Candy CWCEL 210 N Συντηρητής Κρασιών 21 Φιαλών
Συντηρητές Κρασιών

Candy CWCEL 210 N Συντηρητής Κρασιών 21 Φιαλών Κωδικός: 32785938

Βασικά χαρακτηριστικά:

  • Χωρητικότητα: 21 φιάλες
  • Επίπεδο Θορύβου: 39 dB
  • Διαστάσεις: 70 x 40 x 55 cm

Ο συντηρητής κρασιού Candy DiVino διατηρεί το επίπεδο υγρασίας μεταξύ 50 και 80%, και έτσι το κρασί σας αποθηκεύεται πάντα στη σωστή θερμοκρασία.

Δες όλη την περιγραφή
212,99
ΠαράδοσηΔευ, 19 Αυγ - Τετ, 21 Αυγ
+65,00 €μεταφορικά

Πωλείται από

Αγοράζοντας μέσω Skroutz έχεις:

Δωρεάν παράδοση σε όροφοΕπικοινωνία από τη μεταφορική πριν την παράδοση

Πώς το Skroutz είναι δίπλα σου μετά την αγορά;

After-sales Υποστήριξη

Αν παρουσιάσει βλάβη, μίλα απευθείας με το Skroutz! Εμείς θα σε βοηθήσουμε σε όλα και θα βρούμε την καλύτερη λύση για σένα, χωρίς ταλαιπωρία.

Δες αναλυτικά

Δωρεάν Επιστροφές

Αν αλλάξεις γνώμη ή αν δεν είναι στο μέγεθος που ήθελες, μπορείς να επιστρέψεις την παραγγελία σου εντελώς δωρεάν, με τον πιο εύκολο & γρήγορο τρόπο για σένα!

Δες αναλυτικά

Τι είναι το πράσινο κουμπί;

Δες το βίντεο

από 206,90 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. 250,00 €

  2. 249,00 €

  3. 212,99 €

  4. Wine Cooler Ελεύθερο Candy CWCEL 210/N - έως 36 δόσεις

    Δωρεάν παράδοση σε όροφο για αγορές μέσω Skroutz!
    Προϊόντα καταστήματος
    206,90 €

  5. 230,51 €

  6. Wine Cooler Ελεύθερο Candy CWCEL 210/N

    Δωρεάν παράδοση σε όροφο για αγορές μέσω Skroutz!
    Προϊόντα καταστήματος
    213,11 €

  7. 289,00 €

  8. 208,99 €

  9. Candy CWCEL 210 N Συντηρητής Κρασιών 21 Φιαλών

    Δωρεάν παράδοση σε όροφο για αγορές μέσω Skroutz!
    Προϊόντα καταστήματος
    245,97 €

Περιγραφή

DiVino

Η Candy παρουσιάζει το DiVino, τη νέα σειρά συντηρητών κρασιού που συνδυάζει στυλ με πρακτικότητα. Ξεκινήστε τα γεύματά σας με το κατάλληλο κρασί για κάθε περίσταση και απολαύστε ένα ποτήρι παρέα με την οικογένεια και τους φίλους σας. Οι συντηρητές κρασιού DiVino διατηρούν το επίπεδο υγρασίας μεταξύ 50 και 80% και εγγυώνται ότι το κρασί σας αποθηκεύεται πάντα στη σωστή θερμοκρασία, ακριβώς όπως σε μια επαγγελματική κάβα.

Ρύθμιση με ένα άγγιγμα

Ο ηλεκτρονικός πίνακας ελέγχου επιτρέπει τον εύκολο, διαισθητικό έλεγχο του συντηρητή κρασιού DiVino. Ενεργοποιήστε ή απενεργοποιήστε το ψυγείο με ένα απλό άγγιγμα, επιλέξτε συγκεκριμένα προγράμματα με θερμοκρασίες κατάλληλες για λευκά κρασιά, κόκκινα κρασιά και αφρώδεις οίνους ή για να αποθηκεύσετε ένα συνδυασμό διαφορετικών ειδών μπουκαλιών. Εάν προτιμάτε, μπορείτε επίσης να ρυθμίσετε τη θερμοκρασία χειροκίνητα, μεταξύ 7 και 18 βαθμών.

Ο τέλειος συνδυασμός στυλ και λειτουργικότητας

Η Candy γνωρίζει ότι είναι σημαντικό για εσάς να συνδυάζετε στυλ και λειτουργικότητα σε μία μόνο συσκευή και αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο έχει προχωρήσει πολύ στο σχεδιασμό κάθε μικρής λεπτομέρειας του σχεδιασμού και της τεχνολογίας του συντηρητή κρασιού DiVino. Ταιριάζει απόλυτα με το στυλ της κουζίνας, του σαλονιού ή του γραφείου σας. Η κομψή διπλή γυάλινη πόρτα, σας επιτρέπει να ελέγχετε τα μπουκάλια σε απόθεμα με μια ματιά, προστατεύοντάς τα από τις δυνητικά επιβλαβείς επιδράσεις των ακτίνων UV. Η λυχνία LED στο εσωτερικό του ψυγείου εξασφαλίζει βέλτιστη ορατότητα, ώστε να μπορείτε να αναγνωρίσετε το μπουκάλι που χρειάζεστε χωρίς να ανοίξετε την πόρτα και να αυξήσετε τη θερμοκρασία στο εσωτερικό. Αλλά το στυλ και η πρακτικότητα του δεν τελειώνουν εδώ! Τα ράφια μέσα στο ψυγείο κρασιού είναι κατασκευασμένα από εύκαμπτο, οικολογικό μπαμπού, ένα ισχυρό, εύκολο στον καθαρισμό υλικό που σας επιτρέπει να αποθηκεύετε μπουκάλια οποιουδήποτε σχήματος και μεγέθους.

Σχεδόν αθόρυβο

Χάρη στον συμπιεστή υψηλής ποιότητας, οι κραδασμοί φτάνουν στο ελάχιστο επίπεδο και σε συνδυασμό με τον χαμηλό θόρυβο, εγγυώνται μια τέλεια κατάσταση αποθήκευσης.

Εφαρμογή hOn

Η έξυπνη νέα εφαρμογή hOn σας επιτρέπει να λάβετε επιπλέον περιεχόμενο από τον συντηρητή σας. Με τη λειτουργία "SNAP MY WINE", μπορείτε να σαρώσετε την ετικέτα του κρασιού για να έχετε αυτόματα όλες τις πληροφορίες, όπως το οινοποιείο, τα σταφύλια και το έτος παραγωγής. Με τη σάρωση του μπουκαλιού σας, μπορείτε επίσης να ανακαλύψετε τη βαθμολογία χρηστών του Vivino για κάθε κρασί. Επιπλέον, το hOn App σας βοηθά να ανακαλύψετε τα καλύτερα κρασιά και προτάσεις ταιριάσματος τροφίμων και συμβουλές και κόλπα για την ευκολότερη διαχείριση κρασιού.

Κατασκευαστής

Candy

Χαρακτηριστικά

Οδηγοί Προϊόντος

Εγχειρίδιο Χρήσης

Νέα Ενεργειακή Ετικέτα

Ενεργειακή Κλάση
G
Ετήσια Κατανάλωση Ενέργειας
152 kWh/y
Χωρητικότητα
21 φιάλες
Επίπεδο Θορύβου
39 dB
Ενεργειακή Κλάση Θορύβου
C

Διαστάσεις

Ύψος
70 cm
Πλάτος
40 cm
Βάθος
55 cm

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

  1. 5 αστέρια
    0
  2. 4 αστέρια
    0
  3. 1
  4. 2 αστέρια
    0
  5. 2
Αξιολόγησε το προϊόν
  • jimbreed
    3
    1 στους 2 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Έχω το συντηρητή περίπου 4 μήνες. Ωραίος εμφανισιακά ειδικά με το φως ανοιχτό, που δείχνει τα ξύλινα ράφια. Για το μέγεθος του χωράει αρκετά μπουκάλια σε σχέση με τα υπόλοιπα της κατηγορίας του.Η θερμοκρασία έχει ρύθμιση και ένδειξη. Ο θόρυβος που κάνει είναι λίγο περίεργος στην αρχή γιαυτό και τα 3 αστέρια. Εγώ τον έχω σε μέρος που δεν με ενοχλεί και έτσι μέχρι στιγμής είμαι ευχαριστημένος.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • e.leonidas
    1
    5 στους 7 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Ότι χειρότερο. Ακούγεται σαν να υπάρχουν βατράχια στον χώρο. Δουλεύει σαν ψυγείο 40 ετών σε επίπεδο θορύβου. Πεταμένα χρήματα.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • STAVROS PELEKIS
    1
    6 στους 7 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Προς το παρόν δουλεύει αλλά ακούγεται σαν εργοστάσιο. Ενοχλητικός θόρυβος μέσα στη κουζίνα τη στιγμή που οι υπόλοιπες συσκευές δεν ακούγονται καθόλου.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

69 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες