Asus SimPro Dock 2 USB-C Docking Station με HDMI/DisplayPort 4K PD Ethernet και συνδεση 3 Οθονών Μαύρο
Docking Stations Laptop

Asus SimPro Dock 2 USB-C Docking Station με HDMI/DisplayPort 4K PD Ethernet και συνδεση 3 Οθονών ΜαύροΚωδικός: 34722841

Βασικά χαρακτηριστικά:

  • 1 θύρα Thunderbolt 3
  • 1 θύρα USB-C 3.2
  • 3 θύρες USB-A 3.2
  • 1 Θύρα HDMI 1.4
  • 1 Θύρα VGA
  • 2 Θύρες DisplayPort 1.2
Δες όλη την περιγραφή
200,87
ΠαράδοσηΔευ, 23 Σεπ - Παρ, 27 Σεπ
+5,00 €μεταφορικά

Επιλεγμένο κατάστημα

Αναφορά προϊόντος

Πώς το Skroutz είναι δίπλα σου μετά την αγορά;

After-sales Υποστήριξη

Αν παρουσιάσει βλάβη, μίλα απευθείας με το Skroutz! Εμείς θα σε βοηθήσουμε σε όλα και θα βρούμε την καλύτερη λύση για σένα, χωρίς ταλαιπωρία.

Δες αναλυτικά

Δωρεάν Επιστροφές

Αν αλλάξεις γνώμη ή αν δεν είναι στο μέγεθος που ήθελες, μπορείς να επιστρέψεις την παραγγελία σου εντελώς δωρεάν, με τον πιο εύκολο & γρήγορο τρόπο για σένα!

Δες αναλυτικά

Τι είναι το πράσινο κουμπί;

Δες το βίντεο

από 200,87 €

Περιγραφή

Το Asus SimPro Dock 2 απευθύνεται κυρίως σε επαγγελματικούς χρήστες που χρειάζονται μια ευέλικτη λύση σύνδεσης για τον φορητό τους υπολογιστή. Το dock παρέχει πολλαπλές θύρες σύνδεσης και λειτουργίες για να επεκτείνει τις δυνατότητες σύνδεσης του φορητού υπολογιστή, ενώ ταυτόχρονα παρέχει φόρτιση της μπαταρίας του.

Με το Asus SimPro Dock 2, οι επαγγελματίες χρήστες μπορούν να συνδέσουν τον υπολογιστή τους με εξωτερικές οθόνες, πληκτρολόγια, ποντίκια, εκτυπωτές και άλλες συσκευές, επιτρέποντάς τους να δημιουργήσουν ένα πλήρες και λειτουργικό εργασιακό περιβάλλον με μεγαλύτερη ευκολία. Επιπλέον, το dock υποστηρίζει τη σύνδεση με δίκτυα Ethernet, εξασφαλίζοντας ταχύτερη και σταθερή σύνδεση στο διαδίκτυο.

Ο σταθμός σύνδεσης για όλες τις χρήσεις

Το ASUS SimPro Dock 2 είναι μια κομψή, συμπαγής βάση σύνδεσης που απλοποιεί τη συνδεσιμότητα φορητών υπολογιστών. Συνδέστε το φορητό σας υπολογιστή μέσω ενός μόνο καλωδίου και αυτός τροφοδοτείται με ρεύμα, συνδέεται με το δίκτυο και τα περιφερειακά σας και είναι έτοιμος για multitasking σε έως και τέσσερις οθόνες - συμπεριλαμβανομένης μιας οθόνης έως και 8K. Διαθέτει επίσης ενσωματωμένη συσκευή ανάγνωσης έξυπνων καρτών για ποικίλες επιχειρήσεις. Με απλά λόγια, το SimPro Dock 2 διατηρεί το γραφείο σας τακτοποιημένο και οργανωμένο, ενώ σας προετοιμάζει για εργασία εν ριπή οφθαλμού.

Ένα καλώδιο, απεριόριστες δυνατότητες

Με εκτεταμένη συνδεσιμότητα και συμβατότητα με μια ευρεία γκάμα φορητών υπολογιστών ASUS και άλλων εταιρειών, το SimPro Dock 2 είναι ο εύκολος τρόπος σύνδεσης με επιπλέον δεδομένα, τροφοδοσία, περιφερειακά, εργαλεία ασφαλείας και διαχείρισης. Απλώς συνδέστε τον φορητό σας υπολογιστή μέσω ενός μόνο καλωδίου USB-C και αμέσως συνδέεται στο προσαρμοζόμενο εργασιακό σας περιβάλλον.

Ο χώρος εργασίας σας, τακτοποιημένος

Το SimPro Dock 2 συγκεντρώνει όλα αυτά τα καλώδια, διατηρώντας το χώρο εργασίας σας καθαρό και τακτοποιημένο. Είναι επίσης μια συμπαγής μικρή συσκευή, που καταλαμβάνει μόλις και μετά βίας περισσότερο χώρο από ένα smartphone.

Λειτουργία με ένα κουμπί

Μόλις συνδεθεί, αρκεί ένα πάτημα του κουμπιού λειτουργίας του SimPro Dock 2 για να ενεργοποιήσετε τον φορητό σας υπολογιστή. Η ενσωματωμένη λυχνία LED σας ενημερώνει για το συγχρονισμό του φορητού υπολογιστή, ώστε να ξέρετε πότε είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε.

Απλό, έξυπνο λογισμικό

Το SimPro Dock 2 περιλαμβάνει ένα απλό, έξυπνο λογισμικό που σας βοηθάει να το εγκαταστήσετε. Τα αναδυόμενα μηνύματα διευκολύνουν την επιλογή ενός δικτύου, για παράδειγμα, και η συσκευή θα εμφανίσει επίσης μια ειδοποίηση αν τύχει να δέσετε χωρίς να είναι συνδεδεμένο το ρεύμα.

Συνδεσιμότητα ενδυναμωμένη

Το SimPro 2 Dock είναι φορτωμένο με ποικίλες θύρες, υποδοχές και υποδοχές, ώστε να είναι έτοιμο να συνδέσει σχεδόν οποιαδήποτε συσκευή χρειάζεστε - σήμερα ή αύριο.

Κατασκευαστής

Asus

Χαρακτηριστικά

Σύνδεση
USB-C
Θύρες USB
1 θύρα Thunderbolt 3, 1 θύρα USB-C 3.2, 3 θύρες USB-A 3.2
Συνδέσεις με Οθόνη
1 θύρα HDMI 1.4, 1 θύρα VGA, 2 θύρες DisplayPort 1.2
Υποστήριξη PowerDelivery (PD)
Ναι
Υποστήριξη 4K
Ναι
Ethernet
Ναι
Παροχή Ρεύματος
Εξωτερική Παροχή Ρεύματος
Παράλληλη χρήση οθονών
3 Οθόνες
Audio I/O
Ναι
Card Reader
Όχι
Υποστήριξη Apple
Ναι
Χρώμα
Μαύρο

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

  1. 1
  2. 4 αστέρια
    0
  3. 3 αστέρια
    0
  4. 2 αστέρια
    0
  5. 1 αστέρι
    0
Αξιολόγησε το προϊόν
  • Giorgos_Z_5275
    5
    2 στους 2 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Όλα μια χαρά. Το δουλεύω σε λάπτοπ χωρίς Thunderbolt 3 (Asus Zephyrus G15 2022) και το μόνο που δε δουλεύει είναι το power button και προφανώς η Thunderbolt 3 του ίδιου του dock (δουλεύει όμως ως μια κανονική Type -C). Οθόνη παίρνει 165Hz σε 2κ ανάλυση (DisplayPort). 2η οθόνη (HDMI) FHD 60 Hz (το μέγιστο της οθόνης).

    Το power delivery του δε ξέρω πόσο καλό είναι διότι το λάπτοπ μου θέλει 240W και το docking station σύμφωνα με τα specs του δίνει μέχρι 100W. Άρα έχω μόνιμα τον φορτιστή του λάπτοπ. Πάντως δοκίμασα να βγάλω τον φορτιστή του λάπτοπ και κατευθείαν πήρε ρεύμα από το dock (ξαναλέω, όχι TB3 θύρα).

    • Σταθερότητα
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Αναμενόμενο μέγεθος
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;

Ερωτήσεις

9 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
giorgos.fotopoulos7

Επειδή δεν κατανοώ πλήρως πως λειτουργεί αυτό, θέλω να περιγράψω την κατάστασή μου και να ρωτήσω πως αυτό το προϊόν μπορεί να βοηθήσει.

Αν έχω, λοιπόν, ένα desktop, που συνδέεται με ethernet στο ρούτερ, έχει κλασικά πληκτρολόγιο, ποντίκι και webcam, αλλά και δύο οθόνες, μπορώ συνδέοντας μόνο ένα USB-C στο λάπτοπ να έχω πρόσβαση σε όλα αυτά που προανέφερα, με το πάτημα μόνο ενός κουμπιού, αλλά παράλληλα να φορτίζει κιόλας το laptop με ισχύ 100W; Το laptop θα επιτρέπει το χειρισμό και της οθόνης του, αλλά και των δύο επιπλέον οθονών του desktop;

Panos_Tzemis

Φιλε μου έτσι ακριβώς δουλεύει. Με το TYPE-C Thunderbold3 μπορείς να έχεις πολλαπλές συσκευές συνδεδεμένες και 2 4k 60HZ monitors πανω. Σκεφτομαι να το αγωράσω το προιόν και εγώ γιατί κουράστηκα με τα 6-7 καλώδια πάνω στο Laptop μου. Note: Τσέκαρε οτι το laptop που έχει Thunderbolt3 με PD ( powerDelivery)

Alex.Anthoulias.Topas

Αγόρασα το Asus SimPro Dock 2 USB-C Docking Station και προσπαθώ να συνδέσω δυο οθώνες Asus VG248. Ενώ τις διαβάζει και δίνει εικόνα και στις δυο, τις διαχειρίζεται σαν μια, κάνει δηλαδή duplication μεταξύ τους αντί για extend. Υπάρχει κάποια λύση ώστε να λειτουργούν σαν 3 ξεχωριστές οθώνες (συμπεριλαμβανομένου του laptop);

Panos_Tzemis

Ίσως δεν έχεις κάνει σωστή σύνδεση. Σιγουρα πρέπει όμως να πας στις ρυθίσεις της οθόνης και να κανεις extend αντι για duplicate. Γενικά όμως είσαι οκ με το dock γιατι σκεφτομαι να το πάρω και εγω.

Δες όλες τις ερωτήσεις (2)