Xiaomi Smart Air Purifier 4 Pro Ιονιστής / Καθαριστής Αέρα 50W για Χώρους 60m²
Υγραντήρες - Ιονιστές

Xiaomi Smart Air Purifier 4 Pro Ιονιστής / Καθαριστής Αέρα 50W για Χώρους 60m² Κωδικός: 34532428

Αναπνεύστε καθαρά και υγιεινά με τον καθαριστή αέρα Smart Air Purifier 4 Pro. Διαθέτει δυνατότητα εξάλειψης οσμών, αρνητικού ιονισμού και έχει CADR έως και 500m³/h, απελευθερώνοντας 8330 λίτρα καθαρού...

Δες όλη την περιγραφή

Αναπνεύστε καθαρά και υγιεινά με τον καθαριστή αέρα Smart Air Purifier 4 Pro. Διαθέτει δυνατότητα εξάλειψης οσμών, αρνητικού ιονισμού και έχει CADR έως και 500m³/h, απελευθερώνοντας 8330 λίτρα καθαρού αέρα ανά λεπτό, παντού στον χώρο σας.

Δες όλη την περιγραφή
239,99
ΠαράδοσηΤρί, 23 Ιουλ - Πέμ, 25 Ιουλ
+47,00 €μεταφορικά

Πωλείται από

Απόθεμα 5 τεμάχια

Πώς το Skroutz είναι δίπλα σου μετά την αγορά;

After-sales Υποστήριξη

Αν παρουσιάσει βλάβη, μίλα απευθείας με το Skroutz! Εμείς θα σε βοηθήσουμε σε όλα και θα βρούμε την καλύτερη λύση για σένα, χωρίς ταλαιπωρία.

Δες αναλυτικά

Δωρεάν Επιστροφές

Αν αλλάξεις γνώμη ή αν δεν είναι στο μέγεθος που ήθελες, μπορείς να επιστρέψεις την παραγγελία σου εντελώς δωρεάν, με τον πιο εύκολο & γρήγορο τρόπο για σένα!

Δες αναλυτικά

Τι είναι το πράσινο κουμπί;

Δες το βίντεο

από 231,01 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. 234,47 €

  2. 480,42 €

  3. 348,90 €

  4. 231,01 €

  5. 250,00 €

  6. 289,99 €

  7. 293,43 €

  8. 244,80 €

  9. 239,99 €

  10. 255,79 €

  11. 231,11 €

  12. 231,11 €

  13. 231,01 €

  14. 280,93 €

  15. 285,59 €

  16. 277,00 €

  17. 239,99 €

  18. 299,00 €

Περιγραφή

Αναπνεύστε καθαρά και υγιεινά με τον καθαριστή αέρα Smart Air Purifier 4 Pro. Διαθέτει δυνατότητα εξάλειψης οσμών, αρνητικού ιονισμού και έχει CADR έως και 500m³/h, απελευθερώνοντας 8330 λίτρα καθαρού αέρα ανά λεπτό, παντού στον χώρο σας.

Καθαρισμός ολόκληρου του δωματίου στον χρόνο που χρειάζεται για να διαβάσετε μια ιστορία πριν τον ύπνο

Το Xiaomi Smart Air Purifier 4 Pro έχει CADR έως και 500m³/h και είναι σε θέση να απελευθερώνει 8330 λίτρα καθαρού αέρα ανά λεπτό. Ο καθαρός αέρας μπορεί να φτάσει σε κάθε γωνιά του σπιτιού σας, ώστε εσείς και η οικογένειά σας να αναπνέετε υγιεινά όλη την ώρα.

Στοχευμένος καθαρισμός που δεν αφήνει τους ρύπους να κρυφτούν

Ολοκληρωμένη παρακολούθηση των αλλαγών στην ποιότητα του αέρα για στοχευμένο και αποτελεσματικό καθαρισμό. Στην αυτόματη λειτουργία ο καθαριστής σας παρακολουθεί την ποιότητα του αέρα σε πραγματικό χρόνο και προσαρμόζει αυτόματα την ταχύτητα καθαρισμού.

Διαισθητική οθόνη, εύχρηστο interface

Διαισθητικά δεδομένα ποιότητας αέρα εσωτερικού χώρου PM2.5/PM10 μέσω της οθόνης σε πραγματικό χρόνο και φωτεινή λωρίδα με έγχρωμες ενδείξεις. Προσαρμόστε τις ρυθμίσεις καθαρισμού εύκολα με τα κουμπιά ελέγχου αφής, ένα ελαφρύ άγγιγμα για να ικανοποιήσετε τις ανάγκες σας σε ποιότητα αέρα.

Μόνο ένα φίλτρο για χρήση έως και ενός έτους

Το φίλτρο, κατασκευασμένο από φίλτρο μεγάλης επιφάνειας υψηλής απόδοσης και μεγάλου όγκου ενεργού άνθρακα υψηλής ποιότητας, μπορεί να διαρκέσει 6-12 μήνες. Δεν χρειάζεται συχνή αντικατάσταση.

Φιλτράρισμα τρία σε ένα για καθαρισμό υψηλής απόδοσης

Το Xiaomi Smart Air Purifier 4 Pro διαθέτει φίλτρο τρία σε ένα, συμπεριλαμβανομένου ενός κύριου φίλτρου, του φίλτρου High Efficiency Filter της Xiaomi και ενός φίλτρου ενεργού άνθρακα υψηλής ποιότητας, τα οποία συνεργάζονται για να καθαρίσουν τον αέρα και να σας κρατήσουν υγιείς.

Υψηλής ποιότητας ενεργός άνθρακας

Ο ενεργός άνθρακας έχει υψηλό ρυθμό προσρόφησης και είναι ικανός να εξαλείφει τις οσμές και να διατηρεί τον αέρα σας φρέσκο.

Έξυπνος έλεγχος

Χρησιμοποιήστε την Mi Home/Xiaomi Home app για να ενεργοποιήσετε τον καθαριστή αέρα εν κινήσει, ώστε το σπίτι σας να είναι φρέσκο από τη στιγμή που θα φτάσετε.

Night Mode χαμηλού θορύβου 33,7dB(A)

Μεταβείτε σε Night Mode για να απενεργοποιήσετε τη φωτεινότητα της οθόνης για καθαρισμό χωρίς λάμψη και χωρίς θόρυβο. Ο καθαριστής σας θα συνεχίσει να κυκλοφορεί τον αέρας παρέχοντάς σας το τέλειο περιβάλλον για έναν ήσυχο ύπνο.

Κατασκευαστής

Xiaomi

Χαρακτηριστικά

Είδος

Ιονιστής
Ναι
Καθαριστής Αέρα
Ναι
Υγραντήρας
Όχι

Χαρακτηριστικά

Ισχύς
50 W
Κάλυψη Χώρου
60 m²
Υπερήχων
Όχι
Θόρυβος
33,7 dB

Διαστάσεις

Πλάτος
27,5 cm
Βάθος
27,5 cm
Ύψος
68 cm

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

Αξιολογήσεις χρηστών

  • christosgela
    4
    2 στους 2 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Άμεσο στην απόκριση του. Υπάρχει ένας σχετικός θόρυβος όταν λειτουργεί σε υψηλή ταχύτητα. Καθαρίζει άμεσα την περιοχή. Χαμηλή κατανάλωση πολύ εύκολη λειτουργία.

    • Αποτελεσματικότητα
    • Αθόρυβος
    • Όγκος
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Zotos_CHristos__Bsc_Economics_
    1
    4 στους 14 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Είμαι πλήρως απογοητευμένος από το προϊόν καθώς 5 μέρες εφόσον τον έβαλα σε λειτουργία κόλλησε ο αισθητήρας θερμοκρασίας/υγρασίας σταθερά στους 25C/50% και έφτιαχνε κατά διαστήματα έως ότου στο μήνα πάνω κόλλησε οριστικά. Αρχικά αποφάσισα να μην τον επιστρέψω διότι το συγκεκριμένο πρόβλημα δεν επηρέαζε άμεσα τη λειτουργία του καθαρισμού. Δυστυχώς, τρεις μήνες μετά από την αγορά έβγαλε ένδειξη μη αναγνώρισης του φίλτρου το οποίο ήταν το αρχικό και δεν είχα προβεί σε κάποια αντικατάσταση. Εν τέλει τον έχω στείλει για ποιοτικό έλεγχο και ακόμα περιμένω την απάντηση από την εταιρεία.

    • Αθόρυβος
    • Όγκος
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Chris Dinos
    4
    79 στους 79 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Μετά από έναν μήνα λειτουργίας του μπορώ να γράψω την κριτική μου ώστε να βοηθήσω τους μέλλοντες αγοραστές!
    Τον χρησιμοποιώ σε χώρο 40+ τετραγωνικών και κυρίως για τον καπνό του τσιγάρου.
    Αρκετά ευχαριστημένος, Ο αισθητήρας του καταλαβαίνει την αλλαγή στον αέρα κατευθείαν μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα κατά το άναμμα του τσιγάρου (στον ίδιο χώρο) και περίπου μετά από ένα λεπτό σε διπλανό δωμάτιο.
    Αυτό που το κάνει να ξεχωρίζει και είναι πολύ σημαντικό είναι πως ο αισθητήρας του για την ατμοσφαιρική ρύπανση (pm 2.5) είναι ρυθμισμένος στα Ευρωπαϊκά στάνταρ και όχι στα Κινέζικα όπως κάποια άλλα μοντέλα της σειράς Xiaomi.
    Παράδειγμα η συγκεκριμένη συσκευή θεωρεί καλή ποιότητα του αέρα από 0 ως 20 (pm 2.5) όπως ορίζει η Ευρώπη ενώ σε άλλα μοντέλα θεωρεί καθαρή την ατμόσφαιρα από 50 και πάνω (pm2.5) (Κίνας)

    Ξεκινάω με τα αρνητικά της συσκευής καταλήγοντας στα θετικά.

    Αρνητικά:
    - Όγκος (αν θεωρήσουμε πως θέλει περιμετρικά και περίπου 10-15 εκατοστά απόσταση από έπιπλα ώστε να παίρνει τον αέρα). Βέβαια το θετικό πως είναι τετραγωνισμένο και έχει ύψος
    - Θόρυβος: Στο max κάνει θόρυβο αν και το θεωρώ φυσιολογικό μιας και είναι για 60 τετραγωνικά αλλά χωρίς να είναι ενοχλητικός. Στην κατάσταση ύπνου, υπάρχουν και πιο αθόρυβα μηχανήματα αλλά δεν θα έλεγα πως ενοχλεί καθόλου (ο θόρυβος ρυθμίζεται όπως θα διαβάσετε παρακάτω στην επεξήγηση της εφαρμογής του)
    - Δεν τα πάει καλά με τις μυρωδιές (μαγείρεμα κτλ) με το τσιγάρο όμως τα πάει περίφημα μιας και δεν μυρίζει το σπίτι καθόλου τσιγάρο. (Βέβαια αν κάποιος καπνίζει έντονα και καιρό πριν αγοράσει την συσκευή, καλό είναι να πλένει κουρτίνες, ριχτάρια, χαλιά και γενικά μεγάλες επιφάνειες μιας και θα μυρίζουν τα υφάσματα και όχι ο αέρας. Προσωπικά έπλυνα τα πάντα πριν αγοράσω την συσκευή και εδώ και έναν μήνα δεν μυρίζει καθόλου τσιγάρο το σπίτι μιας και ο αέρας καθαρίζεται πλέον κατευθείαν και δεν "κολλάει" σε υφάσματα και έπιπλα πλέον).

    Θετικά:
    + Ρυθμισμένο να λειτουργεί στα Ευρωπαϊκά στάνταρ μόλυνσης του αέρα (σημαντικό αρκετά)
    + Αρκετά ευέλικτη η εφαρμογή του ώστε να το φέρουμε στα μέτρα μας
    + Σύνδεση με Alexa (με google home δεν το έχω δοκιμάσει)
    + Γρήγορη ανταπόκριση των αισθητήρων και καθαρισμό ατμόσφαιρας
    + Αισθητήρας διπλής επίδρασης PM2.5 / PM10
    + Αρνητικός ιονισμός αέρα

    Περνάω και στα χαρακτηριστικά της εφαρμογής για όποιον ενδιαφέρει μιας και αλλάζει η εφαρμογή και οι δυνατότητες από μοντέλο σε μοντέλο:
    - On / Off
    - Ρύθμιση λειτουργίας σε:
    Αυτόματο (Αυτόματη ταχύτητα ανάλογα τον μολυσμένο αέρα)
    Ύπνου (η χαμηλότερη ταχύτητα )
    Χειροκίνητο (Ρυθμίζουμε τα τετραγωνικά του χώρου και λειτουργεί σε μόνιμη ταχύτητα)
    3 χειροκίνητες ταχύτητες: Μόνιμα χαμηλή / μόνιμα Μεσαία / μόνιμα Δυνατή

    - Αρνητικός ιονισμός αέρα: On/ Off (Φρεσκάρει τον αέρα σαν να έχουμε αερίσει το σπίτι)
    - Ένδειξη φίλτρου πόσες μέρες απομένουν για την αντικατάσταση του
    - Αυτόματο Άνοιγμα και κλείσιμο σε συγκεκριμένες ώρες και μέρες
    - Ρύθμιση φωτεινότητας οθόνης: Κλειστή / χαμηλή / δυνατή
    - Κλείδωμα παιδικής ασφάλειας να μην πατιούνται τα κουμπιά πάνω στο μηχάνημα (touch οθόνη)
    - Ήχοι μηχανήματος: Ανοιχτοί / Χωρίς ήχους
    - Έξυπνες σκηνές: να δημιουργούμε διάφορα σενάρια το πως να λειτουργεί η συσκευή αυτόματα. Βέβαια υπάρχει μια Α καθυστέρηση των σεναρίων μιας και γίνονται μέσω ιντερνέτ μέσω σέρβερ Κίνας πράγμα που ενώ λειτουργούν σωστά η καθυστέρηση είναι μεγάλη και δεν με βόλεψε. (εως και μισή ώρα ανταπόκρισης)

    ΓΕΝΙΚΑ:

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Όταν θα κάνετε εγκατάσταση την εφαρμογή στο κινητό (Xiaomi Home), θα σας ρωτήσει εξαρχής σε πια χώρα (server) είστε. εκεί βάζουμε singapore και οχι Ευρώπη ή Ελλάδα ώστε να δουλέψει απροβλημάτιστα η εφαρμογή
    Σε περίπτωση που για κάποιο λόγο τα κάνετε σαλάτα κατά την εγκατάσταση το reset της συσκευής γίνεται ώς εξής: Με ανοιχτή συσκευή (΄απαραίτητο) πατάμε το μικρό λευκό κουμπάκι πίσω για 7 δευτερόλεπτα ώστε να ακουστεί ένα beep.

    H σύνδεση με την Alexa έγινε αυτόματα (προσοχή στην εφαρμογή όπως είπαμε επιλέγουμε singapore).
    Βολικό και η λειτουργία του με σύνδεση της Alexa μιας και μπορούμε να δημιουργήσουμε σενάρια μέσω αυτής (Προσωπικά την ρύθμισα όταν φεύγω από το σπίτι να ανοίγει την συσκευή για μία ώρα να καθαρίζει όσο λείπω και να κλείνει αυτόματα και να ανοίγει αυτόματα όταν επιστρέφω σπίτι )

    Συγνώμη αν σας κούρασα με την κριτική μου απλά ήθελα να είμαι όσο πιο σχολαστικός γίνεται ώστε να βοηθήσω για κάποιον που ενδιαφέρεται για την αγορά του διότι δεν είναι και μια φθηνή αγορά ώστε να την αγοράζαμε με κλειστά μάτια.

    • Αποτελεσματικότητα
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Μέτριος θόρυβος
    • Όγκος
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • costas.georgiadis.39
    5
    7 στους 7 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Λόγω ύπαρξης τζακιού στο σπίτι (ενεργειακό με πόρτα) που χρησιμοποιείται όλη μέρα για θέρμανση του σπιτιού, ο καθαριστής αέρα ήταν απαραίτητος.
    Ο συγκεκριμένος έχει αθόρυβη λειτουργία, και είναι πολύ αποτελεσματικός στον καθαρισμό του αέρα.
    Μόλις ανέβουν τα επίπεδα ΡΜ2.5 σωματιδίων για τον οποιοδήποτε λόγο (κυρίως από το τζάκι κατά το άνοιξε κλείσε της πόρτας) αμέσως, μέσα σε 10 λεπτά πέφτουν ραγδαία!
    Παρακολουθεί τα επίπεδα ΡΜ2.5 σωματιδίων καθώς και τα επίπεδα σκόνης γύρης τέφρας κλπ...
    Άψογος...

    • Αποτελεσματικότητα
    • Αθόρυβος
    • Όγκος
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Alexandroselenigiannis
    2
    3 στους 30 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    μσε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα συγχρονίστικαν τα πλαστικά και ακούγεται σαν μπλέντερ ίσως είναι και ελάττωματικο και στα μόρια pm 2.5 δεν κάνει και τρελή δουλειά ίσως φταίνε και τα τετραγωνικά του σπιτιού 130 τμ αλλά στη περιγραφή έλεγε ότι καλύπτει έως και 60τμ που σήμαινει ότι έστω στο χώρο που βρίσκεται θα έπρεπε να κάνει δουλειά τι πω η πεταμένα λεφτά η τρελές προσδοκίες αλλά όπως και να έχει δεν ένιωσα την ατμόσφαιρα καθαρή και η σκόνη καλά κρατεί....παραυτα πολύ όμορφη συσκευή

    • Όγκος
    • Μέτριος θόρυβος
    • Αποτελεσματικότητα
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Επιβεβαιωμένη αγορά

    • Αποτελεσματικότητα
    • Αθόρυβος
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Όγκος
  • Επιβεβαιωμένη αγορά

    • Αποτελεσματικότητα
    • Αθόρυβος
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Όγκος
  • Επιβεβαιωμένη αγορά

    • Αποτελεσματικότητα
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Μέτριος θόρυβος
    • Όγκος
  • Επιβεβαιωμένη αγορά

    • Αποτελεσματικότητα
    • Αθόρυβος
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Όγκος
  • Επιβεβαιωμένη αγορά

    • Αποτελεσματικότητα
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Μέτριος θόρυβος
    • Όγκος

Ερωτήσεις

102 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
panosj1

Έχει τη δυνατότητα για Negative air ionization την οποία μπορείς να την ενεργοποιήσεις ή απενεργοποιήσεις μέσω του App. Αυτή η διαδικασία ενδέχεται να απελευθερώσει ΟΖΟΝ που είναι επιβλαβές. Σε ερευνά που έκανα στο διαδίκτυο δεν μπόρεσα να μάθω λεπτομέρειες αν βγάζει ή όχι. Το μόνο που βρήκα είναι σε ένα σάιτ που κάνει τέτοιου είδους reviews, το οποίο ανέφερε ότι σε τεστ που έκανε, δεν έβγαλε καθόλου ΟΖΟΝ
https://moderncastle.com/air-purifiers/xiaomi-smart-air-purifier-pro-4-review/
Υπάρχει κάποιος που μπορεί να γνωρίζει κάτι περισσότερο? Είναι επιβλαβές να έχεις ενεργοποιημένο τον αρνητικό ιονισμό σε αυτό το μηχάνημα?

Δες όλες τις ερωτήσεις (1)
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες