Xiaomi Redmi Smart Band Pro Αδιάβροχο με Παλμογράφο Μαύρο
Activity Trackers

Xiaomi Redmi Smart Band Pro Αδιάβροχο με Παλμογράφο Μαύρο Κωδικός: 32783701

Βασικά χαρακτηριστικά:

  • Οθόνη AMOLED 1.47''
  • Περισσότερα από 110 fitness modes
  • Ενσωματώνει οξύμετρο
  • Αυτονομία μπαταρίας έως 14 μέρες

Αδιάβροχο σε βάθος έως 50 μέτρα, αυτονομία μπαταρίας για έως 14 ημέρες σε τυπική χρήση και έως 20 ημέρες σε Power Saving mode

Δες όλη την περιγραφή
44,00
ΠαράδοσηΠέμ, 18 Ιουλ - Δευ, 22 Ιουλ
+5,00 €μεταφορικά

Πωλείται από

Απόθεμα 3 τεμάχια

από 31,00 €

Περιγραφή

1.47" Full Amoled οθόνη

Η πλήρης οθόνη AMOLED 1,47", ανάλυση 194 x 368 pixels, προσφέρει 66,7% εξαιρετικά υψηλή αναλογία οθόνης προς σώμα, προσφέροντάς σας εκπληκτική οπτική εμπειρία που σπάνια είχες πριν. Μπορεί πλέον να εμφανίζει περισσότερα στοιχεία στην οθόνη και είναι πιο εύκολη στην πλοήγηση και τον έλεγχο. Διαθέτοντας οθόνη 100% NTSC, το band παρέχει πλήρη χρωματική γκάμα για να το απολαύσεις. Η μέγιστη φωτεινότητα των 450 nit θα σου εξασφαλίσει πεντακάθαρη ορατότητα οθόνης ακόμα και κάτω από το φως του ήλιου.

110+ λειτουργίες γυμναστικής

110+ Fitness Modes σε βοηθούν να παρακολουθείς τις θερμίδες που καίς, τις αλλαγές του καρδιακού παλμού και τη διάρκεια της προπόνησης. Απόλαυσε πιο ολοκληρωμένη παρακολούθηση μετρήσεων με 15 επαγγελματικά modes. Απόλαυσε τη φυσική κατάσταση, τη σιγουριά και την ενέργεια με το Redmi Smart Band Pro.

Yoga mode

Ισορροπία, δύναμη και αυτογνωσία. Το band ακολουθεί κάθε σου συστροφή

Ξεκινήστε την προπόνησή σας όποτε θέλετε

Το Redmi Smart Band Pro μπορεί να ανιχνεύσει αυτόματα 3 λειτουργίες φυσικής κατάστασης*: διάδρομο, τρέξιμο σε εξωτερικό χώρο και περπάτημα σε εξωτερικό χώρο. Απλώς ξεκινήστε την προπόνησή σας και το συγκρότημα Pro σας έχει καλύψει.

24ωρη παρακολούθηση καρδιακών παλμών

Το Redmi Smart Band Pro παρακολουθεί τον καρδιακό παλμό σου σε πραγματικό χρόνο 24 ώρες την ημέρα και παρέχει ακριβείς πληροφορίες σε ευανάγνωστα γραφήματα. Το band θα δονείται για να ειδοποιήσει όταν οι καρδιακοί σου παλμοί ξεπεράσουν την ασφαλή ζώνη.

Μετρήστε τα επίπεδα οξυγόνου στο αίμα σας

Ο κορεσμός του αίματος με οξυγόνο (SpO2) είναι ένας βασικός δείκτης της συνολικής υγείας ενός ατόμου, αντανακλώντας τα επίπεδα οξυγόνου στο αίμα. Το συγκρότημα σας προσφέρει την ηρεμία δοκιμάζοντας το επίπεδο οξυγόνου στο αίμα αυτόματα κατά τη διάρκεια του ύπνου και χειροκίνητα όποτε χρειάζεστε

Παρακολούθηση ποιότητας ύπνου

Αναρωτιέσαι τι συμβαίνει στο σώμα σου ενώ κοιμάσαι; Το Redmi Smart Band Pro παρακολουθεί την ποιότητα και τα μοτίβα του ύπνου σου με προσοχή και ακρίβεια. Μπορείς να ελέγξεις λεπτομερή στατιστικά στοιχεία σχετικά με τον βαθύ ύπνο, τον ελαφρύ ύπνο και τη φάση REM στο smartphone σου, τα οποία θα σε βοηθήσουν να βελτιώσεις την ποιότητα του ύπνου σου.

50M Αδιάβροχο

Έχοντας αξιολογηθεί στις 5 ΑΤΜ, το Redmi Smart Band Pro μπορεί να σε συνοδεύσει οπουδήποτε, από ένα κρύο ντους στο σπίτι έως τα ρηχά νερά της παραλίας.

Μαγνητική Φόρτιση

Το Redmi Smart Band Pro διαθέτει μπαταρία με μεγάλη αυτονομία. Πιο συγκεκριμένα σε Λειτουργία τυπικής χρήσης θα έχεις αυτονομία έως 14 ημέρες ενώ σε Λειτουργία εξοικονόμησης ενέργειας έως 20 ημέρες. Παράλληλα λόγω της μαγνητικής του φόρτισης, θα έχεις εύκολη και σταθερή φόρτιση με μαγνητικό άγγιγμα.

Xiaomi Wear App

Συνδύασε το Redmi Smart Band Pro με το Xiaomi Wear/Xiaomi Wear Lite για να ξεκινήσεις το έξυπνο ταξίδι γυμναστικής σου. Θα λάβεις ολοκληρωμένες αναφορές για τα αρχεία καθημερινής δραστηριότητάς σου και τις μετρήσεις υγείας. Επίσης, μείνε συντονισμένος και ανακάλυψε περισσότερη διασκέδαση!

Κατασκευαστής

Xiaomi

Χαρακτηριστικά

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

Χρώμα
Μαύρο
Μέγεθος Οθόνης
1,47 "
Ανάλυση Οθόνης
368 x 194 pixels
Τύπος Οθόνης
AMOLED
Έτος Κυκλοφορίας
2021
Συμβατότητα
Android, iOS
Τύπος Διασύνδεσης
Bluetooth

Δυνατότητες & Λειτουργίες

Χρήση
Διάφορα Αθλήματα/Γυμναστήριο
Δυνατότητες
Ειδοποίηση Εφαρμογών, Ειδοποίηση Κλήσεων

Ειδικά Χαρακτηριστικά

Αισθητήρες
Γυροσκόπιο, Επιταχυνσιόμετρο, Καρδιακών Παλμών, Οξύμετρο, Παρακολούθηση Ύπνου
Αδιάβροχο
Κολύμβηση στη Θάλασσα

Μπαταρία

Χωρητικότητα Μπαταρίας
200 mAh
Διάρκεια Λειτουργίας
336 hrs

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

Εικόνες αξιολογήσεων

Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
+11Εικόνες

Αξιολογήσεις χρηστών

EvaggelosG
4
19 στους 20 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

Επιβεβαιωμένη αγορά

Λοιπόν! αρχικά το έχω 1 βδομάδα και μπορώ να διακρίνω τα χαρακτηριστικά του.

Πολύ αξιόπιστο το smart band-watch διότι δεν είναι ούτε band ούτε watch. Στην ουσία είναι κάτι παραπάνω από ένα smart band. Έχει πολλά modes όπως:
Πάρα πολλά sports που μπορείς να επιλέξεις να μετράει: Αθλήματα νερού, Υπαίθριες δραστηριότητες, Προπονήσεις, Χορός, Μαχητικά αθλήματα, Αθλήματα με μπάλα, Χειμερινά αθλήματα, Ψυχαγωγικά αθλήματα και άλλα...

Πάρα πολλές μετρήσεις με ή χωρίς Bluetooth:

Βαθμοί κελσίου στην περιοχή που μένετε, Βήματα, Ορθοστασία, Θερμίδες, μετράει επίσης τον ύπνο, (Τι ώρα αποκοιμηθήκατε, τι ώρα ξυπνήσατε και πόσες ώρες κοιμηθήκατε), Καρδιακοί παλμοί, Οξυγόνο αίματος, Άγχος...

Modes:

Φακός, Ξυπνητήρι, χρονόμετρο, Σέλφι την οποία μπορείς να βγάλεις φωτογραφίες απ το κινητό πατώντας το κουμπί που θα σου εμφανησει η λειτουργία του ρολογιού. Κύκλοι (καταγράφονται με Bluetooth), Μουσική (ελέγχεις τι μουσική θα ακούς και πόσο δυνατά να ακούς απ' το ρολόι με σύνδεση Bluetooth όταν το κινητό είναι στην εφαρμογή Μουσική. Αναζήτηση του τηλεφώνου σου, Χρονοδιακόπτης, Ειδοποιήσεις, Φωτεινότητα οθόνης, ορισμός PIN, Μην ενοχλείτε, Υπενθύμιση αποσύνδεσης Bluetooth, Οθόνες band τις οποίες μπορείς να διαλέξεις κατεβάζοντας τις από την εφαρμογή Mi fitness (την οποία πρέπει να την εγκαταστήσεις για το ρολόι) Σε μια φωτογραφία μου φαίνεται μια άλλη ταπετσαρία για το ρολόι που όρισα... Δόνηση, Σύστημα, Σχετικά με τη συσκευή (Όλα αυτά που έγραψα από το "Φωτεινότητα οθόνης" μέχρι εδώ βρίσκονται στις ρυθμίσεις του).

Η αυτονομία μπαταρίας είναι εξαιρετική καθώς σε 8 μέρες χρήσης χωρίς φόρτιση είναι μόλις στο 42% από 100%

Νομίζω πως θα καλύψει ανάγκες κάθε ατόμου αυτό το ρολόι, είναι άριστο για μόνο 35€.. τζάμπα...

Αξίζει τα χρήματα του και με το παραπάνω.

Όσοι λέτε για το λουράκι εμένα δεν προέκυψε κανένα θέμα με αυτό...

Σας συνιστώ να το αγοράσετε χωρίς καμία αμφιβολία.

EDIT:

Παρατήρησα ένα νέο feature πως μπορείς στις οθόνες band να επιλέξεις και δική σου φωτογραφία από τα αρχεία και απ' την gallery σου (screenshots, photos) σαν ταπετσαρία στο ρολόι...
Μετά από 2,5 μήνες χρήσης το ρολόι συνεχίζει να είναι άψογο.

EDIT 2:

⚠️Δυστυχώς από τι είδα δεν είχαν άδικο οι αξιολογήσεις με θέμα το λουράκι καθώς κάθε ελάχιστα απότομη κίνηση που δέχεται ξεκουμπώνει πολύ εύκολα και είναι και λίγο εκνευριστικό οπότε όσοι κοιτάτε για αυτό το ρολόι να έχετε στο νου σας και αυτό το αρνητικό! για αυτό το κόλλησα με κολλά στιγμής εφόσον δεν ήταν σημαντικό να βγαίνει ούτε θύρα φόρτισης δεν είχε και δεν ξανά είδα κάποιο πρόβλημα με το λουράκι.(Το θέμα με το λουράκι δεν βρίσκεται στο τέλος εκεί που κουμπώνει στις τρύπες αλλά στο σημείο που κουμπώνει με το main ρολόι)
Δεν ξέρω τον λόγο που βάλανε σε αυτό το ρολόι να μπορούν να βγαίνουν τα λουράκια εφόσων δεν φορτίζει από τις συνδέσεις τους αλλά από κάτω

  • Ακρίβεια στις μετρήσεις
  • Αυτονομία μπαταρίας
  • Επαρκές πλήθος λειτουργιών
  • Σχέση ποιότητας-τιμής
  • Άνεση
  • Ποιότητα υλικού
Σου φάνηκε χρήσιμη;

OrfanaGemista
1
19 στους 22 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

Επιβεβαιωμένη αγορά

Αν ειχε και λιγο καλυτερο λουρακι θα ηταν εξαιρετικο. Το προβλημα ειναι οτι μετα απο λιγο καιρο το σημειο στο λουρακι το οποιο κουμπωνει με τη συσκευη χαλαρωσε με αποτελεσμα να ξεκουμπωνει πολυ ευκολα. και το προβλημα ειναι οτι δεν βρισκεις ευκολα ανταλλακτικα λουρακια για αυτο το μοντελο, σε αντιθεση με αλλα αντιστοιχα band. κατα τ'αλλα πολυ καλο, το προτεινω ανεπιφυλακτα.

Update: μετά από λίγο καιρό το λουράκι χάλασε και έφυγε τελείως κάποια στιγμή με αποτέλεσμα το band να πέσει κάτω και να σπάσει ένα μικρό κομμάτι από το σημείο που κλειδώνει με το λουρί και πλέον να μην μπορεί να κλειδώνει καν. πρακτικά άχρηστο δηλαδή το band αφού μονίμως βγαίνει. πολύ κρίμα γιατί σαν band ήταν αξιοπρεπέστατο αλλά η ποιότητα κατασκευής του λουριου απαράδεκτη.

  • Ακρίβεια στις μετρήσεις
  • Αυτονομία μπαταρίας
  • Επαρκές πλήθος λειτουργιών
  • Άνεση
  • Σχέση ποιότητας-τιμής
  • Ποιότητα υλικού
Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Giannistr2002

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Μόνο και μόνο για το αισχρό λουράκι και το αισχρό κούμπωμα που έχει το λουράκι με το ρολόι δεν αξίζει ούτε 1€, έχω χρησιμοποιήσει 4 διαφορετικά ρολόγια πριν από αυτό και δεν υπήρξε ποτέ το παραμικρό θέμα. Το λιγότερο αστείο αυτό το προϊόν

    • Ακρίβεια στις μετρήσεις
    • Επαρκές πλήθος λειτουργιών
    • Άνεση
    • Ευανάγνωστη οθόνη
    • Αυτονομία μπαταρίας
    • Ποιότητα υλικού
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Apostolos_Pitiris
    1
    0 στους 1 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Αποσυνδεεται ολη την ωρα και πρεπει να σκοτωσεις την εφαρμογη η να κανεις επανεκκινηση το ρολοι. Το κανει σε samsung και huawei. Το παλιο band 4 δεν αποσυνδεοταν ποτε. Η εφαρμογη mi fitness ειναι αθλια σε σχεση με τη zepp life. Εχει bug ακομα και στο ξυπνητηρι, αν το βαλεις πχ Δε-Πα γυρναει σε μια φορα! Δεν το συστηνω, δεν θα το ξαναπαιρνα ουτε με σφαιρες

    • Αυτονομία μπαταρίας
    • Σχετική ακρίβεια στις μετρήσεις
    • Άνεση
    • Ευανάγνωστη οθόνη
    • Περιορισμένο πλήθος λειτουργιών
    • Ποιότητα υλικού
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • evmorfia_antoniadou
    4
    1 στους 1 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    απόλυτα ευχαριστημένη με την αγορά το φοράω και στην θάλασσα χωρίς κανένα προβλημα.
    μπαταρία που ξεχνάς να την φορτίσεις, πολλά αθλήματα, σχετικά καλή ακρίβεια αν είχε και μικρόφωνο να απαντάς κλήσεις νομίζω ότι θα ήταν το απόλυτο gadget ( το μείον ένα αστέρι).
    όσο για τα λουρακια καλά να είναι οι φίλοι μας από την Λαϊκή Δημοκρατία της Κίνας έχω αγοράσει με κάτω από δέκα ευρο 4 διαφορετικά χρώματα και σχέδια χωρίς κανένα προβλημα. Αξίζει τα λεφτά του σίγουρα.

    • Ακρίβεια στις μετρήσεις
    • Αυτονομία μπαταρίας
    • Ποιότητα υλικού
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    • Ευανάγνωστη οθόνη
    • Άνεση
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • eleni_pattakou
    1
    8 στους 9 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    To λουρί λόγω κακοτεχνίαςι σπάει στον ένα μήνα, Ανοίγει εύκολα με κίνδυνο να το χάσεις

    • Ακρίβεια στις μετρήσεις
    • Αυτονομία μπαταρίας
    • Επαρκές πλήθος λειτουργιών
    • Άνεση
    • Ευανάγνωστη οθόνη
    • Ποιότητα υλικού
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • n_kamaritis
    5
    5 στους 5 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Είμαι πολύ ικανοποιημένος για όλα αξίζει. Οσο για το λουράκι μπορείτε να βρείτε άλλο. Εγω βρήκα από το εξωτερικό καλύτερο

    • Ακρίβεια στις μετρήσεις
    • Αυτονομία μπαταρίας
    • Επαρκές πλήθος λειτουργιών
    • Άνεση
    • Ποιότητα υλικού
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    • Ευανάγνωστη οθόνη
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • topmarios
    5
    6 στους 7 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Διάβασα τα αρνητικά σχόλια πολλών και δεν συμμερίζομαι την άποψή τους. Δεν είχα πρόβλημα ούτε με το λουράκι, ούτε με τίποτα άλλο. Σήμερα μάλιστα κλείνω 1 μήνα κατοχής και χρήσης, με 1 (ΜΙΑ) αρχική φόρτιση στο 100%. Όπως βλέπετε στη φωτογραφία, είναι ακόμα στο 18%, με χρήση απλή ως ρολόι (χωρίς ειδοποιήσεις στο κινητό, με χρήση σε περπάτημα και πολύ ελαφρύ τζοκινγκ, επί 8-10 ώρες/ημέρα). Για την δική μου περίπτωση (χρήση) λοιπόν, άριστο και με ιδιαίτερα ευανάγνωστη - μεγάλη οθόνη.

    • Αυτονομία μπαταρίας
    • Επαρκές πλήθος λειτουργιών
    • Άνεση
    • Ποιότητα υλικού
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    • Ευανάγνωστη οθόνη
    • Σχετική ακρίβεια στις μετρήσεις
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • nikliak
    5
    2 στους 2 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Εύκολος συγχρονισμός με κινητό Xiaomi, με λιγα και βασικα πρόγραμματα,οτι πρέπει για κάποιον που δεν θελει πολλα με αρκετα καλη μπαταρία.

    • Ακρίβεια στις μετρήσεις
    • Αυτονομία μπαταρίας
    • Επαρκές πλήθος λειτουργιών
    • Άνεση
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    • Ευανάγνωστη οθόνη
    • Ποιότητα υλικού
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • chrisskot8
    1
    8 στους 17 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Ένα από τα χειρότερα ρολόγια της xiaomi. Το έχω περίπου 5 μήνες. Στην αρχή ήταν μία χαρά μετά άρχισε να βγάζει προβλήματα χωρίς σκληρή χρήση. Πρώτα μου χάλασε το λουράκι και έπειτα από 1 μήνα έσπασε το ρολόι εκεί που ενώνεται με το λουράκι.
    Η ζημιά δεν καλύπτεται από την εγγύηση.

    • Αυτονομία μπαταρίας
    • Άνεση
    • Σχετική ακρίβεια στις μετρήσεις
    • Μέτριο πλήθος λειτουργιών
    • Ποιότητα υλικού
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Onos_Kosmima
    5
    2 στους 2 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Για τα χρήματα που διέθεσα είμαι αρκετά ικανοποιημένος μετά από 4 μήνες καθημερινής χρήσης.
    Η αλήθεια είναι πως δεν το περίμενα. Επιφυλάσσομαι για το μέλλον σχετικά με τις αντοχές του.

    • Ακρίβεια στις μετρήσεις
    • Αυτονομία μπαταρίας
    • Επαρκές πλήθος λειτουργιών
    • Άνεση
    • Ποιότητα υλικού
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Σιδης
    4
    8 στους 8 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Αγόρασα το προϊόν τον Ιανουάριο του 2022 και μέσα σε 5 μήνες χάλασε το λουράκι, το πήγα στο service μου είπαν να περιμένω 3 βδομάδες. Τελικά οι 3 εβδομάδες έγιναν 3 μήνες και τελικά μου έδωσαν άλλο. Τώρα το έχω ένα μήνα και ξανά έχω το ίδιο πρόβλημα με το λουράκι. Το πρόβλημα εγώ προσωπικά το έλυσα βάζοντας μια πάρα πολύ ισχυρή κόλα και πλέον δεν γίνετε να βγάλω καθόλου το λουράκι. Ωστόσο αν κάποιος θέλει να αγοράσει το προϊόν θα πρέπει να γνωρίζει ότι σχεδόν στο 99% των περιπτώσεων το λουράκι μετά από καιρό χαλάει (και από εμπειρίες φίλων). Παρόλα αυτά αν έχετε μια αρκετά καλή κόλα το προτείνω ανεπιφύλακτα γιατί πέραν από το λουράκι το ρολόι είναι εξαιρετικό.

    • Αυτονομία μπαταρίας
    • Επαρκές πλήθος λειτουργιών
    • Άνεση
    • Ακρίβεια στις μετρήσεις
    • Ευανάγνωστη οθόνη
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    • Ποιότητα υλικού
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • TERMINATOR8602
    5
    4 στους 16 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Είναι φοβερό δεν καταλαβαίνω γιατί λένε στα σχόλια για το λουράκι είναι μια χαρά το έχω μια εβδομάδα αξίζει λευτά 100/100 έχει 100+ αθλήματα και έχει μπαταρία 2 εβδομάδες ενώ το mi ban 7 έχει 8 μέρες μπαταρία και είναι πιο οικονομοικό

    • Ακρίβεια στις μετρήσεις
    • Άνεση
    • Ποιότητα υλικού
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • !Andonis!
    3
    9 στους 9 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Το λουράκι φεύγει. Ανοίγει η ασφάλεια που έχει για να κουμπώνει πάνω στο band και φεύγει...
    ...και το χάνεις...
    πολύ εύκολα....
    Ο μηχανισμός της ασφάλειας είναι πάνω στο band και όχι στο λουράκι, άρα η αντικατάστασή του δεν λύνει το πρόβλημα...

    • Αυτονομία μπαταρίας
    • Επαρκές πλήθος λειτουργιών
    • Άνεση
    • Σχετική ακρίβεια στις μετρήσεις
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    • Ποιότητα υλικού
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Giannis_Stefanidis8
    3
    5 στους 6 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Το ρολόι σαν συσκευή άψογο! Το λουράκι όμως έχει θέμα λυνεται πολύ εύκολα από τα κουμπώματα του δυστυχώς!!

    • Ακρίβεια στις μετρήσεις
    • Αυτονομία μπαταρίας
    • Επαρκές πλήθος λειτουργιών
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    • Άνεση
    • Ποιότητα υλικού
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • marinos.nomikos7
    4
    4 στους 4 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Δύο πολύ σημαντικά αρνητικά είναι ότι τα naps δεν τα καταγράφει ξεχωριστά αλλά αθροιστικά με τον συνολικό ύπνο της ημέρας. Και υπολογίζει υπερβολικά πολλά βήματα και θερμίδες σε σχέση με το Mi band 6 μέσα στην μέρα. Για τα λεφτά που έχει και την διάρκεια μπαταρίας, που είναι ότι καλύτερο, αξίζει!

    • Αυτονομία μπαταρίας
    • Επαρκές πλήθος λειτουργιών
    • Άνεση
    • Ποιότητα υλικού
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    • Σχετική ακρίβεια στις μετρήσεις
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • johnygrg
    4
    1 στους 1 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    πολύ καλή αυτονομία μπαταρίας, τέλεια οθόνη με ικανοποιητικες λειτουργίες αλλά φτωχή εφαρμογή με σπάνιες αναβαθμίσεις

    • Ακρίβεια στις μετρήσεις
    • Αυτονομία μπαταρίας
    • Επαρκές πλήθος λειτουργιών
    • Άνεση
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    • Ποιότητα υλικού
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Summer 13
    4
    3 στους 3 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Ικανοποιητικές μετρήσεις με μεγάλη οθόνη. Το λουράκι ξεκουμπώνει κάποες φορές και θέλει προσοχή. Δεν υπάρχουν στην αγορά ακόμη ανταλλακτικά λουράκια.

    • Ακρίβεια στις μετρήσεις
    • Επαρκές πλήθος λειτουργιών
    • Άνεση
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    • Αυτονομία μπαταρίας
    • Ποιότητα υλικού
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • zouve
    4
    5 στους 5 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    εξαιρετικό ρολογακι κάνει τα πάντα και συμφέρει
    δεν έχει gps , καλή ακρίβεια, εξαιρετική οθόνη και μπαταρία

    • Ακρίβεια στις μετρήσεις
    • Αυτονομία μπαταρίας
    • Επαρκές πλήθος λειτουργιών
    • Άνεση
    • Ποιότητα υλικού
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Kon_PRO_YT_
    5
    2 στους 4 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Το έχω από τα Χριστούγεννα,είναι τέλειο και έχει φοβερό design επίσης έχει καλή μπαταρία και γενικά αυτά που έχει με βολεύουν και είναι τα πράγματα που ήθελα για ένα ρολόι.ΑΞΙΖΕΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥ

    • Ακρίβεια στις μετρήσεις
    • Αυτονομία μπαταρίας
    • Επαρκές πλήθος λειτουργιών
    • Άνεση
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • 3irino
    1
    4 στους 51 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
    Εκπρόσωπος καταστήματος

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Του βάζω ένα αστέρι γιατί το αγόρασα για έναν και μόνο λόγω και δεν το κάνει : η κόρη μου ξυπναει από τον ήχο του κινητού τηλεφώνου , συνέπεια αυτού έχω το κινητό μόνιμα αθόρυβο και το ήθελα για να μου στέλνει ειδοποίηση ότι χτυπάει το κινητό μου. Μια συνδέεται στο κινητό και όλα κομπλέ χωρίς να το πάρω χαμπάρι αποσυνδέεται όποτε του καπνίσει με αποτέλεσμα να χάνω κλήσεις για την δουλειά μου και γενικά μου έχει σπάσει τα νεύρα! Τσάμπα τα χρήματα . ( έχω iPhone 13 mini)

    • Αυτονομία μπαταρίας
    • Άνεση
    • Ποιότητα υλικού
    • Σχετική ακρίβεια στις μετρήσεις
    • Περιορισμένο πλήθος λειτουργιών
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Petros_Sintos
    5
    8 στους 11 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Στην αρχή θα έπαιρνα το huawei band 6 αλλά τελικά κατέληξα να πάρω το Redmi Smart Band Pro. Αυτό το ρολόι, έχει φοβερό design και φοβερή ποιότητα κατασκευής. Επίσης έχει φοβερή οθόνη Amoled και πολλές λειτουργίες η οποίες με έχουν εκπλήξει. Θα το πρότεινα να το πάρει κάποιος διότι αξίζει φουλ τα λεφτά του αυτό το ρολόι.

    • Ακρίβεια στις μετρήσεις
    • Αυτονομία μπαταρίας
    • Επαρκές πλήθος λειτουργιών
    • Άνεση
    • Ποιότητα υλικού
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • dennis15
    5
    9 στους 12 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Πραγματικά για τα λεφτά του είναι ότι καλύτερο μπορείτε να πάρετε. Το έχω ένα μήνα και δεν έχω αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα! Όσοι μιλάνε για αποσυνδέσεις και τέτοια μάλλον δεν έδωσαν βάση στις προτεινόμενες ρυθμίσεις που πρέπει να γίνουν όσο αναφορά το Xiaomi wear app τις οποίες συνιστά η ίδια η εφαρμογή!!! Πολύ ευχαριστημένος με το προϊόν!

    • Ακρίβεια στις μετρήσεις
    • Αυτονομία μπαταρίας
    • Επαρκές πλήθος λειτουργιών
    • Άνεση
    • Ποιότητα υλικού
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • DongTao
    5
    9 στους 9 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Λειτουργεί με την εφαρμογή Xiaomi wear παρότι band και όχι smart watch. Ωστόσο μπορείς να μεταφέρεις όλα τα δεδομένα από την εφαρμογή mi fit σε περίπτωση που είχες κάποιο από τα προηγούμενα bands. Η μπαταρία του κρατάει γύρω στις 10 μέρες με ενεργοποιημένες τις ειδοποιήσεις κλήσεων, messenger, Viber, WhatsApp και email. Ωραία ευδιάκριτη οθόνη και πιο βολική σε σχέση με τα προηγούμενα bands της Xiaomi που ήταν μακρόστενα. Μοιάζει πάρα πολύ με τα honor & Huawei band 6. Καταγράφει βήματα, ποιότητα και χρόνο ύπνου, οξυγόνο αίματος, καρδιακούς παλμούς, έμμηνο ρήση για τις γυναίκες και έχει πλήθος αθλημάτων.

    • Ακρίβεια στις μετρήσεις
    • Αυτονομία μπαταρίας
    • Επαρκές πλήθος λειτουργιών
    • Άνεση
    • Ποιότητα υλικού
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Το ρολόι που παραλαβα ήτανε πόλη ορεω

    • Ακρίβεια στις μετρήσεις
    • Αυτονομία μπαταρίας
    • Επαρκές πλήθος λειτουργιών
    • Άνεση
    • Ποιότητα υλικού
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    • Ευανάγνωστη οθόνη
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • 5
    1 στους 1 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Πολύ καλή ποιότητα ανάλογα με το κόστος του! Πολλή μεγάλη διάρκεια μπαταρίας!

    • Ακρίβεια στις μετρήσεις
    • Αυτονομία μπαταρίας
    • Επαρκές πλήθος λειτουργιών
    • Άνεση
    • Ποιότητα υλικού
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    • Ευανάγνωστη οθόνη
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • πολυ καλο με πολυ μεγαλη αυτονομια μπαταρίας και πολλες δυνατότητες!!!

    • Ακρίβεια στις μετρήσεις
    • Αυτονομία μπαταρίας
    • Επαρκές πλήθος λειτουργιών
    • Άνεση
    • Ποιότητα υλικού
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    • Ευανάγνωστη οθόνη
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Άθλιο λουράκι χάλασε στην εβδομάδα τα υπόλοιπα κομπλέ

    • Ακρίβεια στις μετρήσεις
    • Αυτονομία μπαταρίας
    • Επαρκές πλήθος λειτουργιών
    • Ευανάγνωστη οθόνη
    • Άνεση
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    • Ποιότητα υλικού
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Επιβεβαιωμένη αγορά

    εκπληκτική οθόνη
    χρήση από ενήλικα & από ανήλικο
    vFM!!!!

    • Ακρίβεια στις μετρήσεις
    • Αυτονομία μπαταρίας
    • Επαρκές πλήθος λειτουργιών
    • Άνεση
    • Ποιότητα υλικού
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    • Ευανάγνωστη οθόνη
    Σου φάνηκε χρήσιμη;

Ερωτήσεις

962 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
marios_mach

Δεν γίνεται να πραγματοποιηθούν κλήσεις από το band, αλλά μπορείς να απορρίψεις τις εισερχόμενες κλήσεις εφόσον το κινητό σου είναι συνδεδεμένο με το band

george_vasilakos37

Καλημέρα σας. Το συγκεκριμένο προιόν έχει ενσωματωμένο gps ή πρέπει να έχεις απο κοντά το κινητό?Έχει NFC?

Δες όλες τις ερωτήσεις (28)
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες