Puredry PDDW 10100 Famous Αφυγραντήρας Ζεόλιθου με Ιονιστή και Wi-Fi 10lt
Αφυγραντήρες

Puredry PDDW 10100 Famous Αφυγραντήρας Ζεόλιθου με Ιονιστή και Wi-Fi 10lt Κωδικός: 34492974

Βασικά χαρακτηριστικά:

  • Ικανότητα Αφύγρανσης: 10 lt/ημέρα
  • Χωρητικότητα Δοχείου Νερού: 4 lt
  • Ισχύς: 620 W
  • Πληρωμή ΚΑΙ με αντικαταβολή

Ο αφυγραντήρας της Puredry είναι κατάλληλος για ενιαίους χώρους έως και 100m², ώστε να διατηρεί την υγρασία του χώρου σε φυσιολογικά επίπεδα.

Οι χρήστες που τον έχουν αγοράσει τον ξεχωρίζουν κυρίως γιατί κατεβάζει την υγρασία στα επιθυμητά επίπεδα και είναι οικονομικός στην κατανάλωση ρεύματος.

Δες όλη την περιγραφή
283,92
ΠαράδοσηΠαρ, 09 Αυγ - Τρί, 13 Αυγ
+23,00 €μεταφορικά

Πωλείται από

Απόθεμα 5+ τεμάχια

Πώς το Skroutz είναι δίπλα σου μετά την αγορά;

After-sales Υποστήριξη

Αν παρουσιάσει βλάβη, μίλα απευθείας με το Skroutz! Εμείς θα σε βοηθήσουμε σε όλα και θα βρούμε την καλύτερη λύση για σένα, χωρίς ταλαιπωρία.

Δες αναλυτικά

Δωρεάν Επιστροφές

Αν αλλάξεις γνώμη ή αν δεν είναι στο μέγεθος που ήθελες, μπορείς να επιστρέψεις την παραγγελία σου εντελώς δωρεάν, με τον πιο εύκολο & γρήγορο τρόπο για σένα!

Δες αναλυτικά

Τι είναι το πράσινο κουμπί;

Δες το βίντεο

από 283,92 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. Επίσημος μεταπωλητής
    328,50 €

  2. Επίσημος μεταπωλητής
    300,00 €

  3. Επίσημος μεταπωλητής
    279,00 €

  4. Επίσημος μεταπωλητής
    279,00 €

  5. Επίσημος μεταπωλητής
    329,00 €

  6. Επίσημος μεταπωλητής
    329,00 €

  7. Επίσημος μεταπωλητής
    284,90 €

  8. Επίσημος μεταπωλητής
    283,92 €

  9. Επίσημος μεταπωλητής
    329,00 €

Περιγραφή

Ο αφυγραντήρας Puredry PDDW 10100 Famous, διαθέτει την νέα Ιαπωνική τεχνολογία αφύγρανσης Zeolite Regeneration με εξελιγμένο λογισμικό και συνδεσιμότητα Wi-Fi.

Οι χρήστες που τον έχουν αγοράσει τον ξεχωρίζουν κυρίως γιατί κατεβάζει την υγρασία στα επιθυμητά επίπεδα και είναι οικονομικός στην κατανάλωση ρεύματος.

Λειτουργία Ιονιστή

Ο τρόπος με τον οποίο o Ιονιστής εξουδετερώνει τα επιβλαβή σωματίδια της ατμόσφαιρας έχει σαν αποτέλεσμα τη δημιουργία πιο καθαρού, υγιεινού και φρέσκου περιβάλλοντος, απαλλαγμένου από ρύπους, σκόνη, δυσάρεστες οσμές και μικροοργανισμούς. Ενεργοποιώντας την λειτουργία του ιονιστή, μεγάλη ποσότητα θετικών και αρνητικών φορτισμένων ιόντων απελευθερώνονται στην ατμόσφαιρα, αναγκάζοντας αιωρούμενα σωματίδια σκόνης, βακτήρια, καπνό από τσιγάρο να εξαφανιστούν. Θα εκπλαγείτε από την αισθητή διαφορά στην ποιότητα του αέρα στον χώρο σας και θα ανακαλύψετε νέα επίπεδα άνεσης και ξεκούρασης. Παράλληλα καθαρίζει τον αέρα από χημικά και δυσάρεστες οσμές.

Έξυπνη λειτουργία Smart Save Energy

Ελαχιστοποιήστε την κατανάλωση ρεύματος με την νέα Ιαπωνική τεχνολογία zeolite regeneration, η συσκευή διαθέτει εξελιγμένο λογισμικό με την έξυπνη λειτουργία αφύγρανσης Smart Save Energy. Η συσκευή απενεργοποιείται αυτόματα μόλις τα επίπεδα σχετικής υγρασίας του χώρου επιτευχθούν και θα λειτουργήσει πάλι όταν χρειαστεί.

Λειτουργία Wi-Fi

Ρυθμίστε και παρακολουθείστε τη συσκευή σας ακόμη και όταν δεν είστε στο σπίτι ή το γραφείο σας οποιαδήποτε στιγμή. Απολαύστε ιδανικές συνθήκες και δημιουργήστε το περιβάλλον που εσείς θέλετε, όταν το θέλετε, μέσω της έξυπνης τεχνολογίας Wi-Fi.

Αθόρυβη λειτουργία

Οι αφυγραντήρες της σειράς Famous είναι ειδικά σχεδιασμένοι για να λειτουργούν σε συνθήκες απόλυτης ησυχίας. Επιλέξτε την χαμηλή ένταση του ανεμιστήρα “Low” και ο αφυγραντήρας θα λειτουργεί στα χαμηλότερα επίπεδα θορύβου. Με αυτό τον τρόπο εξασφαλίζετε υγιεινό αέρα απαλλαγμένο από υγρασία σκόνη και αιωρούμενα σωματίδια. Εξαιρετικά χρήσιμο τις βραδινές ώρες σε συνθήκες ύπνου.

Ενίσχυση Θέρμανσης

Λόγω της τεχνολογίας Zeolite Regeneration για την επίτευξη της αφύγρανσης (στέγνωμα του ζεολίθου) η συσκευή παράγει ζεστό αέρα, την καταναλισκόμενη ενέργεια την επιστρέφει στον χώρο σε θερμική, γι’ αυτό και ο εξερχόμενος αέρα είναι 10-14°C θερμότερος από τον εισερχόμενο. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να βοηθά στη θέρμανση του χώρου μειώνοντας σημαντικά το κόστος, κυρίως τους χειμερινούς μήνες όπου οι ανάγκες για θέρμανση είναι αυξημένες.

Κατασκευαστής

Puredry

Χαρακτηριστικά

Οδηγοί Προϊόντος

Εγχειρίδιο Χρήσης

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

Ικανότητα Αφύγρανσης
10 lt/ημέρα
Ισχύς
620 W
Επίπεδο Θορύβου
38 dB
Χωρητικότητα Δοχείου Νερού
4 lt
Τεχνολογία Αφύγρανσης
με Ζεόλιθο (Desiccant)
Φίλτρο HEPA
Ναι
Φίλτρο Ενεργού Άνθρακα
Ναι
Χρώμα
Λευκό

Δυνατότητες & Λειτουργίες

Ιονιστής
Ναι
Σύνδεση Αποχέτευσης
Ναι
Χρονοδιακόπτης
Ναι
Αυτόματη Επανεκκίνηση
Ναι
Wi-Fi
Ναι
Στέγνωμα Ρούχων
Ναι

Διαστάσεις

Πλάτος
31,7 cm
Βάθος
21,3 cm
Ύψος
49,9 cm

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

Εικόνες αξιολογήσεων

Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων

Αξιολογήσεις χρηστών

  • nickol007
    5
    1 στους 1 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Τον αγόρασα αφού με "εγκατέλειψε" ένας που κόντευε να κλείσει 20ετία αδιάκοπης, αποτελεσματικής και ανέξοδης λειτουργίας. Ξέροντας πως δεν θα ξαναβρω τόσο αξιόπιστο μηχάνημα, επέλεξα αυτόν λόγω ζεόλιθου καθώς το σπίτι δεν έχει κεντρική θέρμανση και θεώρησα πως θα βοηθήσει κάπως.
    Τον έχω μόλις 3 μέρες και οι πρώτες εντυπώσεις είναι οι εξής:
    -Στην "Low" λειτουργία είναι παντελώς αθόρυβος. Ξεχνάω πως τον έχω αναμμένο. Στη "High" λειτουργία ο θόρυβος είναι λίγο παραπάνω, αλλά επ' ουδενί ενοχλητικός.
    -Τη μυρωδιά που βλέπω να αναφέρουν πολλοί λόγω του ζεόλιθου εγώ δεν την εντόπισα.
    -Είναι ελαφρύς αλλά θα ήθελα να έχει ροδάκια (δεν έχει).
    -Θα ήθελα να έχει "οθόνη" με ακριβή ένδειξη υγρασίας (δεν έχει). Έχει ένδειξη με λαμπάκια ανά 5% (από 40% έως 80%).
    -Ο αέρας που βγάζει είναι ευχάριστος. Χλιαρός. Διαφορά στη θερμοκρασία ίσως υπάρξει μόνο σε κάποιο μικρό δωμάτιο.
    -Από την πρώτη μέρα ένιωσα διαφορά στην αίσθηση του χώρου (χωρίς να έχω λειτουργήσει ακόμα και τον ιονιστή).
    -Κατασκευαστικά δεν είναι κάτι ιδιαίτερο (τα πλαστικά του δεν εμπνέουν μεγάλη εμπιστοσύνη).
    -Με τη συμπλήρωση της σχετικής φόρμας στην ιστοσελίδα του κατασκευαστή, η εγγύηση είναι 5ετής.
    Θα επανέλθω με update όταν θα τον έχω λειτουργήσει λίγο παραπάνω... και όταν έρθει και ο λογαριασμός της ΔΕΗ! :-/

    • Ρύθμιση υγρασίας
    • Αθόρυβος
    • Μέγεθος δοχείου
    • Ποιότητα υλικών
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Labrini_Avgouli
    5
    2 στους 2 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Νιώθω την διαφορά στην ατμόσφαιρα και τη θερμοκρασία του σπιτιού. Η λειτουργία για τα ρούχα είναι πολύ καλή. Δεν κάνει θόρυβο. Κοιμάται κάποιος άνετα στο ίδιο δωμάτιο.

    • Ρύθμιση υγρασίας
    • Αθόρυβος
    • Μέγεθος δοχείου
    • Ποιότητα υλικών
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • vaniasperr
    5
    2 στους 2 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Έχω αυτόν τον αφυγραντήρα περίπου ενάμιση μήνα και μπορώ να πω ότι είμαι πολύ ευχαριστημένος. Είχα πάρει για το εξοχικό τον 8519 που δεν είχε wi-fi και δεν μπορούσα να τον ελέγχω από μακριά. Αυτό ήταν ένα πρόβλημα γιατί τον είχα στο μυαλό μου μη γίνει κάτι και σταματήσει κατά την διάρκεια του χειμώνα, άσε που ανά δύο μήνες πήγαινα για να τσεκάρω ότι όλα είναι καλά. Αγόρασα αυτό το μοντέλο που είναι το ίδιο με wi-fi για να μπορώ να τον έλεγχο από το κινητό ανά πάσα στιγμή. Έχει καλή απόδοση, μαζεύει σύμφωνα με τον κατασκευαστή 1,5 λίτρα περισσότερο νερό. Εγώ δεν το μέτρησα γιατί τον έχω συνδέσει μόνιμα στην αποχέτευση. Το σπίτι το οποίο είναι τοποθετημένος είναι 90τμ. και δεδομένου ότι είναι σε περιοχή με πολλή υγρασία (παραθαλλάσιο) συν το γεγονός ότι όλοι οι χώροι του σπιτιού δεν θερμαίνονται, το σπίτι έχει μόνιμα 50% υγρασία. Τον 8519 τον πήρα στο σπίτι για να στεγνώνουμε τα ρούχα γρηγορότερα μιας και η υγρασία λόγο ενδοδαπέδιας θέρμανσης και τζακιού δεν ανεβαίνει ποτέ πάνω από 40%.
    Προς το παρόν είμαι πολύ ευχαριστημένος και από τις δύο συσκευές.

    • Ρύθμιση υγρασίας
    • Αθόρυβος
    • Μέγεθος δοχείου
    • Ποιότητα υλικών
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Είναι οικονομικός στην κατανάλωση ρεύματος
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • T__T_
    3
    0 στους 1 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    μια χαρά ωραίος αφυγραντήρας μικρούλης σε διαστάσεις. Αθόρυβος στη χαμηλή ένταση κατέβασε την υγρασία στα υπνοδωμάτια από 62% που ήταν το ελάχιστο στο 55% ακόμα και σε βροχερές μέρες.
    τα 3 αστέρια είναι γιατί χάνει την σύνδεση του στο router συνεχώς. επίσης, δεν έχω δει μέχρι τώρα αν μπορώ να τον χειριστώ όταν βρίσκομαι εκτός σπιτιού.

    • Ρύθμιση υγρασίας
    • Μέγεθος δοχείου
    • Ποιότητα υλικών
    • Μέτριος θόρυβος
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Είναι μια τίμια αγορά γι αυτά που προσφέρει βέβαια ο χρόνος θα δείξει .... μέχρι στιγμής σε διαμέρισμα 80 τετραγονικά αποδίδει πολύ καλά και ανεβάζει την θερμοκρασία στο χώρο απο 19 που έχω στον θερμοστάτη στους 21 βαθμούς και έχει υγρασία μόνιμα 55% . Το φίλτρο αέρα και ο ιονιστης καθαρίζουν ικανοποιητικά τις οσμες και τις μυρωδιές απο το μαγείρεμα. Θόρυβος απλά δεν υπάρχει βέβαια η γειτονιά μου είναι αρκετά θορυβώδης. Το wi-fi είναι πανεύκολο στη σύνδεση του με το κινητό εγω το σύνδεσα με την tuya που έχω και άλλες συσκευές. Αυτά προς το παρόν.

    • Ρύθμιση υγρασίας
    • Αθόρυβος
    • Μέγεθος δοχείου
    • Ποιότητα υλικών
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • peppastr5
    5
    6 στους 6 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Το αγόρασα διότι παρατήρησα μούχλα στις γωνιές του σπιτιού και με ένα υγρασιόμετρα χώρου μέτρησα 75% υγρασία. Σε λίγες ώρες έριξε την υγρασία στους 55% και εδώ και μια βδομάδα τον έχω στην θέση auto που ανοίγει και κλείνει αυτόματα. Η υγρασία είναι πάντα εκεί γύρω στο 55% και η μούχλα στις γωνίες δεν ξαναεμφανίστηκε. Επίσης παρατήρησα ότι νιώθεις το σπιτι πιο ζεστό. Το app είναι ότι πρέπει τον έχω προγραμματίσει να ανοίγει και να κλείνει αυτόματα. Το δοχείο είναι 4 λίτρα στα 3,5 περίπου σταματάει και θέλει τις πρώτες μέρες άδειασμα κάθε μέρα. Από θόρυβο δεν μπορώ να συγκρίνω αλλά σίγουρα θα μπορούσα να κοιμηθώ στο ίδιο δωμάτιο
    Γενικά είναι ποιοτική κατασκευή και αξίζει τα λεφτά του

    • Ρύθμιση υγρασίας
    • Αθόρυβος
    • Μέγεθος δοχείου
    • Ποιότητα υλικών
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;

Ερωτήσεις

23 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
vaniasperr

το ένα φίλτρο είναι σαν του a/c πλένεται, το άλλο καθαρίζει με την ηλεκτρική

Δες όλες τις ερωτήσεις (1)
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες