Victorinox Swisstool Spirit Plus Πολυεργαλείο Ασημί
Μαχαίρια & Πολυεργαλεία

Victorinox Swisstool Spirit Plus Πολυεργαλείο ΑσημίΚωδικός: 33359921

Πολυεργαλείο από την εταιρεία Victorinox, ιδανικό για καθημερινή χρήση αλλά και για υπαίθριες δραστηριότητες.
- Συμπεριλαμβάνει: πένσα, κατσαβίδι, ανοιχτήρι, λίμα

249,00
ΠαράδοσηΠαρ, 27 Σεπ - Τρί, 01 Οκτ
+5,00 €μεταφορικά

Επιλεγμένο κατάστημα

Απόθεμα 1 τεμάχιο

Αναφορά προϊόντος

από 249,00 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. 249,00 €

Περιγραφή

Πολυεργαλείο από την εταιρεία Victorinox, ιδανικό για καθημερινή χρήση αλλά και για υπαίθριες δραστηριότητες.
- Συμπεριλαμβάνει: πένσα, κατσαβίδι, ανοιχτήρι, λίμα

Χαρακτηριστικά

Κωδικός Προϊόντος
3.0236.L

Χαρακτηριστικά

Είδος
Πολυεργαλείο
Χρώμα
Ασημί

Τύπος

Επιβίωσης
Όχι
Μπρελόκ
Όχι
Εκπαιδευτικό
-

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

  1. 1
  2. 4 αστέρια
    0
  3. 3 αστέρια
    0
  4. 2 αστέρια
    0
  5. 1 αστέρι
    0
Αξιολόγησε το προϊόν

Εικόνες αξιολογήσεων

Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων

Αξιολογήσεις χρηστών

  • dimitrisdimopoulos14
    5
    3 στους 3 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
    Έμπειρος χρήστης

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Μεγάλη κριτική για ένα τρομερό εργαλείο .
    Στο λινκ είναι το βίντεο που έχω με το εργαλείο στο you tube.

    https://youtu.be/vUK4K_DCZWQ

    Ταλαντευομενος ανάμεσα σε Leatherman wave και Victorinox Spirit, αποφάσισα να πάω με victorinox, γιατί μέσα στην ομάδα της Leatherman στο fb ο κόσμος ανεβάζει συχνά σπασμένα Leatherman .
    Ο δεύτερος λόγος είναι ότι τα Leatherman πρέπει να ανοίξεις όλη την πένσα για να βγάλεις ένα εργαλείο , ενώ στο victorinox όλα είναι προσβάσιμα από εξωτερικά . Τρίτος και βασικός λόγος , ότι υπάρχει ξεχωριστή καστανιά . Αυτό είναι βασικό γιατί πρώτων δεν ζοριζεις το πολυεργαλειο αν θες να αφίξεις καμία βίδα , και δεύτερον , αν σπάσει η Καστανιά , απλά παίρνεις άλλη , χωρίς να έχεις χαλάσει το εργαλείο σ , σε αντίθεση με τα Leatherman που έχουν τα τις μύτες πάνω στο πολυεργαλειο .

    Σαν κάτοχος αρκετών victorinox ελβετικών πολυεργαλειων , έχω να πω ότι το swiss tool spirit xc, και το Χ (που ουσιαστικά είναι ίδιο με μόνη διαφοροποίηση στο μαχαίρι , αφού το x έχει κλασσικό μαχαίρι , ενώ το xc έχει μαχαίρι με εγκοπές-πριονοτο) είναι τρομερά πολυεργαλεια ... Όποιος το συνδιάσει και με την Καστανιά της victotinox την θήκη και την προέκταση , (δλδ να αγοράσει το σετ της εικόνας ) θα έχει ένα πολυεργαλειο για όλες τις δουλειές . Είχα και έχω αρκετά πολυεργαλεια όπως το cybertool 41, το tinker , το sentinel , όπως και καστανιά και πενσακι knipex . Πλέον όλα αυτά έχουν μπει στην άκρη για χάρη του spirit x .
    Η θήκη του είναι τρομερή , και φοβερά οργανωμένη εσωτερικά , με τσεπακια για να μπει το κάθε κομμάτι μέσα . Το πολυεργαλειο αυτό καθ' αυτό , έχει εγγύηση εφ όρου ζωής , η Καστανιά έχει εγγύηση 2 έτη . Σε περίπτωση που σπάσετε το εργαλείο , η υπάρχει κάποιο πρόβλημα , απλα το στέλνετε στην victotinox έξοδα περίπου 30€ να πάει και να γυρίσει , και αυτοί είτε το επισκευάζουν , είτε το αντικαθιστούν . Τα εργαλεία που έχει πάνω , είναι υπεραρκετά για να βγάλετε εις πέρας σχεδόν κάθε μικροδουλεια. Ακόμα και χωρίς την Καστανιά , το σταυροκατσαβιδο που έχει πάνω , αλλά και τα 3 ίσια κατσαβίδια (1 μεγάλο ίσιο πάνω στο ανοιχτιρι για καπάκια , 1 μικτό ίσιο πάνω στο ανοιχτιρι για κονσέρβες , 1 ίσιο πολύ μικρό ) είναι βολικά και κάνουν άριστα την δουλειά . Πριόνι ξύλου , λίμα και σίδεροπριόνο είναι παρόν και ποιοτικά όπως σε κάθε victorinox . Το σουβλί δεν έχει τρύπα όπως σε πολλά μοντέλα για ράψιμο , αλλά δεν με ενοχλεί προσωπικά .
    Μαχαίρι κόβει πολύ , και ακονιζεται εύκολα . Επίσης το εργαλείο που με εντυπωσίασε και δεν υπάρχει σε κανένα άλλο πολυεργαλειο της εταιρίας , είναι το εργαλείο που δείχνω στην εικόνα . Αυτό μπροστά είναι σκαλιστήρι ξύλου, στην γωνία δεξιά είναι ανοικτής πακέτων , και δεξιά χαμηλά έχει οβάλ λεπίδα για απογύμνωση καλωδίων , πραγματικά τρομερό εργαλείο.
    Η πένσα σαν εργαλείο είναι στιβαρή , και οι κοφτές κάνουν την δουλειά άριστα . Κόβουν καλώδια και σύρματα πολύ εύκολα . Επίσης άνετα κάνεις και απογύμνωση καλωδίων . Η κυρτή λαβή είναι τεράστια εργονομία , όταν χρησιμοποιείτε την πένσα .
    Πάμε τώρα στα αξεσουάρ , δλδ καστανιά , προέκταση και μύτες. Η Καστανιά γυρίζει μόνο με μια κατεύθυνση,μόνο βιδωνει . Αν θες να ξεβιδωσεις απλά τοποθετείς την μύτη από την άλλη πλευρά. Δεν έχει δλδ κουμπί να αντιστρέφει την φορά, απλά αντιστρέφει την Καστανιά και βάζεις την μύτη από την άλλη πλευρά . Αυτό είναι και κακό και καλό , κακο γιατί χάνεις λίγο εργονομία και ευκολία , αφού πρέπει συνέχεια να αλλάζεις πλευρά στην μύτη , αλλά καλό , γιατί αυτό κάνει πιο στιβαρή και δυνατή την Καστανιά ( η έλλειψη κουμπιού - διακόπτη φοράς) και επίσης πιο λεπτή για να χωράει άνετα στην θήκη .
    Οι μύτες είναι 6 . 2 Άλεν , 2 τορξ , 2 Philips κατσαβίδια και υπάρχουν 4 υποδοχές κενές στην κόκκινη θηκουλα , +μια πάνω στην Καστανιά . Δλδ μπορείτε να μεταφέρετε μαζί σας 11 μύτες μέσα στην θήκη άνετα και οργανωμένα . Παίρνει κλασικές εξάγωνες μύτες .
    Οι μύτες δεν συγκρατούνται μαγνητικά στην Καστανιά ούτε στην προέκταση , αλλά με ένα δαχτυλίδι που υπάρχει εσωτερικά και πραγματικά τις κρατάει πολύ σφιχτά.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

1 χρήστης έχει το προϊόν και μπορεί να σε βοηθήσει

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη