Hasbro Κούκλα Άριελ για 3+ Ετών 28εκ.
Κούκλες

Hasbro Κούκλα Άριελ για 3+ Ετών 28εκ.Κωδικός: 34371820

Στην ταινία της Disney «Η μικρή γοργόνα», η Ariel ονειρεύεται έναν κόσμο έξω από το νερό στο οποίο θα περάσει ολόκληρη τη ζωή της. Αυτή η κούκλα Disney Princess Life Ariel συνοδεύεται από 7 μοντέρνα

Δες όλη την περιγραφή

Στην ταινία της Disney «Η μικρή γοργόνα», η Ariel ονειρεύεται έναν κόσμο έξω από το νερό στο οποίο θα περάσει ολόκληρη τη ζωή της. Αυτή η κούκλα Disney Princess Life Ariel συνοδεύεται από 7 μοντέρνα αξεσουάρ σε μπλε και μοβ χρώμα, εμπνευσμένα από τον ωκεανό.

Δες όλη την περιγραφή
24,99
ΠαράδοσηΤετ, 02 Οκτ - Τρί, 08 Οκτ
+5,00 €μεταφορικά

Αναφορά προϊόντος

από 24,99 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. 24,99 €

  2. 32,75 €

Περιγραφή

Στην ταινία της Disney «Η μικρή γοργόνα», η Ariel ονειρεύεται έναν κόσμο έξω από το νερό στο οποίο θα περάσει ολόκληρη τη ζωή της. Αυτή η κούκλα Disney Princess Life Ariel συνοδεύεται από 7 μοντέρνα αξεσουάρ σε μπλε και μοβ χρώμα, εμπνευσμένα από τον ωκεανό. Τα περισσότερα κομμάτια μπορούν να φορεθούν με πολλαπλούς τρόπους για να δημιουργήσετε περισσότερους από 10 γοητευτικούς συνδυασμούς ρούχων, ανακαλύπτοντας τον σχεδιαστή μόδας που κρύβεται μέσα σας. 

Αυτό το σετ περιλαμβάνει 1 αφαιρούμενο φόρεμα διπλής όψης, 2 φούστες, τιάρα, αξεσουάρ κοχύλι, τσάντα και 1 ζευγάρι παπούτσια. Πόσα διαφορετικά στυλ μπορεί να δημιουργήσει ένας λάτρης των Πριγκιπισσών της Disney; Αυτή η κούκλα Disney 28cm έχει μακριά κόκκινα μαλλιά και τα παιδιά θα διασκεδάσουν χτενίζοντάς τα.

Κατασκευαστής

Hasbro

Χαρακτηριστικά

Κωδικός Προϊόντος
F4624

Γενικά

Είδος
Κούκλα
Ηλικία
3 + ετών
Θέμα
Πριγκίπισσα, Γοργόνα
Σειρά
Άριελ
Συλλεκτική
Όχι

Χαρακτηριστικά

Ύψος
28 cm

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

11 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη