Garmin Ρολόι Κατάδυσης Descent G1 Slate Gray
Καταδυτικά Ρολόγια

Garmin Ρολόι Κατάδυσης Descent G1 Slate Gray Κωδικός: 34601734

Βασικά χαρακτηριστικά:

  • Μέγεθος οθόνης: 0.9"
  • Ανάλυση οθόνης: 176x176 pixels
  • Διάμετρος κάσας: 45χιλ.
  • Μέγιστο βάθος: 100μέτρα
  • Βάρος: 66γρ.
Δες όλη την περιγραφή
479,00
ΠαράδοσηΠαρ, 09 Αυγ - Τρί, 13 Αυγ
+5,00 €μεταφορικά

Πωλείται από

Απόθεμα 2 τεμάχια

από 479,00 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. Επίσημος μεταπωλητής
    479,00 €

  2. Επίσημος μεταπωλητής
    479,00 €

  3. Επίσημος μεταπωλητής
    479,00 €

  4. Επίσημος μεταπωλητής
    479,00 €

Περιγραφή

Σε στεριά ή θάλασσα, αυτό το καταδυτικό ρολόι από την Garmin είναι κατασκευασμένο και για τους δυο κόσμους σας.

Το Descent G1 είναι κατάλληλο για όσους αγαπούν τις καταδύσεις και ακολουθούν ένα δραστήριο τρόπο ζωής μέσα και έξω από το νερό.Υποστηρίζει τεχνική κατάδυση, ψαροτούφεκο και ελεύθερες καταδύσεις, ενώ διαθέτει προφίλ για πολλά αθλήματα. Διαθέτει έξυπνες ειδοποιήσεις στην οθόνη του από συμβατό smartphone, καταγράφει όλα τα δεδομένα υγείας και ευεξίας και υποστηρίζει ανέπαφες πληρωμές Garmin Pay.

Όλα όσα χρειάζεται να ξέρεις για να ξεκινήσεις με τον Garmin Descent G1!

Κατασκευασμένο για αντοχή

Αυτός ο ανθεκτικός υπολογιστής κατάδυσης διαθέτει αδιαβροχοποίηση για 100 μέτρα, φακό από ζαφείρι και συμμορφώνεται με το στρατιωτικό πρότυπο MIL-STD-810.

Σχεδιασμένο να ξεχωρίζει

Με οθόνη υψηλής αντίθεσης και εξειδικευμένο σχεδιασμό, αυτή η συσκευή ήρθε για να σας εντυπωσιάσει.

Λειτουργίες κατάδυσης

Πολλαπλές λειτουργίες για ελεύθερη κατάδυση, άπνοια, ψαροτούφεκο και rebreather κλειστού κυκλώματος.

MULTI-GNSS στην επιφάνεια

Καταγράψτε τα σημεία εισόδου και εξόδου με εξελιγμένη δορυφορική συνδεσιμότητα.

Αρχείο κατάδυσης

Αποθηκεύστε και κάντε επισκόπηση δεδομένων για πάνω από 200 καταδύσεις και μοιραστείτε τις μέσω της εφαρμογής Garmin Dive (Απαιτείται εφαρμογή στο συμβατό σας smartphone συνδεδεμένη με το Descent G1).

Εξατομικευμένες λειτουργίες κατάδυσης

Προσθέστε οθόνες για κάθε λειτουργία κατάδυσης ώστε να περιέχουν τα πεδία που θέλετε να βλέπετε.

Συμβατό με INREACH

Συνδεθείτε με τις συσκευές δορυφορικής επικοινωνίας inReach και προστατέψτε την με την θήκη κατάδυσης (το καθένα πωλείται χωριστά).

*Απαιτείται δορυφορική συνδρομή. Ορισμένες περιοχές περιορίζουν ή απαγορεύουν την χρήση των συσκευών δορυφορικής επικοινωνίας. Η δορυφορική επικοινωνία δεν λειτουργεί κάτω από το νερό.

Καταδυτική πυξίδα

Πλοηγηθείτε εύκολα κάτω από το νερό με την ενσωματωμένη πυξίδα 3 αξόνων.

Δεδομένα παλίρροιας

Μείνετε ενημερωμένοι για τις συνθήκες στην θάλασσα ώστε να πιάσετε το τέλειο κύμα. Απλά συνδέστε το ρολόι σας με το συμβατό σας smartphone.

Surfline

Δείτε τις συνθήκες, όπως παλίρροια, ύψος κύματος, αέρας, όταν γίνει σύνδεση με την εφαρμογή Garmin Connect στο συμβατό σας smartphone

Εφαρμογές αθλημάτων

Χρησιμοποιήστε τα προφορτωμένα προφίλ δραστηριοτήτων για ορεινό τρέξιμο, κολύμβηση, τρέξιμο, ποδηλασία, πεζοπορία, κωπηλασία, σκι, γκολφ και άλλα.

Ηλικία φυσικής κατάστασης

Αυτή η λειτουργία χρησιμοποιεί την χρονολογική ηλικία σας, την εβδομαδιαία έντονη δραστηριότητα σας και τους καρδιακούς παλμούς ανάπαυσης για να εκτιμήσει αν το σώμα σας είναι νεότερο ή γηραιότερο από ότι εσείς. Και μπορείτε να λαμβάνετε συμβουλές για να μειώσετε την ηλικία της φυσικής σας κατάστασης.

Χρόνος αποκατάστασης

Μετά από κάθε προπόνηση, ο χρόνος αποκατάστασης σας επιτρέπει να γνωρίζετε πότε θα είστε έτοιμοι για μια ακόμα σκληρή προπόνηση. Λαμβάνει υπόψιν του την ένταση της προπόνησης και παράγοντες όπως το στρες, την ημερήσια δραστηριότητα και τον ύπνο.

Κατάσταση προπόνησης

Αυτή η μέτρηση αξιολογεί το πρόσφατο ιστορικό των ασκήσεων σας και τους δείκτες απόδοσης για να σας ενημερώσει εάν προπονείστε παραγωγικά ή αν κάνετε υπερπροσπάθεια.

Ημερήσιες προτάσεις ασκήσεων

Για προπονητική καθοδήγηση που λαμβάνει υπόψη εσάς και τη φυσική σας κατάσταση, λαμβάνετε ημερήσιες προτάσεις για τρέξιμο και ποδηλασία βασισμένες στο τρέχον φορτίο προπόνησης και την κατάσταση σας.

Ολοήμερη παρακολούθηση αναπνοής

Παρακολουθείστε πως αναπνέετε μέσα στην ημέρα, στον ύπνο και στις ασκήσεις αναπνοής.

Παρακολούθηση ύπνου και βαθμολογία

Δείτε αναλυτικά όλα τα στάδια του ύπνου σας, ελαφρύς, βαθύς και REM, καθώς και δεδομένα του παλμικού οξυμέτρου. Δείτε τα όλα στο εξειδικευμένο widget που περιλαμβάνει την βαθμολογία του ύπνου σας και άλλες λεπτομέρειες.

Λεπτά έντασης

Παρακολουθείστε πόσα λεπτά έντονης δραστηριότητας έχετε, πότε τα κερδίσατε και κατά την διάρκεια ποιας δραστηριότητας. Μπορείτε να τα δείτε και ως πεδίο δεδομένων κατά την διάρκεια των δραστηριοτήτων με χρονόμετρο.

Παρακολούθηση ενέργειας Body Battery

Παρακολουθείστε τα επίπεδα ενέργειας του σώματος σας ώστε να βρείτε τις καταλληλότερες στιγμές για δραστηριότητα και ξεκούραση.

Παρακολούθηση ενυδάτωσης

Καταγράψτε την ημερήσια ποσότητα υγρών που καταναλώνετε σαν υπενθύμιση να μένετε ενυδατωμένοι. Όταν είναι ενεργοποιημένος ο αυτόματος στόχος, θα μπορείτε να δείτε και την εκτιμώμενη απώλεια ιδρώτα μετά από μια δραστηριότητα, και ο στόχος σας θα προσαρμοστεί αναλόγως.

Παρακολούθηση υγείας γυναίκας

Χρησιμοποιείστε την εφαρμογή Garmin Connect για να παρακολουθήσετε τον έμμηνο κύκλο ή την εγκυμοσύνη σας. Καταγράψτε συμπτώματα και διαβάστε συμβουλές για την άσκηση και την διατροφή σας και πολλά άλλα.

Καρδιακοί παλμοί από το νερό

Το ρολόι συνεχώς παίρνει δείγματα από τους καρδιακούς σας παλμούς και σας ειδοποιεί αν μείνουν πολύ υψηλά ή χαμηλά ενώ βρίσκεστε σε ξεκούραση. Επίσης, σας βοηθάει να μετρήσετε πόσο σκληρά δουλεύετε στις δραστηριότητες, ακόμα και στην κολύμβηση.

Εξαιρετική ποιότητα κατασκευής

Απολαύστε έναν ανθεκτικό καταδυτικό υπολογιστή με εμφάνιση ρολογιού, με φακό από ζαφείρι, λουράκι σιλικόνης και ευανάγνωστη μονοχρωματική οθόνη.

Smart ειδοποιήσεις

Μπορείτε να λαμβάνετε mail, γραπτά μηνύματα και ειδοποιήσεις στο ρολόι σας όταν το έχετε συνδέσει με μια συμβατή συσκευή.

Μεγάλη αυτονομία μπαταρίας

Μείνετε στο νερό περισσότερο με 25 ώρες σε λειτουργία κατάδυσης, 124 ημέρες σε λειτουργία smartwatch και 39 ώρες σε λειτουργία GPS με ηλιακή φόρτιση.

Λειτουργία εντοπισμού

Όταν το ρολόι σας και το τηλέφωνο είναι συνδεδεμένα, η τοποθεσία σας σε πραγματικό χρόνο μπορεί να σταλεί στις επαφές σας χειροκίνητα ή κατά την διάρκεια επιλεγμένων δραστηριοτήτων εξωτερικών χώρων αυτόματα με την ενσωματωμένη ανίχνευση συμβάντος. 

Ανέπαφες πληρωμές Garmin Pay

Αποφύγετε τις ουρές στα ταμεία και επιλέξτε γρήγορες πληρωμές με τη λύση ανέπαφων πληρωμών Garmin Pay.

Με μια ματιά

  • Οθόνη: Σχεδίαση δύο παραθύρων, 23x23 mm, 176x176 pixels, μονόχρωμη, ευανάγνωστη στον ήλιο, (MIP)
  • Υλικό φακού: Ζαφείρι
  • Υλικό στεφάνης: Πολυμερές ενισχυμένο με ίνες
  • Υλικό πλαισίου: Πολυμερές ενισχυμένο με ίνες
  • Αυτονομία μπαταρίας: Λειτουργία κατάδυσης: Έως 25 ώρες, Λειτουργία smartwatch: Έως 21 μέρες, Λειτουργία εξοικονόμησης ενέργειας: Έως 48 μέρες, GPS: Μέχρι 26 ώρες, Max Battery GPS: Μέχρι 56 ώρες, Expedition GPS: Μέχρι 27 μέρες
  • Τύπος μπαταρίας: Επαναφορτιζόμενη Λιθίου
  • Συμβατό με λουράκια Garmin QuickFit 22
  • Περίμετρος καρπού: Ταιριάζει σε καρπούς με περίμετρο 128-224 mm
  • Πολλαπλές λειτουργίες κατάδυσης
  • Υποθαλάσσια πυξίδα
  • Συμβατότητα με εφαρμογή Garmin Dive
  • Αισθητήρας εγκλιματισμού Pulse Ox
  • Κλάση αδιαβροχοποίησης 10 ATM
  • Ασύρματες τεχνολογίες: Bluetooth και ANT+
  • Βάρος: 61 γρ

Skroutz tips

Φροντίσαμε και μάθαμε για σένα!

  • Σύμφωνα με τις απόψεις χρηστών το Descent G1 από τη Garmin είναι ένα καταδυτικό (και όχι μόνο) ρολόι, με πολλές δυνατότητες, όπως gps, βαρόμετρο, θερμόμετρο, μετρητή καρδιακών παλμών, σύνδεση με smartphone και πολλά άλλα που αναφέρονται παραπάνω.
  • Υπάρχουν 2 εκδόσεις στο μοντέλο αυτό, που αφορούν τον τρόπο φόρτισης της μπαταρίας. Πρόκειται για την απλή και την solar (ηλιακή φόρτιση) έκδοση.
  • Έχει πολύ καλή αυτονομία μπαταρίας, ειδικά η έκδοση solar.

Κατασκευαστής

Garmin

Χαρακτηριστικά

Κωδικός Προϊόντος
010-02604-10
Χρήση
Scuba Diving

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

  1. 7
  2. 2
  3. 3 αστέρια
    0
  4. 2 αστέρια
    0
  5. 1 αστέρι
    0
Αξιολόγησε το προϊόν

Αξιολογήσεις χρηστών

  • $te
    5
    0 στους 1 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Άπειρες λειτουργίες,σωστές μετρήσεις,πολύ καλό application,θα το αγόραζα ξανά χωρίς δεύτερη σκέψη απλά θα διάλεγα την solar έκδοση

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Vasilis Kos.
    5
    1 στους 1 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Το ρολόι που κάνει ΤΑ ΠΑΝΤΑ! Εκτός από πλήρες καταδυτικό (με αέρα, nitrox, ccr, trimix) είναι και πλήρες smartwatch, για όλα τα αθλήματα, με gps, βαρόμετρο, θερμόμετρο, μετρητή καρδιακών παλμών, σύνδεση με smartphone κλπ κλπ. Αν γράψω όλα όσα έχει θα γράφω για ώρες. Αξίζει απόλυτα τα λεφτά του.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • deep_sea_madness
    5
    1 στους 3 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Η αξιολόγηση αφορά παραλλαγή του προϊόντος

    πραγματικά απίστευτο...λίγο χρόνο να το μάθεις και κάνει παπάδες

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Vasilis_Samoilis
    4
    5 στους 6 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Το ρολοι σαν κατασκευη και λειτουργιες ειναι αρκετα καλο.Το θεμα ειναι οτι 3 μηνες μετα την τελευταια αναβαθμιση λογισμικου παρουσιαστικαν προβληματα με αποτελεσμα οι εφαρμογες να μη λειτουργουν.Σε ερωτηση μου στην εταιρια η απαντηση που ελαβα ηταν οτι γνωριζουν το προβλημα και αναμενετε η διορθωση του λογισμικου απο Αμερικη.Σε mail που εστειλα στην διεθνη σελιδα της garmin μου ηρθε μια αυτοματοποιημενη απαντηση οτι η εταιρια θα κοιταξει το προβλημα.Θεωρω οτι οταν δινεις 550 ευρω για ενα ρολοι θα επρεπε να υπαρχει και η αναλογη υποστηριξη.
    ΕΝΝΗΜΕΡΩΣΗ-ΑΛΛΑΓΗ ΤΗΣ ΚΡΙΤΙΚΗΣ ΜΟΥ, ΜΕΤΑ από ένα mail παραπόνων προς την εδώ στην Ελλάδα αντιπροσωπεία (το οποίο ποτέ δεν απαντήθηκε και μόνο για αυτό δεν βάζω το 5ο αστέρι) έγινε μέσα σε τρεις μέρες η διόρθωση στο λογισμικό πού περιμέναμε μήνες. Το ρολόι κάνει παπάδες σε συνδυασμό με τις συνεργαζομενες εφαρμογές από play store.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • zaharakis.m.george
    4
    12 στους 15 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    καλησπερα σας! απεκτησα το συγκεκριμενο προιον κατα κυριο λογο για την δυνατοτητα του στις καταδυσεις και πιο συγκεκριμενα για ψαρετουφεκο. ειναι μια εξαιρετικη επιλογη .. Απο δυνατοτητες και πληροφοριες ειναι σε αλλο επιπεδο .Η μπαταρια του εχει ερθει απο το διαστημα . 4 βαζω μονο και μονο (και οχι 5 ) για 2 πραγματα.
    1) Θα επρεπε απο την ιδια την garmin να υπαρχει ενα αναλυτικο βιντεο οπου θα το παρουσιαζει εξ ολοκληρου και οχι μονο στα βασικα (δεν κοστιζει ρε παιδια της Gamrin) .Επισης θα το ηθελα στα ελληνικα (το βιντεο εννοω). Υπαρχουν καποια στο youtube αλλα στα ξενα και για συγκεκριμενες λειτουργιες . Το εγχειριδιο που υπαρχει στο κουτι ειναι 155 σελιδες ..!!
    2) το μεγαλυτερο προβλημα του ρολογιου ειναι οτι μετα απο 4 ψαρεματα εχει κανει αρκετα σημαδια στην κασα του ρολογιου . και επειδη το ρολοι αυτο το παιρνεις και για καθημερινη χρηση ειναι λιγο ασχημο να φαινεται χτυπημενο . το υλικο ειναι λιγο περισοτερρο μαλακο απο οτι θα επρεπε . Υπαρχει μια θηκη για την κασα απο σιλικονη που το προστατευει ( σε ξενο site αντιστοιχο του σκρουτζ). Και η ερωτηση μου ειναι γιατι να μην υπαρχει και στα ελληνικα site η απο την ιδια την garmin .Δεν μποιρω την ωρα του ψαρεματος να εχω στο νου μου να μην ακουμπησει σε κανενα βραχο για να μην γρατζουνηστει .

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Giorgos_Panagiotou4864
    5
    5 στους 7 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
    Η αξιολόγηση αφορά παραλλαγή του προϊόντος

    Απίστευτο ρολόι,κυρία το χρησιμοποιώ σαν καταδυτικό, έχει τα πάντα όμως για όλα τα αθλήματα,καρδιακους παλμούς,σύνδεση με τηλέφωνο,εμφανίσει όλων των ειδοποιήσεων,όταν το μάθεις καλά κάνεις τα πάντα....και τέλος μπαταρία εξαιρετική

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Επιβεβαιωμένη αγορά

    Πολυ καλό! Μπαταρία τοπ

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • 5
    4 στους 5 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Έχω αλλάξει κ έχω αλλάξει ρολογια...κάνει απλά τα πάντα ΟΛΑ!! Με το σολαρ ξεχνάς να φορτίσεις...

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • 5
    2 στους 5 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Η αξιολόγηση αφορά παραλλαγή του προϊόντος

    Απίστευτο απλα, απλα Garmin παιδια!

    Σου φάνηκε χρήσιμη;

Ερωτήσεις

17 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Michalis_Kalapotharakos

Θα ήθελα να ρωτήσω. Έχει μενού για κατάδυση με μείγματα.? Επίσης έχει μέσα χάρτες για πίστες του ski η για τρέξιμο?

george.ps.507

Έχει αέρα, nitrox (5% - 100%), multigas, helium, ccr και μπορείς να βάλεις και backup gas. Το μόνο κακό είναι ότι δεν είναι air integrated (και φυσικά δεν μπορεί να γίνει).

Δες όλες τις ερωτήσεις (1)
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες