Leo Group ARP 25/6 Ηλεκτρονικός Κυκλοφορητής Θέρμανσης 180mm
Κυκλοφορητές

Leo Group ARP 25/6 Ηλεκτρονικός Κυκλοφορητής Θέρμανσης 180mmΚωδικός: 34662564

Κυκλοφορητής της εταιρείας Leo Group, ο οποίος στην ουσία είναι η αντλία που χρησιμοποιείται για τη βεβιασμένη κυκλοφορία του νερού μέσα σε ένα σύστημα και το μεγάλο του πλεονέκτημα είναι το ότι προσθέτει επιπλέον ταχύτητα στο νερό που κυκλοφορεί μέσα στις σωληνώσεις της εγκατάστασης, ώστε να φτάσει στο υψηλότερο σημείο της και να καλύψει τις ανάγκες σας....
Δες όλη την περιγραφή

  • Μέγιστο Μανομετρικό Ύψος: 6m
  • Διάμετρος Σύνδεσης: 25mm
  • Μήκος: 180mm
111,41
ΠαράδοσηΠέμ, 19 Σεπ - Δευ, 23 Σεπ
+5,00 €μεταφορικά

Επιλεγμένο κατάστημα

Αναφορά προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Πώς το Skroutz είναι δίπλα σου μετά την αγορά;

After-sales Υποστήριξη

Αν παρουσιάσει βλάβη, μίλα απευθείας με το Skroutz! Εμείς θα σε βοηθήσουμε σε όλα και θα βρούμε την καλύτερη λύση για σένα, χωρίς ταλαιπωρία.

Δες αναλυτικά

Δωρεάν Επιστροφές

Αν αλλάξεις γνώμη ή αν δεν είναι στο μέγεθος που ήθελες, μπορείς να επιστρέψεις την παραγγελία σου εντελώς δωρεάν, με τον πιο εύκολο & γρήγορο τρόπο για σένα!

Δες αναλυτικά

Τι είναι το πράσινο κουμπί;

Δες το βίντεο

από 111,41 €

Περιγραφή

Κυκλοφορητής της εταιρείας Leo Group, ο οποίος στην ουσία είναι η αντλία που χρησιμοποιείται για τη βεβιασμένη κυκλοφορία του νερού μέσα σε ένα σύστημα και το μεγάλο του πλεονέκτημα είναι το ότι προσθέτει επιπλέον ταχύτητα στο νερό που κυκλοφορεί μέσα στις σωληνώσεις της εγκατάστασης, ώστε να φτάσει στο υψηλότερο σημείο της και να καλύψει τις ανάγκες σας.
Είναι ηλεκτρονικός και σε σχέση με έναν συμβατικό, μπορείτε να επιτύχετε ευκολότερα την ιδανικότερη ταχύτητα ροής στο σύστημα, ενώ παράλληλα είναι ενεργειακά πιο αποδοτικός αφού χρειάζεται λιγότερη κατανάλωση ρεύματος ώστε να επιτύχει την κατάλληλη απόδοση.
Είναι κατάλληλος για χρήση σε συστήματα θέρμανσης και μπορείτε να τον ρυθμίσετε έτσι ώστε να έχετε την ιδανική ποσότητα νερού για κάθε ανάγκη θέρμανσης. Το μανομετρικό του μπορεί να φτάσει σε ύψος τα 6 μέτρα και με βάση αυτό το νούμερο και τις ανάγκες σας σε λίτρα νερού, μπορείτε να επιλέξετε τον ιδανικό για το σύστημα σας κυκλοφορητή.

  • Μέγιστο Μανομετρικό Ύψος: 6m
  • Διάμετρος Σύνδεσης: 25mm
  • Μήκος: 180mm

Χαρακτηριστικά

Κωδικός Προϊόντος
01D24
Ηλεκτρονικός
Ναι
Εφαρμογή
Θέρμανση
Μέγιστο Μανομετρικό Ύψος
6 m
Διάμετρος Σύνδεσης
25 mm
Μήκος
180 mm

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

Όσοι χρήστες έχουν το προϊόν μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη