Βάσεις & Θήκες Χαρτιού

Leifheit Parat Βάση για Χαρτί Κουζίνας Επιτοίχια Πλαστική Λευκή 25703 Κωδικός: 32844349

Επιτοίχια βάση ρολών με στιβαρή κατασκευή από πλαστικό υλικό και αιχμηρές λεπίδες, για να κόβει το αλουμινόχαρτο και τη μεμβράνη σωστά και με ακρίβεια.

Δες όλη την περιγραφή
22,61
ΠαράδοσηΤετ, 04 Σεπ - Τρί, 24 Σεπ
+5,00 €μεταφορικά

από 22,61 €

Περιγραφή

Οι κοφτερές λεπίδες είναι κρυμμένες με ασφάλεια πίσω από τις εργονομικά σχεδιασμένες χειρολαβές κοπής. Η βάση τοίχου ρολών παρέχει χώρο για αλουμινόχαρτο και μεμβράνες φαγητού. Επιπλέον, διαθέτει θήκη για χαρτιά κουζίνας. Αφαιρέστε το πλαστικό περίβλημα, τοποθετήστε τα ρολά και η θήκη ρολών είναι έτοιμη για χρήση. Είναι κατάλληλη για όλα τα ρολά του εμπορίου.

Κατασκευαστής

Leifheit

Χαρακτηριστικά

Είδος
Βάση για Χαρτί Κουζίνας
Υλικό
Πλαστικό
Επιτοίχια
Ναι
Χρώμα
Λευκό

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

  1. 1
  2. 4 αστέρια
    0
  3. 3 αστέρια
    0
  4. 2 αστέρια
    0
  5. 1
Αξιολόγησε το προϊόν
  • Giorgos_Mosaidis

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Μετά από 7 χρόνια και επειδή έσπασαν τα πλαστικά που συγκρατούσαν το χαρτί, άλλαξα το προηγούμενο πάλι της Leifheit το οποίο ήταν πολύ καλό! Πήρα το καινούργιο που είναι ποιο compact και δεν έχει μπρατσάκια για να μπαίνει το χαρτί οπότε δεν υπάρχει κίνδυνος να σπάσουν, αλλά με τα μπρατσάκια που ήταν ρυθμιζόμενα, ρύθμιζες την απόσταση μεταξύ τους και έσφιγγες το χαρτί, έτσι ώστε να μην το τραβάς και ξετυλίγονται 5-6 φύλλα, όπως γίνεται με το καινούργιο, που πρέπει να κρατάς το ρολό με το άλλο χέρι (καθόλου πρακτικό!!!) και το χειρότερο είναι ότι η μπάρα που μπαίνει το χαρτί δεν κουμπώνει κάπως, οπότε πάρα πολλές φορές φεύγει από την θέση της , όταν τραβάς το χαρτί και πρέπει να την ξαναβάλεις. Τέλος η απόσταση του αλουμινόχαρτου από το ρολό χαρτιού είναι πολύ μικρή και αν είναι καινούργιο το χαρτί, βρίσκει το χέρι σου κόβοντας το αλουμινόχαρτο…

    • Είναι σχετικά σταθερή/στιβαρή κατασκευή
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    • Δύσκολη χρήση
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • zetaskroutz
    5
    2 στους 2 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    χάλασε μετά από 27 χρόνια που είμαι παντρεμένη, έσπασαν τα γαντζακια που μπαίνει το χαρτί μόνο, θα αγοράσω την ίδια βέβαια, αξίζει τα λεφτά του!!!

    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    • Είναι σταθερή/στιβαρή κατασκευή
    • Εύκολη χρήση
    Σου φάνηκε χρήσιμη;

Ερωτήσεις

77 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Δες όλες τις ερωτήσεις (2)
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες