Σκούπες Ρομπότ

Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop 2 Pro για Σκούπισμα & Σφουγγάρισμα με Χαρτογράφηση και Wi-Fi Μαύρη Κωδικός: 34291477

Βασικά χαρακτηριστικά:

  • Κάδος: 450 ml
  • Αυτονομία: 180 min
  • Κάλυψη χώρου: 150 τμ
  • Wi-Fi

Αποτελεσματικότερο σφουγγάρισμα και οικιακή καθαριότητα με τη νέα και ισχυρή Mi Robot Vacuum-Mop 2 Pro.

Οι χρήστες που την έχουν αγοράσει την ξεχωρίζουν κυρίως γιατί καθαρίζει ικανοποιητικά το πάτωμα.

Δες όλη την περιγραφή
225,00
ΠαράδοσηΔευ, 29 Ιουλ - Παρ, 02 Αυγ
+11,00 €μεταφορικά

Πωλείται από

Πώς το Skroutz είναι δίπλα σου μετά την αγορά;

After-sales Υποστήριξη

Αν παρουσιάσει βλάβη, μίλα απευθείας με το Skroutz! Εμείς θα σε βοηθήσουμε σε όλα και θα βρούμε την καλύτερη λύση για σένα, χωρίς ταλαιπωρία.

Δες αναλυτικά

Δωρεάν Επιστροφές

Αν αλλάξεις γνώμη ή αν δεν είναι στο μέγεθος που ήθελες, μπορείς να επιστρέψεις την παραγγελία σου εντελώς δωρεάν, με τον πιο εύκολο & γρήγορο τρόπο για σένα!

Δες αναλυτικά

Τι είναι το πράσινο κουμπί;

Δες το βίντεο

από 225,00 €

Περιγραφή

10.000 δονήσεις ανά λεπτό για ισχυρό καθαρισμό ακόμα και των επίμονων λεκέδων

Εξοπλισμένη με την υψηλής συχνότητας και πλήρους κάλυψης δόνηση sonic, ολόκληρη η μονάδα δονείται για να ενισχύσει σημαντικά την καθαριστική ισχύ και να αφαιρέσει με ευκολία δύσκολους λεκέδες, όπως είναι ο καφές και η σόγια.

Μικροΐνες για ισχυρή αφαίρεση των λεκέδων

Η σφουγγαρίστρα διαθέτει μικροΐνες ώστε να διασφαλίζεται η ομοιόμορφη διείσδυση του νερού, η αποτελεσματική αφαίρεση των λεκέδων και το γρήγορο στέγνωμα του δαπέδου. Αυτό συμβάλλει στην αποτροπή του σχηματισμού σημαδιών από νερό και της πρόκλησης ζημιάς στο δάπεδο.

Το σύστημα πλοήγησης λέιζερ επόμενης γενιάς LDS επιτρέπει τη γρήγορη και ακριβή χαρτογράφηση ολόκληρου του σπιτιού

Το σύστημα πλοήγησης λέιζερ LDS σαρώνει αποτελεσματικά και χαρτογραφεί γρήγορα το σύνθετο περιβάλλον ολόκληρου του σπιτιού, ώστε να σχεδιάσει γρήγορα τη διαδρομή καθαρισμού του ρομπότ. Δεν θα σταματήσει ούτε κατά τη διάρκεια του σκοταδιού τη νύχτα, καθώς το σύστημα μπορεί να πλοηγηθεί με ακρίβεια ακόμα και σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού.

Η προηγμένη σχεδίαση διαδρομής σφουγγαρίσματος καλύπτει γωνίες και κρυφές παγίδες σκόνης

Οι ειδικά σχεδιασμένες διαδρομές σφουγγαρίσματος προσομοιώνουν τον χειροκίνητο καθαρισμό, σκουπίζοντας επανειλημμένα από τα αριστερά προς τα δεξιά. Η συνδυαστική λειτουργία με μια έξυπνη ηλεκτρονικά ελεγχόμενη δεξαμενή νερού εξασφαλίζει ότι το ρομπότ μπορεί να αφαιρέσει λεκέδες από το δάπεδο με ευκολία.

Τα ψίχουλα απορροφούνται στη στιγμή, αφήνοντας το δάπεδο καθαρό

Η ισχυρή αναρρόφηση 3.000 Pa επιτρέπει στο ρομπότ να απορροφήσει εύκολα μεγάλα σωματίδια σκόνης και απορριμμάτων από εσοχές, απομακρύνοντας ακόμα και την παραμικρή σκόνη.

Περισσότερος καθαρισμός, λιγότερη φόρτιση

Εξοπλισμένη με την αναβαθμισμένη μπαταρία μεγάλου όγκου 5.200 mAh, η ρομποτική σκούπα - σφουγγαρίστρα Mi Robot 2 Pro μπορεί να καθαρίζει με άνεση χώρους άνω των 150 ㎡.

Προσαρμοσμένες ρυθμίσεις για κάθε δωμάτιο

Τώρα μπορείτε να επιλέξετε τη σειρά καθαρισμού της κρεβατοκάμαρας, του σαλονιού και της κουζίνας σύμφωνα με τις ανάγκες σας, ώστε να αποφύγετε τη μεταφορά απορριμάτων από το ένα δωμάτιο στο άλλο. Μπορείτε επίσης να προσαρμόσετε την ισχύ αναρρόφησης και τον όγκο του νερού με βάση τον τύπο δαπέδου και να ορίσετε προσαρμοσμένα σχέδια καθαρισμού.

Ο έλεγχος του καθαρισμού στην παλάμη σας

Συνδεθείτε με την εφαρμογή Xiaomi Home/Mi Home για να αποκτήσετε πρόσβαση σε ένα ευρύτερο φάσμα επιλογών ελέγχου. Χρησιμοποιήστε τη λειτουργία απομακρυσμένου ελέγχου όταν βρίσκεστε μακριά από το σπίτι για εύκολο καθαρισμό χωρίς κόπο.

Υποστηρίζει αναβαθμίσεις OTA, περισσότερες δυνατότητες θα είναι διαθέσιμες

Θα κυκλοφορούν συνεχώς βελτιστοποιήσεις των χαρακτηριστικών του προϊόντος και ενημερώσεις εφαρμογών με σκοπό τη βελτίωση της ευφυΐας του προϊόντος, διασφαλίζοντας ότι, όσο περισσότερο χρησιμοποιείτε τη ρομποτική σκούπα - σφουγγαρίστρα Mi Robot 2 Pro, τόσο πιο έξυπνη θα γίνεται.

Κατασκευαστής

Xiaomi

Χαρακτηριστικά

Οδηγοί Προϊόντος

Εγχειρίδιο Χρήσης

Γενικά

Χωρητικότητα Κάδου
450 ml
Διάρκεια Φόρτισης
240 min
Διάρκεια Μπαταρίας (Αυτονομία)
180 min
Θόρυβος
65 dB
Απορρόφηση
3000 Pa
Χρώμα
Μαύρο
Κάλυψη Χώρου
150 m²

Δυνατότητες & Λειτουργίες

Πλοήγηση
με Αισθητήρες & Χαρτογράφηση
Σφουγγάρισμα
Ναι
Αυτόματη Φόρτιση
Ναι
Αυτόματο Άδειασμα Κάδου
Όχι
Smart
Ναι
Καθάρισμα Χαλιών
Όχι
Πολλαπλή Χαρτογράφηση
Ναι
Επιλογή Περιοχών Σκουπίσματος (No-Go Zones)
Ναι

Διαστάσεις

Ύψος
9,65 cm
Πλάτος
35,3 cm
Βάθος
35,3 cm

Smart Ιδιότητες

Συνδεσιμότητα
Wi-Fi
Smart Οικοσύστημα
Alexa, Google Home

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

Εικόνες αξιολογήσεων

Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
+23Εικόνες

Αξιολογήσεις χρηστών

Angelos_Ts
5
116 στους 123 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

Επιβεβαιωμένη αγορά

Λοιπόν, έχουμε λιώσει στο γέλιο με τη σκούπα. Αν δεν έχετε κατοικίδιο, είναι σχεδόν το ίδιο (μόνο που αντί να βγάζει τρίχες τις μαζεύει).

Ξεκινάω με το κορυφαίο της κατόρθωμα, μόλις την 2η μέρα που την είχαμε. Ειμαι στο σαλόνι κ την έχω στείλει για δουλειά. Ακούω φασαρία στο μπάνιο, γελάω προκαταβολικά. Πάω μέσα κ τί να δω, η σκούπα κλειδώθηκε στο μπάνιο!! Έχω ένα στοπ-ακι για την πόρτα, το πήρε παραμάσχαλα κ στο γύρνα κάπως κατάφερε κ σφηνώθηκε στην γωνία της πόρτας απο μέσα! Την άκουγα να βασανίζεται κ ήταν αδύνατο να κουνηθεί (ή να ανοιξω εγώ την πόρτα!) Κάπως εκεί που σπαρταρούσε, βρήκε μια παντόφλα κ έκανε "σέρφ" κυριολεκτικά, πήγε λίγο πιο μέσα και τελικά κατάφερα να ανοιξω 10εκ κ να βάλω ένα παλούκι να την μετακινήσω! ΚΛΑΙΩ ΑΠ ΤΑ ΓΕΛΙΑ ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΥΜΑΜΑΙ!

Στο δια ταυτα. Τα χουν γράψει όλα μια χαρά οι υπόλοιποι, δεν υπάρχει όντως η σκούπα(χωρις να ξέρω κ να με ενδιαφέρει τι κάνουν οι ανταγωνιστικες).

Τα δικά μου points:
- Αν κανατε swiffer καθε 1-2 μερες, ΤΕΛΟΣ. Πλέον καταργείται η έννοια "σκουπισμα/ξεσκονισμα" στο πάτωμα, απ ευθειας σγουγγαρισμα(χεράτο) κάθε 4-7 μέρες. Το δικό της σφουγγαρισμα ειναι για συντηρηση/ξεχνουδιασμα στο παρκε. Δεν ειναι χάλια, αλλα μόνο με νερό κ με τοση λιγη πιεση, ε δε πιανεται.
- Δεν ξαναείδα τρίχες στο μπάνιο. Μονο κ μονο γι αυτό, 5 αστερια κ όσα ευρώ θέλει η XIAOMI χαλαλι.
- Δεν ξαναειδα εκεινο το μωβ/γκρι χνουδι κατω απ το κρεβατι. Το βλεπω ολο στον καδο της κ γουσταρω.
- Εχει καλό app, προσπαθει να δώσει πολλη ευελιξία κ ίσως να τα καταφερνει κιολας.
- Καλή ποιότητα κατασκευής. Αν μας λεγανε ότι ειναι Apple κ είχε κ ενα μήλο, θα το πιστεύαμε.
- Αν θέλετε να γλιτώσετε κανα 100αρι, παρτε το χαμηλότερο μοντελο χωρις mop. Κι ας εχει χαμηλότερη αυτονομια (χανει ±20% η δικη μου μετα απο πληρες προγραμμα παντου με σκουπισμα σφουγγαρισμα) κ χαμηλότερη δυναμη απορροφησης (απο το 100% την βαζω συνηθως 60%-80% - στο 100% κανει σα τον Τακη Τσουκαλα μεσα σε Συνδεσμο του ΠΑΟ)
- Γενικά ίσως να αξίζει σε οποιον εχει πανω απο 150τμ και πολλαπλους οροφους, εκει ναι. (μεταξυ μας, αν εχεις 300τμ, παιρνεις συνεργειο καθαρισμου οχι ρομποτ που μιλαει κινεζικα-αγγλικα)

Την βολευτηκαμε, βαφτίστηκε "Harry I"(ναι, ανδρικό όνομα) και περιμενουμε να δουμε αν θα ζευγαρώσει με καμία ηλεκτρική γκριλιέρα ή αν του γυαλίσει κανένας αποχυμωτής. Ό,τι του αρέσει.

UPDATE FEB 23: Εκανε software update και πλεον σκουπιζει/σφουγγαριζει με διαφορετική "διαδρομη" απ οτι πριν. Παλια εκανε ευθυγραμμες κινησεις φιδακι στο χωρο, πλεον πηγαινει μεν φιδακι αλλα οχι ευθυγραμμα, κανει σαν ζιγκ ζαγκ κ καλυπτει καλυτερα το χωρο. Επισης, καταλαβαινει καλυτερα αν κλεισει πορτα στη διαρκεια του σκουπισματος. Τέλος, αν βαλεις τη βαση σε αλλη πριζα στο σπιτι αλλα προφανως στον ιδιο οροφο, θα κανει reposition κ δε θα χρειαστει remapping.

Παρεπιπτοντως, 2 φορες εκανε μονη της remapping στο ξεκαρφωτο κ με αναγκασε να ξαναχωρισω τα δωματια στο app κλπ. Πολυ εκνευριστικη διαδικασια btw.

  • Αποτελεσματικότητα στα πατώματα
  • Περνάει από όλα τα σημεία στο χώρο που την αφήνεις
  • Άδειασμα κάδου
  • Δεν προκαλεί φθορές στα έπιπλα
  • Σχέση ποιότητας τιμής
  • Μέτριας δυσκολίας χρήση
  • Αποτελεσματικότητα στο καθαρισμό χαλιών
  • Θορυβώδης
Σου φάνηκε χρήσιμη;

Cor Anglais
2
47 στους 65 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

Επιβεβαιωμένη αγορά

Την παρέλαβα πριν απο 1 ώρα. Δυστυχώς (ΔΥΣΤΥΧΩΣ) όταν διάβαζα τις αξιολογήσεις υποτίμησα μια πρόσφατη αξιολόγηση που αναφερόταν στην ποιότητα του πλαστικού της δεξαμενής νερού. Άνοιξα λοιπόν το πακέτο όλα καλά, η σκούπα σε άψογη κατάσταση εξωτερικά και στη διαδικασία προετοιμασίας για τη μεγάλη δοκιμή είπα να κοιτάξω και το δοχείο συλλογής σκόνης , για να δω το μέγεθός του. Αυτό που είδα (το οποίο βλέπετε στις φωτό που επισυνάπτω) είναι απλά απαράδεκτο για προϊόν αυτής της τάξης τιμής. Η πρώτη επαφή λοιπόν μου δείχνει οτι πρόκειται για ένα υπερτιμημένο προϊόν που παρουσιάζει αστοχία υλικού "απο τα αποδυτήρια" (επαναλαμβάνω οτι ΜΟΛΙΣ την παρέλαβα και δεν πρόκειται για φθορά κατά τη μεταφορά. Εδώ φαίνεται οτι το πλαστικό που χρησιμοποιήθηκε έχει αποτύχει παντελώς μιας και ράγισε πριν καν ακομα χρησιμοποιηθεί, σαν να ήταν παλιό ξερό πλαστικό κακής ποιότητας. Υποψιάζομαι οτι προκλήθηκε στο στάδιο της συναρμολόγησης). Δεν θα αναφέρω εδώ τα της επιστροφής ή αντικατάστασης κλπ, δεν έχει σχέση με το ίδιο το προϊόν. Σαν προϊόν δύο αστέρια γιατί τεχνολογικά είναι ψηλά. Δεν θα ασχολιόμουν ιδιαίτερα αν το πρόβλημα ήταν σε σημείο που δεν θα προκαλούσε περαιτέρω δυσλειτουργία της σκούπας. Εκεί που είναι όμως, αν σπάσει εντελώς το συγκεκριμένο εξάρτημα σκούπα τέλος.
Λόγω αυτού λοιπόν έκανα μια αναζήτηση στο ιντερνετ για να δω αν υπάρχουν ανταλλακτικά δοχεία συλλογής σκόνης στο εμπόριο (ώστε να αποφασίσω αν θα πάω για την ίδια σκούπα (αντικατάσταση) ή για άλλη (ακύρωση) ). Δεν θα γράψω πολλά ως προς αυτό γιατί ΙΣΩΣ και να κάνω λάθος (εγώ προσωπικά ΔΕΝ βρήκα τέτοιο ανταλλακτικό ) αλλά συμβουλή προς κάθε ενδιαφερόμενο : πριν την αγοράσεις βεβαιώσου οτι υπάρχει τέτοιο ανταλλακτικό στην ελληνική αγορά.
Αγαπητή XIAOMI αυτό που είδα θα μπορούσα να το χαρακτηρίσω ως BMW φτιαγμένη με ανταλλακτικά απο το "ΟΛΑ 1€". Θα έπρεπε να έχεις φροντίσει ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ δοχείο να είναι φτιαγμένο απο πολύ καλής ποιότητας πλαστικό. Κρίμα, απογοήτευση και Α ΠΑ ΡΑ ΔΕ ΚΤΟ. Πρόθεσή μου δεν είναι η δυσφήμιση του προϊόντος, αφού θα ήθελα απλά να έχω τη σκούπα μου και να τη δοκιμάζω αυτή τη στιγμή και Όχι να γράφω αρνητική κριτική. Τα γράφω για να είσαι πιο προσεκτικός εσύ που τα διαβάζεις. Απλά έλεγξέ τη σκούπα , τα δοχεία της, απευθείας μόλις την παραλάβεις.

  • Σχέση ποιότητας τιμής
Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • ptsik

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Από τις καλύτερες σκούπες! Μου έλυσε τα χέρια! Εύκολο setup και λειτουργεί άψογα. Δεν έχω δοκιμάσει το σφουγγάρισμα.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • donnaboza2
    1
    1 στους 1 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Στην αρχή σκουπιζε πολύ καλά. Εδώ και μερικούς μήνες μαζεύει τις τρίχες γύρω από τη βούρτσα και δεν απορροφάει τίποτα. Αγόρασα καινούργιο φίλτρο καμία αλλαγή. Την έστειλα στο σέρβις και μου την έστειλαν πίσω λέγοντας μου ότι δεν έχει πρόβλημα. Μεγάλη απογοήτευση, πεταμένα λεφτά.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • georgiaguide
    1
    1 στους 1 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Τους πρώτους μήνες λειτουργούσε συμπαθητικά και πήγαινε στα περισσότερα σημεία . Τωρα ένα χρόνο μετά πάει όπου να ναι , χρειάζεται κάποιον συνέχεια απο πάνω μα την ανακατευθυνει. Την χρησιμοποιούμε πλέον ελάχιστα .

    • Αποτελεσματικότητα στο καθαρισμό χαλιών
    • Άδειασμα κάδου
    • Δεν προκαλεί φθορές στα χαλιά
    • Μέτριος θόρυβος
    • Μέτριας δυσκολίας χρήση
    • Αποτελεσματικότητα στα πατώματα
    • Δεν περνάει από αρκετά σημεία στο χώρο που την αφήνεις
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Annie_What
    3
    3 στους 3 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Στην αρχή ήταν άψογη μετά από κάνα 2 χρόνια λειτουργίας άρχισε τα κουλά,χάνονταν στο σπίτι έχανε την βάση της και σε κάποιο σημείο έλεγε ότι βλέπει εμπόδιο και δεν κουνιόταν καθόλου. Τώρα δείχνει ότι έχει μόνιμα 7% μπαταρία και ξαναπερναει από τα ίδια σημεία ξανά κ ξανά. Για όσο άντεξε καλά ηταν

    • Περνάει από όλα τα σημεία στο χώρο που την αφήνεις
    • Εύκολη χρήση
    • Δεν προκαλεί φθορές στα έπιπλα
    • Δεν προκαλεί φθορές στα χαλιά
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Αποτελεσματικότητα στα πατώματα
    • Μέτριος θόρυβος
    • Άδειασμα κάδου
    • Αποτελεσματικότητα στο καθαρισμό χαλιών
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Cos_ios

    Επιβεβαιωμένη αγορά από GoldenByte

    Εξαιρετική .Αξιζει τα λεφτά της. Τη συστήνω ανεπιφύλακτα.

    • Αποτελεσματικότητα στα πατώματα
    • Περνάει από όλα τα σημεία στο χώρο που την αφήνεις
    • Αθόρυβη
    • Εύκολη χρήση
    • Αποτελεσματικότητα στο καθαρισμό χαλιών
    • Άδειασμα κάδου
    • Δεν προκαλεί φθορές στα έπιπλα
    • Δεν προκαλεί φθορές στα χαλιά
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • kwstasf
    3
    4 στους 12 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Δεν είναι και ιδανική επιλογή.
    Στο καθάρισμα αφήνει πολλά. Στο σφουγγάρισμα αφήνει πάρα πολλά.
    Κολλάει εύκολα σε χαλιά ψηλά και καλώδια.
    Μετά από 6 μήνες δεν την χρησιμοποιούμε σχεδόν καθόλου.

    • Εύκολη χρήση
    • Δεν προκαλεί φθορές στα έπιπλα
    • Δεν προκαλεί φθορές στα χαλιά
    • Περνάει από τα περισσότερο σημεία στο χώρο που την αφήνεις
    • Αποτελεσματικότητα στο καθαρισμό χαλιών
    • Άδειασμα κάδου
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Αποτελεσματικότητα στα πατώματα
    • Θορυβώδης
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Andriana_Koutsandrea2619
    5
    5 στους 6 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Μην ψαξεις αλλη σκουπα, μην πας στην πιο παλια ή την πιο καινουρια. παρε αυτη απευθειας. ειχα το παλιο μοντελο και καταλαβα ποσοπολυ βασανιζομουν με την παλια. εχει η αδερφη το καινουριο, αλλα θεωρω αυτη καλυτερη

    • Αποτελεσματικότητα στα πατώματα
    • Περνάει από όλα τα σημεία στο χώρο που την αφήνεις
    • Αθόρυβη
    • Εύκολη χρήση
    • Αποτελεσματικότητα στο καθαρισμό χαλιών
    • Άδειασμα κάδου
    • Δεν προκαλεί φθορές στα έπιπλα
    • Δεν προκαλεί φθορές στα χαλιά
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • BabyFace_Savage
    3
    6 στους 9 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Για 500 + ευρώ περίμενα ο mini κάδος της να καθαρίζει πιο εύκολα. Αν έχεις τρίχες στο σπίτι από ζωάκι/μακριά μαλλιά μπερδεύονται παντού στα εξαρτήματά της και θέλουν ώρα να τα βγάλεις με το χέρι (!)
    Επίσης η εφαρμογή στο κινητό που συνδέεις την σκούπα είναι πρόχειρη δουλειά και κολλάει συχνά.

    • Αποτελεσματικότητα στα πατώματα
    • Περνάει από όλα τα σημεία στο χώρο που την αφήνεις
    • Αθόρυβη
    • Εύκολη χρήση
    • Δεν προκαλεί φθορές στα έπιπλα
    • Δεν προκαλεί φθορές στα χαλιά
    • Άδειασμα κάδου
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • iordanidoukristina
    2
    3 στους 12 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Όχι πολύ ευχαριστημένη περίμενα καλύτερη απόδοση στο σκούπισμα και στο σφουγγάρισμα ειδικότερα στο σφουγγάρισμα σχεδόν δεν το χρησιμοποιώ λόγω του ότι περνάει απλώς χωρίς κάποια δόνηση για να πάρει λεκέδες αυτό που με ενοχλεί όμως περισσότερο είναι το ότι κολλάει κάτω από τα καλοριφέρ με αποτέλεσμα να σταματάει πολλές φορές λόγω του ύψους το ίδιο κάνει και κάτω από τον καναπέ…

    • Αθόρυβη
    • Εύκολη χρήση
    • Αποτελεσματικότητα στο καθαρισμό χαλιών
    • Άδειασμα κάδου
    • Δεν προκαλεί φθορές στα έπιπλα
    • Δεν προκαλεί φθορές στα χαλιά
    • Αποτελεσματικότητα στα πατώματα
    • Περνάει από τα περισσότερο σημεία στο χώρο που την αφήνεις
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Elenakotrogiannh
    5
    12 στους 12 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Καταπληκτική σκούπα... Ρουφάει τέλεια.. πηγαίνει σε όλα τα σημεία που έχει πρόσβαση.. καβαλάει τα ποδάρακια του τραπεζιού γιατί έχω με πλαίσιο..η μπαταρία κρατεί παααααρα πολύ καλά για σπίτι 120 τμ και πάλι φτάνει μόνο στο 80+.. δουλεύει κάθε πρωί μόνη της, κάθε μέρα εδώ και ένα μήνα .. την βάζω επίσης μετά το σκούπισμα να κάνει και το σφουγγάρισμα,όχι ταυτόχρονα για καλύτερη αποτελεσματικότητα..με καθημερινή χρήση, σκούπισμα και σφουγγάρισμα, έχω κερδίσει αρκετό χρόνο στη ζωή μου. . σημαντική σημείωση ενδείκνυται για σπίτι χωρίς πολλά πολλά έπιπλα, για να μπορεί να είναι αποτελεσματική χωρίς να την κακοβαθμολογησετε άδικα .. πραγματικά αξίζει για μια πολυάσχολη και μη γυναίκα... Κάνατε την ζωή σας πιο εύκολη. ..

    • Αποτελεσματικότητα στα πατώματα
    • Περνάει από όλα τα σημεία στο χώρο που την αφήνεις
    • Εύκολη χρήση
    • Άδειασμα κάδου
    • Δεν προκαλεί φθορές στα έπιπλα
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Μέτριος θόρυβος
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • bvelkos
    4
    0 στους 3 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Θέλει υπερβολικά καλή ρύθμιση και πολλές φορές χάνει την χαρτογράφηση. Γενικά οκ, δεν έμεινα υπερβολικά ικανοποιημένος.

    • Αποτελεσματικότητα στα πατώματα
    • Περνάει από όλα τα σημεία στο χώρο που την αφήνεις
    • Άδειασμα κάδου
    • Δεν προκαλεί φθορές στα έπιπλα
    • Δεν προκαλεί φθορές στα χαλιά
    • Μέτριος θόρυβος
    • Μέτριας δυσκολίας χρήση
    • Αποτελεσματικότητα στο καθαρισμό χαλιών
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • anna.t.ioannidou
    5
    6 στους 7 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Μετά από 6 μήνες χρήσης σε σπίτι με 2 σκύλους και 4γατες μπορώ να πω ότι είμαι ερωτευμένη με την τεχνολογία! Σκουπίζει άψογα,καθαρίζει πολύ καλά και έχω μεγαλύτερη ευκολία στην καθαριότητα του χώρου μου με λιγότερο κόπο.Στο σφουγγάρισμα δεν έμεινα ικανοποιημένη αλλά επειδή παντα σφουγγαρίζω δεν με ενόχλησε και τόσο.Άξιζε τα λεφτά της

    • Αποτελεσματικότητα στα πατώματα
    • Περνάει από όλα τα σημεία στο χώρο που την αφήνεις
    • Εύκολη χρήση
    • Αποτελεσματικότητα στο καθαρισμό χαλιών
    • Άδειασμα κάδου
    • Δεν προκαλεί φθορές στα έπιπλα
    • Δεν προκαλεί φθορές στα χαλιά
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Μέτριος θόρυβος
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • drakakismd
    3
    6 στους 9 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Η αξιολόγηση αφορά χρώμα: Λευκό

    Είχα ήδη μια mop 2 απο την οποία ήμουν πολύ ικανοποιημένος. Το συγκεκριμένο μοντέλο το αγόρασα γιατί θεώρησα ότι ήταν αναβάθμιση σε σχέση με την mop2 οπότε εφόσον ήμουν ικανοποιημένος με την mop2 θεωρητικά με αυτή θα ήμουν ακόμα περισσότερο. Δεν ήταν ακριβώς έτσι, ίσως τελικά η mop2 είναι καλύτερη, πιο smooth στο remote control, παραδόξως θεωρώ κάνει καλύτερα το χάρτη του σπιτιού κτλ. Τώρα τις βάζω και δουλεύουν μαζί ταυτόχρονα και τα αποτελέσματα είναι πολύ καλά.

    • Άδειασμα κάδου
    • Δεν προκαλεί φθορές στα έπιπλα
    • Αποτελεσματικότητα στα πατώματα
    • Περνάει από τα περισσότερο σημεία στο χώρο που την αφήνεις
    • Μέτριος θόρυβος
    • Μέτριας δυσκολίας χρήση
    • Αποτελεσματικότητα στο καθαρισμό χαλιών
    • Περιορισμένες φθορές στα χαλιά
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Georgios_Papageorgiou91
    5
    2 στους 3 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Η αξιολόγηση αφορά χρώμα: Λευκό

    Με 2 σκυλιά μέσα στο σπίτι που αφήνουν πολύ τρίχωμα παίρνει από το πάτωμα όλες τις τρίχες και τις σκόνες. Για χαλιά δεν έχουμε άποψη, καθώς αγοράστηκε σε ανοιξιάτικη περίοδο. Περιμένουμε το χειμώνα να δούμε πως θα ανταποκριθεί. Σε γενικές γραμμές ειμαστε πολύ ευχαριστημένοι.

    • Αποτελεσματικότητα στα πατώματα
    • Περνάει από όλα τα σημεία στο χώρο που την αφήνεις
    • Εύκολη χρήση
    • Άδειασμα κάδου
    • Δεν προκαλεί φθορές στα έπιπλα
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Μέτριος θόρυβος
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • ImBesy
    2
    9 στους 11 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Στην αρχή που την πήραμε ήμουνα πολύ ικανοποιημένη. Την έχουμε αρκετά χρόνια (και παρόλα αυτά η τιμή της παραμένει ακόμη στα ύψη)
    Πλέον είναι μόνο προβλήματα: θέλει συνεχώς χαρτογράφηση, λεει ότι ειχει poor signal (για άγνωστο λόγο..), αφήνει μικρά σκουπιδακια. Πολλές φορές πάει αλλανταλλα και σκουπίζει όσο θέλει κ μετά 'κουραζετε' και επιστρέφει (έχει μάλλον αποκτήσει δική της προσωπικότητα). Ίσως η xiaomi θα έπρεπε να ασχοληθεί λίγο ξανά με τη συγκεκριμένη (την εφαρμογή της) μιας και δεν δώσαμε λίγα λεφτα.

    Εάν ξανά επέλεγα σήμερα ΔΕΝ θα έπαιρνα τη συγκεκριμένη.

    • Αθόρυβη
    • Άδειασμα κάδου
    • Δεν προκαλεί φθορές στα έπιπλα
    • Δεν προκαλεί φθορές στα χαλιά
    • Αποτελεσματικότητα στα πατώματα
    • Περνάει από τα περισσότερο σημεία στο χώρο που την αφήνεις
    • Μέτριας δυσκολίας χρήση
    • Αποτελεσματικότητα στο καθαρισμό χαλιών
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Dimitris Katsolis
    4
    3 στους 3 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Είμαι πολύ ενθουσιασμένος με το Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop 2 Pro. Είναι ένα εξαιρετικό προϊόν που καθαρίζει το σπίτι μου πανεύκολα. Μπορώ να μιλήσω μόνο για δάπεδα χωρίς χαλιά, γιατί δεν έχω κανένα στο σπίτι μου. Είμαι πολύ ευχαριστημένος με το σκούπισμα, ήταν πραγματικά χρήσιμη, γιατί έχω 2 σκύλους και αφήνουν τρίχες παντού. Το σφουγγάρισμα είναι καλό για μια αναζωογόνηση, αλλά όχι για να αφαιρέσει σκληρούς λεκέδες. Επίσης να γνωρίζετε ότι δεν μπορείτε να βάλετε καμία χημική ουσία στο δοχείο, αλλά ως λύση μπορείτε να προσθέσετε οποιοδήποτε υγρό καθαρισμού θέλετε απευθείας στο πανάκι. Επιπλέον να βγάζετε το εξάρτημα για το σφουγγάρισμα όταν δεν το χρειάζεστε, γιατί τείνει να συσσωρεύει τρίχες και βρωμιά και μπορεί να χαλάσει τη συνολική εμπειρία καθαρισμού.

    • Αποτελεσματικότητα στα πατώματα
    • Περνάει από όλα τα σημεία στο χώρο που την αφήνεις
    • Εύκολη χρήση
    • Άδειασμα κάδου
    • Δεν προκαλεί φθορές στα έπιπλα
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Μέτριος θόρυβος
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • jimi_roller

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Δεν αφηνει καθολου σκονη,το σπιτι πιο καθαρο ποτέ.Δεν ενδεικνυται για σπιτι με πολλα τυφλα και δυσκολα σημεια,χαμηλα επιπλα πολλα πραγματα. κτλ γιατι δε μπορει να περασει κολλαει.Εμενα μου ελυσε τα χερια αν και δυσκολευτηκα να βαλω ζωνες αποκλεισμου κτλ .
    Το θεμα ειναι οτι εδωσα 300 ευρω.Αν θα αντεξει στο χρονο ειναι ζητημα

    • Αποτελεσματικότητα στα πατώματα
    • Εύκολη χρήση
    • Άδειασμα κάδου
    • Δεν προκαλεί φθορές στα έπιπλα
    • Δεν προκαλεί φθορές στα χαλιά
    • Μέτριος θόρυβος
    • Αποτελεσματικότητα στο καθαρισμό χαλιών
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • asimakis123

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Η αξιολόγηση αφορά χρώμα: Λευκό

    Πανευκολη στη χρήση και πολύ γρήγορη χαρτογράφηση. Μπερδεύεται προφανώς με τους καθρέφτες η με την αντανάκλαση στη μπαλκονόπορτα αν χαρτογραφεί βράδυ οπότε κατεβάζεις στορια κα οκ
    Πολύ ικανοποιητική για συντήρηση του σπιτιού ειδικά αφού δεν ασχολείσαι και την αφήνεις να δουλέψει μόνης της ακόμα και όταν λείπεις. . αν μαζέψεις τα έπιπλα (που έτσι κ αλλιώς θα τα μαζεύες για να σκουπίσεις) καθαρίζει όλους τους χωρους. εντυπωσιακό πως σε "καθαρό" σπίτι ανακαλύπτεις ότι έχει μαζέψει άπειρο χνουδι

    • Αποτελεσματικότητα στα πατώματα
    • Περνάει από όλα τα σημεία στο χώρο που την αφήνεις
    • Εύκολη χρήση
    • Άδειασμα κάδου
    • Δεν προκαλεί φθορές στα έπιπλα
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Μέτριος θόρυβος
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • George_Koureas95
    5
    2 στους 4 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Πρώτες εντυπώσεις:

    - Χαρτογράφηση: Εύκολη διαδικασία χαρτογράφησης και πλήρως ικανοποιητική. Σχεδόν αμέσως βρήκε και όλους τους διαφορετικούς "χώρους" του σπιτιού. Στην μόνη περίπτωση που δεν το έκανε αυτόματα (είχε ενώσει το Σαλόνι με το Γραφείο), η διόρθωση μέσω της εφαρμογής ήταν πανεύκολη.

    - Σκούπισμα: Μέχρι στιγμής έχω δοκιμάσει τα "Silent" και ¨"Normal" Vacuum modes, λόγω γατιού στο σπίτι το οποίο ακόμα φοβάται λιγάκι τον νέο του "συγκάτοικο". Αρκετά ικανοποιητικά και τα 2 απο άποψη της σκόνης που μαζεύουν, αλλά θα μπορούσε εννοείται και καλύτερα. Ο θόορυβος (ακόμα και στο "Silent" ήταν υπαρκτός/μέτριος. Θα δοκιμάσω σύντομα και το "Turbo" mode όπου και τα expectations είναι περισσότερα.

    - Σφουγκάρισμα: Δεν έχω άποψη ακόμα. Might update the review later.

    • Αποτελεσματικότητα στα πατώματα
    • Περνάει από όλα τα σημεία στο χώρο που την αφήνεις
    • Εύκολη χρήση
    • Αποτελεσματικότητα στο καθαρισμό χαλιών
    • Άδειασμα κάδου
    • Δεν προκαλεί φθορές στα έπιπλα
    • Δεν προκαλεί φθορές στα χαλιά
    • Μέτριος θόρυβος
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • peris.snake
    5
    3 στους 5 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Έχουμε πάθει σοκ με την αποτελεσματικότητα της.... Καθαρίζει και χαλιά, τις γωνίες και τα πόδια από τα έπιπλα.... Εύκολη χαρτογράφηση ακολουθήστε τις οδηγίες.. 120m2 σπίτι το έκανε σε 1.5 ώρα στο turbo και έμεινε 35% μπαταρία. Φλοκάτες δεν συνιστάτε καθώς της μπερδεύει στην βούρτσα... Τέλος η σκόνη κια το χνούδι από το σπίτι. Την ρυθμίζεται όπου και να είστε και γυρνάτε σε ένα καθαρό σπίτι που θα μοσχομυριζει. Να βρέχετε λίγο καθαριστικό στο πανάκι του και στο δοχείο νερού θα βάζετε μόνο νερό και τπτ άλλο.... Αγοράστε με κλειστά μάτια

    • Αποτελεσματικότητα στα πατώματα
    • Περνάει από όλα τα σημεία στο χώρο που την αφήνεις
    • Εύκολη χρήση
    • Αποτελεσματικότητα στο καθαρισμό χαλιών
    • Άδειασμα κάδου
    • Δεν προκαλεί φθορές στα έπιπλα
    • Δεν προκαλεί φθορές στα χαλιά
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Μέτριος θόρυβος
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • helen_chatziantoniou
    5
    1 στους 2 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Είμαι ενθουσιασμένη !!!!βέβαια για να καθαρίσει καλά την βάζω πάντα να κάνει 2πλό σκούπισμα και το σφουγγάρισμα δεν είναι και πολύ καλό .Τρομερή ευκολία να την βάζεις από το κινητό σου και να βρίσκεις το σπιτι σκουπισμένο ! Δεν βρίσκει στα έπιπλα και περνάει μέχρι και κάτω από τις καρέκλες .

    • Αποτελεσματικότητα στα πατώματα
    • Περνάει από όλα τα σημεία στο χώρο που την αφήνεις
    • Εύκολη χρήση
    • Αποτελεσματικότητα στο καθαρισμό χαλιών
    • Άδειασμα κάδου
    • Δεν προκαλεί φθορές στα έπιπλα
    • Δεν προκαλεί φθορές στα χαλιά
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Θορυβώδης
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • APO_WING_CHUN

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Η αξιολόγηση αφορά χρώμα: Λευκό

    Η χαρτογράφηση δεν αποθηκεύεται. Έχω προσπαθήσει πολλές φορές αλλά τίποτα. Κατά τα άλλα είναι πολύ αποτελεσματική και στα χαλιά

    • Αποτελεσματικότητα στα πατώματα
    • Περνάει από όλα τα σημεία στο χώρο που την αφήνεις
    • Εύκολη χρήση
    • Αποτελεσματικότητα στο καθαρισμό χαλιών
    • Άδειασμα κάδου
    • Δεν προκαλεί φθορές στα έπιπλα
    • Δεν προκαλεί φθορές στα χαλιά
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Μέτριος θόρυβος
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • GAS_GERAKIS
    5
    1 στους 1 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Τέλεια σκούπα. Κάνει καλή δουλειά στα χαλιά, και διατηρεί το σπίτι καθαρό.
    Αξίζει τα χρήματα της !!!!!!!!

    • Αποτελεσματικότητα στα πατώματα
    • Περνάει από όλα τα σημεία στο χώρο που την αφήνεις
    • Εύκολη χρήση
    • Αποτελεσματικότητα στο καθαρισμό χαλιών
    • Άδειασμα κάδου
    • Δεν προκαλεί φθορές στα έπιπλα
    • Δεν προκαλεί φθορές στα χαλιά
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Μέτριος θόρυβος
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • eleni_ilia@yahoo.gr
    5
    4 στους 4 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Την πήραμε εδώ κ 10 ημέρες κ ομολογώ ότι είμαι ενθουσιασμένη. Πολύ εύκολη στην χρήση , καθαρίζει πολύ καλά πάτωμα κ χαλιά (το χαλί δεν πρέπει να είναι πολύ φουντωτό) κάνει λίγο θόρυβο , πολύ βολική η επιλογή που έχει να καθαρίζει συγκεκριμένα σημεία όποτε το επιλέξεις, δεν έχω δοκιμάσει το σφουγγάρισμα περιμένω να ξεστρώσω τα χαλιά. Ο μόνος λόγος που δεν θα πω την συνιστώ ανεπιφύλακτα είναι γιατί θέλω να περάσει λίγος χρόνος χρήσης ακόμα

    • Αποτελεσματικότητα στα πατώματα
    • Περνάει από όλα τα σημεία στο χώρο που την αφήνεις
    • Αθόρυβη
    • Εύκολη χρήση
    • Αποτελεσματικότητα στο καθαρισμό χαλιών
    • Άδειασμα κάδου
    • Δεν προκαλεί φθορές στα έπιπλα
    • Δεν προκαλεί φθορές στα χαλιά
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • erifilaki
    3
    5 στους 9 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Dog owner! Την χρησιμοποιώ κάθε μέρα! Μαζεύει τα πάντα! Εννοείται μου έχει λύσει τα χέρια αλλά 3 αστέρια γιατί κουτουλάει αρκετές φορές στα έπιπλα! Κυρίως σε αυτά που μετακινούνται!
    Όταν ξαναπάρω, θα δοκιμάσω κάποια άλλη!

    • Αποτελεσματικότητα στα πατώματα
    • Περνάει από όλα τα σημεία στο χώρο που την αφήνεις
    • Εύκολη χρήση
    • Άδειασμα κάδου
    • Περιορισμένες φθορές στα έπιπλα
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Θορυβώδης
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • ballimaria7
    4
    3 στους 3 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Η αξιολόγηση αφορά χρώμα: Λευκό

    Μου έλυσε τα χέρια. Θέλει λίγο προετοιμασία για να μπορέσει να περάσει από όλα τα σημεία του σπιτιού αλλά αξίζει τον κόπο. Έχει γίνει ρουτίνα και τη χρησιμοποιώ καθημερινά. Πηγαίνω για δουλειά και όταν γυρίζω το σπίτι είναι πάντα καθαρό! Για εγαζόμενες γυναίκες είναι πλέον απαραίτητη όπως και το πλυντήριο.
    Δεν τη χρησιμοποιώ για σφουγγάρισμα. Η χωρητικότητα του νερού είναι πολύ μικρή και πρέπει να την παρακολουθείς για να ανεφοδιάζεις με νερό.

    • Αποτελεσματικότητα στα πατώματα
    • Εύκολη χρήση
    • Άδειασμα κάδου
    • Δεν προκαλεί φθορές στα έπιπλα
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Περνάει από τα περισσότερο σημεία στο χώρο που την αφήνεις
    • Μέτριος θόρυβος
    Σου φάνηκε χρήσιμη;

Ερωτήσεις

1761 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
vagman_reviews

Από φίλο που έχει την Mop P και χάλια, δεν σκουπίζει. Κολλάει στα κρόσια τα οποία μπλέκονται στον μηχανισμό και πρέπει να να την ξεκολλήσεις. Επίσης, τις φορές που τυχαίνει να μην κολλήσει στα κρόσια, δεν τα παίρνει και όλα, Δηλαδή χίλιες φορές να ήσουν με τη να σκούπα στο χέρι και να έκανες δουλειά. Πιο αποτελεσματικό και γρήγορο, για χάλια πάντα.

larigas1

Εχω σπίτι το οποίο εχει και σκαλοπάτια. Έχει δυο σκαλοπατάκια που κατεβαίνουν σε 2 υπνοδωμάτια και εχω και μια σκάλα που ανεβαίνει στο δωμάτιο των ξένων. Μπορώ να κάνω τρια maps, ένα για το κυριο σπιτι, ένα για τα 2 υπνοδωμάτια και 1 για το δωμάτιο των ξένων; Κι αν ναι, υπάρχει κίνδυνος όταν θα είναι σε ένα map να laggarei και να πάει να πέσει απο τις σκάλες;

Dimitris Katsolis

Έχω και γω όροφο στο σπίτι και μπορείς να φτιάξεις διαφορετικό map για κάθε όροφο.
Έχει αισθητήρες γύρο του που κοιτάνε κάτω, για να αποφεύγει τις αυτοκτονίες, οπότε μην ανησυχείς.

Sofia 7423

Έχω την σκούπα κ μέχρι τώρα δουλεύει μια χαρά, ώσπου σήμερα έχασε το wi fi κ δεν συνδέεται ούτε την βρίσκω από το κινητό μου....έκανα επανεκκίνηση ρούτερ αλλά τπτ....έκανα απεγκατασταση της εφαρμογής κ πάλι τπτ... Ξέρει κανείς τι μπορώ να κάνω?

tzehos40

Δεν μπορούσε να συνδεθεί από την αρχή ενώ άκουσα το μνμ ότι συνδέθηκε από το ηχητικό μνμ. Κλείσε και άνοιξε την εφαρμογή η κάνε μια επανεκκίνηση το τηλέφωνο σου μήπως φτιάξει

Kostasm

Η Σκούπα δουλεύει μόνο με WiFi?εάν την βάλεις να δουλέψει σε σπίτι χωρίς?

Δες όλες τις ερωτήσεις (46)
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες