Misirlis Aquarium Micranthemum Monte Carlo
Ζωντανά Φυτά Ενυδρείου

Misirlis Aquarium Micranthemum Monte CarloΚωδικός: 33297631

Το Micranthemum «Μόντε Κάρλο» έχει συμπαγή, στρογγυλά και ανοιχτόχρωμα πράσινα φύλλα. Αναπτύσσεται με γρήγορους ρυθμούς και δημιουργεί ένα πολύ όμορφο χαλί στο μπροστινό μέρος του ενυδρείου. Το φυτό...

Δες όλη την περιγραφή

Το Micranthemum «Μόντε Κάρλο» έχει συμπαγή, στρογγυλά και ανοιχτόχρωμα πράσινα φύλλα. Αναπτύσσεται με γρήγορους ρυθμούς και δημιουργεί ένα πολύ όμορφο χαλί στο μπροστινό μέρος του ενυδρείου. Το φυτό μπορεί να αναπτυχθεί σε ελαφρά σκιά αλλά απαιτεί καλές συνθήκες φωτισμού καθώς και πρόσθετο CO2, προκειμένου να αναπτυχθεί με τον καλύτερο τρόπο και να...

Δες όλη την περιγραφή
Το προϊόν είναι προσωρινά μη διαθέσιμο στο Skroutz Τελευταία ενημέρωση: 10 ημέρες πριν

Παρόμοια προϊόντα

Περιγραφή

Το Micranthemum «Μόντε Κάρλο» έχει συμπαγή, στρογγυλά και ανοιχτόχρωμα πράσινα φύλλα. Αναπτύσσεται με γρήγορους ρυθμούς και δημιουργεί ένα πολύ όμορφο χαλί στο μπροστινό μέρος του ενυδρείου. Το φυτό μπορεί να αναπτυχθεί σε ελαφρά σκιά αλλά απαιτεί καλές συνθήκες φωτισμού καθώς και πρόσθετο CO2, προκειμένου να αναπτυχθεί με τον καλύτερο τρόπο και να γίνει πραγματικά συμπαγές. Προέρχεται από την Αργεντινή.

Χαρακτηριστικά

Φυτό
Micranthemum

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

  1. 2
  2. 4 αστέρια
    0
  3. 3 αστέρια
    0
  4. 2 αστέρια
    0
  5. 1 αστέρι
    0
Αξιολόγησε το προϊόν
  • Thomas_Siafakas
    5
    12 στους 12 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Παρήγγειλα φυτά Σάββατο βράδυ που το κατάστημα είχε κλείσει, Δευτέρα το στείλανε Τρίτη παρέλαβα μεσημέρι. Τα φυτά ήρθαν σε άριστη κατάσταση τα οποία ήταν και δική τους παραγωγή και με το που έβαλα στο ενυδρείο ήταν σαν να τα είχα καιρό φυτεμένα. Ένα αρνητικό έχω να προσθέσω ότι μέσα σε ένα φυτό είχε ένα σαλιγκαρακι κακό για κάποιους για εμένα όχι γιατί το βλέπω σαν φύση(έχω πάρει φυτό τροπικά και είχε σαλιγκάρι μέσα και το πλήρωσα στην διπλάσια τιμή . Καλή Χρονιά να έχετε!!!

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Επιβεβαιωμένη αγορά

    καλο. καλο. καλο. καλο.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

119 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη

Είδες πρόσφατα