Recompile Steelbook Edition PS5 Game
PS5 Games

Recompile Steelbook Edition PS5 GameΚωδικός: 34348911

Το Recompile, ένα 3D παιχνίδι επιστημονικής φαντασίας σε στιλ Metroidvania, διαθέτει έντονες μάχες, δύσκολο παιχνίδι με πλατφόρμες, υπερ-ενισχυμένες ικανότητες και ένα μοναδικό σύστημα hacking που

Δες όλη την περιγραφή

Το Recompile, ένα 3D παιχνίδι επιστημονικής φαντασίας σε στιλ Metroidvania, διαθέτει έντονες μάχες, δύσκολο παιχνίδι με πλατφόρμες, υπερ-ενισχυμένες ικανότητες και ένα μοναδικό σύστημα hacking που βασίζεται στο περιβάλλον. Πολλά εμπόδια, ακόμα και οι εχθροί, μπορούν να πειραχτούν και να παρακαμφθούν. 

Δες όλη την περιγραφή
9,85
ΠαράδοσηΤρί, 08 Οκτ - Δευ, 14 Οκτ
+5,00 €μεταφορικά

Αναφορά προϊόντος

από 9,85 €

Περιγραφή

Το Recompile, ένα 3D παιχνίδι επιστημονικής φαντασίας σε στιλ Metroidvania, διαθέτει έντονες μάχες, δύσκολο παιχνίδι με πλατφόρμες, υπερ-ενισχυμένες ικανότητες και ένα μοναδικό σύστημα hacking που βασίζεται στο περιβάλλον. Πολλά εμπόδια, ακόμα και οι εχθροί, μπορούν να πειραχτούν και να παρακαμφθούν. Η ιστορία εξερευνά πολλά θέματα από τη συναίσθηση των μηχανών έως τη φύση της πραγματικότητας. Ο παίκτης είναι ένα άναρχο πρόγραμμα κώδικα ημι-συναίσθησης, που βρίσκεται παγιδευμένος στο The Mainframe - έναν αχανή ψηφιακό ερημότοπο, ο οποίος είναι αποφασισμένος να διαγράφει τους εισβολείς.

Μπείτε σε έναν συγκλονιστικό ψηφιακό κόσμο σε αυτό το παιχνίδι πλατφόρμας και hacking που βασίζεται στην εξερεύνηση

Το Recompile είναι φτιαγμένο γύρω από ένα σύστημα αφήγησης, μοναδικό στο είδος του. Σε αντίθεση με τους κλασικούς τίτλους Metroidvania, διαθέτει δυναμικές εξελίξεις της ιστορίας που βασίζονται στο στιλ παιχνιδιού, κάτι που σημαίνει ότι οι αποφάσεις των παικτών αλλάζουν τον κόσμο και μπορούν να οδηγήσουν σε πολλούς διαφορετικούς τερματισμούς του παιχνιδιού.

Οι προκλήσεις περιλαμβάνουν έξυπνους εχθρούς και περίπλοκους περιβαλλοντικούς γρίφους, που απαιτούν όλοι τελειοποίηση πολλών ικανοτήτων που μπορείτε να ξεκλειδώσετε όπως της χρονικής διαστολής, των εκρηκτικών όπλων και της πτήσης με τζέτπακ.

Χαρακτηριστικά

Είδος
Action, Adventure
Έτος Κυκλοφορίας
2021
Ημερομήνια Κυκλοφορίας
19/08/2021
Όριο Ηλικίας (PEGI)
12
Νέα Κυκλοφορία
Όχι
Edition
Steelbook
VR
-

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

6 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη