Escape Καλοκαιρινή Σκηνή Camping για 4 Άτομα
Σκηνές Camping

Escape Καλοκαιρινή Σκηνή Camping για 4 Άτομα Κωδικός: 3378217

Σκηνή camping της εταιρίας Escape, κατάλληλη για τις εξορμήσεις σας στη φύση. Διαθέτει 1000mm βαθμό αδιαβροχοποίησης και μπορεί να ανταπεξέλθει σε μια ασθενή βροχή, κάνοντάς την ιδανική για χρήση τους...

Δες όλη την περιγραφή

Σκηνή camping της εταιρίας Escape, κατάλληλη για τις εξορμήσεις σας στη φύση. Διαθέτει 1000mm βαθμό αδιαβροχοποίησης και μπορεί να ανταπεξέλθει σε μια ασθενή βροχή, κάνοντάς την ιδανική για χρήση τους καλοκαιρινούς μήνες.

Δες όλη την περιγραφή
77,00
ΠαράδοσηΤρί, 16 Ιουλ - Πέμ, 18 Ιουλ
+20,00 €μεταφορικά

Πωλείται από

Απόθεμα 20+ τεμάχια

από 77,00 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. Επίσημος μεταπωλητής
    77,00 €

  2. 63,70 €

  3. 78,00 €

  4. Επίσημος μεταπωλητής
    78,00 €

Περιγραφή

Σκηνή camping της εταιρίας Escape, κατάλληλη για τις εξορμήσεις σας στη φύση. Διαθέτει 1000mm βαθμό αδιαβροχοποίησης και μπορεί να ανταπεξέλθει σε μια ασθενή βροχή, κάνοντάς την ιδανική για χρήση τους καλοκαιρινούς μήνες.

Τι δείχνει o βαθμός αδιαβροχοποίησης στις σκηνές camping;

Η αδιαβροχοποίηση σε μια σκηνή μας δείχνει πόσο νερό μπορεί να απωθήσει το εξωτερικό της ύφασμα. Μετριέται σε χιλιοστά (mm) και αναφέρεται στο μέχρι πόσα χιλιοστά κάθετης στήλης νερού (άρα και πίεσης) μπορεί να δεχτεί ένα τετραγωνικό εκατοστό υφάσματος, ώστε να μην διαπεραστεί από το νερό. Όσο μεγαλύτερος ο βαθμός αδιαβροχοποίησης τόσο λιγότερο διαπνέον είναι το ύφασμα και άρα τόσο πιο ζεστή η σκηνή. Οι ευρέως διαδεδομένες τιμές αδιαβροχοποίησης κυμαίνονται από 500mm έως 10000mm. Θεωρητικά, ένα οποιοδήποτε ύφασμα με αδιαβροχοποίηση >1000mm χαρακτηρίζεται ως αδιάβροχο. Ενδεικτικά μία καλοκαιρινή σκηνή μπορεί να έχει αδιαβροχοποίηση από 500 εώς 1500mm.

Με μια ματιά

  • Χωρητικότητα: 4 ατόμων, αλλά για μεγαλύτερη άνεση χώρου προτείνεται για 3 άτομα, ειδικά εάν διαθέτετε αρκετά πράγματα.
  • 1000mm βαθμός αδιαβροχοποίησης
  • Οροφή: Μονή
  • Εσωτερικό Ύψος (cm): 180
  • Δωμάτια: 1
  • Πόρτες: 2
  • Παράθυρα: 4
  • Εξωτερικό Υλικό: Polyester 190T
  • Μπουντούζι: Μεταλλικό
  • Αδιαβροχοποίηση: PU 1000
  • Υποδοχή για Ρεύμα
  • Πάτωμα: PE 110g
  • Πάχος Μπανέλας (mm): Fiberglass Φ9,5mm
  • Διαστάσεις Συσκευασίας (cm): 66x20x18
  • Βάρος (Kg): 4.6

Κατασκευαστής

Escape

Χαρακτηριστικά

Κωδικός Προϊόντος
11206

Χαρακτηριστικά

Τύπος
-
Χρώμα
-
Αυτόματη
-
Μέγιστη Χωρητικότητα Ατόμων
4 ατόμων
Βαθμός Αδιαβροχοποίησης
1000 mm

Πρόσθετα Χαρακτηριστικά

με Δωμάτια
-
Διπλό Πανί
-
Βάρος Σκηνής
9,9 kg

Διαστάσεις

Συνολικό Μήκος
-
Συνολικό Πλάτος
-
Εσωτερικό Ύψος
-

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

  1. 1
  2. 4 αστέρια
    0
  3. 3 αστέρια
    0
  4. 2 αστέρια
    0
  5. 1 αστέρι
    0
Αξιολόγησε το προϊόν
  • Leo_Kostis
    5
    11 στους 11 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Η σκηνή είναι μονή (όχι διπλό πανί) καλοκαιρινή και στήνεται εύκολα σε 5 λεπτά. Το χρώμα της είναι πράσινο σκούρο στρατιωτικό σε συνδυασμό με το καφέ σκούρο. Τα σχοινιά της πορτοκαλί χρώμα. Οι διαστάσεις της είναι (μετρημένες) ότι γράφει 2,80χ2,40 μ. και το ύψος στο κέντρο 1,80 μ. Χωράει άνετα 3 αλλά και 4 άτομα. Έχει δυο μεγάλες εισόδους που ξεκινούν με άνοιγμα 2,70 μ. με μαύρη πυκνή σίτα (που δεν αφήνει να περνούν μυρμηγκάκια) συν 4 παράθυρα, με σίτα κι αυτά, που κλείνουν με φερμουάρ. Τα 2 πάνω παράθυρα, μαζεύουν προς τα πάνω αλλά έχουν και σχοινί να τα τεντώνεις για σκιά. Τα 2 κάτω τεράστια! παράθυρα τεντώνουν με 2 σχοινιά το καθένα που δένονται σε πασαλάκια στο χώμα. Έχει με λίγα λόγια απίστευτο εξαερισμό και δροσιά!!! Υπάρχουν στον εξοπλισμό της άλλα 4 σχοινιά για να σταθεροποιείται κόντρα στον πολύ αέρα. Εσωτερικά, στο κέντρο του θόλου που είναι κι αυτός με σίτα εξαερισμού, έχει θηλιά να κρεμάσεις φως μπαταρίας. Χαμηλά στα πλαϊνά διαθέτει δυο μικρές θήκες από δίχτυ για μικροαντικείμενα. Τέλος, έχει ένα μικρό άνοιγμα που ανοίγει με φερμουάρ για καλώδιο φόρτισης, μπαλατέζα κλπ. Οι (μαύρες) απλές μπανέλες του είναι χοντρές για σταθερότητα που τεντώνουν πολύ καλά τη σκηνή χωρίς να ζορίζουν τις ραφές. Τα γαλβανιζέ πασαλάκια του είναι λεπτά και κοντά, που αν τα ζορίσεις με το σφυρί πολύ... σίγουρα θα στραβώσουν. Τα φερμουάρ της δείχνουν ποιοτικά. Το πανί της σίγουρα δεν είναι το ίδιο με το πανί πολύ ακριβών σκηνών. Το ίδιο και το στεγανό, σχετικά λεπτό, πάτωμά της (ένα χοντρό νάιλον κάτω από τη σκηνή το θεωρώ απαραίτητο για να το προστατεύει από κοφτερά κλαδιά και χαλίκια). Η θήκη μεταφοράς της έχει μήκος 65 εκ. και πλάτος, ύψος περίπου 20 εκ. Με 63 ευρώ! είναι η καλύτερη καλοκαιρινή σκηνή -σε μέγεθος και σε εξαερισμό- που υπάρχει στην ελληνική αγορά, σε αυτή την τιμή. Το λέω με βεβαιότητα σαν κάτοχος τόσα χρόνια αρκετών φθηνών αλλά... και ακριβότερων σκηνών με αλουμινένιες μπανέλες, βραδύκαυστα πανιά, αδιαβροχοποιήσεις 4εποχών κλπ. Δεν έχει δοκιμαστεί ακόμα σε βροχή (με 1000 αδιαβροχοποίηση και στεγανές ραφές κανονικά αντέχει σε ένα ψιλόβροχο), αλλά ούτε σε μποφόρ. Θα επανέλθω όταν θα έχω άποψη. Δες την εδώ... https://www.youtube.com/watch?v=BIr8diwEQak

    • Εύκολο στήσιμο
    • Εξαερισμός
    • Άνεση
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    • Ποιότητα υλικών
    Σου φάνηκε χρήσιμη;

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

60 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες