Games Workshop Warhammer Age of Sigmar: Dominion
Role Playing Games & Miniature Wargames

Games Workshop Warhammer Age of Sigmar: DominionΚωδικός: 32800438

Warhammer Age of Sigmar: Dominion
Με απλά λόγια, αυτό είναι το μεγαλύτερο και καλύτερο σετ σε κουτί Warhammer Age of Sigmar που έχουμε φτιάξει ποτέ. Με δύο μεγάλους στρατούς – συμπεριλαμβανομένων...

Δες όλη την περιγραφή

Warhammer Age of Sigmar: Dominion
Με απλά λόγια, αυτό είναι το μεγαλύτερο και καλύτερο σετ σε κουτί Warhammer Age of Sigmar που έχουμε φτιάξει ποτέ. Με δύο μεγάλους στρατούς – συμπεριλαμβανομένων ολοκαίνουργιων μονάδων και ακόμη και μια ασυνήθιστη υποομάδα των Orruk Warclans – ένα αντίγραφο του ενημερωμένου βιβλίου Warhammer Age of Sigmar Core Book με...

Δες όλη την περιγραφή
139,50
ΠαράδοσηΤρί, 01 Οκτ - Πέμ, 03 Οκτ
+5,00 €μεταφορικά

Επιλεγμένο κατάστημα

Απόθεμα 10 τεμάχια

Αναφορά προϊόντος

από 139,00 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. 139,50 €

  2. 139,00 €

Περιγραφή

Warhammer Age of Sigmar: Dominion
Με απλά λόγια, αυτό είναι το μεγαλύτερο και καλύτερο σετ σε κουτί Warhammer Age of Sigmar που έχουμε φτιάξει ποτέ. Με δύο μεγάλους στρατούς – συμπεριλαμβανομένων ολοκαίνουργιων μονάδων και ακόμη και μια ασυνήθιστη υποομάδα των Orruk Warclans – ένα αντίγραφο του ενημερωμένου βιβλίου Warhammer Age of Sigmar Core Book με αποκλειστικό εξώφυλλο πλήρους τέχνης, και επιπλέον, είναι ένα πραγματικά επικό σειρά.

Είτε θέλετε να ξεκινήσετε έναν στρατό από τους κορυφαίους πολεμιστές της Sigmar, τους Stormcast Eternals, είτε επιδιώκετε να επεκτείνετε μια υπάρχουσα συλλογή με όλες τις νέες μονάδες του σετ, το Dominion δεν είναι καθόλου έξυπνο. Το σετ περιλαμβάνει έναν πανίσχυρο Lord-Imperatant με συνοδό Gryph-Hound, έναν Ιππότη-Arcanum που κάνει ξόρκια, έναν Knight-Vexillor με το Banner of Apotheosis, τρεις από τους εκλεκτούς Praetors και Annihilators και 10 Vindictors. Όχι μόνο αυτό, αλλά περιλαμβάνει την κυνηγό supreme, την Yndrasta, την Ουράνια λόγχη – έναν θρυλικό ήρωα των Stormcast Eternals του οποίου η γνώση για τον Ghur, το βασίλειο των θηρίων δεν υστερεί σε καμία.

Εν τω μεταξύ, οι Kruleboyz των βαλτότοπων Thondian είναι μια κακόβουλη, μοχθηρή φυλή orruk των οποίων η παρουσία, μέχρι πρόσφατα, ήταν καλυμμένη από την ομιχλώδη ομίχλη του σπιτιού τους. Παρά το γεγονός ότι είναι νέοι στο σκηνικό, οι Kruleboyz μπορούν να πολεμήσουν μόνοι τους ως στρατός από μόνοι τους ή δίπλα σε οποιαδήποτε από τις άλλες δυνάμεις από τα Orruk Warclans, επομένως είναι ιδανικά για φρέσκια (αν μια τέτοια λέξη μπορεί να ισχύει για τους Kruleboyz) και υπάρχουσες συλλογές. Το Dominion περιλαμβάνει ένα ζευγάρι μεγαλόσωμων Killabosses – το ένα καβαλάει Great Gnashtoof και το άλλο συνοδεύεται από ένα Stab-grot – ένα Swampcalla Shaman και Pot-grot minion, ένα Murknob με Belcha-banna, τρία Man-swewer Boltboyz, 10 δολοφονικές Gutrippaz και 20 ύπουλος Hobgrot Slittaz.

Χαρακτηριστικά

Είδος
Unpainted Figures
Παιχνίδι
Warhammer
Τύπος Παιχνιδιού
MIniature War

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

1 χρήστης έχει το προϊόν και μπορεί να σε βοηθήσει

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη