La Millou Μαξιλάρι Θηλασμού, Εγκυμοσύνης & Ριλάξ Kura Velvet Black 50cm
Μαξιλάρια Θηλασμού

La Millou Μαξιλάρι Θηλασμού, Εγκυμοσύνης & Ριλάξ Kura Velvet Black 50cmΚωδικός: 33534431

Μαξιλάρι εγκυμοσύνης από την εταιρεία La Millou, το οποίο θα σας βοηθήσει να κοιμηθείτε πιο άνετα και ξεκούραστα κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης και ειδικά όσο μεγαλώνει η κοιλίτσα. Είναι ιδιαίτερα χρήσιμο ειδικά στο τελευταίο τρίμηνο της εγκυμοσύνης, δεδομένου ότι σας βοηθάει να κάθεστε και να ξαπλώνετε πιο άνετα, ανακουφίζοντας την πλάτη, τη μέση και...
Δες όλη την περιγραφή

  • Μήκος: 50cm
  • Πλάτος: 40cm
46,00
ΠαράδοσηΤετ, 02 Οκτ - Παρ, 04 Οκτ
+14,00 €μεταφορικά

Επιλεγμένο κατάστημα

Απόθεμα 1 τεμάχιο

Αναφορά προϊόντος

από 44,00 €

Περιγραφή

Μαξιλάρι εγκυμοσύνης από την εταιρεία La Millou, το οποίο θα σας βοηθήσει να κοιμηθείτε πιο άνετα και ξεκούραστα κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης και ειδικά όσο μεγαλώνει η κοιλίτσα. Είναι ιδιαίτερα χρήσιμο ειδικά στο τελευταίο τρίμηνο της εγκυμοσύνης, δεδομένου ότι σας βοηθάει να κάθεστε και να ξαπλώνετε πιο άνετα, ανακουφίζοντας την πλάτη, τη μέση και τον αυχένα.
Αργότερα μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τον θηλασμό, τοποθετώντας το στα πόδια σας, πίσω από την πλάτη σας ή στο πλάι, τόσο για να βρείτε μία άνετη θέση στήριξης για να θηλάσει εύκολα το μωρό, όσο και για να αποφορτίσετε τα χέρια και τον αυχένα σας από το βάρος. Επίσης, μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως φωλίτσα για να βάζετε το μωρό σας να ξαπλώνει ζεστά και αναπαυτικά όσο είναι νεογέννητο ή αντί για relax όταν μεγαλώσει λίγο.

  • Μήκος: 50cm
  • Πλάτος: 40cm

Χαρακτηριστικά

Χαρακτηριστικά

Είδος
Μαξιλάρι Ριλάξ, Εγκυμοσύνης

Ειδικά Χαρακτηριστικά

Αποσπώμενο Κάλυμμα
Όχι
Χρώμα
Μαύρο

Διαστάσεις

Πλάτος
40 cm
Μήκος
50 cm

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

  1. 1
  2. 4 αστέρια
    0
  3. 3 αστέρια
    0
  4. 2 αστέρια
    0
  5. 1
Αξιολόγησε το προϊόν
  • itsathina
    1
    0 στους 1 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
    Η αξιολόγηση αφορά χρώμα: Μπεζ

    Το αγόρασα γιατί σε σχέση με αλλά είναι μικρό και βολικό στη μεταφορά και το ήθελα για το μαιευτήριο. Παρόλα αυτά, δε με βόλεψε καθόλου. Το μωρό γλιστράει από το βελουτέ ύφασμα και λόγω αυτού δεν στέκεται και σε μια θέση. Είναι μικρό για να αγκαλιάσει το κορμί σου. Δεν το προτείνω, είναι πεταμένα χρήματα.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • e.n.si
    5
    1 στους 2 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
    Η αξιολόγηση αφορά χρώμα: Μπεζ

    Εξαιρετικό! Πολύ βολικό για θηλασμό, εύκολο στη μεταφορά, πλένεται πολύ εύκολα στο πλυντήριο, στεγνώνει γρήγορα, είναι πολύ μαλακό, δεν είναι ογκώδες, είναι όμορφο αισθητικά. Τέλειο!

    Σου φάνηκε χρήσιμη;

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

Όσοι χρήστες έχουν το προϊόν μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη