Ιατρική φαρμακολογία με μια ματιά
Επιστημονικά Βιβλία

Ιατρική φαρμακολογία με μια ματιά Κωδικός: 337192

Ένα από τα βασικά προβλήματα της προπτυχιακής εκπαίδευσης στη σύγχρονη ιατρική είναι ο απίστευτα τεράστιος όγκος γνώσεων, ο οποίος διαρκώς αυξάνεται. Συνεπώς, στο πλαίσιο της εκπαιδευτικής...

Δες όλη την περιγραφή

Ένα από τα βασικά προβλήματα της προπτυχιακής εκπαίδευσης στη σύγχρονη ιατρική είναι ο απίστευτα τεράστιος όγκος γνώσεων, ο οποίος διαρκώς αυξάνεται. Συνεπώς, στο πλαίσιο της εκπαιδευτικής διαδικασίας, είναι δύσκολο ο διδάσκων να επιλέξει τον ακριβή όγκο των πληροφοριών που πρέπει να μεταδώσει στον φοιτητή. Το πρόβλημα αυτό είναι ιδιαίτερα οξυμένο στη...

Δες όλη την περιγραφή
  • Συγγραφέας: Michael J. Neal
  • Εκδότης: Παρισιάνου Α.Ε.
  • Μορφή: Μαλακό Εξώφυλλο
  • Έτος έκδοσης: 2010
  • Αριθμός σελίδων: 110
  • Κωδικός ISBN-13: 9789603946830
  • Διαστάσεις: 28×21
52,00
ΠαράδοσηΤρί, 13 Αυγ - Παρ, 16 Αυγ
+5,00 €μεταφορικά

Πωλείται από

Απόθεμα 20+ τεμάχια

από 52,00 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. 52,00 €

  2. 52,00 €

Περιγραφή

Ένα από τα βασικά προβλήματα της προπτυχιακής εκπαίδευσης στη σύγχρονη ιατρική είναι ο απίστευτα τεράστιος όγκος γνώσεων, ο οποίος διαρκώς αυξάνεται. Συνεπώς, στο πλαίσιο της εκπαιδευτικής διαδικασίας, είναι δύσκολο ο διδάσκων να επιλέξει τον ακριβή όγκο των πληροφοριών που πρέπει να μεταδώσει στον φοιτητή. Το πρόβλημα αυτό είναι ιδιαίτερα οξυμένο στη φαρμακολογία εξαιτίας της συνεχούς ανακάλυψης νέων φαρμακολογικών στόχων και, κατ’ επέκταση, φαρμάκων. Μια αξιόπιστη λύση στο εν λόγω πρόβλημα δίνει το βιβλίο «Ιατρική Φαρμακολογία με μια Ματιά», στο οποίο ο πεπειραμένος δάσκαλος-φαρμακολόγος Michael J. Neal καταφέρνει, μέσα σε σχετικά λίγες σελίδες, να συμπεριλάβει τις βασικές σύγχρονες γνώσεις της φαρμακολογίας. Το βιβλίο καταγράφει τις απολύτως βασικές πληροφορίες που πρέπει να ξέρει ένας φοιτητής της ιατρικής, της οδοντιατρικής, της κτηνιατρικής, της φαρμακευτικής ή της νοσηλευτικής, ενώ βοηθά τον φοιτητή ή τον ειδικό να επαναφέρει στη μνήμη του τις βασικές γνώσεις της φαρμακολογίας με μια γρήγορη ματιά. Τέλος, το βιβλίο «Ιατρική Φαρμακολογία με μια Ματιά» παρέχει στον διδάσκοντα ένα εύχρηστο εργαλείο παρουσίασης ωριαίων μαθημάτων ανά κατηγορία φαρμάκων.

Κάθε κεφάλαιο αναπτύσσεται και ολοκληρώνεται σε δύο μόλις σελίδες, εκ των οποίων η πρώτη περιλαμβάνει διαγράμματα που κωδικοποιούν τις απαραίτητες πληροφορίες και η δεύτερη ένα περιεκτικό κείμενο.

Καλύπτοντας μια ευρεία θεματολογία, τα βιβλία της σειράς αποτελούν ιδανικά εισαγωγικά εγχειρίδια για κάθε γνωστικό αντικείμενο, εξαιρετικά βοηθήματα για τις εξετάσεις αλλά και εύχρηστα βιβλία αναφοράς για την καθημερινή κλινική πράξη.

Η εξαιρετικά επιτυχημένη σειρά βιβλίων «Με μια ματιά» έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη της διεθνούς ιατρικής κοινότητας και των λοιπών επαγγελματιών υγείας.

Χαρακτηριστικά

Είδος
Ιατρική - Θεραπείες
Γλώσσα
Ελληνικά
Μορφή
Μαλακό Εξώφυλλο
Αριθμός σελίδων
110
Έτος έκδοσης
2010
Διαστάσεις
28x21 cm

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

Όσοι χρήστες έχουν το προϊόν μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες