Δείτε εδώ

Αριθμός γνωστοποίησης στον ΕΟΦ: 105349/05-11-2021. Το προϊόν δεν υπόκειται σε διαδικασία αδειοδότησης. Να μην γίνεται υπέρβαση της συγκεκριμένηςσυνιστώμενης ημερήσιας δόσης. Τα Συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατο μιας ισορροπημένης δίαιτας. Να φυλάσσεται μακριά από τα μικρά παιδιά. Το προϊόν αυτό δεν προορίζεται για την πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία ανθρώπινης νόσου. Συμβουλευτείτε τον γιατρό σας αν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας. Opella Ε.Π.Ε. Λεωφ. Συγγρού 348, Κτίριο Α’, 176 74 Καλλιθέα, Τηλ.: 210 90 01 600, Fax: 210 92 49 129, www.sanofi.gr

Ad
Enzymedica Lypo Gold 60 κάψουλες
Ένζυμα

Enzymedica Lypo Gold 60 κάψουλεςΚωδικός: 3472454

Τα λίπη είναι ουσιώδη και απαραίτητα για τη ζωή. Ο εγκέφαλός μας αποτελείται περίπου από 60% λιπίδια. Τα λίπη είναι η κύρια πηγή ενέργειας για τον καρδιακό μυ. Στην πραγματικότητα, χωρίς τα ουσιώδη...

Δες όλη την περιγραφή

Τα λίπη είναι ουσιώδη και απαραίτητα για τη ζωή. Ο εγκέφαλός μας αποτελείται περίπου από 60% λιπίδια. Τα λίπη είναι η κύρια πηγή ενέργειας για τον καρδιακό μυ. Στην πραγματικότητα, χωρίς τα ουσιώδη λιπαρά οξέα, η ζωή είναι αδύνατη. Παρότι ο σύγχρονος άνθρωπος λαμβάνει αρκετά λίπη με τη διατροφή του, αρκετά σημαντικό ποσοστό ατόμων δεν μπορεί να τα...

Δες όλη την περιγραφή
Το προϊόν δεν είναι διαθέσιμο για αποστολή στην επιλεγμένη χώρα.

από 34,55 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. 34,55 €

Περιγραφή

Τα λίπη είναι ουσιώδη και απαραίτητα για τη ζωή. Ο εγκέφαλός μας αποτελείται περίπου από 60% λιπίδια. Τα λίπη είναι η κύρια πηγή ενέργειας για τον καρδιακό μυ. Στην πραγματικότητα, χωρίς τα ουσιώδη λιπαρά οξέα, η ζωή είναι αδύνατη. Παρότι ο σύγχρονος άνθρωπος λαμβάνει αρκετά λίπη με τη διατροφή του, αρκετά σημαντικό ποσοστό ατόμων δεν μπορεί να τα μεταβολίσει επαρκώς. Αυτή η αδυναμία οφείλεται κυρίως σε ανεπάρκεια του ενζύμου λιπάση.

Φυσιολογικά, τα λίπη δεν πέπτονται παρά μόνο όταν φθάσουν στο λεπτό έντερο. Με τη λήψη του Lypo Gold με την τροφή, η πέψη του λίπους μπορεί να αρχίσει νωρίτερα και να αποφευχθεί το stress στη χοληδόχο κύστη, το ήπαρ και το πάγκρεας. Αυτό, επιτρέπει να τον καλύτερο μεταβολισμό των λιπών με κατανάλωση πολύ λιγότερης ενέργειας. Όταν το Lypo Gold λαμβάνεται ανάμεσα στα γεύματα, η λιπάση υποστηρίζει τη φυσιολογική ικανότητα του οργανισμού να απομακρύνει τα λιπίδια από το αίμα και έτσι προάγει τη διατήρηση των επιπέδων χοληστερόλης στα επιθυμητά φυσιολογικά επίπεδα.

Επιπλέον, η λιπάση πέπτει λίπη, λιποδιαλυτές βιταμίνες και ρυθμίζει τα επίπεδα των λιπαρών οξέων. Η ανεπάρκεια λιπάσης στον ανθρώπινο οργανισμό, είναι πιθανό να μειώσει τη διαπερατότητα των κυτταρικών μεμβρανών με αποτέλεσμα τα θρεπτικά συστατικά να μην μπορούν να εισέλθουν στο κύτταρο και τα τοξικά απόβλητα να μην μπορούν να εξέλθουν από αυτό. Το Lypo Gold  συνιστάται να λαμβάνεται μεταξύ των γευμάτων, με άδειο στομάχι, για τη μέγιστη ωφέλεια της δράσης  των ενζύμων λιπάση, αμυλάση, πρωτεάση και λακτάσης στον ανθρώπινο οργανισμό.



Συνιστώμενη Χρήση:

Σε περιπτώσεις που θέλουμε μείωση της χοληστερόλης, υποστήριξη του καρδιαγγειακού και των ορμονών: 1 κάψουλα 3 φορές ημερησίως με άδειο στομάχι (1 ώρα προ φαγητού). 


Σε περιπτώσεις μείωσης φόρτου της χοληδόχου κύστης (ή μετά από αφαίρεση της):
1 κάψουλα με κάθε γεύμα, ο συνδυασμός μαζί με μια κάψουλα Digest Gold προσφέρει τα καλύτερα αποτελέσματα.


Σε περιπτώσεις ρύθμισης του μεταβολισμού των λιπών και απώλειας βάρους:
1 κάψουλα με κάθε γεύμα και επιπρόσθετα 1 κάψουλα 3 φορές την ημέρα με άδειο στομάχι (1 ώρα προ φαγητού).

Κατασκευαστής

Enzymedica (Ένζυμα)

Χαρακτηριστικά

Χαρακτηριστικά

Μορφή
Κάψουλες

Ποσότητα

Κάψουλες
60 κάψουλες

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

  1. 1
  2. 4 αστέρια
    0
  3. 3 αστέρια
    0
  4. 2 αστέρια
    0
  5. 1 αστέρι
    0
Αξιολόγησε το προϊόν
  • Επιβεβαιωμένη αγορά

    • Αποτελεσματικότητα
    • Θα το αγόραζα ξανά

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

30 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη