Proacoustics Polyfon Ηχοαπορροφητικό Φύλλο (16τμχ) σε Σχέδιο Wedge 30cm x 30cm x 50mm σε Γκρι Χρώμα
Ηχοαπορροφητικά Υλικά

Proacoustics Polyfon Ηχοαπορροφητικό Φύλλο (16τμχ) σε Σχέδιο Wedge 30cm x 30cm x 50mm σε Γκρι Χρώμα Κωδικός: 33367661

Το Polyfon-Wedge μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε αίθουσες, προκειμένου να βελτιώσει τις ακουστικές ιδιότητες του χώρου και να μειώσει τον χρόνο αντήχησης, βοηθώντας έτσι στην αντιμετώπιση των...

Δες όλη την περιγραφή

Το Polyfon-Wedge μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε αίθουσες, προκειμένου να βελτιώσει τις ακουστικές ιδιότητες του χώρου και να μειώσει τον χρόνο αντήχησης, βοηθώντας έτσι στην αντιμετώπιση των ανεπιθύμητων ανακλάσεων και των στάσιμων κυμάτων. Με τον τρόπο αυτό, μπορεί να βελτιώσει την ποιότητα του ήχου και να ενισχύσει την σαφήνεια τόσο της ομιλίας όσο και...

Δες όλη την περιγραφή
47,00
ΠαράδοσηΤρί, 23 Ιουλ - Πέμ, 25 Ιουλ
+35,00 €μεταφορικά

Πωλείται από

από 47,00 €

Περιγραφή

Το Polyfon-Wedge μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε αίθουσες, προκειμένου να βελτιώσει τις ακουστικές ιδιότητες του χώρου και να μειώσει τον χρόνο αντήχησης, βοηθώντας έτσι στην αντιμετώπιση των ανεπιθύμητων ανακλάσεων και των στάσιμων κυμάτων. Με τον τρόπο αυτό, μπορεί να βελτιώσει την ποιότητα του ήχου και να ενισχύσει την σαφήνεια τόσο της ομιλίας όσο και της μουσικής.

Προσφέρει μια δυναμική και σύγχρονη αισθητική στον χώρο. Η εγκατάσταση στον τοίχο μπορεί να γίνει εύκολα με ένα συρραπτικό πιστόλι ή με επάλειψη της πίσω πλευράς αυτού με βενζινόκολλα.

To ακουστικό αυτό πλακίδιο είναι κατασκευασμένο από αφρώδη εύκαμπτη πολυουρεθάνη, με σφηνοειδή σχεδιασμό, που απορροφά αποτελεσματικά την ηχητική ενέργεια και μειώνει το χρόνο αντήχησης. Η ακουστική ενέργεια μετατρέπεται σε θερμότητα μέσα στην αφρώδη κυψελοειδή δομή του υλικού.

Χαρακτηριστικά

Χαρακτηριστικά

Τύπος
Φύλλο
Τεμάχια
16 τμχ
Σχέδιο
Wedge
Χρώμα
Γκρι

Διαστάσεις

Μήκος
30 cm
Πλάτος
30 cm
Πάχος
50 mm

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

  1. 1
  2. 1
  3. 3 αστέρια
    0
  4. 2 αστέρια
    0
  5. 1 αστέρι
    0
Αξιολόγησε το προϊόν
  • Athina_Chasogia

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Δεν κολλάει εύκολα, χρειάστηκε να πάρω 3 σωληνάρια κόλλα σιλικόνης, και πρέπει να κρατάς το φύλλο να περιμένεις για 3/4 λεπτά πριν το αφήσεις για να κολλήσει. Κακώς δεν έχουν οδηγίες για το τι κόλλα χρειάζεται για να κολλήσει. Ως εμφάνιση είναι πολύ ωραία, ως ηχομόνωση... δεν θα έλεγα ότι είμαι ενθουσιασμένη.

    • Ποιότητα
    • Τοποθέτηση
    • Αποτελεσματικότητα
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
    • Ποιότητα
    • Τοποθέτηση
    • Αποτελεσματικότητα
    • Σχέση ποιότητας-τιμής

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

18 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες