Καθρέπτες Δαπέδου

Atmosphera Καθρέπτης Δαπέδου με Ξύλινο Πλαίσιο Λευκός με Κοσμηματοθήκη Μπιζουτιέρα & LED Φωτισμό 47x37x155.7εκ.Κωδικός: 34312659

Επιδαπέδιος ολόσωμος καθρέφτης με ενσωματωμένο ντουλάπι κοσμημάτων ιδανικός για τοποθέτηση στο υπνοδωμάτιο ή την είσοδο του σπιτιού σας. Ο σκελετός είναι κατασκευασμένος από ξύλο MDF σε λευκή

Δες όλη την περιγραφή

Επιδαπέδιος ολόσωμος καθρέφτης με ενσωματωμένο ντουλάπι κοσμημάτων ιδανικός για τοποθέτηση στο υπνοδωμάτιο ή την είσοδο του σπιτιού σας. Ο σκελετός είναι κατασκευασμένος από ξύλο MDF σε λευκή απόχρωση.

Δες όλη την περιγραφή
Το προϊόν δεν είναι διαθέσιμο προς αποστολή εκτός Ελλάδας.

από 99,99 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. 99,99 €

Περιγραφή

Επιδαπέδιος ολόσωμος καθρέφτης με ενσωματωμένο ντουλάπι κοσμημάτων ιδανικός για τοποθέτηση στο υπνοδωμάτιο ή την είσοδο του σπιτιού σας. Ο σκελετός είναι κατασκευασμένος από ξύλο MDF σε λευκή απόχρωση. Περιμετρικά του καθρέφτη έχει led φως, που αναβοσβήνει με κουμπί αφής και λειτουργεί με 3 μπαταρίες AA LR6, οι οποίες δεν περιλαμβάνονται. Μπορείτε να ρυθμίσετε την κλίση του στο σημείο που σας βολεύει. Εσωτερικά διαθέτει κοσμηματοθήκη, επενδυμένη με μαύρο ύφασμα, που προσφέρει θέσεις για κολιέ, σκουλαρίκια, βραχιόλια, κλπ. Έτσι θα κρατήσετε τακτοποιημένα τα κοσμήματά σας χωρίς χτυπήματα ή γρατζουνιές. 

Κατασκευαστής

Atmosphera

Χαρακτηριστικά

Χαρακτηριστικά

Υλικό
Ξύλινος
Στυλ
Μοντέρνο

Διαστάσεις

Ύψος
155,7 cm
Μήκος
47 cm
Πλάτος
37 cm

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

  1. 1
  2. 4 αστέρια
    0
  3. 3 αστέρια
    0
  4. 2 αστέρια
    0
  5. 1 αστέρι
    0
Αξιολόγησε το προϊόν

Ερωτήσεις

12 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
whp_invest_i

Ο καθρέφτης είναι καλής ποιότητας; Δεν παραμορφώνει κλπ;

Δες όλες τις ερωτήσεις (2)