Ad
Bosch Πλήρως Εντοιχιζόμενο Πλυντήριο Πιάτων για 14 Σερβίτσια Π59.8xY81.5εκ.
Πλυντήρια Πιάτων

Bosch Πλήρως Εντοιχιζόμενο Πλυντήριο Πιάτων για 14 Σερβίτσια Π59.8xY81.5εκ.Κωδικός: 32850178

Βασικά χαρακτηριστικά:

  • Χωρητικότητα: 14 Σερβίτσια
  • Προγράμματα Πλύσης: 8
  • Θόρυβος: 43dB
  • Διαστάσεις: 81,5 x 59,8 x 55 cm

Πλυντήριο πιάτων της Bosch με χωρητικότητα για 14 σερβίτσια, που μπορεί να εξυπηρετήσει τις ανάγκες μιας πολυμελούς οικογένειας.

Δες όλη την περιγραφή

Αναφορά προϊόντος

Πώς το Skroutz είναι δίπλα σου μετά την αγορά;

After-sales Υποστήριξη

Αν παρουσιάσει βλάβη, μίλα απευθείας με το Skroutz! Εμείς θα σε βοηθήσουμε σε όλα και θα βρούμε την καλύτερη λύση για σένα, χωρίς ταλαιπωρία.

Δες αναλυτικά

Δωρεάν Επιστροφές

Αν αλλάξεις γνώμη ή αν δεν είναι στο μέγεθος που ήθελες, μπορείς να επιστρέψεις την παραγγελία σου εντελώς δωρεάν, με τον πιο εύκολο & γρήγορο τρόπο για σένα!

Δες αναλυτικά

Τι είναι το πράσινο κουμπί;

Δες το βίντεο

από 1.094,00 €

Περιγραφή

Τέλεια αποτελέσματα στο στέγνωμα με μικρότερη κατανάλωση ενέργειας .

Σας έχει τύχει να αφαιρείτε τα σκεύη από το πλυντήριο πιάτων και ορισμένα πιάτα (ιδιαίτερα τα πλαστικά) να είναι ακόμη βρεγμένα; Τα πλυντήρια πιάτων PerfectDry εξασφαλίζουν τέλεια αποτελέσματα στο στέγνωμα χρησιμοποιώντας το ζεόλιθο, ένα φυσικό ορυκτό. Ο ζεόλιθος χρησιμοποιεί τη θερμότητα από το στάδιο καθαρισμού και την απελευθερώνει ως θερμό, ξηρό αέρα κατά τη διάρκεια του στεγνώματος. Χάρη στη λειτουργία PerfectDry, τα πιάτα είναι έτοιμα να μπουν στο ντουλάπι μετά το πλύσιμο, και με μικρότερη κατανάλωση ενέργειας.

Έξυπνο πρόγραμμα. Προσαρμόζει αυτόματα το πλύσιμο των πιάτων σας, ανάλογα με τις ανάγκες σας.

Ο καθένας έχει διαφορετικές απαιτήσεις από τις οικιακές του συσκευές. Έτσι και με το πλυντήριο πιάτων, κάποιοι θέλουν να στεγνώνει καλύτερα τα σκεύη, ενώ άλλοι θέλουν μεγαλύτερη ταχύτητα. Όποια όμως κι αν είναι η ανάγκη σας, το πλυντήριο πιάτων Bosch θα βρει τη λύση. Χάρη στο Έξυπνο πρόγραμμα, η συσκευή προσαρμόζει το πρόγραμμα ανάλογα με τις προτιμήσεις σας. Πώς το πετυχαίνει αυτό; Μόλις ολοκληρωθεί η πλύση, έχετε τη δυνατότητα να αξιολογήσετε τόσο τα αποτελέσματα πλύσης και στεγνώματος, όσο και τη διάρκεια του προγράμματος μέσα από την εφαρμογή Home Connect, στο κινητό σας. Στη συνέχεια, το πλυντήριο πιάτων κάνει αυτόματα τις απαραίτητες ρυθμίσεις και σας προσφέρει εναλλακτικές επιλογές, προσαρμοσμένες στις ανάγκες σας. Τέλος, σας ενημερώνει για το πόσο νερό και ρεύμα θα καταναλώσει το πλυντήριο πιάτων σας κάθε φορά.

Ευέλικτα και ασφαλή καλάθια για εύκολη τοποθέτηση των σκευών.

Τώρα είναι ακόμη πιο εύκολο να τοποθετήσετε τα λερωμένα σκεύη στο πλυντήριο πιάτων. Τα καλάθια Max Flex Pro, σάς δίνουν τη δυνατότητα να τοποθετήσετε εύκολα κάθε είδους πιάτα στο πλυντήριο, ενώ ταυτόχρονα τα προστατεύουν. Το βελτιωμένο σύστημα ολίσθησης κάνει ακόμη πιο εύκολη και απλή τη διαδικασία, όταν τοποθετείτε και αφαιρείτε σκεύη από το πλυντήριο πιάτων.

VarioDrawer Pro

Το 3ο ευέλικτο καλάθι, που βρίσκεται στο πάνω μέρος του πλυντηρίου πιάτων σας, δημιουργεί χώρο για μικρά σκεύη, ρηχά μπολ, κύπελλα μέτρησης και πολλά άλλα. Διαθέτει επίσης μια κινούμενη θήκη για μαχαίρια, η οποία, όταν μετακινηθεί, αυξάνεται ο χώρος στο κάτω καλάθι. Έτσι έχετε μεγαλύτερη ευελιξία τοποθέτησης για τα μικρά σκεύη σας.

Σύστημα Rackmatic.

Χάρη στο τριπλό σύστημα Rackmatic, το ύψος του πάνω καλαθιού μπορεί να ρυθμιστεί εύκολα έως και κατά 5 cm. Και αυτό μπορείτε να το κάνετε ακόμα κι όταν είναι εντελώς γεμάτο. Αυτό σημαίνει ακόμα περισσότερες επιλογές ρύθμισης και, κατά συνέπεια, μέγιστη ευελιξία.

Εντυπωσιακά αθόρυβη λειτουργία πλύσης.

Σε ποιον αρέσει να του αποσπάται η προσοχή από θορύβους; Αν η ηρεμία στην κουζίνα είναι σημαντική για εσάς, το πλυντήριο πιάτων Silence Plus 43 dB είναι η λύση που χρειάζεστε. Έχει εντυπωσιακά αθόρυβη λειτουργία, για να παραμείνει η κουζίνα σας ένας ήσυχος και ήρεμος χώρος.

Αθόρυβο πρόγραμμα

Το αθόρυβο πρόγραμμα είναι ο πιο ήσυχος τρόπος λειτουργίας του πλυντηρίου πιάτων σας. Ενεργοποιώντας το, μειώνετε αυτόματα τη στάθμη θορύβου του πλυντηρίου πιάτων στο ελάχιστο δυνατό επίπεδο. Αυτό επιτυγχάνεται με ένα ειδικά προσαρμοσμένο πρόγραμμα Eco στους 50 °C, με μειωμένη πίεση ψεκασμού και με παρατεταμένη διάρκεια καθαρισμού.

Η συσκευή που σας ακούει.

Χάρη στη συνεργασία με την Alexa της Amazon, η συσκευή σας μπορεί να ελεγχθεί και με φωνητικές εντολές. Μάθετε εάν η σχετική λειτουργία "Home Connect" για την Alexa είναι διαθέσιμη για τη χώρα και τη γλώσσα σας. Ανακαλύψτε αν η σχετική λειτουργία "Home Connect" για τις εφαρμογές της Alexa είναι διαθέσιμη για τη χώρα και τη γλώσσα σας. Ενεργοποιήστε την αντίστοιχη ικανότητα για να δημιουργήσετε τη σύνδεση μεταξύ της Amazon Alexa και της οικιακής σας συσκευής.

Λειτουργία μέτρησης ταμπλετών

Το να σας τελειώσουν οι ταμπλέτες του πλυντηρίου πιάτων είναι το τελευταίο πράγμα που θέλετε όταν χρειάζεστε καθαρά πιάτα. Η λειτουργία μέτρησης ταμπλετών στην εφαρμογή Home Connect παρακολουθεί τις ταμπλέτες που καταναλώνετε και σας ενημερώνει με μια ειδοποίηση όταν απομένουν πέντε μόνο ταμπλέτες σύμφωνα με την τελευταία σας αγορά. Μπορείτε εύκολα να παραγγείλετε νέο πακέτο, μέσω ενός απευθείας συνδέσμου. Επιτέλους, ένα πλυντήριο πιάτων που φροντίζει μόνο του τον εαυτό του.

Το πλυντήριο πιάτων που σας ενημερώνει.

Το να περιμένετε το πλυντήριο πιάτων σας για να ολοκληρώσει τη λειτουργία του είναι χρονοβόρο και πολλές φορές και αγχωτικό, ειδικά για κάποιον με φορτωμένο πρόγραμμα. Το Home Connect σάς επιτρέπει να ησυχάσετε και σας βοηθάει ώστε να είστε πιο παραγωγικοί με το χρόνο σας. Εάν θέλετε, μπορούν να αποστέλλονται ειδοποιήσεις από το πλυντήριο πιάτων στην κινητή σας συσκευή, ενημερώνοντάς σας για τη φάση του προγράμματος στο πλυντήριο, καθώς και άλλες χρήσιμες πληροφορίες. Το να ασχολείστε με πολλές δραστηριότητες ταυτόχρονα μέσα και έξω από το σπίτι σας μόλις έγινε ευκολότερο.

Προγράμματα

Delicate, Αυτόματο 45-65°C, Εντατικό, Εντατικό 60°C, Νυχτερινό Πρόγραμμα, Οικονομικό, Πρόγραμμα που μαθαίνει, Προσωποποιημένο πρόγραμμα

Κατασκευαστής

Bosch

Χαρακτηριστικά

Οδηγοί Προϊόντος

Εγχειρίδιο Χρήσης
Εγχειρίδιο Εγκατάστασης
Κωδικός Προϊόντος
SMV8YCX03E

Γενικά

Τοποθέτηση
Πλήρως Εντοιχιζόμενο
Προγράμματα Πλύσης
8
Προγραμματισμός Χρόνου Έναρξης
Ναι

Νέα Ενεργειακή Ετικέτα

Ενεργειακή Κλάση
B
Κατανάλωση Ενέργειας
65 kwh/100 κύκλους
Χωρητικότητα σε Σερβίτσια
14
Κατανάλωση Νερού
9,5 lt/κύκλο
Διάρκεια Προγράμματος (Eco)
3:55 hrs
Επίπεδο Θορύβου
43 dB
Ενεργειακή Κλάση Θορύβου
B

Διαστάσεις

Ύψος
81,5 cm
Πλάτος
59,8 cm
Βάθος
55 cm

Smart Ιδιότητες

Wi-Fi
Όχι
Bluetooth
Όχι

Εγγύηση

Επιμέρους Εγγύηση Κατασκευαστή
Εφ'όρου Ζωής Aqua stop, 10 χρόνια κατά της σκουριάς

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

  1. 2
  2. 4 αστέρια
    0
  3. 3 αστέρια
    0
  4. 2 αστέρια
    0
  5. 1 αστέρι
    0
Αξιολόγησε το προϊόν
  • Jimkap

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    πλυντήριο πιάτων που μέχρι στιγμής κάνει ό,τι υπόσχεται έχει πολλά προγράμματα και αμα θέλεις κατεβάζεις και καινούργια μέσα από την εφαρμογή.
    Είναι οικονομικό αθόρυβο και πλήρως παραμετροποιήσιμο.
    Να προσθέσω ότι έχει wifi συνδέεται κανονικά με το ασύρματο δίκτυο,
    επίσης το έχω συνδέσει με το ζεστό νερό από τον ηλιακό θερμοσίφωνα.

    • Ποιότητα πλυσίματος
    • Αθόρυβο
    • Πλήθος προγραμμάτων
    • Χωρητικότητα
    • Χώρος για μεγάλα σκεύη
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
    • Ποιότητα πλυσίματος
    • Αθόρυβο
    • Πλήθος προγραμμάτων
    • Χωρητικότητα
    • Χώρος για μεγάλα σκεύη
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας τιμής

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

25 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη