Τσάντες & Καλαθάκια Ποδηλάτου

Wozinsky WBB30BK Τσάντα Πλάτης Ποδηλάτου ΜαύρηΚωδικός: 34279261

Η τσάντα πλάτης της Wozinsky, σας επιτρέπει να παίρνετε μαζί στη βόλτα σας τα απαραίτητα με ευκολία. Με την ενσωματωμένη αδιάβροχη προστασία μπορείτε να την χρησιμοποιήσετε ακόμα και στις πιο

Δες όλη την περιγραφή

Η τσάντα πλάτης της Wozinsky, σας επιτρέπει να παίρνετε μαζί στη βόλτα σας τα απαραίτητα με ευκολία. Με την ενσωματωμένη αδιάβροχη προστασία μπορείτε να την χρησιμοποιήσετε ακόμα και στις πιο δυσμενείς καιρικές συνθήκες χωρίς να φοβάστε για την ασφάλεια των πραγμάτων σας.

Δες όλη την περιγραφή
34,80
ΠαράδοσηΠέμ, 03 Οκτ - Δευ, 07 Οκτ
+5,00 €μεταφορικά

Επιλεγμένο κατάστημα

Απόθεμα 1 τεμάχιο

Αναφορά προϊόντος

από 34,80 €

Περιγραφή

Η τσάντα πλάτης της Wozinsky, σας επιτρέπει να παίρνετε μαζί στη βόλτα σας τα απαραίτητα με ευκολία. Με την ενσωματωμένη αδιάβροχη προστασία μπορείτε να την χρησιμοποιήσετε ακόμα και στις πιο δυσμενείς καιρικές συνθήκες χωρίς να φοβάστε για την ασφάλεια των πραγμάτων σας. Το backpack είναι ειδικά διαμορφωμένο έτσι ώστε όταν ανοίγετε το μεσαίο φερμουάρ να μετατρέπεται σε διπλή τσάντα μεταφοράς που ενσωματώνεται στη σχάρα του ποδηλάτου σας. Με τα εσωτερικά χωρίσματα και τσέπες μπορείτε να κρατάτε σταθερά τα αγαπημένα σας αντικείμενα όπως laptop ή παγούρι.

  • Χωρητικότητα: 30 L
  • Αντανακλαστική λωρίδα φωτός

Χαρακτηριστικά

Είδος
Τσάντες Πλάτης
Χρώμα
Μαύρο

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

  1. 5 αστέρια
    0
  2. 1
  3. 1
  4. 2 αστέρια
    0
  5. 1 αστέρι
    0
Αξιολόγησε το προϊόν
  • dimsof23
    4
    1 στους 1 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Καλή είναι αλλά λίγο περίπλοκος ο τρόπος που μπαίνει και βγαίνει από την σχάρα του ποδηλάτου. Κατά τα άλλα αξιζει τα χρήματα της

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Επιβεβαιωμένη αγορά

    Ευφυής σχεδίαση. 'Οχι ιδιαίτερα καλή ποιότητα κατασκευής.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

6 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη