Weber Master Touch 70th Anniversary Edition Στρογγυλή Ψησταριά Κάρβουνου με Καπάκι και Ρόδες Γκρι 57εκ.
Ψησταριές Κάρβουνου

Weber Master Touch 70th Anniversary Edition Στρογγυλή Ψησταριά Κάρβουνου με Καπάκι και Ρόδες Γκρι 57εκ.Κωδικός: 34681177

Βασικά χαρακτηριστικά:

  • Με ατσάλινη σχάρα
  • Ενσωματωμένο ρετρό θερμόμετρο
  • Δίσκος αποθήκευσης εργαλείων
  • Σύστημα καθαρισμού One-Touch
  • Λαβή μετακίνησης με όψη ξύλου
  • Εμαγιέ επίστρωση σε σώμα και καπάκι
Δες όλη την περιγραφή
555,99
ΠαράδοσηΤρί, 01 Οκτ - Δευ, 07 Οκτ
+65,00 €μεταφορικά

Επιλεγμένο κατάστημα

Αναφορά προϊόντος

από 555,99 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. Επίσημος μεταπωλητής
    555,99 €

  2. 555,99 €

  3. 460,76 €

Περιγραφή

Με Ρετρό Σχεδιασμό

Για την επέτειο των 70 χρόνων της, η Weber κατασκεύασε μια limited-edition ψησταριά με όλα τα κλασσικά στοιχεία του 1950. Όλα τα ρετρό και νοσταλγικά στοιχεία από διαφορετικές εποχές της ιστορίας της Weber, παντρεύονται με μοντέρνα χαρακτηριστικά και δημιουργούν μια μοναδική ψησταριά αφιερωμένη στους λάτρεις του BBQ.

Λεπτομέρειες που Κάνουν την Διαφορά

Η χειροποίητη επίστρωση της ψησταριάς, από εμαγιέ πορσελάνη σε Hollywood Gray χρώμα, θυμίζει τις κλασσικές ασπρόμαυρες ταινίες από την εποχή της δεκαετίας του 1950!  Παράλληλα, βοηθάει στη διατήρηση της θερμότητας και εκτός από ιδιαίτερη εμφάνιση της χαρίζει και εκπληκτική αντοχή. Επιπλέον, τα 2 μεταλλικά άγκιστρα της λαβής στον κάδο της, σου επιτρέπουν να κρεμάς τα απαραίτητα εργαλεία ψησίματος και να μαγειρεύεις οργανωμένα, ενώ με τους 2 ανθεκτικούς τροχούς της από καουτσούκ με λευκό τοίχωμα, μπορείς να τη μεταφέρεις άνετα σε όποιον εξωτερικό χώρο θέλεις εσύ.

Επιφάνεια Ψησίματος 57 εκ.

Στην επιφάνεια μαγειρέματος 57 εκατοστών, ψήσε το φιλέτο ή τη μπριζόλα σου, διαχειρίσου το πολύωρο κάπνισμα του brisket σου ή το low and slow ψήσιμο ενός ζουμερού pulled pork, για την πιο απολαυστική γεύση που δοκίμασες ποτέ. Και όλα αυτά με ένα μόνο BBQ που είναι εξοπλισμένο με όλα τα διαθέσιμα αξεσουάρ που θα κάνουν τη ζωή σου ευκολότερη και το φαγητό σου πεντανόστιμο.

Πλούσιος Εξοπλισμός

Αυτό το BBQ διαθέτει σχάρα καύσιμης ύλης για αποδοτικότερο ψήσιμο, που έχει κατασκευαστεί από ατσάλι βαρέος τύπου για μακροζωία. Τα ειδικά καλαθάκια για τα κάρβουνα ή τις μπρικέτες αποτελούν το πιο must have αξεσουάρ για να πειραματίζεσαι με νέους τρόπους μαγειρέματος. Για έντονα ψησίματα και δυνατά searing, τοποθετούνται ακριβώς κάτω από το φιλέτο ή τη μπριζόλα σου και σου εξασφαλίζουν άμεσο θωράκισμα του κρέατος και ζουμερό αποτέλεσμα. Τοποθέτησέ τα στα άκρα της ψησταριάς για να μπορείς να εκτελείς έμμεσα ψησίματα, low and slow τρόπους μαγειρέματος ή το πολύωρο κάπνισμα ενός εκλεκτού κρέατος.

Περισσότερες Δυνατότητες με Gourmet BBQ System

Με δύο και μόνο κινήσεις μπορείς να μετατρέψεις την ψησταριά σου από ένα απλό BBQ σε έναν πραγματικό σταθμό μαγειρικής. Το σύστημα GBS σου επιτρέπει να κάνεις χρήση όλων των συμβατών σκευών και να γίνεις ένας δεξιοτέχνης της μαγειρικής. Ανοξείδωτο γουόκ για τα λαχανικά σου, pizza stone για τα πιο μαγευτικά pizza nights, γάστρες και μια πληθώρα σκευών μπορούν να φιλοξενηθούν στον ειδικό χώρο GBS της επιφάνειας ψησίματος της 70th Anniversary Edition και να σε βοηθήσουν να κάνεις τη διαφορά.

Άνετο Μαγείρεμα Κάθε Φορά

Η 70th Anniversary Edition διαθέτει καπάκι με νάιλον λαβές με εμφάνιση φυσικού ξύλου. Στο κάδο έχει τοποθετηθεί βάση στήριξης TuckAway, για να ακουμπάς το καπάκι σου όταν διαχειρίζεσαι το φαγητό που ψήνεται. Το ενσωματωμένο διακοσμημένο θερμόμετρο στο καπάκι της ψησταριάς είναι εμπνευσμένο από τα σήματα στα καπό των αυτοκινήτων της δεκαετίας του '50. Σε συνδυασμό με τον αεραγωγό με άνετο πιάσιμο, θα σου δώσει τη δυνατότητα να διατηρείς απόλυτα τον έλεγχο της θερμοκρασίας στο εσωτερικό της ψησταριάς σου.

Σύστημα Καθαρισμού One-Touch

Με το σύστημα καθαρισμού One-Touch που περιλαμβάνει συλλέκτη στάχτης μεγάλης χωρητικότητας η στάχτη θα μαζεύεται στο δοχείο με ελάχιστες κινήσεις και θα σε περιμένει απλώς να την πετάξεις.

Με μια Ματιά..

  • Χρώμα: Hollywood Grey
  • Σχάρα ψησίματος GBS 57εκ.
  • Βαρέως τύπου ατσάλινη σχάρα για τα κάρβουνα
  • Χειροποίητη εμαγιέ επίστρωσης στο σώμα και στο καπάκι
  • Ενσωματωμένο ρετρό θερμόμετρο στο καπάκι για τον έλεγχο της θερμοκρασίας κατά τη διάρκεια του ψησίματος
  • Συμπαγής δίσκος αποθήκευσης εργαλείων, στο κάτω μέρος
  • Σύστημα καθαρισμού One-Touch
  • Αφαιρούμενο αλουμινένιο δοχείο, συλλογής στάχτης
  • Δοσομετρητής μπρικετών
  • Λαβή μετακίνησης από Nylon (θυμίζει ξύλο) με γάντζους, για τα εργαλεία
  • Λαβή στο καπάκι με θερμοπροστατευτικό, από Nylon (θυμίζει ξύλο)
  • Περιλαμβάνει συλλεκτικό ανοιχτήρι αναψυκτικών, συλλεκτική μεταλλική πινακίδα
  • Λευκές ρόδες διαμέτρου 20εκ.

Κατασκευαστής

Weber

Χαρακτηριστικά

Χαρακτηριστικά

Τύπος
με Καπάκι
Χρώμα
Γκρι

Πρόσθετα Χαρακτηριστικά

Ρόδες
Ναι
Φορητή
Όχι
Στρογγυλή
Ναι
Αρνιού
Όχι
Πλευρική Επιφάνεια
Όχι
με Σούβλα
Όχι
Καπνιστήρι
Όχι

Επιφάνεια Ψησίματος

Μήκος
57 εκ.
Πλάτος
57 εκ.

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

2 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη