Rolinger Διαγνωστικό Αυτοκινήτου OBD 2 με WiFi
Διαγνωστικά Αυτοκινήτου

Rolinger Διαγνωστικό Αυτοκινήτου OBD 2 με WiFiΚωδικός: 34391263

Ένα διαγνωστικό εργαλείο που σε συνδυασμό με το Android κινητό σας, το tablet ή το laptop, σας επιτρέπει να σαρώσετε εύκολα και με ασφάλεια τους κωδικούς των βλαβών του αυτοκινήτου, να δείτε και να

Δες όλη την περιγραφή

Ένα διαγνωστικό εργαλείο που σε συνδυασμό με το Android κινητό σας, το tablet ή το laptop, σας επιτρέπει να σαρώσετε εύκολα και με ασφάλεια τους κωδικούς των βλαβών του αυτοκινήτου, να δείτε και να αποθηκεύσετε στοιχεία για τις επιδόσεις του (σε πραγματικό χρόνο), να τσεκάρετε τις εκπομπές των καυσαερίων και πολλά άλλα.

Δες όλη την περιγραφή
6,49
ΠαράδοσηΤρί, 01 Οκτ - Πέμ, 03 Οκτ
+5,00 €μεταφορικά

Επιλεγμένο κατάστημα

Απόθεμα 5+ τεμάχια

Αναφορά προϊόντος

από 6,49 €

Περιγραφή

Ένα διαγνωστικό εργαλείο που σε συνδυασμό με το Android κινητό σας, το tablet ή το laptop, σας επιτρέπει να σαρώσετε εύκολα και με ασφάλεια τους κωδικούς των βλαβών του αυτοκινήτου, να δείτε και να αποθηκεύσετε στοιχεία για τις επιδόσεις του (σε πραγματικό χρόνο), να τσεκάρετε τις εκπομπές των καυσαερίων και πολλά άλλα. Έρχεται στην βελτιωμένη του έκδοση, διαθέτει σύνδεση με Bluetooth και WI-FI, είναι μικρό και εύχρηστο και συνδέεται με την θύρα OBD2 του αυτοκινήτου.

Χαρακτηριστικά

Κωδικός Προϊόντος
HL-001

Συνδεσιμότητα

Τύπος Σύνδεσης
WiFi

Συμβατότητα

Είδος
OBD 2

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

  1. 1
  2. 4 αστέρια
    0
  3. 3 αστέρια
    0
  4. 2 αστέρια
    0
  5. 1 αστέρι
    0
Αξιολόγησε το προϊόν

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

9 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη