Ο Θαλασσόλυκος
Λογοτεχνικά Βιβλία στα Ελληνικά

Ο ΘαλασσόλυκοςΚωδικός: 34081946

"Αν γίνεις μια φορά ναυτικός, μένεις πάντα ναυτικός", έγραψε ο Τζακ Λόντον για τον εαυτό του. Το μεγαλύτερο μέρος του "Θαλασσόλυκου", μιας από τις καλύτερες νουβέλλες για τη θάλασσα, γράφτηκε πάνω σ

Δες όλη την περιγραφή

"Αν γίνεις μια φορά ναυτικός, μένεις πάντα ναυτικός", έγραψε ο Τζακ Λόντον για τον εαυτό του. Το μεγαλύτερο μέρος του "Θαλασσόλυκου", μιας από τις καλύτερες νουβέλλες για τη θάλασσα, γράφτηκε πάνω σ ένα βολικό κόττερο μάκρους τριάντα ποδιών, ονόματι "Σπραίυ",

Δες όλη την περιγραφή
  • Συγγραφέας: Jack London
  • Εκδότης: Ζαχαρόπουλος Σ. Ι.
  • Μορφή: Μαλακό Εξώφυλλο
  • Έτος έκδοσης: 2022
  • Αριθμός σελίδων: 512
  • Κωδικός ISBN-13: 9789602089996
  • Διαστάσεις: 14×21
13,52
ΠαράδοσηΠαρ, 04 Οκτ - Τρί, 08 Οκτ
+5,00 €μεταφορικά

Αναφορά προϊόντος

από 13,52 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. 13,52 €

  2. 13,52 €

  3. 17,17 €

  4. 15,90 €

Περιγραφή

"Αν γίνεις μια φορά ναυτικός, μένεις πάντα ναυτικός", έγραψε ο Τζακ Λόντον για τον εαυτό του. Το μεγαλύτερο μέρος του "Θαλασσόλυκου", μιας από τις καλύτερες νουβέλλες για τη θάλασσα, γράφτηκε πάνω σ ένα βολικό κόττερο μάκρους τριάντα ποδιών, ονόματι "Σπραίυ", που ο Λόντον είχε αγοράσει μ ένα μέρος από τα δυο χιλιάδες δολλάρια που είχε εισπράξει, λίγο μόλις πιο πριν, με την πώληση των δικαιωμάτων του για το "Κάλεσμα της Αγριάδας". 

Μέσα σε μια καμπίνα, που μόλις χώραγε την κουζίνα και δυο κουκέττες, ο Λόντον έκανε εβδομαδιαία ταξίδια, στον κόλπο του Αγίου Φραγκίσκου και στο Δέλτα του ποταμού Σακραμέντο, γράφοντας πέντε με δέκα σελίδες την ημέρα, καθισμένος στο κατάστρωμα κι απολαμβάνοντας την εαρινή λιακάδα. 

Τον Μάρτιο του 1904, σχεδόν έναν χρόνο αργότερα, κ ενώ το μυθιστόρημα αυτό δημοσιευότανε, σε συνέχειες, στο περιοδικό "Σέντσιουρυ", ο ριψοκίνδυνος εικοσιοχτάχρονος συγγραφέας του κόντευε να πεθάνει από το κρύο, μέσα σ ένα ανοιχτό γιαπωνέζικο πλεούμενο, τύπου "Σαμπάν", πλέοντας προς την Κορέα με καιρό πολικό κι ανέμους, που είχαν θερμοκρασία πολλούς βαθμούς κάτω από το μηδέν, μέσα σε μια τρικυμισμένη θάλασσα.

Χαρακτηριστικά

Χαρακτηριστικά

Είδος
Κλασική Λογοτεχνία
Μορφή
Μαλακό Εξώφυλλο
Αριθμός σελίδων
512
Ημερομηνία Κυκλοφορίας
02/2022
Έτος έκδοσης
2022
Διαστάσεις
14x21 cm

Πρόσθετα Χαρακτηριστικά

Βραβευμένο
Όχι
Μεταφερμένο στην Οθόνη
Ναι

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

2 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη