Ferplast Κλουβί Πτηνών Piano 6 87x46.5x70cm
Κλουβιά Πτηνών

Ferplast Κλουβί Πτηνών Piano 6 87x46.5x70cmΚωδικός: 34503493

  • Κλουβί για καναρίνια και μικρά εξωτικά πουλιά
  • Διαστάσεις: 87 x 46.5 x 70 εκ. 
  • Κατασκευασμένο από πλαστικό
  • Αξεσουάρ που περιλαμβάνονται: Αποσπώμενες περιστρεφόμενες ταΐστρες, πλαστικά κλαδάκια...
Δες όλη την περιγραφή
  • Κλουβί για καναρίνια και μικρά εξωτικά πουλιά
  • Διαστάσεις: 87 x 46.5 x 70 εκ. 
  • Κατασκευασμένο από πλαστικό
  • Αξεσουάρ που περιλαμβάνονται: Αποσπώμενες περιστρεφόμενες ταΐστρες, πλαστικά κλαδάκια για κούρνιασμα με επικάλυψη καουτσούκ, ποτίστρες, ένα κλιπ τροφής για λαχανικά, μια ταΐστρα για πουρέ, μια ταΐστρα για μπισκότα και κούνιες για...
Δες όλη την περιγραφή
157,70
ΠαράδοσηΤετ, 02 Οκτ - Παρ, 04 Οκτ
+11,00 €μεταφορικά

Επιλεγμένο κατάστημα

Απόθεμα 1 τεμάχιο

Αναφορά προϊόντος

από 157,70 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. 157,70 €

Περιγραφή

  • Κλουβί για καναρίνια και μικρά εξωτικά πουλιά
  • Διαστάσεις: 87 x 46.5 x 70 εκ. 
  • Κατασκευασμένο από πλαστικό
  • Αξεσουάρ που περιλαμβάνονται: Αποσπώμενες περιστρεφόμενες ταΐστρες, πλαστικά κλαδάκια για κούρνιασμα με επικάλυψη καουτσούκ, ποτίστρες, ένα κλιπ τροφής για λαχανικά, μια ταΐστρα για πουρέ, μια ταΐστρα για μπισκότα και κούνιες για καναρίνια

Κατασκευαστής

Ferplast

Χαρακτηριστικά

Διαστάσεις

Μήκος
87 cm
Πλάτος
46,5 cm
Ύψος
70 cm

Είδος

Ζευγαρώστρα
Όχι

Χαρακτηριστικά

Υλικό Σκελετού
Μέταλλο
Σχήμα
Ορθογώνιο
με Ρόδες
Όχι

Πτηνό

Είδος
Καναρίνι

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

  1. 5 αστέρια
    0
  2. 1
  3. 3 αστέρια
    0
  4. 2 αστέρια
    0
  5. 1 αστέρι
    0
Αξιολόγησε το προϊόν

Αξιολογήσεις χρηστών

  • Vasiliki_Mpirli
    4
    3 στους 3 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Στα θετικά: πρόκειται για οικονομική επιλογή για όσους έχουν πουλιά όπως budgie που χρειάζονται περισσότερο οριζόντιο από ότι κάθετο χώρο. Έχω δύο budgie τα οποία χωράνε άνετα μέσα και μπορούν να μετακινούνται και να έχουν χώρο να τεντώσουν τα φτερά τους. Ακόμη είναι πολύ ελαφρύ και εύκολο στην μετακίνηση, ακόμη και με την άμμο υγιεινής και τα παιχνίδια τους μέσα. Γενικά πολύ ευρύχωρο. Στο στήσιμο του θα έλεγα ήταν ελαφρώς πιο φασαριόζικο από ότι το περίμενα αλλά και πάλι σχετικά εύκολο. Οι δίσκοι στον πάτο κάνουν το καθάρισμα πιο εύκολο.

    Στα αρνητικά: Κορυφή και πάτος είναι από πλαστικό με ό,τι αυτό συνεπάγεται. Είναι ογκώδες και δεν εμπεριέχει κάποια βάση οπότε καλό θα ήταν να έχετε προκαθορίσει τον χώρο που θα το έχετε. Η κατασκευή φαίνεται μέτριας ποιότητας, τα κάγκελα είναι αρκετά σταθερά αλλά τα πλαστικά είναι εύκαμπτα και δεν θα πω ψέματα, με άγχωσε λίγο ο τρόπος που κουμπώνουν στο στήσιμο. Δεν είναι ασφαλές για εξωτερικό χώρο χωρίς εξτρα επένδυση καθώς αρπακτικά και ζώα σίγουρα μπορούν να το ρίξουν ή να σκίσουν τα πλαστικά με νύχια οπότε προσοχή στα μπαλκόνια. Τα αξεσουάρ αν και πολλά και ενδιαφέροντα είναι τα περισσότερα πλαστικά. Τα κλαδιά του κλουβιού αν και σχετικά βολικά είναι από πλαστικό και επομένως δεν επαρκούν για να ακονίζουν τα νυχάκια των πουλιών σας. Δεν υπάρχει δίχτυ ή κάγκελα στον πάτο επομένως εάν τα πουλάκια σας κινούνται χαμηλά θα έρχονται σε άμεση επαφή με τα περιττώματα τους!

    Κάποιες διευκρινήσεις : Προσοχή, τα κάγκελα είναι ΟΡΙΖΟΝΤΙΑ και επομένως κάποιες συμβατικές ποτίστρες και ταΐστρες δεν εφαρμόζουν ( οι ποτίστρες του κλουβιού δεν αρκούν σε καμία περίπτωση ειδικά για παραπάνω από ένα πουλί. Οι ταΐστρες είναι εργονομικές και εύκολες να αφαιρεθούν για να καθαριστούν αλλά όταν στήσαμε το κλουβί δεν έμπαιναν εύκολα. Εκεί που μπαίνουν οι ταΐστρες που έρχονται μαζί με το κλουβί υπάρχει ΤΡΥΠΑ! Οπότε ακόμη και εάν δεν θέλετε να χρησιμοποιήσετε αυτές για το πουλάκι σας και πάλι θα πρέπει να τις βάλετε αλλιώς μένει κενό.

    Συνολικά βάζω 4/5 διότι ήταν οικονομικό και καλό για την δουλειά του, από τα λίγα μοντέλα που έχουν το κατάλληλο σχήμα και διαστάσεις και η συνολική εικόνα του είναι αισθητικά όμορφη και πρακτική. Επισυνάπτω δύο φωτογραφίες σύγκρισης με το προηγούμενο κλουβί τους που ήταν απλά μια συμβατική ζευγαρώστρα.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;

Ερωτήσεις

4 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν