Smartwatches

Huawei Watch GT 3 Active Stainless Steel 46mm Αδιάβροχο με Παλμογράφο (Μαύρο) Κωδικός: 32763137

Βασικά χαρακτηριστικά:

  • Μοντέλο 2021
  • Οθόνη αφής AMOLED
  • Αυτονομία έως 14 μέρες
  • GPS, Bluetooth
  • Κατάλληλο για κολύμβηση
Δες όλη την περιγραφή

  1. 46 mm

    από 157,83 €
162,00
ΠαράδοσηΤρί, 16 Ιουλ - Πέμ, 18 Ιουλ
+5,00 €μεταφορικά

Πωλείται από

Απόθεμα 2 τεμάχια

Πώς το Skroutz είναι δίπλα σου μετά την αγορά;

After-sales Υποστήριξη

Αν παρουσιάσει βλάβη, μίλα απευθείας με το Skroutz! Εμείς θα σε βοηθήσουμε σε όλα και θα βρούμε την καλύτερη λύση για σένα, χωρίς ταλαιπωρία.

Δες αναλυτικά

Δωρεάν Επιστροφές

Αν αλλάξεις γνώμη ή αν δεν είναι στο μέγεθος που ήθελες, μπορείς να επιστρέψεις την παραγγελία σου εντελώς δωρεάν, με τον πιο εύκολο & γρήγορο τρόπο για σένα!

Δες αναλυτικά

Τι είναι το πράσινο κουμπί;

Δες το βίντεο

από 157,83 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. 153,50 €

  2. 160,80 €

  3. 236,00 €

  4. 165,00 €

  5. 313,68 €

  6. 167,90 €

  7. 165,00 €

  8. 179,00 €

  9. 236,00 €

  10. 153,90 €

  11. 169,31 €

  12. 178,96 €

  13. 157,83 €

  14. 204,44 €

  15. 189,99 €

  16. 229,90 €

  17. 162,00 €

  18. 179,00 €

  19. 178,49 €

  20. 162,90 €

  21. 179,00 €

  22. 369,36 €

  23. 157,90 €

  24. 179,00 €

  25. 168,00 €

Περιγραφή

Το HUAWEI Watch GT 3 Active διαθέτει ένα ιδιαίτερο κομψό design και φινίρισμα προσεγμένο έως την τελευταία λεπτομέρεια που θα σου χαρίσει απαράμιλλο στυλ.

Απευθύνεται σε αυτούς που ενδιαφέρονται για ένα προηγμένο smartwatch με πολλές λειτουργίες και δυνατότητες για παρακολούθηση της υγείας και της φυσικής τους κατάστασης. 

Είναι κατάλληλο για αθλητές που επιθυμούν ακριβείς μετρήσεις των καρδιακών παλμών, των βημάτων, της κατανάλωσης θερμίδων και άλλων παραμέτρων στη διάρκεια των δραστηριοτήτων τους.

Επιπλέον, το Huawei Watch GT 3 Active διαθέτει πλούσια λειτουργικότητα, όπως προβολή ειδοποιήσεων, ελέγχου μουσικής, παρακολούθηση του ύπνου και άλλες προηγμένες λειτουργίες όπως ανθεκτικότητα στο νερό, ενσωματωμένο GPS και πολύμορφα watch faces. 

Συνεπώς προορίζεται σε όσους αναζητούν ένα προηγμένο smartwatch για αθλητικές και καθημερινές δραστηριότητες, με μια κομψή σχεδίαση και εξαιρετική αυτονομία μπαταρίας.

Το βίντεο δεν είναι διαθέσιμο

Ομορφιά όπως την αντιλαμβάνεσαι εσύ

Ένα πραγματικό αριστούργημα, το κομψό καντράν 46 mm τραβάει το φως στο 3D κυρτό γυαλί, δίνοντας μια απαλή λάμψη σαν το νερό. Υιοθετεί έναν απλοϊκό σχεδιασμό με γυαλιστερό φινίρισμα, μαζί με κομψά λουράκια για μοντέρνα, εκλεπτυσμένη εμφάνιση.

Ακριβής παρακολούθηση καρδιακών παλμών

Η μονάδα καρδιακού ρυθμού περιλαμβάνει οκτώ φωτοδιόδους σε κυκλική διάταξη και δύο σετ πηγών φωτός, σε συνδυασμό με έναν κυρτό γυάλινο φακό για άνετη χρήση, μειώνοντας παράλληλα την εξωτερική παρεμβολή φωτός. Ο αλγόριθμος AI φιλτράρει τα θορυβώδη σήματα αποτελεσματικά, επιτρέποντας την ακριβή παρακολούθηση του καρδιακού ρυθμού, ακόμη και κατά τη διάρκεια έντονης άσκησης και προσφέρει ακριβή υπολογισμό των δεδομένων υγείας, όπως το οξυγόνο του αίματος.

Μια συναρπαστική στροφή

Απλώς περίστρεψε την περιστρεφόμενη κορώνα για μεγέθυνση και σμίκρυνση των εφαρμογών στην οθόνη και γρήγορη πρόσβαση στη λειτουργία που επιθυμείς. Με υψηλό ρυθμό ανανέωσης, μπορείς εύκολα να ρυθμίσεις την ένταση και την ώρα αφύπνισης ακόμα και όταν τα χέρια σου είναι βρεγμένα, δίνοντάς σου μια ομαλή, απρόσκοπτη εμπειρία.

Dual-Band Five-System GNSS

Υποστηρίζοντας δορυφορικά συστήματα GPS, Beidou, GLONASS, Galileo και QZSS, το ρολόι προσφέρει ισχυρή απόδοση κατά των παρεμβολών, η οποία βελτιώνει αποτελεσματικά τη δύναμη και τη σταθερότητα των σημάτων εντοπισμού θέσης σε εξωτερικούς χώρους. Οι προπονήσεις σου μπορούν να καταγραφούν με ακρίβεια και κάθε σταγόνα ιδρώτα μετράει. Τα σήματα διπλής ζώνης L1 και L5 του παρέχουν υψηλή ανοσία σήματος, επιτρέποντας ακριβή εντοπισμό θέσης.

Μεγάλη διάρκεια μπαταρίας & ασύρματη φόρτιση

Υποστηρίζει ασύρματη φόρτιση, ώστε να χρησιμοποιείς το τηλέφωνό σου για να το φορτίσεις αντίστροφα όταν ξεχάσεις τον φορτιστή. Με πλήρη φόρτιση, το GT 3 46 mm διαρκεί έως και 14 ημέρες, ώστε να παρακολουθείς κάθε προπόνησή σου και να μην χάνεις κανέναν έλεγχο υγείας.

Προετοιμάσου για το απροσδόκητο

Το ρολόι λέει την ώρα της ανατολής και της δύσης του ηλίου κάθε μέρα, υποστηρίζει την εμφάνιση διαφορετικών φάσεων της σελήνης και σε κρατά ενήμερο για τις παλιρροϊκές αλλαγές σε πραγματικό χρόνο. Το βαρόμετρο υψομέτρου παρακολουθεί την τρέχουσα πίεση αέρα σε πραγματικό χρόνο και σε ειδοποιεί σε περίπτωση δραστικών αλλαγών πριν από την έναρξη των ακραίων καιρικών συνθηκών, προσθέτοντας μια επιπλέον προστατευτική συσκευή για τις υπαίθριες περιπέτειές σου.

Ο προσωπικός σου προπονητής

Αξιολογεί τη φυσική σου κατάσταση με βάση τα ιστορικά σου δεδομένα τρεξίματος και σου παρέχει ένα πλάνο τρεξίματος, είτε είσαι αρχάριος είτε προχωρημένος δρομέας, με πλήρη καθοδήγηση παρακολούθησης. Κατά τη διάρκεια της προπόνησης, το πρόγραμμα προσαρμόζεται αυτόματα με βάση την πραγματική εκτέλεση των ασκήσεων και την ανατροφοδότηση δεδομένων, βοηθώντας σε να βελτιώσεις την αποτελεσματικότητα της προπόνησής σου και να πετύχεις τους στόχους σου.

Ακριβής παρακολούθηση

Βασισμένο σε δείκτες παρακολούθησης όπως ο ρυθμός, ο καρδιακός ρυθμός και η απόσταση τρεξίματος, εκτιμά τον δείκτη τρεξίματος, την ένταση της προπόνησης, το επίπεδο αποκατάστασης και τον καρδιακό ρυθμό αποκατάστασης, παρέχοντας συμβουλές προπόνησης για να σχεδιάσεις καλύτερα την ένταση και τη διάρκεια της προπόνησης.

Πλοήγηση διαδρομής επιστροφής

Προσφέρει τη λειτουργία Route Back που σε οδηγεί πίσω όταν χάνεις τον προσανατολισμό σου. Σαν έμπειρος οδηγός, δίνει φωνητικές οδηγείς για την εκτιμώμενη ώρα άφιξης, την απόσταση που απομένει και τις προτεινόμενες διαδρομές όταν εξερευνάς νέους προορισμούς. Όταν ολοκληρωθούν οι προπονήσεις, δημιουργεί αυτόματα διαδρομές ταξιδιού στην εφαρμογή Huawei Health, ώστε να τις αποθηκεύεις ή να τις μοιράζεσαι με φίλους σου.

Προπονήσου με την αγαπημένη σου μουσική

Υποστηρίζει περισσότερα από 100 αθλήματα όπως τρέξιμο, ποδηλασία, πεζοπορία, κολύμβηση, σχοινάκι και σκι. Είτε βουτάς στην πισίνα είτε ιδρώνεις στο γήπεδο, απολαμβάνεις την προπόνησή σου στο έπακρο. Χρησιμοποίησε το ρολόι για αναπαραγωγή μουσικής, ώστε να ταιριάξεις τον χρόνο τρεξίματός σου με ένα αποκλειστικό BGM και να βάλεις ένα τέλος στη μονοτονία της άθλησης.

Πανέτοιμο για προπόνηση

Κατά την άσκηση, το ρολόι συνδέεται με διαφορετικά είδη αθλητικού εξοπλισμού και εφαρμογές. Ο καρδιακός ρυθμός και άλλα δεδομένα από το ρολόι συγχρονίζονται με εξοπλισμό όπως διαδρόμους, ελλειπτικά, μηχανές κωπηλασίας κ.λπ., και μπορείς να συγχρονίσεις τα δεδομένα με κύριες αθλητικές εφαρμογές τρίτων μέσω της εφαρμογής HUAWEI Health, για να σε βοηθήσουν να αξιολογήσεις και να προσαρμόσεις την άσκησή σου. 

Ολοήμερη παρακολούθηση SpO2

Ο κορεσμός του οξυγόνου στο αίμα (SpO2) είναι ένα μία από τις ζωτικές ενδείξεις για την παροχή οξυγόνου του σώματος. Το ρολόι παρέχει αυτόματα 24ωρη ανίχνευση επιπέδου SpO2 ανεξάρτητα από το αν εργάζεσαι, αθλείσαι ή κοιμάσαι, το προστατεύοντας την υγεία σου όλο το 24ωρο.

Καλύτερες συνήθειες για τον καλύτερο εαυτό σου

Ώρα να σηκωθείς, να πιεις νερό και να ασκηθείς το Huawei Watch GT 3 Active θέτει καθημερινούς στόχους για να σε βοηθήσει να αναπτύξεις υγιεινές συνήθειες. Διαμόρφωσε ένα σταθερό πρόγραμμα ύπνου για να ξεκινήσεις τη μέρα νωρίς με ενέργεια. Όταν νιώθεις κουρασμένος, σήκω, κάνε μια βόλτα, εισέπνευσε καθαρό αέρα και συνέχισε την μέρα σου.

Αδιάκοπη φροντίδα σε όλους τους τομείς

Παρακολουθεί τον ύπνο σου για να σε βοηθήσει να διαμορφώσεις τη ρουτίνα ύπνου, να παρακολουθείς τον καρδιακό σου ρυθμό, να ρυθμίσεις την αναπνοή σου και να απαλλαχτείς από την ένταση όταν είσαι αγχωμένος. Καταγράφει επίσης τον εμμηνορροϊκό σου κύκλο καθώς και τις συνθήκες του σώματος βοηθώντας σε να χαλαρώσεις.

Απάντα σε κλήσεις

Σύνδεσε το HUAWEI WATCH GT 3 στο smartphone σου μέσω Bluetooth όταν αθλείσαι σε εξωτερικό χώρο, κάνεις δουλειές του σπιτιού ή μαγειρεύεις και απόλαυσε την άνεση της προβολής του ιστορικού κλήσεων, της απάντησης και της απόρριψης κλήσεων στο ρολόι.

Η συσκευασία περιλαμβάνει

  • Huawei Watch GT 3 Active
  • Φορτιστής 
  • Οδηγίες χρήσης
  • Πληροφορίες ασφαλείας
  • Κάρτα εγγύησης

Κατασκευαστής

Huawei

Χαρακτηριστικά

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

Χρώμα
Μαύρο
Έτος Κυκλοφορίας
2021
Μέγεθος Οθόνης
1,43 "
Τύπος Οθόνης
AMOLED
Συμβατό Λειτουργικό Σύστημα
Android, iOS
Οθόνη Αφής
Ναι
Τύπος Διασύνδεσης
Bluetooth
Λουράκι
Σιλικόνης
Υλικό Κάσας
Ανοξείδωτο Ατσάλι

Δυνατότητες & Λειτουργίες

Δυνατότητες
Δόνηση, Ηχείο, Μικρόφωνο
Λειτουργίες
Email, SMS, Αναγνώριση Κλήσεων, Ειδοποίηση Εφαρμογών
Χρήση
Διάφορα Αθλήματα/Γυμναστήριο

Ειδικά Χαρακτηριστικά

Αισθητήρες
GPS, Βαρόμετρο, Γυροσκόπιο, Επιταχυνσιόμετρο, Θερμιδομετρητής, Θερμόμετρο, Καρδιακών Παλμών, Οξύμετρο, Παρακολούθηση 'Υπνου, Πυξίδα, Αλτίμετρο
Προστασία
Ανθεκτικό σε Πτώσεις Υγρών
Αδιάβροχο
Κολύμβηση στη Θάλασσα

Διαστάσεις

Διάμετρος Κάσας
46 mm
Βάρος
42,6 gr

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

Εικόνες αξιολογήσεων

Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
+34Εικόνες

Αξιολογήσεις χρηστών

Jasondr
4
25 στους 27 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

Επιβεβαιωμένη αγορά

Ωραία σχεδίαση και κατασκευή. Μαλακό λουρί (μπορείτε να πάρετε και άλλο). Πληθώρα από σχέδια για αλλαγή εμφάνισης. Παλμούς και βήματα μετράει πολύ καλά, το οξυγόνο σίγουρα έχει από την πραγματικότητα απόκλιση και παίζει ρόλο η σταθερότητα στον καρπό, η δε θερμοκρασία δεν μπορώ να πω σίγουρα , αφού μετράει του δέρματος και συνήθως βγάζει στους 32. Η μπαταρια πολυ δυνατή και κρατάει πολυ, μια βδομαδα με παλμογραφο και οξυμετρο.Γιατί θα έχετε όλοι θέμα με το ότι η my health εφαρμογή της Huawei η οποία μετράει βήματα και από το κινητό και από το ρολόι και τα αθροίζει καλό είναι αν θέλετε μέτρηση μόνο από το ρολόι (εγώ το προτιμώ) , να κόψετε από τις άδειες τις εφαρμογής την σωματική δραστηριότητα , όπως στην φώτο.

26/04/22
Το βασικό πρόβλημα είναι ο σωστός συγχρονισμός με το app. Παρ όλο το ψάξιμο και την ενεργοποίηση όλων των ρυθμίσεων που προτείνει η Huawei , ουσιαστικά μόνιμα ενεργή εφαρμογή στο παρασκήνιο, μόνιμη σύνδεση, μόνιμες ενημερώσεις στο παρασκήνιο. 4 στις 7 φορές που θα συγχρονίζει μετά την αλλαγή της ημέρας, μετά δηλαδή τις 00:00 ο μετρητής της εφαρμογής δεν αλλάζει παρ όλο που στο smartwatch μηδενίζει με αποτέλεσμα να καταγράφει λάθος μετρήσεις , σχετική φωτογραφία συννημένη.

Απαράδεκτο για εφαρμογή που υποστιρίζει ρολόι των 200€. Εξού και τα 4 αστέρια απο 5 που έιχα αρχικά με την πρώτη χρήση.

28/4/22
Μετά απο επικοιωνια με Huawei πρατάθηκε η εγκατάσταση του AppGallery και απο εκέι της εφαρμογής Υγέιας. Με ανοιχτά συνέχεια τον counter στην εφαρμοιγή δεν έχει εμφανιστεί ξανά το πρόβλημα.

  • Επαρκές πλήθος λειτουργιών
  • Ακρίβεια στις μετρήσεις
  • Ποιότητα κατασκευής
  • Οθόνη
  • Αυτονομία μπαταρίας
  • Μέτριας δυσκολίας συγχρονισμός
  • Σχέση ποιότητας τιμής
  • Άνεση
  • Αντοχή
Σου φάνηκε χρήσιμη;

MikeGiannousakis
2
4 στους 7 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

Επιβεβαιωμένη αγορά

Το πήρα πριν ένα χρόνο μέχρι και τώρα είχε αυτονομία 7-8 μέρες και γενικά καλή λειτουργία
Ξαφνικά η αυτονομία έπεσε στη 1 ημέρα και μετά από 15 φορτίσεις δεν ανοίγει καν!

  • Εύκολος συγχρονισμός
  • Ποιότητα κατασκευής
  • Οθόνη
  • Άνεση
  • Μέτριο πλήθος λειτουργιών
  • Σχετική ακρίβεια στις μετρήσεις
  • Αντοχή
  • Αυτονομία μπαταρίας
  • Σχέση ποιότητας τιμής
Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • apostolis11223344
    5
    1 στους 2 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    τι να πω για αυτό το ρολόι... οτι και να πω ειναι λίγο το έχω πεθάνει το κορμί εδω και ενα χρόνο μεσα σε λάσπες νερά το χτυπάω σε σίδερα συνέχεια πίστευα πάνω απο 10 φορές οτι το έσπασα και δεν καταλαβαίνει τίποτα θηρίο για μπαταρία κρατάει 8-10 μέρες με ολα ενεργά μόνιμος είμαι υπερ ευχαριστημένος επίσης η εφαρμογή ειναι πολύ ωραία οπως και πάρα πολύ ευχάριστο το κομμάτι με της εφαρμογές τέλος θα πω ενα μπράβο και ένα μικρό αρνητικό που για εμένα δεν ειναι καν αρνητικό γιατί δεν περίμενα ποτέ να μιλάω απο το ρολοι οταν είμαι πάνω σε τρακτέρ η μηχανήματα δεν ακούγεται αυτός που μιλάω τοσο καθαρά αλλα αν απλά είσαι σπίτι η καπου που να μην κάνει θόρυβο μιλάς κανονικότητα

    • Εύκολος συγχρονισμός
    • Επαρκές πλήθος λειτουργιών
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Οθόνη
    • Αντοχή
    • Αυτονομία μπαταρίας
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Άνεση
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Giorgos_D_Gldrs
    5
    1 στους 1 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Εξαιρετικό ρολόι. Έχω μείνει πολύ ευχαριστημένος με την αγορά του. Μόνο που πρέπει να απενεργοποιηθεί η μέτρηση καρδιακού παλμού προκειμένου η μπαταρία να διαρκεί 10+ μέρες. Πολύ αξιόπιστο κατά τ' άλλα.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Eleni_Nik1605642800
    5
    1 στους 1 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Το ρολόι για τα λεφτά του είναι τέλειο!
    Με κινητό Huawei δεν πρόλαβα να ανοίξω το ρολόι και συγχρονιστηκε αμέσως!
    Για έναν αθλητή έχει τα πάντα υψόμετρο ακριβείς μετρήσεις ενσωματωμένο gps! Κάθεται ωραία
    Η μπαταρία φαίνεται να είναι καλη
    Προς το πάρων δεν έχω να πω κάτι αρνητικό!

    • Εύκολος συγχρονισμός
    • Επαρκές πλήθος λειτουργιών
    • Ακρίβεια στις μετρήσεις
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Οθόνη
    • Αντοχή
    • Αυτονομία μπαταρίας
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Άνεση
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • tstrigaris
    5
    1 στους 1 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Πολύ ωραίο ρολόι με πλήθος δωρεάν εφαρμογές, νομίζω αξίζει τα λεφτά του. Το πήρα μετά 2 Samsung Galaxy και μέχρι στιγμής είμαι πολύ ευχαριστημένος .

    • Επαρκές πλήθος λειτουργιών
    • Ακρίβεια στις μετρήσεις
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Οθόνη
    • Αυτονομία μπαταρίας
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Άνεση
    • Μέτριας δυσκολίας συγχρονισμός
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • DIMITRIS_RALLIS8783

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Η αξιολόγηση αφορά διάμετρος κάσας: 42 mm

    Value for money! Το ρολόι κάνει αυτό που υπόσχεται. Εξαιρετική ποιότητα στις κλήσεις, ακρίβεια στις μετρήσεις.

    • Εύκολος συγχρονισμός
    • Επαρκές πλήθος λειτουργιών
    • Ακρίβεια στις μετρήσεις
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Οθόνη
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Άνεση
    • Αυτονομία μπαταρίας
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • giorgos_kastoria21
    5
    3 στους 3 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Η μπαταρία του είναι όλα τα λεφτά, οι μετρήσεις του για τα λεφτά του είναι αρκετά τίμιες. Αν είσαι επαγγελματίας αθλητής προφανώς πρέπει να πας σε κάτι πιο ακριβό. Ο παλμογράφος του χάνει από 4-6 παλμούς (μετρημένο με polar h2 ζώνη). Με το νερό έχω διακρίνει κάτι θέματα και σταμα´τησα προληπτικά να το φοράω στο ντουζ. Θεωρώ πως αξίζει τα χρήματα του

    • Εύκολος συγχρονισμός
    • Επαρκές πλήθος λειτουργιών
    • Ακρίβεια στις μετρήσεις
    • Οθόνη
    • Αυτονομία μπαταρίας
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Άνεση
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Αντοχή
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Alexander_Tsalos
    2
    4 στους 20 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Κάθε 10 μέρες χάνει όλες τις ρυθμίσεις και ζητάει από την αρχή ζευγοποιηση με κινητό, ότι έχεις πληρώσει μέχρι τότε skins κτλ τα βάζεις εκεί που ξέρεις. Πολύ κακή εμπειρία δεν θα ξανά αγοράσω smart watch.

    • Επαρκές πλήθος λειτουργιών
    • Ακρίβεια στις μετρήσεις
    • Οθόνη
    • Αυτονομία μπαταρίας
    • Μέτριας δυσκολίας συγχρονισμός
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Άνεση
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Stelios_Petrakis16
    1
    11 στους 13 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    μεσα σε λιγοτερο απο 2 χρονια εχει παει 4 φορες για επισκευη . προβλημα με την μπαταρια - μεγαλο προβλημα με την πλακετα . προφανος κακης στεγανοτητας

    • Επαρκές πλήθος λειτουργιών
    • Οθόνη
    • Αντοχή
    • Άνεση
    • Μέτριας δυσκολίας συγχρονισμός
    • Σχετική ακρίβεια στις μετρήσεις
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Αυτονομία μπαταρίας
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Dennis Ant
    5
    11 στους 12 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Το ρολόι συνεχίζει την παράδοση του θρυλικού GT2 . Όντας κάτοχος και των δύο ρολογιών μπορώ να πω πως το GT3 είναι σαφώs καλύτερο από το GT2. Έχει μεγαλύτερη χρήσιμη επιφάνεια οθόνης. To harmony OS είναι πιο smooth και έχει επιπλέον λειτουργίες. Έχει προκαθορισμένες απαντήσεις σε μηνύματα . Μπορείς να κατεβάσεις κάποιες (ελάχιστες φυσικά σε σχέση με τα Garmin) εφαρμογές όπως calculator και ημερολόγιο. Όσον αφορά την αθλητική του χρήση: 1) επιτέλους έχει auto pause σε τρέξιμο και ποδηλασία 2) έχει αρκετά καλύτερο GPS και καταγραφέα παλμών 3)Μπορείς να ανεβάσεις διαδρομές 4)Έχει τη λειτουργία επιστροφή διαδρομής. [όμως στα 2 τελευταία (3 και 4) βλέπεις μόνο τη "γραμμή" της διαδρομής χωρίς background χάρτη]

    • Εύκολος συγχρονισμός
    • Επαρκές πλήθος λειτουργιών
    • Ακρίβεια στις μετρήσεις
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Οθόνη
    • Αντοχή
    • Αυτονομία μπαταρίας
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Άνεση
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Petros Ts.
    2
    9 στους 10 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    10 μέρες μετά την αγορά του ρολογιού, χαλάει. Δεν ανοίγει δεν φορτίζει. Η huawei αντί να προβεί σε αντικατάσταση, απλά αλλάζει την μπαταρία. Στον Δεύτερο χρόνο και ευτυχώς εντός εγγύησης ακομα, το ρολόι ξανα χαλάει. Η μπαταρία ξεφορτιζε στις 3 ωρες και το ρολόι ανέβαζε θερμοκρασία και έκλεινε μετά από προειδοποίηση του συστήματος. Καλη συνεννόηση με την Huawei για την επισκευή αλλα δυστυχώς 2 φορές βλαβη μέσα σε 1.5 χρόνο δεν δικαι

    • Εύκολος συγχρονισμός
    • Επαρκές πλήθος λειτουργιών
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Οθόνη
    • Αυτονομία μπαταρίας
    • Άνεση
    • Σχετική ακρίβεια στις μετρήσεις
    • Αντοχή
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Mr.Kalli
    5
    10 στους 10 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Το ρολόι για τα λεφτά του είναι το καλύτερο στην αγορά. Πάμε πρώτα στα θετικά: Συγχρονίζεται εύκολα με την εφαρμογή Huawei Health . Για την χρήση που του κάνω η μπαταρία έχει αυτονομία 20 μέρες τουλάχιστον. Στο θέμα κλήσεων είναι φανταστικό , ακούς και ακούγεσαι καθαρά,έχεις επίσης δυνατότητα επανακλησης σε περίπτωση που δεν πρόλαβες να το σηκώσεις αλλά όχι δυνατότητα να πλοηγηθεί στο αρχείο κλήσεων και να πάρεις εσύ κάποιον. Οι παλμοι είναι απίστευτα ακριβεις σαν σε πιεσόμετρο. Στο μόνο αρνητικό που του βρίσκω είναι στην ανακριβή μέτρηση των βημάτων και οφείλεται κυρίως επειδή άμα είσαι στο αυτοκίνητο ή στο μηχανάκι και πας σχετικά αργά στα μετράει για βήματα.

    • Εύκολος συγχρονισμός
    • Επαρκές πλήθος λειτουργιών
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Οθόνη
    • Αντοχή
    • Αυτονομία μπαταρίας
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Άνεση
    • Σχετική ακρίβεια στις μετρήσεις
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • tourbilas
    5
    7 στους 7 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Αν δεν έχεις τρελές απαιτήσεις κάνει μια χαρά την δουλειά του, πολύ όμορφο,μπαταρία τέρας. μην το φορτίζεται μέσο pc η άλλη συσκευή γιατί αργεί η δεν φορτίζει καθόλου, θέλει απευθείας σε πρίζα με κάποιο "τούβλο" φορτιστή

    • Εύκολος συγχρονισμός
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Οθόνη
    • Αυτονομία μπαταρίας
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Άνεση
    • Σχετική ακρίβεια στις μετρήσεις
    • Μέτριο πλήθος λειτουργιών
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Michalis_stefanidhs
    4
    9 στους 9 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Το προηγούμενό μου smartwatch ήταν το xiaomi s1 το οποίο πάνω στον χρόνο τα έπαιξε, οπότε σαν σύγκριση έχω αυτό. Το huawei είναι ανώτερο στα περισσότερα σημεία εκτός την εμβέλεια του bluetooth το xiaomi είχε σχεδόν την διπλάσια και ένα άλλο θεματάκι είναι ότι όταν ξεκινούσα να περπατάω στα πρώτα 5 λεπτά έβγαζε μήνυμα να ξεκινήσω άσκηση αλλά σε αυτό αργεί πάρα πολύ. Τα μείον 1 αστέρι είναι για την εμβέλεια του bluetooth.

    • Εύκολος συγχρονισμός
    • Επαρκές πλήθος λειτουργιών
    • Ακρίβεια στις μετρήσεις
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Οθόνη
    • Αυτονομία μπαταρίας
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Άνεση
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • dimi_on
    5
    6 στους 6 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Το παίρνω μαζί στο μπάνιο και δεν παθαίνει τίποτα αρκεί να κάνεις αποστράγγιση νερού στο τέλος το οποίο έχει ως επιλογή

    • Εύκολος συγχρονισμός
    • Επαρκές πλήθος λειτουργιών
    • Ακρίβεια στις μετρήσεις
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Οθόνη
    • Αντοχή
    • Αυτονομία μπαταρίας
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Άνεση
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • sakiskavala
    5
    2 στους 5 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Από Σχέση τιμής ποιότητας είναι τέλειο. 1+ εβδομάδα μπαταρία . δεν το βασίζομαι για μετρήσεις. συνεργάζεται με το κινητό είναι τέλεια (samsung s20)

    • Εύκολος συγχρονισμός
    • Επαρκές πλήθος λειτουργιών
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Οθόνη
    • Αυτονομία μπαταρίας
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Άνεση
    • Σχετική ακρίβεια στις μετρήσεις
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • ILIAS_FANOURIOS_KOTTARIDIS
    1
    5 στους 8 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Δυστυχώς πεταμένα λεφτά.Συγχρονίζεται εύκολα με όλα τα κινητά. Η μπαταρία κρατάει 10 μέρες και με σωματική άσκηση 1h την ημέρα κρατάει εφτά μέρες.Για τις μετρήσεις του βάζω 7/10 γιατί δεν είναι και τόσο ακριβής. Δυστυχώς μετά από δύο μήνες χωρίς λόγο χάλασε..το έστειλα στη huawei μου το έστειλαν φτιαγμένο.δυστυχώς και πάλι μετά από δύο μήνες ξαναχάλασε.. δεν αξίζει τα λεφτά του.

    • Εύκολος συγχρονισμός
    • Οθόνη
    • Άνεση
    • Σχετική ακρίβεια στις μετρήσεις
    • Μέτριο πλήθος λειτουργιών
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Αντοχή
    • Αυτονομία μπαταρίας
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Vagelis_Mpallios
    2
    9 στους 15 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Μετά από δύο μπάνια στην θάλασσα,έκλεισε και δεν ξανάνοιξε!! Γενικότερα όμως είναι ένα καλό ρολόι.Ωστοσο αυτή η παθογένεια του(μη αδιάβροχο ποίηση)είναι τεράστιο μειονέκτημα!!

    • Εύκολος συγχρονισμός
    • Οθόνη
    • Αντοχή
    • Αυτονομία μπαταρίας
    • Άνεση
    • Μέτριο πλήθος λειτουργιών
    • Σχετική ακρίβεια στις μετρήσεις
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • basiliskiakos
    1
    12 στους 14 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Αγορα πριν ενα μηνα απο μεγάλη αλυσίδα με προιοντα τεχνολογιας , με την πρωτη επαφη με το νερο εσβησε και δεν ξανα αναψε. Δεν θα προτεινα την αγορα του γιατι ειναι απαραδεκτο με το που ερχεται σε επαφη με το νερο να τα παιζει και μετα στο σερβις να το παιζουν κινεζοι .Τωρα οσο προλαβα και το δουλεψα καθεται καλα στο χερι ,ικανοποιητικο ηχειο για ομιλια και κλησεις(οχι τοσο για μουσικη) ,καλη εμβελεια σχετικα στο bluetooth, οι μετρησεις του μετριες προς καλες και τελος η μπαταρια του με ολα ανοιχτα κραταει περιπου μια βδομαδα ισως λιγο παραπανω.

    • Αυτονομία μπαταρίας
    • Άνεση
    • Μέτριας δυσκολίας συγχρονισμός
    • Μέτριο πλήθος λειτουργιών
    • Σχετική ακρίβεια στις μετρήσεις
    • Οθόνη
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Αντοχή
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • George vag
    1
    19 στους 23 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Μετά από επτά μήνες και με χρήση σε ελαφρύ κολύμπι στις διακοπές 4- 5 μέρες, όχι ακραία πράγματα βουτιές και τα λοιπά και ενώ πριν ούτε στο ντους δεν το έβαζα. Σταμάτησε να λειτουργεί δεν ανάβει...

    • Αντοχή
    • Άνεση
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Μέτριας δυσκολίας συγχρονισμός
    • Μέτριο πλήθος λειτουργιών
    • Σχετική ακρίβεια στις μετρήσεις
    • Αυτονομία μπαταρίας
    • Ποιότητα κατασκευής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Panayiotis_Broumis
    1
    10 στους 23 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Αγορασμενο ένα χρόνο. Μετά από ένα απλό κολύμπι στη θάλασσα, απλά σταμάτησε να λειτουργεί. Οι μετρήσεις του ύπνου τραγικές. Τα καλά του γνωστά αλλά τα κακά του αξεπέραστα. Σε αυτά αν συνυπολογίσουμε το κλειστό software της Huawei, οδηγούμαι στο συμπέρασμα να μην εμπιστευτώ πάλι τη συγκεκριμένη εταιρεία.

    • Αντοχή
    • Αυτονομία μπαταρίας
    • Άνεση
    • Μέτριας δυσκολίας συγχρονισμός
    • Μέτριο πλήθος λειτουργιών
    • Σχετική ακρίβεια στις μετρήσεις
    • Οθόνη
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Giorgos_Chatzopoulos
    3
    3 στους 3 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Είναι καλό αρκεί να μην το βάλεις στην θάλασσα
    Χάλασε το καλοκαίρι χωρίς να ξέρω το γιατί, υπέθεσα ότι έγινε από την θάλασσα, το έστειλα 1 μήνα για επισκευή και πρώτη φορά μετά από επισκευή σε θάλασσα πάλι χάλασε

    • Επαρκές πλήθος λειτουργιών
    • Ακρίβεια στις μετρήσεις
    • Οθόνη
    • Αντοχή
    • Αυτονομία μπαταρίας
    • Άνεση
    • Μέτριας δυσκολίας συγχρονισμός
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • George G_V_K
    5
    4 στους 5 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Το καλύτερο με διαφορά VFM Smartwatch που μπορείς να αγοράσεις σήμερα! Τρομερό με τεράστια αυτονομία μπαταρίας που αγγίζει την εβδομάδα +! Σφαίρα γρήγορο και με όσα χρειάζεται κάποιος σε τρομερή τιμή!

    • Εύκολος συγχρονισμός
    • Επαρκές πλήθος λειτουργιών
    • Ακρίβεια στις μετρήσεις
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Οθόνη
    • Αυτονομία μπαταρίας
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Άνεση
    • Αντοχή
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • vas_m9
    4
    2 στους 2 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Το μόνο κακό είναι ότι για να συγχρονίσει τον καιρό πρέπει να μπω μέσα στην εφαρμογή. Σε όλα τα άλλα είναι εξαιρετικό. Οι κλήσεις καθαρές, το ηχείο μια χαρά. Πληθώρα θεμάτων. Βασικές εφαρμογές σαν το ημερολόγιο και το κομπιουτεράκι διαθέσιμες. Αξίζει τα χρήματα του. Πρόσφατα πήρε και firmware update (συνδεδεμένο με Pixel 6 Pro)

    • Επαρκές πλήθος λειτουργιών
    • Ακρίβεια στις μετρήσεις
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Οθόνη
    • Αντοχή
    • Αυτονομία μπαταρίας
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Άνεση
    • Μέτριας δυσκολίας συγχρονισμός
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • vardakism
    5
    5 στους 6 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Πολύ καλό για κάποιον όχι πολύ απαιτητικό. Όμορφο ρολόι με πολλά skins και λειτουργίες. Η μπαταρία κρατάει γύρω στις 10 μέρες. Φορτίζει όμως πολύ γρήγορα.

    • Εύκολος συγχρονισμός
    • Επαρκές πλήθος λειτουργιών
    • Ακρίβεια στις μετρήσεις
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Οθόνη
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Άνεση
    • Αυτονομία μπαταρίας
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Miltos83
    2
    4 στους 70 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Κάτοχος του ρολογιού εδώ και 5 μήνες θα απετρεπα τον οποιοδήποτε να το αποκτήσει. Οι μετρήσεις του είναι μέτριες έως κακές. Το χειρότερο όμως είναι η οθόνη που αν και ευκρινείς είναι κατασκευασμένη από ευτελή υλικά με αποτέλεσμα μετά από ένα μηνα είδα την πρώτη γρατζουνιά και καθότι άνθρωπος που του αρέσει να κάνει πράγματα με τα χέρια του είδα αρκετές ακόμα στο μέλλον στο 3μηνο είχε πάνω από 6 γρατσουνιές και το καλύτερο όταν σε κάποια φάση αποφάσισα να κόψω ένα σίδερο με τροχό φορώντας το ρολόι γέμισε η οθόνη με καψίματα και πλέον είναι σχεδόν για πέταμα. Καλό ρολόι που το θέλει μόνο για μούρη αφού είναι αρκετά όμορφο αλλά έως εκεί η ποιότητα των υλικών του είναι τέτοια που σε σύντομο χρονικό διάστημα θα το αφήσετε στην ακρη

    • Αυτονομία μπαταρίας
    • Μέτριας δυσκολίας συγχρονισμός
    • Μέτριο πλήθος λειτουργιών
    • Οθόνη
    • Ανακρίβεια στις μετρήσεις
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Αντοχή
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Άνεση
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • spat1980
    5
    12 στους 15 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    To εχω στην κατοχη μου λιγότερο από 1 εβδομαδα. Η επιλογη εγινε βάσει προτασης φιλου που εχει το GT2 και ειναι ικανοποιημενος απο αυτο. Εγω παλι επελεξα να παρω το νεότερό του, το GT3. Ως στιγμη δειχνει να ανταποκρίνεται πληρως βάσει αυτων για τα οποια εκανα την επιλογή του. Αυτα ηταν διαρκεια μπαταριας, καταγραφη παλμων, μετρηση βημάτων ποιοτητα υπνου. Δεν εχει NFC για πληρωμη με καρτα, αλλα προσωπικά δεν το ηθελα κιολας. Εχει παμπολες προσόψεις δωρεαν οπου σιγουρα κατι θα βρει καποιος. Υπαρχουν βέβαια και οι επί πληρωμή.

    • Εύκολος συγχρονισμός
    • Επαρκές πλήθος λειτουργιών
    • Ακρίβεια στις μετρήσεις
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Οθόνη
    • Αυτονομία μπαταρίας
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Άνεση
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • qphase
    5
    23 στους 25 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Να προσθέσω και εγώ την κριτική μου, προερχόμενος από Samsung galaxy watch 4 και Ticwatch 3 pro gps (παλιότερα είχα και Honor magic watch, και Huawei gt2e) να πω ότι το ρολόι είναι άψογο. Δεν ξαναπαίρνω ποτέ ξανά android watch, βαρέθηκα κάθε δεύτερη μέρα φόρτιση. Το gt3 έχει απίστευτη μπαταρία και με όλα ενεργοποιημένα, συν προπόνηση κρατάει χαλαρά πάνω από 8 ημέρες. Δεν με ενοχλεί που δεν μπορώ και καλά να γράψω μηνύματα (λες και με android μπορείς, δεν είναι καθόλου εύχρηστο, ούτε το γεγονός πως δεν έχει επιπλεον εφαρμογές, σιγά τι έχει στο playstore, παραμύθια. Είναι σε όλα άριστο, οθόνη, ποιότητα κατασκευής κλπ και φυσικά η εφαρμογή Huawei Health είναι έτη φωτός μακριά από τις υπόλοιπες, goggle, xiaomi κλπ και φυσικά αυξάνει στο μέγιστο την συνολική εμπειρία χρήσης. Huawei με κλειστά μάτια.

    • Εύκολος συγχρονισμός
    • Επαρκές πλήθος λειτουργιών
    • Ακρίβεια στις μετρήσεις
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Οθόνη
    • Αντοχή
    • Αυτονομία μπαταρίας
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Άνεση
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • greekdaddycool
    2
    3 στους 41 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Συγκριτικά με τα χρήματα του, με απογοήτευσε. Το πήρα κυρίως για κλήσεις. Το ηχείο του ακούγεται σαν χαλασμενο τρανζίστορ. Οι επαφές από το κινητό δεν συγχρονίζονται με το ρολόι. Σε ότι αφορά τις μετρησεις υγείας, δεν έχω αποψη και δεν με ενδιαφερουν.Μετανοιωσα την αγορά του.

    • Εύκολος συγχρονισμός
    • Οθόνη
    • Άνεση
    • Μέτριο πλήθος λειτουργιών
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Αυτονομία μπαταρίας
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;

Ερωτήσεις

1692 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Manos_Kalandranis

καλησπέρα στα παιδιά, είμαι κάτοχος του gt3 και έχω το xiaomi note 12προ 5g 256g θελω να μου πει καποιος με ποιο με πιο πρόγραμμα θα τρέξει το ρολοι μου γιατί όσα έχω κατεβάσει μου λένε δεν αναγνωρίζεται η σύσκεψη

john_klisiaris

huawei health το οποίο το βρίσκεις μέσω του store της huawei.Δεν υπάρχει πλέον στο play store.

Μπαντουρακης

Αντεχει απλα εγω για να ειμαι προληπτικος δεν το χρησιμοποιω μην τυχον απο τις πολλες φορές γεμίσει αλατα μεσα (αλλα κανονικά αντέχει)

Dimitris_Stikas_D_S_FITNESS

Έχω το gt3 σχεδόν 2 χρόνια. Ξαφνικά σταμάτησε να δουλεύει και το έστειλα για επισκευή εντός εγγύησης. Το service και η εξυπηρέτηση άψογη.
Όμως, ενώ το φοράω μόνιμα στο αριστερό χέρι, πολύ συχνά δεν καταγραφεί τίποτα. Αν του αλλάξω χέρι καταγραφεί κανονικά (παλμούς, ύπνο κτλ).
Ξέρει κανείς τι μπορεί να συμβαίνει???

Μπαντουρακης

Κανονικα δεν θα επρεπε να γίνεται αυτό αλλα αν πας στην εφαρμογή και πας στο προφιλ νομιζω εχει να διαλεξεις αν το φορας στο αριστερό ή στο δεξι χερι για καλύτερη καταγραφή ψαξε το

mitsos.p

Εάν κάνεις κλήση από το κινητό, μπορείς να την μεταφέρεις στο ρολόι?
Όταν δεν το φοράς, ειδοποιήσεις έρχονται ή όχι?

Δες όλες τις ερωτήσεις (85)

Παρόμοια προϊόντα

Huawei Watch GT 3 Active Stainless Steel 46mm Αδιάβροχο με Παλμογράφο (Μαύρο)Huawei Watch GT 3 Active Stainless Steel 46mm Αδιάβροχο με Παλμογράφο (Μαύρο)Huawei Watch GT 4 Stainless Steel 46mm Αδιάβροχο με Παλμογράφο (Black Fluoroelastomer Strap)Huawei Watch GT 4 Stainless Steel 46mm Αδιάβροχο με Παλμογράφο (Black Fluoroelastomer Strap)Xiaomi Watch S3 Αδιάβροχο με Παλμογράφο (Μαύρο)Xiaomi Watch S3 Αδιάβροχο με Παλμογράφο (Μαύρο)Huawei Watch GT 3 SE 46mm Αδιάβροχο με Παλμογράφο (Graphite Black)Huawei Watch GT 3 SE 46mm Αδιάβροχο με Παλμογράφο (Graphite Black)Huawei Watch GT 4 Stainless Steel 46mm Αδιάβροχο με Παλμογράφο (Green Composite Strap)Huawei Watch GT 4 Stainless Steel 46mm Αδιάβροχο με Παλμογράφο (Green Composite Strap)
από 157,83 €από 204,02 €από 124,90 €από 184,00 €από 216,93 €
ΚατασκευαστήςHuaweiHuaweiXiaomiHuaweiHuawei
Διαθέσιμο μέσω SkroutzΔιαθέσιμο μέσω SkroutzΔιαθέσιμο μέσω SkroutzΔιαθέσιμο μέσω SkroutzΔιαθέσιμο μέσω Skroutz
ΑισθητήρεςGPS, Αλτίμετρο, Βαρόμετρο, Γυροσκόπιο, Επιταχυνσιόμετρο, Θερμιδομετρητής, Θερμόμετρο, Καρδιακών Παλμών, Οξύμετρο, Παρακολούθηση 'Υπνου, ΠυξίδαΒαρόμετρο, Βηματόμετρο, Γυροσκόπιο, Επιταχυνσιόμετρο, Θερμιδομετρητής, Θερμόμετρο, Καρδιακών Παλμών, Οξύμετρο, Παρακολούθηση 'ΥπνουΒηματόμετρο, Γυροσκόπιο, Επιταχυνσιόμετρο, Θερμιδομετρητής, Καρδιακών Παλμών, Οξύμετρο, Παρακολούθηση 'ΥπνουGPS, Βαρόμετρο, Γυροσκόπιο, Επιταχυνσιόμετρο, Καρδιακών Παλμών, Παρακολούθηση 'Υπνου, ΠιεσόμετροΒαρόμετρο, Βηματόμετρο, Γυροσκόπιο, Επιταχυνσιόμετρο, Θερμιδομετρητής, Θερμόμετρο, Καρδιακών Παλμών, Οξύμετρο, Παρακολούθηση 'Υπνου
Περισσότερα χαρακτηριστικά
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες