iFi Audio Zen Air Blue DAC / Streamer

iFi Audio Zen Air Blue DAC / Streamer Κωδικός: 34526724

Ο ZEN Air Blue είναι ένας υψηλής ποιότητας δέκτης ήχου Bluetooth. Μετατρέπει τις ροές ήχου Bluetooth από smartphone, υπολογιστές ή tablet σε ροή ήχου κατάλληλη για ακουστικά, ενισχυτές και ενεργά ηχεία (ηχεία που λειτουργούν με δική τους ισχύ DC).

99,90
ΠαράδοσηΔευ, 12 Αυγ - Τετ, 14 Αυγ
+5,00 €μεταφορικά

Πωλείται από

Απόθεμα 1 τεμάχιο

από 99,90 €

Αξιολογήσεις

  1. 4
  2. 3
  3. 3 αστέρια
    0
  4. 2 αστέρια
    0
  5. 1 αστέρι
    0
Αξιολόγησε το προϊόν
  • Georgios_Dellios
    4
    0 στους 1 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Πολύ σταθερό στη σύνδεση του. Το dac όμως που φοράει δεν ειναι για υψηλή πιστότητα. Συνολικά value for money.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • AlCo
    5
    5 στους 5 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Σκόπευα να αγοράσω μπάρα για την τηλεόραση αλλά προτίμησα δέκτη/streamer με πλεονέκτημα το καλό ενσωματωμένο dac για να αξιοποιήσω το στερεοφωνικό που έχω. Διαπιστώνω ότι έκανα καλά.
    Αναγνωρίζει όλα τα codecs τα οποία τα δείχνει με διαφορετικό χρώμα και επίσης τα λέει με φωνή. Η σύνδεση με τηλεόραση και τηλέφωνο είναι εύκολη, η εμβέλεια λήψης από το τελευταίο είναι γύρω στα 10-12μ. Ακούγεται φυσικά πολύ καλύτερα από την απευθείας σύνδεση του κινητού με τον ενισχυτή, χώρια που γλιτώνεις τα καλώδια. Δεν έχει έξοδο για (ενσύρματα) ακουστικά, αλλά με rca to jack καλώδιο γίνεται κι αυτό. Σαν κατασκευή είναι ποιοτική σε αίσθηση με ωραίο σαγρέ κάλυμμα.
    Από τον ήχο που ακούω, πχ μπάσα, ευκρίνεια, ισορροπία, θεωρώ ότι η συγκεκριμένη συσκευή είναι hi end, έστω και entry level, και αξίζει τα λεφτά της.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • dimitrisfoundoulakis_hotmail_c
    5
    1 στους 1 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Είναι πραγματικά αξιοθαύμαστο το πόσο έχει προχωρήσει η τεχνολογία Bluetooth.
    Το αγόρασα με επιφύλαξη μη ξέροντας τι να περιμένω.
    Έκανα λάθος.
    Συγκρίνοντας το με το cd player, υπάρχει διαφορά όσο αφορά τα μπάσα και το πόσο γεμάτος ακούγεται ο ήχος,υπέρ του cd φυσικά.
    Απο την στιγμή που η εγγραφή όμως είναι καλη, ο ήχος του ifi είναι πολύ καλός. Κάτι που ισχύει και για καλογραμμένα cd βέβαια.
    Μεγάλη ευκολία το να ελέγχεται η μουσική από το τηλέφωνο.
    Δεν γνωρίζω ποια θα ήταν η γνώμη καποιου πεπειραμενου "μουσικοφιλου", εγώ πάντως για τα 100 ευρω που ξοδεψα,είμαι Πολύ ικανοποιημένος.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Dimitris_Diakakis
    5
    1 στους 2 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Εξαιρετικό για τα χρήματα του, παίζει όλα τα φορμά, ακόμη κ τα υψηλής ανάλυσης- μεταφοράς LDAC & LDHC, των Sony & Huawei.
    ίσως κάποιους ολοκληρωμένους ενισχυτές δεν μπορέσει να τους οδηγήσει σωστά με αναγκαστικό άνοιγμα του volume κ ενδεχόμενο θόρυβο-φύσημα κ τα λεγόμενα "Τσικ" λόγω έλλειψης γείωσης στη τροφοδοσία.
    ελάχιστα minus, πολλά plus κ σε αυτά είναι ο ήχος του.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Giannis_Mag
    4
    4 στους 5 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Φοβερό Bluetooth DAC για τα λεφτά του. Ήχος αναλυτικός και γεμάτος, πολύ καλή εικόνα και βάθος, ανώτερος από κάθε έξοδο laptop ή κινητού. Συνδέεται πανεύκολα μέσω Bluetooth και υποστηρίζει σχεδόν όλα τα πρωτόκολλα σύνδεσης (AptXHD, SBC, LDAC κ.α.). Η εμβέλεια του Bluetooth είναι καλή (άριστη σύνδεση σε όλο το σαλόνι), μπορεί όμως να έχει προβληματάκια αν υπάρχει κάποιος τοίχος μεταξύ των συσκευών.

    Στα αρνητικά αναφέρω ότι δεν έρχεται με μετασχηματιστή ρεύματος, οπότε πρέπει να συνδεθεί σε κάποιο φορτιστή κινητού με USB και το καλώδιο που παρέχεται είναι αρκετά μικρό. Επίσης, η συσκευή μένει μονίμως ανοικτή και δεν υπάρχει κάποιος κωδικός για τη σύνδεση με το Bluetooth, οπότε μπορεί να συνδεθεί οποιοσδήποτε στη πολυκατοικία.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • wittr
    4
    2 στους 2 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Klipsch RP-8000F, Yamaha A-S501. Είναι μια ομορφιά να παίζεις από το πικάπ αλλά μερικές φορές θες την ευκολία του streaming (ή απλούστατα να ακούσεις κάτι που δεν έχεις στη συλλογή σου). Οπότε ήταν απαραίτητη αγορά για μουσική αλλά και για ταινίες (σύνδεση TV box και ήχος κανόνι). Τη δουλειά την κάνει μια χαρά, χάνει ένα αστεράκι λόγω μέτριας εμβέλειας του BT.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Επιβεβαιωμένη αγορά

Ερωτήσεις

29 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
npapakat

Ποιά είναι η διαφορα απο το V2(εκτός απο την εμβέλεια και τα 100 ευρώ)?

Δες όλες τις ερωτήσεις (1)
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες