Κάσας
Ανοξείδωτο Ατσάλι

Δυνατότητες & Λειτουργίες

Δυνατότητες
Δόνηση, Ηχείο, Μικρόφωνο
Λειτουργίες
Email, SMS, Αναγνώριση Κλήσεων, Ειδοποίηση Εφαρμογών
Χρήση
Διάφορα Αθλήματα/Γυμναστήριο

Ειδικά Χαρακτηριστικά

Αισθητήρες
GPS, Βαρόμετρο, Γυροσκόπιο, Επιταχυνσιόμετρο, Θερμιδομετρητής, Θερμόμετρο, Καρδιακών Παλμών, Οξύμετρο, Παρακολούθηση 'Υπνου, Πυξίδα
Προστασία
Ανθεκτικό σε Πτώσεις Υγρών
Αδιάβροχο
Κολύμβηση στη Θάλασσα

Διαστάσεις

Διάμετρος Κάσας
42 mm
Βάρος
35 gr

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

Εικόνες αξιολογήσεων

Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
+16Εικόνες

Αξιολογήσεις χρηστών

  • Έχοντας κάνει χρήση τουλάχιστον 5 μηνών του συγκεκριμένου ρολογιού έχω πλήρη άποψη. Πολύ όμορφο και κομψό ρολόι. Κάνει ότι υπόσχεται!! Καθόλου ογκώδες σαν να μην το φοράς.. Η μπαταρία του κρατάει μαξ 4 μέρες (αναλογα και την χρήση του). Βαζω 4 αστέρια διότι αποσυνδέεται το κινητό μου (IPHONE) με το Bluetooth (όχι σε καθημερινή βάση αλλά 1 στις 10 μέρες πχ.). Θα το συνιστούσα και θα το ξανά αγόραζα σίγουρα!!

    • Εύκολος συγχρονισμός
    • Επαρκές πλήθος λειτουργιών
    • Ακρίβεια στις μετρήσεις
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Άνεση
    • Αυτονομία μπαταρίας
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • AlexiaK
    4
    1 στους 1 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Πολύ όμορφο και κομψό ρολόι. Κάνει όλα αυτά που υπόσχεται. Το έχω συνδεδεμένο με iPhone και δουλεύει πολύ καλά.

    Θα ήθελα μα έχει μεγαλύτερη εμβέλεια το Bluetooth γιατί έχει συχνές αποσυνδέσεις σε αποστάσεις που δεν είχα θέμα παλαιότερα με το Galaxy Watch 4 (με android κινητό). Επίσης, θα ήθελα να μπορώ μα απαντήσω στα μηνύματα.

    • Εύκολος συγχρονισμός
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Οθόνη
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Άνεση
    • Μέτριο πλήθος λειτουργιών
    • Αυτονομία μπαταρίας
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Chiotelis
    5
    3 στους 4 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Το καλύτερο smartwatch αν σε ενδιαφέρει
    -ένα όμορφο ρολόι μου να μπορεί να φοριέται σε όλες τις περιστάσεις
    -να σου δείχνει notifications και τις βασικες μετρησεις υπνου και δραστηριότητας
    -να μην χρειάζεται να το φορτίσεις κάθε μέρα
    -Να συνδέεται και με iphone και android

    • Εύκολος συγχρονισμός
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Οθόνη
    • Αντοχή
    • Αυτονομία μπαταρίας
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Άνεση
    • Μέτριο πλήθος λειτουργιών
    • Σχετική ακρίβεια στις μετρήσεις
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Giorgos.pontios
    5
    1 στους 2 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Νομίζω η πιο VFM επιλογή σε smartwatch... τα υπόλοιπα των γνωστών κορυφαίων εταιρειών είναι αρκετά ακριβότερα και δεν ξέρω εάν αξίζει η τόσο μεγάλη διαφορά στα λεφτά αυτά...

    • Εύκολος συγχρονισμός
    • Επαρκές πλήθος λειτουργιών
    • Ακρίβεια στις μετρήσεις
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Οθόνη
    • Αντοχή
    • Αυτονομία μπαταρίας
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Άνεση
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • djbeni
    2
    2 στους 12 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Αρκετά όμορφο, άνετο στο χέρι. Αλλά μέχρι εκεί μέσα σε μία εβδομάδα μετά από την πρώτη φόρτωση άρχισε τα τρελά ανάβει και σβήνει μόνο του ,
    Δεν σε αφήνει να κάνεις τίποτα
    Οπότε το συμπέρασμα δικό σας

    • Άνεση
    • Μέτριο πλήθος λειτουργιών
    • Σχετική ακρίβεια στις μετρήσεις
    • Οθόνη
    • Αντοχή
    • Αυτονομία μπαταρίας
    • Δύσκολος συγχρονισμός
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • logistart
    5
    1 στους 1 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    κάποιες φορες (2-3) έχασε επαφή, νεκρωσε η οθόνη και επανήλθε μόνο όταν το σύνδεσα στο φορτιστή. το παρακολουθώ, αν το κάνει ξανά θα ζητήσω αντικατάσταση.

    • Εύκολος συγχρονισμός
    • Επαρκές πλήθος λειτουργιών
    • Ακρίβεια στις μετρήσεις
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Οθόνη
    • Αυτονομία μπαταρίας
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Άνεση
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • eugeniatagalidou
    4
    1 στους 1 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Ειναι ενα πολυ ομορφο ρολόι, πρακτικό και ανετο για την καθημερινότητα, με πολλες δυνατότητες. Η μπαταρια κραταει μέσο όρο 3ς μέρες. Αξίζει την αγορά του.

    • Εύκολος συγχρονισμός
    • Επαρκές πλήθος λειτουργιών
    • Ακρίβεια στις μετρήσεις
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Οθόνη
    • Αντοχή
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Άνεση
    • Αυτονομία μπαταρίας
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • E_Koli

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Πολύ κομψό στο χέρι και καλό μέγεθος για τον καρπό μου που είναι αρκετά μικρός. Η μπαταρία είναι πολύ καλή και σε διάρκεια και στον απαιτούμενο χρόνο φόρτισης. Οι περισσότερες μετρήσεις είναι ακριβείς, με εξαίρεση την θερμοκρασία που φαίνεται να είναι τελείως εκτός (αλλά δεν την χρειάζομαι, οπότε δεν με ενοχλεί τόσο). Ένα μειονέκτημα είναι ότι δεν συνδέεται με Spotify (ή αν συνδέεται δεν το έχω καταφέρει) και τα updates παίρνουν αρκετό χρόνο, κατά τον οποίο δεν μπορείς να χρησιμοποιείς ούτε το ρολοί, ούτε το κινητό.

    • Εύκολος συγχρονισμός
    • Ακρίβεια στις μετρήσεις
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Οθόνη
    • Αυτονομία μπαταρίας
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Άνεση
    • Μέτριο πλήθος λειτουργιών
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • thanpap95
    5
    2 στους 2 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Το έχω αγοράσει και στο αντρικό και στο γυναικείο (άσπρο χρώμα). Κάθεται αρκετά καλά στο δικό μου χέρι και φαίνεται πολύ όμορφο και κομψό στο γυναικείο. Πολύ ωραία οθόνη και πολλές επιλογές για interface. Οι μετρήσεις κατά την άσκηση (κολύμπι) είναι αρκετά καλές, όσο και στά βήματα ημερησίως. Δεν ανταποκρίνεται πολύ καλά στην μέτρηση της θερμοκρασίας. Το ηχείο είναι αρκετά ικανοποιητικό κατά την κλήση. Τέλος δεν έχω κάνει χρήση της εφαρμογής με τη μουσική γιατί δεν έχω καταφέρει να καταλάβω πως λειτουργεί.
    +Αδιάβροχο, αρκετά καλή σύνδεση και από 2 δωμάτια μακριά, άμεσες ειδοποιήσεις, απίθανη διάρκεια μπαταρίας
    -σχετικά αργή φόρτιση, αλλα σε ανταμείβει η διάρκεια

    • Εύκολος συγχρονισμός
    • Επαρκές πλήθος λειτουργιών
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Οθόνη
    • Αντοχή
    • Αυτονομία μπαταρίας
    • Άνεση
    • Σχετική ακρίβεια στις μετρήσεις
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • bill7
    2
    5 στους 8 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    το εχω στη κατοχη μου 1 μηνα και ειδη εχει χαλασει δε μοθ ανοιγε η οθονη και αφου το εστειλα στη huawei στη πατρα να το διορθωσουν (εντος εγγυησης) χαλασε παλι την ιδια μερα που μου το εστειλαν πισω δε κραταγε η μπαταρια ουτε μιση μερα και δε φορτιζε παλι μετα
    Να ετυχε σε εμενα?? Ισως
    Για εμενα αν εχετε να διαθεσετε παραπανω χρηματα πηγαινετε σε καποιο αλλο μοντελο

    • Ποιότητα κατασκευής
    • Οθόνη
    • Αυτονομία μπαταρίας
    • Άνεση
    • Μέτριας δυσκολίας συγχρονισμός
    • Μέτριο πλήθος λειτουργιών
    • Σχετική ακρίβεια στις μετρήσεις
    • Αντοχή
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • axirogiann
    5
    7 στους 7 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά από Tech2Tech

    Πολύ καλό το ρολόι, εργονομικό και άνετο, θα ήθελα να κρατάει περισσότερο η μπαταρία αλλά νομίζω πως είναι φυσιολογικό για τέτοιου είδους gadgets, χρειάζεται το huawei health όπως έχουν πει άλλοι χρήστες. Ευκρινής οθόνη, μπορείς να μιλήσεις στο τηλέφωνο από το ρολόι, έχει αυτοματοποιημενες απαντήσεις και το κυριότερο για εμένα είναι πάρα πολύ κομψό!

    • Εύκολος συγχρονισμός
    • Επαρκές πλήθος λειτουργιών
    • Ακρίβεια στις μετρήσεις
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Οθόνη
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Άνεση
    • Αυτονομία μπαταρίας
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • panos_spinos
    5
    5 στους 6 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Μετά την δεύτερη φόρτιση, η μπαταρία του κρατούσε το πολύ μια μερα. Το στείλαμε πίσω και μετα από 2-3 βδομαδες το έστειλαν πίσω με αλλαγμένη πλακέτα και μπαταρία. Εδώ και 9 μήνες πλέον δεν έχει κανένα πρόβλημα.

    • Εύκολος συγχρονισμός
    • Επαρκές πλήθος λειτουργιών
    • Ακρίβεια στις μετρήσεις
    • Οθόνη
    • Αντοχή
    • Αυτονομία μπαταρίας
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Άνεση
    • Ποιότητα κατασκευής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • mihaela_mpouleti
    5
    4 στους 6 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Πολύ καλό, σούπερ!!!!!!

    • Εύκολος συγχρονισμός
    • Επαρκές πλήθος λειτουργιών
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Οθόνη
    • Αντοχή
    • Αυτονομία μπαταρίας
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Άνεση
    • Σχετική ακρίβεια στις μετρήσεις
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • fenia_23
    4
    1 στους 2 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Πολύ όμορφο. Αυτό που θα έλεγα στα αρνητικά του είναι ότι το λουράκι του που έχει μαγνητικό κλείσιμο θέλει σφύξιμο όλη την ώρα γιατί ανοίγει. Επίσης λερώνεται εύκολα και δεν ξέρω πως να το καθαρίσω μια και έχει κάνει στάμπες.

    • Εύκολος συγχρονισμός
    • Ακρίβεια στις μετρήσεις
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Οθόνη
    • Αντοχή
    • Αυτονομία μπαταρίας
    • Μέτριο πλήθος λειτουργιών
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Άνεση
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Georgios_Papageorgiou91
    4
    2 στους 2 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά από Tech2Tech

    Πολύ καλό ρολόι για τα λεφτά του. Η μπαταρία θα μπορούσε να κρατάει περισσότερο καθώς με καθημερινη χρήση διαρκεί περίπου 5 μέρες. Είναι πολύ κομψό και ελαφρύ, το πήρα δώρο στη γυναίκα μου και ενθουσιάστηκε. Στα συν το ότι μπορεί να απαντάει σε τηλεφωνικές κλήσεις, καθώς με 2 μωρά είναι δύσκολο να εχει συνέχεια το κινητό πάνω της. Θα ήθελε να μπορέι να απαντήσει και σε μνμ στις εφαρμογές με κάποιο τρόπο.

    • Εύκολος συγχρονισμός
    • Επαρκές πλήθος λειτουργιών
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Οθόνη
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Άνεση
    • Σχετική ακρίβεια στις μετρήσεις
    • Αυτονομία μπαταρίας
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • koutstom9
    4
    3 στους 3 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Τα 4 αστέρια είναι λόγω της μπαταρίας του, προερχόμενος από το gt-1 και το gt-2 η διάρκεια της μπαταρίας του με εξέπληξε αρνητικά!
    Οι μετρήσεις του πάντως είναι σούπερ, σε σύγκριση με ζώνη καρδιακών παλμών polar H-10 οι θερμίδες και οι παλμοί είναι πανομοιότυποι!!

    • Εύκολος συγχρονισμός
    • Επαρκές πλήθος λειτουργιών
    • Ακρίβεια στις μετρήσεις
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Οθόνη
    • Άνεση
    • Αντοχή
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Αυτονομία μπαταρίας
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Socrates01
    4
    6 στους 6 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Πολύ ωραία συσκευή, κομψή και όμορφη. Ωραία Oled οθόνη με ευκρίνεια. Το μόνο θέμα που έχει είναι ότι με iPhone στην κυριολεξία θα σου βγάλει το λάδι. Μέχρι να κάνει ενημέρωση θα θέλει τουλάχιστον 8 ώρες και κατά καιρούς χάνει τις ειδοποιήσεις χωρίς όμως να αποσυνδέεται. Κατά τα άλλα είναι τέλειο και πολύ πρακτικό αφου και με την ομιλία μέσω του ρολογιού δεν είχα ποτέ θέμα.

    • Επαρκές πλήθος λειτουργιών
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Οθόνη
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Άνεση
    • Μέτριας δυσκολίας συγχρονισμός
    • Σχετική ακρίβεια στις μετρήσεις
    • Αυτονομία μπαταρίας
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Eleni_Zachopoulou
    5
    5 στους 5 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Ελαφρύ και άνετο, εύκολο στη χρήση, το αγάπησα

    • Εύκολος συγχρονισμός
    • Επαρκές πλήθος λειτουργιών
    • Ακρίβεια στις μετρήσεις
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Οθόνη
    • Αντοχή
    • Αυτονομία μπαταρίας
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Άνεση
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • tony21091
    5
    6 στους 6 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Σε σύγκριση με gt2 υστερεί σε μπαταρία (πρέπει να είναι το 1/3-2/3 με πρόχειρο υπολογισμό gt2 7-10 μέρες gt3 3-4. Και πάλι είναι ικανοποιητική και ήταν το δυνατό σημείο που δεν πήγα σε samsung watch 5 (1-2 μέρες).
    Πιο smooth λειτουργικό από gt2.
    Όμορφο, γυαλί με κούρμπα, η ροδέλα χρήσιμη. Ελπίζω και φαντάζομαι δεν θα μαυρίσει το χρυσό.

    • Εύκολος συγχρονισμός
    • Επαρκές πλήθος λειτουργιών
    • Ακρίβεια στις μετρήσεις
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Οθόνη
    • Αντοχή
    • Αυτονομία μπαταρίας
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Άνεση
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • gogopoopsi
    1
    11 στους 23 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    τραγικό...... ερχόμενη από το αντρικό gt2 pro λόγω προδιαγραφών στην αντοχή το οποίο κάθε φορά που φόρτιζε έπρεπε να πάει για σερβις... το gt3 elegant δούλεψε για 2,5 - 3 μήνες περίπου, δεν θυμάμαι ακριβώς, το έβγαλα από την φόρτιση ένα πρωί και ήταν νεκρό, άρχισε τα παιχνιδάκια του όπως και το προηγούμενο... το έχουν ένα μήνα, καμία ενημέρωση, πλέον δεν απαντούν ούτε στο τηλέφωνο.... καμία αντικατάσταση, το δεύτερο είναι αγορασμένο από το επίσημο σάιτ της εταιρείας...... δεν ξέρω τι να πω, το μόνο σίγουρο ότι είχα εμπιστοσύνη στην εταιρία πάνω από 10 χρόνια και τώρα 1 χρόνο χάθηκε...

    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Eyaggelia_Dafnopatidou
    5
    6 στους 6 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Πολύ όμορφο και κομψό ρολόι... Εύκολο στη χρήση με πολλές λειτουργίες και καλή ακρίβεια στις μετρήσεις. Το λουράκι Milanese πολύ βολικό και άνετο. Πολύ καλή αγορά.

    • Εύκολος συγχρονισμός
    • Επαρκές πλήθος λειτουργιών
    • Ακρίβεια στις μετρήσεις
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Οθόνη
    • Αντοχή
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Άνεση
    • Αυτονομία μπαταρίας
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • paulakik
    2
    18 στους 22 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Όμορφο ρολόϊ. Δούλεψε 2,5 μήνες. Αγορά Μάρτης 22. Τον Ιούνιο έσβησε για τα καλά. Επισκευάστηκε δωρεάν ( χρόνος αποστολής,επισκευής,επιστροφής 25 ημέρες) Όμορφο ρολόϊ. Δούλεψε 15 ώρες και ξαναέσβησε για τα καλά....Η επισκευή κράτησε 15 ώρες. Ξανά αποστολή στην πρωτεύουσα με δικό μου κόστος για να γίνει γρήγορα η δουλειά. ( Ζω στα Κύθηρα). Το παρέλαβαν 18/7 και μέχρι σήμερα 25/7 "ο έλεγχος δεν ολοκληρώθηκε ακόμη". Τα συμπεράσματα δικά σας....ΥΓ μάλλον πνίγηκε στη θάλασσα σε βάθος 0,5 μέτρων αλλά το σέρβις δεν δίνει εξηγήσεις .Καλό καλοκαίρι .

    • Μέτριας δυσκολίας συγχρονισμός
    • Μέτριο πλήθος λειτουργιών
    • Σχετική ακρίβεια στις μετρήσεις
    • Αυτονομία μπαταρίας
    • Άνεση
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Οθόνη
    • Αντοχή
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • chrismystar
    5
    4 στους 5 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Ειναι καταπληκτικό σε όλα του, έχω μείνει πολύ ευχαριστημένη
    Το λουρακι είναι του δερμάτινο.

    • Εύκολος συγχρονισμός
    • Επαρκές πλήθος λειτουργιών
    • Ακρίβεια στις μετρήσεις
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Οθόνη
    • Αντοχή
    • Αυτονομία μπαταρίας
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Άνεση
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • FraJep
    5
    11 στους 13 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Κουμπώνει καταπληκτικά στο χέρι. Η κατασκευή του είναι πολλή καλή. Τα λεφτά είναι αρκετά, θα μπορούσε βέβαια να είναι φθηνότερο, όμως εάν πραγματικά σας έχει γίνει εμμονή να το αποκτήσετε τότε δεν θα τα λυπηθείτε. Το έχω συνδέσει με κινητό huawei οπότε λειτουργεί άψογα. Η μπαταρία του κρατάει αρκετές ημέρες, εβδομάδα και πάνω. Φορτίζει απίστευτα γρήγορα.

    • Εύκολος συγχρονισμός
    • Επαρκές πλήθος λειτουργιών
    • Ακρίβεια στις μετρήσεις
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Οθόνη
    • Αντοχή
    • Αυτονομία μπαταρίας
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Άνεση
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Aliens3
    4
    7 στους 8 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Αυτό που του λείπει είναι η απενεργοποίηση του Bluetooth όταν δεν το χρειάζεσαι και το κλείδωμα της οθόνης γιατί κάτω από ρούχα πολλές φορές έχει μπει στο μενού μόνο του

    • Εύκολος συγχρονισμός
    • Επαρκές πλήθος λειτουργιών
    • Ακρίβεια στις μετρήσεις
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Οθόνη
    • Αντοχή
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Άνεση
    • Αυτονομία μπαταρίας
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • ΑνναΖ
    5
    27 στους 46 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Κάτοχος του huawei gt 3 milanese gold

    Θετικά
    +Πολλές δυνατότητες όπως καταγραφή αθλητικής δραστηριότητας, φακός, εύρεση-κληση τηλεφώνου αν δεν το βρίσκεις, μετρήσεις βημάτων, καρδιακών παλμών, οξυγόνο στο αίμα, θερμοκρασία δέρματος, ύπνος, ασκήσεις αναπνοής, μουσική, καιρός αποστράγγιση ρολογιού στην περίπτωση που βραχεί κ.α.
    +Καθαρά και ευκρινή γραφικά
    +Βάρος ρολογιού
    +Όμορφο design
    +Το ηχείο είναι άψογο σε τηλεφωνικές κλήσεις
    +Φωτισμός ρυθμιζόμενος σούπερ!
    +Η μπαταρία κρατάει πάνω από 7 μέρες, χωρίς καταγραφεί δραστηριοτητων
    +Ακριβής μετρήσεις

    Αρνητικά
    -OMG μεγάλη ταλαιπωρία το app
    Για να λειτουργήσει πρέπει πρώτα να κατεβάσεις το huawai app gallery και μέσα από αυτό να κατεβάσεις το huawai health (Υγεία). Δεν το αναγράφει πουθενά. Καθόμουν 30' λεπτά και διάβαζα σχόλια σε κριτικές για να μπορέσω να κάνω το ρολόι να λειτουργήσει.

    • Επαρκές πλήθος λειτουργιών
    • Ακρίβεια στις μετρήσεις
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Οθόνη
    • Άνεση
    • Αυτονομία μπαταρίας
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Εύκολος συγχρονισμός
    • Αντοχή
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Nana_Stefanou

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    • Εύκολος συγχρονισμός
    • Επαρκές πλήθος λειτουργιών
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Οθόνη
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Άνεση
    • Σχετική ακρίβεια στις μετρήσεις
  • Επιβεβαιωμένη αγορά

    Μόνο το λουράκι που προκαλεί φαγούρα και ακμή...

    • Εύκολος συγχρονισμός
    • Επαρκές πλήθος λειτουργιών
    • Ακρίβεια στις μετρήσεις
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Οθόνη
    • Αυτονομία μπαταρίας
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Άνεση
    • Αντοχή
    Σου φάνηκε χρήσιμη;

Ερωτήσεις

521 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
anastasia_villioti

Μόλις το αγόρασα και προσπαθώ να μιλήσω από το ρολόι αλλά δεν ακούγεται όταν μιλάω, τι συμβαίνει γνωρίζει κάποιος? Το τηλέφωνό μου είναι Xiaomi redmi 10

kateriniw78

χμμμμ... μήπως να το πας πίσω;;; (Είμαστε σίγουροι ότι είναι συνδεδεμένο με το τηλέφωνο, ε; )

pkasimatis12

Me xiaomi κινητό (poco x3) συνδέεται κανονικά; γνωρίζει κανείς;

Niki. Ag

Με αυτό το ρολόι μπορείς να κάνεις και κλήσεις;

a.kaltsonidou

Ναι! Μπορεις και να καλεσεις και να απαντησεις σε κλησεις αρκει το κινητο σου να ειναι σε εμβελεια του bluetooth.

aorina_bo

Γειά σας. έχω το συγκεκριμένο ρολόι εδώ και σχεδόν 2 χρόνια λειτουργούσε άψογα σε όλα. η μπαταρία του κρατούσε σχεδόν μία εβδομάδα εδώ και τρεις μέρες δεν κρατάει ούτε 24 ώρες. Ήρθε η ώρα του? Συνέβη σε κάποιον/α κάτι παρόμοιο?

Δες όλες τις ερωτήσεις (23)

Παρόμοια προϊόντα

Huawei Watch GT 3 Elegant Stainless Steel 42mm Αδιάβροχο με Παλμογράφο (Λευκό)Huawei Watch GT 3 Elegant Stainless Steel 42mm Αδιάβροχο με Παλμογράφο (Λευκό)Huawei Watch GT 4 Stainless Steel 41mm Αδιάβροχο με Παλμογράφο (White Leather Strap)Huawei Watch GT 4 Stainless Steel 41mm Αδιάβροχο με Παλμογράφο (White Leather Strap)Huawei Watch GT 3 Active Stainless Steel 46mm Αδιάβροχο με Παλμογράφο (Μαύρο)Huawei Watch GT 3 Active Stainless Steel 46mm Αδιάβροχο με Παλμογράφο (Μαύρο)Huawei Watch GT 4 Stainless Steel 41mm Αδιάβροχο με Παλμογράφο (Light Gold Milanese Strap)Huawei Watch GT 4 Stainless Steel 41mm Αδιάβροχο με Παλμογράφο (Light Gold Milanese Strap)Huawei Watch GT 4 Stainless Steel 46mm Αδιάβροχο με Παλμογράφο (Black Fluoroelastomer Strap)Huawei Watch GT 4 Stainless Steel 46mm Αδιάβροχο με Παλμογράφο (Black Fluoroelastomer Strap)
από 172,88 €από 196,80 €από 157,83 €από 243,80 €από 205,00 €
ΚατασκευαστήςHuaweiHuaweiHuaweiHuaweiHuawei
Διαθέσιμο μέσω SkroutzΔιαθέσιμο μέσω SkroutzΔιαθέσιμο μέσω SkroutzΔιαθέσιμο μέσω SkroutzΔιαθέσιμο μέσω Skroutz
ΑισθητήρεςGPS, Βαρόμετρο, Γυροσκόπιο, Επιταχυνσιόμετρο, Θερμιδομετρητής, Θερμόμετρο, Καρδιακών Παλμών, Οξύμετρο, Παρακολούθηση 'Υπνου, ΠυξίδαΒαρόμετρο, Βηματόμετρο, Γυροσκόπιο, Επιταχυνσιόμετρο, Θερμιδομετρητής, Θερμόμετρο, Καρδιακών Παλμών, Οξύμετρο, Παρακολούθηση 'ΥπνουGPS, Αλτίμετρο, Βαρόμετρο, Γυροσκόπιο, Επιταχυνσιόμετρο, Θερμιδομετρητής, Θερμόμετρο, Καρδιακών Παλμών, Οξύμετρο, Παρακολούθηση 'Υπνου, ΠυξίδαΒαρόμετρο, Βηματόμετρο, Γυροσκόπιο, Επιταχυνσιόμετρο, Θερμιδομετρητής, Θερμόμετρο, Καρδιακών Παλμών, Οξύμετρο, Παρακολούθηση 'ΥπνουΒαρόμετρο, Βηματόμετρο, Γυροσκόπιο, Επιταχυνσιόμετρο, Θερμιδομετρητής, Θερμόμετρο, Καρδιακών Παλμών, Οξύμετρο, Παρακολούθηση 'Υπνου
Περισσότερα χαρακτηριστικά
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες