Rito's Food Πραλίνα με Έξτρα Πρωτεΐνη Χωρίς Προσθήκη Ζάχαρης με Σοκολάτα 320gr
Είδη Επάλειψης

Rito's Food Πραλίνα με Έξτρα Πρωτεΐνη Χωρίς Προσθήκη Ζάχαρης με Σοκολάτα 320grΚωδικός: 34179038

Το βούτυρο από μίξη διάφορων ξηρών καρπών της εταιρείας Rito's Food προέρχεται κυρίως από τον θρυμματισμό διαφόρων ξηρών καρπών, ώστε μέσω της επεξεργασίας να απελευθερωθεί το λάδι του καρπού, και να

Δες όλη την περιγραφή

Το βούτυρο από μίξη διάφορων ξηρών καρπών της εταιρείας Rito's Food προέρχεται κυρίως από τον θρυμματισμό διαφόρων ξηρών καρπών, ώστε μέσω της επεξεργασίας να απελευθερωθεί το λάδι του καρπού, και να μας δώσει μια πάστα με βουτυρένια υφή με προσθήκη σοκολάτας.

Δες όλη την περιγραφή
3,55
ΠαράδοσηΠέμ, 03 Οκτ - Δευ, 07 Οκτ
+5,00 €μεταφορικά

Αναφορά προϊόντος

από 3,55 €

Περιγραφή

Το βούτυρο από μίξη διάφορων ξηρών καρπών της εταιρείας Rito's Food προέρχεται κυρίως από τον θρυμματισμό διαφόρων ξηρών καρπών, ώστε μέσω της επεξεργασίας να απελευθερωθεί το λάδι του καρπού, και να μας δώσει μια πάστα με βουτυρένια υφή με προσθήκη σοκολάτας. Περιέχει επιπλέον πρωτεΐνη δίνοντας σας έξτρα ενέργεια. Ιδανικό για επάλειψη σε ψωμί ή μια θρεπτική προσθήκη σε κάθε συνταγή.

Συστατικά

Φυτικά Έλαια (ηλιέλαιο ή και βαμβακέλαιο σε μεταβαλλόμενες αναλογίες), γλυκαντικές ουσίες: μαλτιτόλη & γλυκοζίτες στεβιόλης (εκχύλισμα από το φυτό στέβια), πρωτείνη ορού γάλακτος, φουντουκόπαστα, κακάο σκόνη 10 %, γαλακτωματοποιητής: λεκιθίνη σόγιας, αλάτι αρωματική ύλη.

Ενδέχεται να περιέχει ίχνη αμυγδάλου, φιστικιού ή σουσαμιού.

Η υπερβολική κατανάλωση μπορεί να προκαλέσει υπακτική δράση.

Χαρακτηριστικά

Χαρακτηριστικά

Είδος
Πραλίνα
Ποσότητα
320 gr
Τραγανό
Όχι

Διατροφικές Επιλογές

Βιολογικό Προϊόν
Όχι
Χωρίς Προσθήκη Ζάχαρης
Ναι

Πρόσθετα Χαρακτηριστικά

με Έξτρα Πρωτεΐνη
Ναι
Ολικής Άλεσης
Όχι
Χωρίς Αλάτι
Όχι

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

  1. 1
  2. 4 αστέρια
    0
  3. 1
  4. 2 αστέρια
    0
  5. 1 αστέρι
    0
Αξιολόγησε το προϊόν

Αξιολογήσεις χρηστών

  • Akis.1
    3
    6 στους 7 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Είναι μέτρια σε γεύση αλλά σε πολύ καλή τιμή. Είναι πραλίνα απλής σοκολάτας (όχι φουντουκιού) με 23.2 γραμμάρια πρωτεΐνης ανά 100 γραμμάρια προϊόντος. Έχει μία ήπια γεύση φράουλας που δε ξέρω από πού προκύπτει. Η γεύση δεν συγκρίνεται βέβαια με τις υπόλοιπες πραλίνες της εταιρείας. Για αυτούς που κάνουν διατροφή όμως είναι καλούτσικη για τις λιγούρες.
    Κάτι όμως νομίζω ότι είναι λάθος στα macros. Αναφέρει ότι έχει συνολικά 10.4 γραμμάρια υδατανθράκων ανά 100 γραμμάρια (το οποίο μου φαίνεται αδύνατο) εκ των οποίων πολυόλες 28 γραμμάρια και σάκχαρα 4.4 γραμμάρια. Οπότε μάλλον είναι λάθος και οι συνολικοί υδατάνθρακες πρέπει να είναι λίγο πάνω από 30 γραμμάρια.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
    • Έχει ωραία γεύση
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    • Ποιότητα
    • Συσκευασία

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

53 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη