Numark Party Mix Live HF175 Bundle DJ Controller 2 Καναλιών

Numark Party Mix Live HF175 Bundle DJ Controller 2 ΚαναλιώνΚωδικός: 34362784

Dj controller με ενσύρματα ακουστικά Numark HF175, ενσωματωμένο led light show που συγχρονίζει με τη μουσική και ενσωματωμένα stereo ηχεία.

Δες όλη την περιγραφή
125,00
ΠαράδοσηΠέμ, 03 Οκτ - Δευ, 07 Οκτ
+5,00 €μεταφορικά

Επιλεγμένο κατάστημα

Απόθεμα 5+ τεμάχια

Αναφορά προϊόντος

από 125,00 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. 143,75 €

  2. 125,00 €

Περιγραφή

Οποιαδήποτε ώρα είναι ώρα για πάρτι

Δεν έχει σημασία αν είστε νέος στο DJing ή έμπειρος επαγγελματίας, το χειριστήριο Party Mix Live DJ έχει όλα τα χαρακτηριστικά που χρειάζεστε για να χαρίσετε το πάρτι! Απλώς συνδέστε το Party Mix Live με το φορητό υπολογιστή ή την κινητή συσκευή σας και αναμείξτε το απόλυτο playlist για πάρτι. Τα ενσωματωμένα ηχεία σάς επιτρέπουν να γεμίζετε το δωμάτιο με ήχο και τα ενσωματωμένα φώτα LED απογειώνουν τα πράγματα με ένα συγχρονισμένο, πολύχρωμο φωτιστικό σόου!

Ενσωματωμένα ηχεία

Με τα ενσωματωμένα ηχεία, το Party Mix Live είναι έτοιμο για δράση χωρίς να χρειάζεται να συνδέσετε εξωτερικά ηχεία. Ο διακόπτης ενεργοποίησης/απενεργοποίησης των ηχείων σάς επιτρέπει να γεμίζετε το δωμάτιο με ποιοτικό στερεοφωνικό ήχο ή να απενεργοποιείτε εύκολα τα ενσωματωμένα ηχεία για να διατηρήσετε τη μίξη στα δικά σας ακουστικά.

Pro DJ Features

Γεμάτο με χαρακτηριστικά υψηλής τεχνολογίας, το Party Mix Live DJ controller μπορεί να μεταβεί από την κρεβατοκάμαρα σε σχεδόν οποιαδήποτε συναυλία. Τέσσερα επιθέματα απόδοσης σε κάθε κατάστρωμα επιτρέπουν γρήγορη πρόσβαση σε εφέ, σημεία υπόδειξης, βρόχους ή δείγματα. Δίπλα στα κουμπιά Play και Cue σε κάθε deck υπάρχει το κουμπί Sync, το οποίο ταιριάζει αυτόματα με τους ρυθμούς των κομματιών σε κάθε deck για τέλεια ευθυγραμμισμένες μίξεις. Ένα μεγάλο κουμπί φίλτρου για κάθε deck προσθέτει ήχο υψηλής ποιότητας στις μίξεις σας και το ρυθμιζόμενο από λογισμικό crossfader επιτρέπει ομαλά ξεθώριασμα για μίξεις ή αιχμηρά κοψίματα για γρατσουνιές.

Numark HF175

Τα Numark HF175 είναι ενσύρματα ακουστικά σχεδιασμένα να αγκαλιάζουν το αυτί καλύπτοντας το ολοκληρωτικά (over ear), προσφέροντας άνεση και αρκετή απομόνωση από το περιβάλλον.

  • Ενσύρματες Συνδέσεις: 3.5mm, 6.3mm
  • Αντίσταση: 32ohm

Κατασκευαστής

Numark (DJ Controller)

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

Όσοι χρήστες έχουν το προϊόν μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη