Dynabook Satellite Pro C50-J-10M 15.6" IPS FHD (Celeron Dual Core-6305/4GB/128GB SSD/W11 Pro) Dark Blue (US Keyboard)
Laptops

Dynabook Satellite Pro C50-J-10M 15.6" IPS FHD (Celeron Dual Core-6305/4GB/128GB SSD/W11 Pro) Dark Blue (US Keyboard) Κωδικός: 34808523

Βασικά χαρακτηριστικά:

  • Μοντέλο 2022
  • Οθόνη 15,6" 1920x1080
  • 2 Πυρήνες 1.8Ghz /11ης Γενιάς
  • HDMI/USB 3.1/USB-C
  • Βάρος 1.75kg
  • Αυτονομία έως 8 ώρες
Δες όλη την περιγραφή
369,00
ΠαράδοσηΤετ, 24 Ιουλ - Παρ, 26 Ιουλ
+5,00 €μεταφορικά

Πωλείται από

Απόθεμα 3 τεμάχια

Πώς το Skroutz είναι δίπλα σου μετά την αγορά;

After-sales Υποστήριξη

Αν παρουσιάσει βλάβη, μίλα απευθείας με το Skroutz! Εμείς θα σε βοηθήσουμε σε όλα και θα βρούμε την καλύτερη λύση για σένα, χωρίς ταλαιπωρία.

Δες αναλυτικά

Δωρεάν Επιστροφές

Αν αλλάξεις γνώμη ή αν δεν είναι στο μέγεθος που ήθελες, μπορείς να επιστρέψεις την παραγγελία σου εντελώς δωρεάν, με τον πιο εύκολο & γρήγορο τρόπο για σένα!

Δες αναλυτικά

Τι είναι το πράσινο κουμπί;

Δες το βίντεο

από 369,00 €

Περιγραφή

Το Dynabook Satellite Pro C50-J-10M απευθύνεται σε επαγγελματίες και μικρές επιχειρήσεις που χρειάζονται ένα φορητό υπολογιστή για καθημερινή επαγγελματική χρήση, όπως επεξεργασία κειμένου, στοίχιση, λογιστικά και διαχείριση email.

Επιπλέον, αυτός ο φορητός υπολογιστής είναι κατάλληλος για χρήστες που εργάζονται με εφαρμογές γραφείου και χρειάζονται έναν αξιόπιστο υπολογιστή με καλή απόδοση.

Στυλ και παραγωγικότητα χωρίς συμβιβασμούς

Το Satellite Pro C50 είναι εξοπλισμένο με έναν ισχυρό επεξεργαστή Intel® Core™, την πιο πρόσφατη θύρα USB Type-C™ για σύνδεση με ένα κλικ στα αγαπημένα σας περιφερειακά και διαθέτει ειδική αντιβακτηριακή επίστρωση βαφής που αναστέλλει την ανάπτυξη μικροοργανισμών όπως τα βακτήρια. 

Παρόλο που είναι ο πιο οικονομικός φορητός υπολογιστής της Dynabook, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι είναι εξίσου προσεκτικά σχεδιασμένο και αξιόπιστο με όλες τις συσκευές μας.

Σχεδιασμένο με κομψότητα

Το κομψό, σκούρο μπλε Satellite Pro C50 είναι μόλις 19,7 χιλιοστά πάχος και ζυγίζει λιγότερο από 1,75κιλά. Η οθόνη FHD 15,6 ιντσών που δεν αντανακλάται καταλαμβάνει περισσότερο από το 80% της επάνω επιφάνειάς της, παρέχοντας στη συσκευή ένα συμπαγές αποτύπωμα.

Ωστόσο, παραμένει ευχάριστη η χρήση της στο γραφείο ή στο δρόμο χάρη στο πληκτρολόγιό της με πλήρες αριθμητικό πληκτρολόγιο και πάνω έως 10,8 ώρες διάρκεια μπαταρίας. Διαθέτει επίσης το μεγαλύτερο ClickPad στο χαρτοφυλάκιο του Dynabook, που υποστηρίζει την τεχνολογία Precision Touch Pad για ακριβή έλεγχο, χωρίς να απαιτείται ποντίκι.

Κάνει οποιοδήποτε περιβάλλον χώρο εργασίας σας

Η θύρα USB Type-C™ 3.1 του υποστηρίζει φόρτιση, εξωτερική οθόνη και μεταφορά δεδομένων, όλα ταυτόχρονα μέσω του προαιρετικού αξεσουάρ σύνδεσης Dynabook USB-C.

Εν τω μεταξύ, μια θύρα HDMI 1.4 παρέχει εύκολη κοινή χρήση σε εξωτερικές οθόνες και το γρήγορο και αξιόπιστο Gigabit LAN και 802.11ac Wi-Fi επιτρέπουν την εύκολη πρόσβαση στο δίκτυο.

Και αν χρειάζεται να ανταλλάξετε γρήγορα αρχεία ή να συνδέσετε περιφερειακά, η συσκευή ανάγνωσης καρτών SD, οι θύρες USB Type-A και το ενσωματωμένο Bluetooth 5.0 σας καλύπτουν.

Να είσαι εκεί, χωρίς να πας εκεί

Συνοδεύεται με όλα όσα χρειάζεστε για βιντεοδιάσκεψη, όπως κάμερα web HD, μικρόφωνο με δυνατότητα Microsoft Cortana και στερεοφωνικά ηχεία. Ή, αν προτιμάτε, μπορείτε να συνδέσετε ένα ακουστικό μέσω της υποδοχής Bluetooth ή συνδυασμού μικροφώνου/ακουστικών του φορητού υπολογιστή.

Ασφάλεια που μπορείτε να εμπιστευτείτε

Το Satellite Pro C50D προσφέρει ηρεμία στο βασικό εξοπλισμό. Λειτουργίες ασφαλείας που είναι έτοιμες για επιχειρήσεις, όπως το Trusted Platform Module (TPM) 2.0 που βασίζεται σε υλικολογισμικό και η πρόσβαση με κωδικό πρόσβασης χρήστη και διαχειριστή, βοηθούν στη διατήρηση των πολύτιμων δεδομένων από λάθος χέρια, ενώ η ενσωματωμένη υποδοχή Kensington Lock διασφαλίζει ότι ο φορητός υπολογιστής παραμένει ακριβώς εκεί που τον αφήσατε .

Υπηρεσίες για άψογη απόδοση

Η άψογη λειτουργία του προϊόντος σας Dynabook είναι το υψηλότερο μέλημά μας. Για να αξιοποιήσετε στο έπακρο την επένδυσή σας στον τομέα της πληροφορικής, προσφέρουμε μια μεγάλη γκάμα Υπηρεσιών που διατηρούν την καθημερινή σας λειτουργία και ταιριάζουν απόλυτα στις ατομικές σας ανάγκες.

Είτε θέλετε να επεκτείνετε την τυπική σας εγγύηση, είτε να αναβαθμίσετε το επίπεδο υποστήριξης σας είτε να διαχειριστείτε τα στοιχεία σε μία πλατφόρμα – είμαστε ο ιδανικός συνεργάτης στο πλευρό σας!

Windows 11 Pro

Τα Windows 11 έφτασαν και κάνουν τη διαφορά! Το laptop είναι εξοπλισμένο με τα ισχυρά Windows 11 που προσφέρουν έναν ήρεμο και δημιουργικό χώρο όπου μπορείς να ασχοληθείς με ό,τι σου αρέσει μέσα από μια νέα εμπειρία. Από το ανανεωμένο μενού Έναρξη έως τους νέους τρόπους για να συνδέεσαι με τα αγαπημένα σου πρόσωπα, ειδήσεις, παιχνίδια και περιεχόμενο, τα Windows 11 σου χαρίζουν ένα χώρο για να σκέφτεσαι, να εκφράζεσαι και να δημιουργείς με φυσικό τρόπο.

Κατασκευαστής

Dynabook (Laptops)

Χαρακτηριστικά

Επεξεργαστής (CPU)

Κατασκευαστής
Intel
Οικογένεια
Celeron Dual Core
Μοντέλο
6305
Συχνότητα
1,8 GHz
Γενιά
Tiger Lake (11th Gen)

Οθόνη

IPS Panel
Ναι
OLED
Όχι
Διαγώνιος
15,6 "
Ανάλυση
1920x1080
Δυνατότητες
Full HD

Μνήμη RAM

Χωρητικότητα Μνήμης
4 GB
Τύπος RAM
DDR4

Κάρτα Γραφικών

Shared Μνήμη
Ναι
Κατασκευαστής
Intel
Μοντέλο
UHD Graphics

Σκληρός Δίσκος

Τύπος Σκληρού
SSD
Χωρητικότητα Σκληρού Δίσκου
128 GB

Μέσα Ανάγνωσης

Card Reader
Ναι

Συνδεσιμότητα

Συνδέσεις
Ethernet, HDMI, USB 3.1, USB-C
Wi-Fi/Bluetooth
Ναι
Δακτυλικό Αποτύπωμα
Όχι

Λογισμικό

Λειτουργικό Σύστημα
Windows 11 Pro

Γενικά Χαρακτηριστικά

Βάρος
1,76 kg
Τύπος
Notebook
Χρώμα
Μπλε
Γλώσσα Πληκτρολογίου
Αγγλικά US
Έτος Κυκλοφορίας
2022
Μοντέλο
-

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

  • Κόροιβος
    5
    3 στους 3 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Όμορφο εμφανισιακά, και σχετικά υποφερτό βάρος για το μέγεθός του αφού έχει οθόνη 15,6". To μπλέ φως της οθόνης όμως θα ενοχλήσει αρκετούς. Το πληκτρολόγιο πολύ καλό για την κατηγορία του. Δεν προορίζεται για gaming ή άλλες βαριές διεργασίες (ο επεξεργαστής celeron 6305 έχει μόνο 2 cores / 2 threads - Pass Mark 2071 και 1194 Single Thread Rating). Tο laptop δεν είναι αργό για αυτό που προορίζεται δηλ. εργασίες γραφείου και browsing αφού έχει μόνο 4 GB ram. Πρέπει να βγεί όλο το κάτω κάλυμμα για να γίνει αναβάθμιση ram (μέχρι 32 GB max) και m2 ssd (είναι PCIe Gen 3), όμως μπορεί κανείς να βρεί λεπτομερείς οδηγίες στην ιστοσελίδα του κατασκευαστή (που έχει καλή τεκμηρίωση συνολικά). Στα 260 ευρώ και λειτουργικό Win 11 Pro δεν έχει αντίπαλο.

    • Πληκτρολόγιο
    • Θερμοκρασία
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Touchpad
    • Βάρος
    • Ταχύτητα
    • Διάρκεια μπαταρίας
    • Οθόνη
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • 5
    2 στους 2 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Τίμιο και αξιόλογο laptop

    • Οθόνη
    • Πληκτρολόγιο
    • Touchpad
    • Διάρκεια μπαταρίας
    • Βάρος
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Ταχύτητα
    • Θερμοκρασία
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
    • Οθόνη
    • Ταχύτητα
    • Πληκτρολόγιο
    • Θερμοκρασία
    • Σχέση ποιότητας τιμής

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

5 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες