Xiaomi Watch S1 Active 47mm Αδιάβροχο με Παλμογράφο (Ocean Blue)
Smartwatches

Xiaomi Watch S1 Active 47mm Αδιάβροχο με Παλμογράφο (Ocean Blue) Κωδικός: 34816396

Βασικά χαρακτηριστικά:

  • Μοντέλο 2022
  • Οθόνη αφής AMOLED
  • Αυτονομία έως 12 μέρες
  • NFC, GPS, Bluetooth, Alexa
  • Κατάλληλο για κολύμβηση
Δες όλη την περιγραφή
106,02
ΠαράδοσηΤρί, 16 Ιουλ - Πέμ, 18 Ιουλ
+5,00 €μεταφορικά

Πωλείται από

Απόθεμα 1 τεμάχιο

Πώς το Skroutz είναι δίπλα σου μετά την αγορά;

After-sales Υποστήριξη

Αν παρουσιάσει βλάβη, μίλα απευθείας με το Skroutz! Εμείς θα σε βοηθήσουμε σε όλα και θα βρούμε την καλύτερη λύση για σένα, χωρίς ταλαιπωρία.

Δες αναλυτικά

Δωρεάν Επιστροφές

Αν αλλάξεις γνώμη ή αν δεν είναι στο μέγεθος που ήθελες, μπορείς να επιστρέψεις την παραγγελία σου εντελώς δωρεάν, με τον πιο εύκολο & γρήγορο τρόπο για σένα!

Δες αναλυτικά

Τι είναι το πράσινο κουμπί;

Δες το βίντεο

από 106,02 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. 106,02 €

  2. 104,16 €

Περιγραφή

Το Xiaomi Watch S1 Active απευθύνεται σε αυτούς που αναζητούν ένα προσιτό αλλά πλήρως λειτουργικό smartwatch.

Πρόκειται για ένα αθλητικό ρολόι με πολλαπλά χαρακτηριστικά όπως παρακολούθηση της καρδιακής συχνότητας, μέτρηση βημάτων, απόστασης και κατανάλωσης θερμίδων.

Επιπλέον, το Xiaomi Watch S1 Active διαθέτει πολλαπλά προσαρμοστικά προγράμματα προπόνησης, όπως τρέξιμο, πεζοπορία, τένις, ποδηλασία και κολύμβηση, καθώς και παρακολούθηση του ύπνου και άλλες λειτουργίες που το καθιστούν ιδανικό για χρήση κατά τη διάρκεια αθλητικών δραστηριοτήτων.

Παρέχει επίσης σύνδεση με το smartphone σας για ειδοποιήσεις, κλήσεις και ελέγχου μουσικής, καθώς και μια μπαταρία με μεγάλη διάρκεια ζωής έως 12 ημέρες, ανάλογα με τη χρήση. 


Οθόνη

Η AMOLED οθόνη των 1,43" είναι φωτεινή και προσφέρει ομαλή εμπειρία. Η λειτουργία Always-on έχει πάντα ενεργή την ώρα. Σημαντικές ειδοποιήσεις, όπως κλήσεις και υπενθυμίσεις είναι ορατές ακόμη και κάτω από έντονο φως.

117 fitness modes

Υποστηρίζει 19 επαγγελματικά fitness modes, όπως μπάσκετ, τένις, κολύμβηση και HIIT, όπως κι ακόμη 100 αθλήματα για την ακριβή παρακολούθηση κι ανάλυση δεδομένων του καρδιακού σου παλμού, του ρυθμού και της καύσης θερμίδων.

Ενσωματωμένο GPS

Το dual band chip GNSS υποστηρίζει τα 5 σημαντικότερα δορυφορικά συστήματα εντοπισμού θέσης (GPS, BeiDou, GLONASS, Galileo και QZSS) και, σε συνδυασμό με τον βελτιωμένο αλγόριθμο, προσφέρουν ακριβέστερο εντοπισμό και επαγγελματικά στατιστικά.

Μπαταρία

Η μεγάλη μπαταρία των 470mAh, σε συνδυασμό με τον αλγόριθμο AI χαμηλής κατανάλωσης, προσφέρουν ως και 12 ημέρες τυπικής λειτουργίας και 24 ημέρες σε λειτουργία battery saver. Όταν είναι ενεργό το GPS, η μπαταρία κρατάει ως και 30 ώρες. Το καλώδιο φορτίζει πλήρως το Watch S1 Active σε 2.5 ώρες.

Κλήση μέσω bluetooth

Χάρη στο ενσωματωμένο μικρόφωνο και το ηχείο, οι κλήσεις είναι εφικτές μέσω του ρολογιού. Όταν τρέχεις έξω ή δεν είναι εύκολο να βγάλεις το κινητό, μπορείς να δεχθείς κλήσεις με ένα πάτημα στην οθόνη.

Επείγουσα κλήση

Πατώντας τρεις φορές στη σειρά το πλαϊνό πλήκτρο στην κάτω δεξιά γωνία, μπορείς να καλέσεις αυτόματα μια επείγουσα επαφή. Για να λειτουργήσει, το ρολόι θα πρέπει να είναι συνδεδεμένο με το bluetooth του κινητού σου, ενώ η επείγουσα επαφή ρυθμίζεται από το μενού της αντίστοιχης εφαρμογής.

Υγεία

Ακόμη κι όταν αθλείσαι έντονα, ο αισθητήρας καρδιακών παλμών καταγράφει τον παλμό σου και σε ενημερώνει αν είναι υψηλός. Επίσης, το Watch S1 Active παρακολουθεί κάθε 30 λεπτά τα επίπεδα οξυγόνου στο αίμα. Άλλες σημαντικές λειτουργίες που βοηθάνε την υγεία σου είναι η παρακολούθηση του στρες και του κύκλου στις γυναίκες.

NFC

Πληρώστε ανέπαφα σε κάθε μηχάνημα πληρωμής που υποστηρίζει Mastercard, απλά ακουμπώντας το ρολόι. (Υποστηρίζεται μόνο για τις κάρτες Mastercard της Alpha Bank και της Εθνικής Τράπεζας στην Ελλάδα).

Φωνητικός βοηθός Alexa*

Ελέγξτε τον καιρό, ρυθμίστε ένα ξυπνητήρι, ελέγξτε εξ αποστάσεως τις έξυπνες συσκευές του σπιτιού σας και πολλά άλλα.

Όλα ρωτώντας απλώς την Alexa.

*Οι δυνατότητες και η λειτουργικότητα της Alexa υποστηρίζονται μέσω OTA και απαιτούν την αναβάθμιση του firmware του ρολογιού στην πιο πρόσφατη έκδοση.

Η συσκευασία περιλαμβάνει

  • Xiaomi Watch S1 Active
  • Μαγνητική βάση φόρτισης
  • Εγχειρίδιο χρήσης

Κατασκευαστής

Xiaomi

Χαρακτηριστικά

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

Χρώμα
Μπλε
Έτος Κυκλοφορίας
2022
Μέγεθος Οθόνης
1,43 "
Ανάλυση Οθόνης
466x466 pixels
Τύπος Οθόνης
AMOLED
Συμβατό Λειτουργικό Σύστημα
Android, iOS
Οθόνη Αφής
Ναι
Τύπος Διασύνδεσης
Bluetooth, NFC
Λουράκι
Σιλικόνης
Μοντέλο
-

Δυνατότητες & Λειτουργίες

Δυνατότητες
Ηχείο, Μικρόφωνο
Λειτουργίες
Αναγνώριση Κλήσεων, Ειδοποίηση Εφαρμογών
Χρήση
Διάφορα Αθλήματα/Γυμναστήριο, Κολύμβηση, Πεζοπορία, Ποδηλασία, Τρέξιμο, Τρίαθλο
Smart Assistant
Alexa

Ειδικά Χαρακτηριστικά

Αισθητήρες
GPS, Βαρόμετρο, Βηματόμετρο, Γυροσκόπιο, Επιταχυνσιόμετρο, Καρδιακών Παλμών, Οξύμετρο, Παρακολούθηση 'Υπνου, Πυξίδα
Προστασία
Ανθεκτικό σε Πτώσεις Υγρών
Αδιάβροχο
Κολύμβηση σε Πισίνα

Μπαταρία

Χωρητικότητα Μπαταρίας
470 mAh
Διάρκεια Λειτουργίας
12 ημέρες
Διάρκεια Αναμονής
24 ημέρες

Διαστάσεις

Διάμετρος Κάσας
47 mm

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

Εικόνες αξιολογήσεων

Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
+40Εικόνες

Αξιολογήσεις χρηστών

dimitris_apostolidis34
5
60 στους 63 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

Επιβεβαιωμένη αγορά

Έχω την χαρά και την τιμή που το αγόρασα πρώτος σήμερα 31/03/22 .
Επειδή όμως το αγόρασα τώρα δεν έχω ακόμα άποψη για τις μετρήσεις του. θα επανέλθω με το που έχω μια ολοκληρωμένη εικόνα για τις μετρήσεις του.
Εκ πρώτης όψεως όμως είναι πολύ καλό και πάρα πολύ εύχρηστο τo μενού του.
Συνδέθηκε αμέσως με το Xiaomi Redmi note 9 pro και λειτουργούν όλες οι λειτουργίες του.
Η εφαρμογή που είναι για το ρολόι είναι αρκετά καλή και μπορείς να χειριστείς όλες τις ρυθμίσεις και τις λειτουργίες του κινητού.
Το μόνο που ακόμα δεν λειτουργεί γιατί δεν έχει έρθει στην Ελλάδα είναι το NFC και το Alexa. Η Xiaomi θα το προσθέσει σύντομα μου είπαν από το κατάστημα.
Το μικρόφωνο και το ακουστικό είναι πολύ δυνατό και ο συνομιλητής μου με άκουγε καθαρά όπως είναι να μιλάς με ανοιχτή ακρόαση.
Όσο χρησιμοποιώ το ρολόι θα προσθέτω κι άλλες αξιολογήσεις. Σίγουρα όμως είναι μια πάρα πολύ καλή αγορά και το συνιστώ.

Ενημέρωση: 01/04/22
Έκανα την πρώτη μου προπόνηση (τρέξιμο σε γήπεδο) και ανέβασα μια φωτογραφία με τα αποτελέσματα της. θεωρώ ότι είναι πολύ έγκυρο και στο σύστημα εντοπισμού και και στις υπόλοιπες μετρήσεις του. Όσο ανακαλύπτω νέες λειτουργίες και νέα χαρακτηριστικά του θα προσπαθώ να ενημερώνω την κριτική μου.

Για να συνδεθεί σε τρίτες εφαρμογές όπως το Strava και άλλες θα πρέπει να αποσυνδεθεί από αυτές αν δεν είστε συνδεδεμένοι με λογαριασμό της Mi και μετά να συνδεθείτε ξανά. Όσο περνάει ο καιρός συγχρονίζεται πιο εύκολα και πιο καλά σε άλλες εφαρμογές.

Ενημέρωση 02/04/22
Ανέβασα και μια φωτογραφία από την προπόνηση που έκανα σήμερα με το ποδήλατο και μπορώ να πω ότι ούτε εδώ είδα κάποιο ελάττωμα ή σφάλμα στις μετρήσεις και στις ενδείξεις.

  • Εύκολος συγχρονισμός
  • Επαρκές πλήθος λειτουργιών
  • Ποιότητα κατασκευής
  • Οθόνη
  • Σχέση ποιότητας τιμής
  • Άνεση
  • Ακρίβεια στις μετρήσεις
  • Αντοχή
  • Αυτονομία μπαταρίας
Σου φάνηκε χρήσιμη;

insan3
2
11 στους 18 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

Επιβεβαιωμένη αγορά

Πρώτη επαφή σήμερα.
Αναφέρω το πρόβλημά μου μην την πατήσει και κάποιος άλλος και βλέπουμε για κριτική όταν το έχω δοκιμάσει αρκετά :

Δεν υπάρχει εφαρμογή στην οποία να συνδέονται ταυτόχρονα και το S1 Active αλλά και η best seller ζυγαριά της Xiaomi η "Mi Body Composition Scale 2" !
Την πάτησα γιατί επέλεξα ρολόι περιμένοντας να τραβάει στοιχεία από την έξυπνη ζυγαριά της ίδιας μάρκας αλλά .... άλλο app για το ρολόι και άλλο για τη ζυγαριά,..... δεν μιλάνε μεταξύ τους !!!

Επίσης, το MI Fitness που είναι το app για το ρολόι δεν επιτρέπει σύνδεση με το Google Fit.... πφφφφ

Άλλη μια φορά που το software της Xiaomi "κρεμάει" το hardware της...

  • Εύκολος συγχρονισμός
  • Οθόνη
  • Άνεση
Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Λίγο πολύ τα θετικά κ αρνητικά του έχουν αναλυθεί , προσωπικά με βόλεψε απίστευτα η λειτουργία NFC και οι τηλεφωνικές κλήσεις. Όπως βλέπετε στις φωτογραφίες έδωσα με προστατευτικό πιο bulky εμφάνιση πέρα από την προστασία κ φοράω hydrogel ζελατίνα που εφαρμόζει πολύ καλά.
    Οι παρατηρήσεις μου είναι ότι που κ που ανοίγει μόνο του και η σύνδεση του με το τηλ μου ( OnePlus 8 Pro) είναι πολύ ισχυρή με αποτέλεσμα να πρέπει να συνδέσω χειροκίνητα άλλες συσκευές ή πηγές Bluetooth όπως ακουστικά, αυτοκίνητο κλπ.
    Πάντως για τα χρήματα του είναι τρομερό, το βάζω θάλασσα κ ντουζ κανονικά χωρίς θέματα όπως σβησίματα ή άσπρα σημάδια περιμετρικά της οθόνης όπως της Huawei!

    • Εύκολος συγχρονισμός
    • Επαρκές πλήθος λειτουργιών
    • Ακρίβεια στις μετρήσεις
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Οθόνη
    • Αντοχή
    • Αυτονομία μπαταρίας
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Άνεση
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Η αξιολόγηση αφορά χρώμα: Λευκό

    Ειναι τιμιο ρολοι με καλη τιμη και πλεονεκτημα μεγαλο το nfc για να πληρωνεις με mastercard και visa καρτες πολυ καλη ευκρινεια η οθονη σχετικα αξιοπιστο στις μετρησεις ΑΛΛΑ δεν ερχονται οι ειδοποιησεις του κινητου στο ρολοι παντα που το θεωρω απαραδεκτο..Οσο και αν προσπαθησα εδωσα ολες τις αδειες απ το κινητο στο ρολοι δεν παιρνει ειδοποιησεις παντα οπως πχ το gt 2 της huawei που εχω και δεν χανει ειδοποιηση ποτε..Μπορει δηλαδη να σου ερθει μηνυμα στο κινητο και το ρολοι να μην χτυπησει η στο viber e mail κτλ...Γ αυτο και τα 2 αστερια..Επισης ηθελα καλυτερη μπαταρια ..Κραταει 2-3 μερες ενω στο huawei 1.5 βδομαδα..

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • dont_care
    5
    1 στους 1 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Η αξιολόγηση αφορά χρώμα: Λευκό

    Αρκετά ποιοτικό ρολόι. Το μόνο παράπονο μου είναι ότι οι ανέπαφες πληρωμές γίνονται μόνο με κάρτες κάρτες τραπεζών ALPHA BANK και εθνικής.

    • Εύκολος συγχρονισμός
    • Επαρκές πλήθος λειτουργιών
    • Ακρίβεια στις μετρήσεις
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Οθόνη
    • Αντοχή
    • Αυτονομία μπαταρίας
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Άνεση
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Sakis_Tsekouras
    4
    0 στους 1 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
    Η αξιολόγηση αφορά χρώμα: Μαύρο

    θα ήθελα περισσότερες εφαρμογες

    • Εύκολος συγχρονισμός
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Οθόνη
    • Αντοχή
    • Άνεση
    • Μέτριο πλήθος λειτουργιών
    • Σχετική ακρίβεια στις μετρήσεις
    • Αυτονομία μπαταρίας
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • annaaz
    4
    3 στους 7 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Η αξιολόγηση αφορά χρώμα: Μαύρο

    me 20 euro parapano vriskeis smartwatch to opoio exei playstore kai katevazeis o,ti 8eleis, stelneis minimata klp.. auto exei standard efarmoges pou trexei kati to opoio emena esto me xalaei giati den vrisko tin xrisimotita ton perissoteron auton efarmogon

    • Εύκολος συγχρονισμός
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Οθόνη
    • Αντοχή
    • Αυτονομία μπαταρίας
    • Άνεση
    • Σχετική ακρίβεια στις μετρήσεις
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Περιορισμένο πλήθος λειτουργιών
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • despoina.kanellopoulou

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Η αξιολόγηση αφορά χρώμα: Μαύρο

    Πολύ καλό, ίσως μόνο λίγο βαρύ στο χέρι, αλλά συνηθίζεται. Επίσης καμιά φορά οι ειδοποιήσεις δεν εμφανίζονται στο ρολόι, ενώ και σε κάποιες κλήσεις δεν εμφανίζει το όνομα της επαφής αλλά μόνο το νούμερο. Κατά τ' άλλα εξαιρετικό.

    • Εύκολος συγχρονισμός
    • Επαρκές πλήθος λειτουργιών
    • Ακρίβεια στις μετρήσεις
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Οθόνη
    • Αντοχή
    • Αυτονομία μπαταρίας
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Άνεση
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • mixalischania

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Η αξιολόγηση αφορά χρώμα: Λευκό

    Είναι αρκετά καλό με ότι καλουδια έχει μέσα που εξυπηρετούν αρκετά δρομενα τις ημέρας,αυτονομία 15 μέρες περίπου, ποιοτική κατασκευή, συνδέεται εύκολα με το κινητό για κλήσεις η δραστηριότητες πχ περπάτημα τρέξιμο, ειδοποιήσεις πολυμέσων, εφαρμογών. Αξίζει τα λεφτά του

    • Εύκολος συγχρονισμός
    • Επαρκές πλήθος λειτουργιών
    • Ακρίβεια στις μετρήσεις
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Οθόνη
    • Αυτονομία μπαταρίας
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Άνεση
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • markstam78

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Η αξιολόγηση αφορά χρώμα: Μαύρο

    Ένα πολύ καλό ρολόι το οποίο κάθεται καλά στο χέρι (ειδικά σε αυτούς που έχουν μεγάλους καρπούς),
    Αξίζει κατά την γνώμη μου στα 80 με 90 ευρώ αν το βρείτε.

    • Εύκολος συγχρονισμός
    • Επαρκές πλήθος λειτουργιών
    • Οθόνη
    • Αυτονομία μπαταρίας
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Άνεση
    • Σχετική ακρίβεια στις μετρήσεις
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Αντοχή
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Antonis_Vidakis63
    4
    1 στους 3 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Η αξιολόγηση αφορά χρώμα: Λευκό

    Όλα καλά απλά αν δεν το είχα πάρει θα έδινα 50€ παραπάνω να πάρω το samsung. Εντάξει το samsung δεν κρατάει μπαταρία maximum 2 μέρες αλλά δεν είχα πρόβλημα το "φορτίζα" κάθε βράδυ, αντίστοιχα το xiaomi φορτίζει πολύ γρήγορα 1 ώρα περίπου κ αντέχει 1 εβδομάδα. Αλλά δεν ανιχνεύει αυτόματα την γυμναστική (περπάτημα, τρέξιμο) κ η εφαρμογή γυμναστικής της samsung έναντι xiaomi είναι μην συγκρίσιμη....

    • Εύκολος συγχρονισμός
    • Ακρίβεια στις μετρήσεις
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Οθόνη
    • Αυτονομία μπαταρίας
    • Άνεση
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Περιορισμένο πλήθος λειτουργιών
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Η αξιολόγηση αφορά χρώμα: Λευκό

    Για τα χρήματα του αρκετά καλό. για ερασιτεχνική άθληση δηλ κανένα περπάτημα ή τρέξιμο και τέτοια έχει καλούτσικες μετρήσεις. είναι οκ και οι πληρωμές αλλά μόνο άλφα τράπεζα,εθνική και μπορεί να περάσει και την curve.

    • Εύκολος συγχρονισμός
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Οθόνη
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Άνεση
    • Μέτριο πλήθος λειτουργιών
    • Σχετική ακρίβεια στις μετρήσεις
    • Αυτονομία μπαταρίας
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • george_syngounas
    5
    1 στους 1 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Η αξιολόγηση αφορά χρώμα: Λευκό

    πολύ καλό, πολύ καλή οθόνη και καλός συγχρονισμός με xiaomi f5 pro κινητό. Διάρκεια μπαταρίας 4 με 5 μέρες σε σύγκριση με προηγούμενο smartwatch της Huawei gt2 που διαρκούσε πάνω από μια βδομάδα αλλά πιστεύω ότι έχει περισσότερες λειτουργίες καλύτερο συγχρονισμό και καλύτερη οθόνη. Μερικοί αναφέρονται στην ακρίβεια των μετρήσεων για μένα που έχω και άλλο smartwatch είναι μια χαρά στις μετρήσεις.

    • Εύκολος συγχρονισμός
    • Επαρκές πλήθος λειτουργιών
    • Ακρίβεια στις μετρήσεις
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Οθόνη
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Άνεση
    • Αυτονομία μπαταρίας
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • tomkarpouzas
    5
    1 στους 1 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Η αξιολόγηση αφορά χρώμα: Λευκό

    Το ρολόι κάνει όσα υπόσχεται.

    Στο κολύμπι πισίνας έχει εξαιρετική ευκρίνεια.

    Μια συμβουλή πιθανόν στην αρχή να μην σας είναι άνετο στο χέρι αλλά πιστέψτε με αν το φοράτε μια βδομάδα συνεχόμενα μετά θα ξεχνάτε την ύπαρξη του στο χέρι σας.

    • Εύκολος συγχρονισμός
    • Επαρκές πλήθος λειτουργιών
    • Ακρίβεια στις μετρήσεις
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Οθόνη
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Άνεση
    • Αυτονομία μπαταρίας
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • dhs_fas
    5
    1 στους 1 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Η αξιολόγηση αφορά χρώμα: Λευκό

    Πολύ καλό ρολόι, δεν χρειάζεσαι κάτι παραπάνω, η αυτονομία ικανοποιητική γύρω στη βδομάδα, μηνύματα ειδοποιήσεις άμεσες, απάντηση στις κλήσεις από το κινητό όταν χρειαστεί.

    • Εύκολος συγχρονισμός
    • Επαρκές πλήθος λειτουργιών
    • Ακρίβεια στις μετρήσεις
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Οθόνη
    • Αντοχή
    • Αυτονομία μπαταρίας
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Άνεση
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Η αξιολόγηση αφορά χρώμα: Μαύρο

    Πολυ καλό με πολλές λειτουργίες

    • Εύκολος συγχρονισμός
    • Επαρκές πλήθος λειτουργιών
    • Ακρίβεια στις μετρήσεις
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Οθόνη
    • Αντοχή
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Άνεση
    • Αυτονομία μπαταρίας
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Chrisilla_Bakea
    4
    2 στους 5 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Σε γενικές γραμμές είναι ένα πολύ όμορφο ρολόι και έχει αρκετά χαρακτηριστικά, με πολύ βολικό το γεγονός ότι μπορείς να μιλήσεις απ' αυτό αν το κινητό σου δεν είναι κοντά. Η μπαταρία του δεν αντέχει πάνω από 3-4 μέρες με ανοιχτό το blue tooth και τα μηνύματα, και ακόμα λιγότερο αν κάνω κάποιο είδος γυμναστικής ή περπατάω έξω.
    Αυτό που είναι περίεργο είναι ότι αρκετές φορές κολλάει και στέλνει συνεχόμενα μηνύματα που έχω ήδη λάβει και αναγκάζομαι να κάνω επανεκκίνηση στο κινητό για να σταματήσει. Ίσως φταίει το iPhone γιατί ο σύζυγός μου έχει το ίδιο ρολόι συνδεδεμένο με Android και δεν το παθαίνει ποτέ.
    Γενικά είμαι ευχαριστημένη, αν και πιστεύω ότι το Garmin που είχα πριν ήταν καλύτερο, αν και με λιγότερα τεχνικά χαρακτηριστικά σαν παλιό μοντέλο και ακριβότερο.

    • Εύκολος συγχρονισμός
    • Επαρκές πλήθος λειτουργιών
    • Ακρίβεια στις μετρήσεις
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Οθόνη
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Άνεση
    • Αυτονομία μπαταρίας
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Marinos menelaou
    3
    0 στους 5 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Η αξιολόγηση αφορά χρώμα: Μαύρο

    Η μπαταρία του κάθε 3 με 4 μέρες θέλει φορτισμα
    δεν ξέρω που είναι το πρόβλημα,αν χρειάζεται κάτι να κάνεις,η αν έχει κάτι που πρέπει να απενεργοποιηθεί γιατί καταναλώνει μπαταρία
    νομίζω δεν έκανα κάτι διαφορετικό,από ότι είχα και σε προηγούμενο ρολόι που ειχα

    • Εύκολος συγχρονισμός
    • Επαρκές πλήθος λειτουργιών
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Οθόνη
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Άνεση
    • Σχετική ακρίβεια στις μετρήσεις
    • Αντοχή
    • Αυτονομία μπαταρίας
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • yorgos.sikiniotis

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Η αξιολόγηση αφορά χρώμα: Λευκό

    Η Alexa δεν λειτουργεί στην Ελλάδα όμορφο άνετο η μετρήσεις δείχνουν εντάξει, εφαρμογές δεν μπορείς να προσθέσεις εκτός από αυτές που έχει στο mi fit που είναι τρεις όλες κ όλες...

    • Εύκολος συγχρονισμός
    • Ακρίβεια στις μετρήσεις
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Οθόνη
    • Αυτονομία μπαταρίας
    • Άνεση
    • Μέτριο πλήθος λειτουργιών
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • pascal.paparrigopoulos
    1
    1 στους 29 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
    Η αξιολόγηση αφορά χρώμα: Μαύρο

    Ότι χειρότερο σε μετρήσεις. 160 παλμούς με Applewatch, 90 με αυτό το παιχνίδι. Απογοήτευση.
    Μπαταρία 2 ημέρες max.

    • Εύκολος συγχρονισμός
    • Οθόνη
    • Άνεση
    • Περιορισμένο πλήθος λειτουργιών
    • Ανακρίβεια στις μετρήσεις
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Αντοχή
    • Αυτονομία μπαταρίας
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Dimitris_Psarras922
    3
    1 στους 2 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Η αξιολόγηση αφορά χρώμα: Μαύρο

    Δεν συνδέεται με την εφαρμογή zepp life ούτε με ζυγαριά amazfit. Τις περισσότερες φορές άλλα βήματα γράφει στο ρολόι και άλλα στην εφαρμογή Mi Fitness. Μου φαίνεται περίεργο που δεν επικοινωνούν οι εφαρμογές Mi fitness με Zepp life δηλαδή να συγχρονίζουν αυτόματα. Στην προπόνηση Γιόγκα με ειδοποιεί να επιταχύνω που δεν θά 'πρεπε. Εμφανισιακά ωραίο ρολόι, οι μετρήσεις παλμών και βημάτων μου φαίνονται καλές, για τις υπόλοιπες δεν μπορώ να έχω άποψη. Γενικά δεν περιμένω τα τέλεια αποτελέσματα και προσπαθώ να το έχω σαν ένα εργαλείο που μου δίνει ενδεικτικά κάποιες μετρήσεις για να παρακολουθώ στο περίπου τι προπόνηση κάνω, τι θερμίδες καίω, την ποιότητα του ύπνου και όλα τα υπόλοιπα. Περίμενα να είμαι πιο εντυπωσιασμένος από την εμπειρία μου προερχόμενος από Mi band 5. Επίσης περίμενα καλύτερο το περιβάλλον της εφαρμογής Mi fitness. Γενικά μέτρια ευχαριστημένος

    • Εύκολος συγχρονισμός
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Οθόνη
    • Αντοχή
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Άνεση
    • Σχετική ακρίβεια στις μετρήσεις
    • Αυτονομία μπαταρίας
    • Περιορισμένο πλήθος λειτουργιών
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Dimitra_Iliakopoulou
    5
    0 στους 1 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Η αξιολόγηση αφορά χρώμα: Λευκό

    Το έχω περίπου ένα μήνα και είμαι πολύ ευχαριστημένη. Εύκολο στη χρήση και στο συγχρονισμό με το κινητό μου. Το συστήνω.

    • Εύκολος συγχρονισμός
    • Επαρκές πλήθος λειτουργιών
    • Ακρίβεια στις μετρήσεις
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Οθόνη
    • Αντοχή
    • Αυτονομία μπαταρίας
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Άνεση
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • JOHNPOUS
    4
    0 στους 1 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Η αξιολόγηση αφορά χρώμα: Μαύρο

    Το εχω σχεδον ενα μηνα . Περιμενα κατι περισσοτερο οσον αφορα ακριβεια στις μετρησεις, το χρησιμοποιω σε διαδρομο και στο κολυμβητηριο . θα το ελεγξω ακομη καλυτερα και θα επανελθω .

    • Εύκολος συγχρονισμός
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Οθόνη
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Άνεση
    • Μέτριο πλήθος λειτουργιών
    • Σχετική ακρίβεια στις μετρήσεις
    • Αντοχή
    • Αυτονομία μπαταρίας
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • m4ss1ve
    1
    1 στους 6 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
    Η αξιολόγηση αφορά χρώμα: Μαύρο

    Μετά από 2 εβδομάδες χρήσης μαύρισε η οθόνη του και μετά από ένα μήνα στο περίμενε για να το ελέγξουν μου γύρισαν τα λεφτά μου πίσω και πήρα άλλης εταιρίας.

    • Εύκολος συγχρονισμός
    • Επαρκές πλήθος λειτουργιών
    • Ακρίβεια στις μετρήσεις
    • Οθόνη
    • Αντοχή
    • Άνεση
    • Αυτονομία μπαταρίας
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • leftmavr
    5
    12 στους 13 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
    Η αξιολόγηση αφορά χρώμα: Μαύρο

    Αγορά σήμερα (Ocean Blue) και έχω να πω ότι είναι ένα πολύ όμορφο ρολόι με πολύ καλή ευκρίνεια οθόνης. Εφαρμογή, σύζευξη και προγραμματισμός με το τηλέφωνο (poco f5) αρκετά απλή. Εύκολη η διαδικασία κάρτας με το nfc... για τις υπόλοιπες λειτουργίες επιφυλάσσομαι προσεχώς για συμπληρωματική αξιολόγηση..!

    Και επανέρχομαι συμπληρωματικά...
    -μπαταρία: 7 ημέρες άνετα με όλα ανοιχτά (φόρτιση Κυριακή και ξανά την επόμενη Κυριακή με επίπεδο μπαταρίας περίπου στο 30 με 35%)

    -μετρήσεις σχετικά ακριβείς και υγείας και προπόνησης.

    -gps δουλεύει μια χαρά

    -nfc τέλεια λειτουργία με πλήρη ενημέρωση των πληρωμών στην εφαρμογή.

    -κλήσεις, μηνύματα και ομιλία κινητού(ειδικά σε κλειστό χώρο) από το ρολόι, εντυπωσιακά καλή.

    για τα 97 ευρώ αγοράς μιλάμε για ένα σμαρτ ρολόι που στα προσφέρει όλα.

    και όσοι δεν είναι ευχαριστημένοι ας πα να δώσουν 500 και 1000 ευρώ να πουλάνε μούρη.

    • Εύκολος συγχρονισμός
    • Επαρκές πλήθος λειτουργιών
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Οθόνη
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Άνεση
    • Ακρίβεια στις μετρήσεις
    • Αυτονομία μπαταρίας
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Giorgos_Savvas2643
    1
    0 στους 16 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
    Η αξιολόγηση αφορά χρώμα: Μαύρο

    Το ρολόι είναι ότι χειρότερο μπορείς να αγοράσεις,το είχα πάρει 150 ευρώ υποτίθεται με μεγάλη έκπτωση και τα κλαίω ακόμα τα λεφτά
    από την πρώτη κιόλας βδομάδα χάλασε το κουμπί της αρχικής,μετρήσεις κακές μισή ώρα να γράφει τους παλμούς σου και όταν το κάνει δεν το κάνει με ακρίβεια,η μπαταρία τελειώνει ποιο γρήγορα και από βενζίνη γενικά ότι χειρότερο

    • Άνεση
    • Μέτριας δυσκολίας συγχρονισμός
    • Μέτριο πλήθος λειτουργιών
    • Οθόνη
    • Αντοχή
    • Ανακρίβεια στις μετρήσεις
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Αυτονομία μπαταρίας
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Bavaria23
    5
    13 στους 13 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    το πήρα πριν 10 μέρες στα 75 ευρώ .θέλω να πω επιγραμματικά κάποια πράγματα.
    + είναι πολύ όμορφο ρολόι,με GPS ,με NFC,με κλήσεις μέσω Bluetooth ,μέτρηση καρδιακών παλμών και άγχους ,ύπνου.
    έχει αυτονομία με οθόνη που ανοίγει και κλείνει γύρω στις 8 με 10 μέρες .
    η οθόνη του είναι καλής ευκρίνειας και υποστηρίζει κινούμενα γραφικά.
    οι μετρήσεις του ύπνου μου φαίνονται σωστές . οι υπόλοιπες δεν έχουν δοκιμαστεί ακόμα και θα επανέλθω.

    - το NFC λειτουργεί μόνο με Mastercard και μόνο με κάρτες εθνικής και alpha bank.
    η ανθεκτικότητα της οθόνης δεν είμαι σίγουρος ότι θα αντέξει τις γρατσουνιές. τλχ δεν μου γεμίζει το μάτι. προτείνω να βάλετε ένα προστατευτικό οθόνης.
    το ηχείο στις κλήσεις είναι σχετικά αδύναμο και δεν ακούγεται καλά, παρόλο που στις ειδοποιήσεις και το ξυπνητήρι είναι άψογο.

    γενικότερα είμαι αρκετά ευχαριστημένος. το προτείνω ανεπιφύλακτα σε τιμές κάτω των 100ευρω.

    • Εύκολος συγχρονισμός
    • Επαρκές πλήθος λειτουργιών
    • Οθόνη
    • Αυτονομία μπαταρίας
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Άνεση
    • Ποιότητα κατασκευής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • sadris2
    4
    5 στους 5 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Η αξιολόγηση αφορά χρώμα: Μαύρο

    δεν το έχω πολύ καιρό αλλά μπορώ να πω ότι είναι ένα πολύ ωραίο smart watch με αρκετές λειτουργιες!! Καλή αυτονομία μπαταρίας έχει μια τέλεια οθόνη ίσος η καλύτερη οθόνη σε smart watch.
    από θέμα ακριβείας μετρήσεων δεν μπορώ να ξέρω αλλά θεωρώ ότι δεν έχει τρομερή απόκλιση.
    μπορείς να κάνεις άνετα κλείσεις ( όχι όμως από της επαφές αλλά από της τελευταίες που έχεις δεχτεί η έχεις κάνει) και να απαντήσεις από το ρολόι έχει καλό μικρόφωνο και ηχείο
    τα watch faces είναι πάρα πολλά για κάθε γούστο και είναι και free
    γενικά ένα καλό smart watch για καθημερινή χρήση!!!

    • Εύκολος συγχρονισμός
    • Επαρκές πλήθος λειτουργιών
    • Οθόνη
    • Αυτονομία μπαταρίας
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Άνεση
    • Σχετική ακρίβεια στις μετρήσεις
    • Ποιότητα κατασκευής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • philippos1611
    4
    1 στους 1 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Πολύ καλή διάρκεια μπαταρίας. καταπληκτικό το ηχείο για να ακούς μουσική, δυνατό. Καλές μετρήσεις αλλά μόνο ημέρας μέσα από το ρολόι. Για ιστορικό μέσα από την εφαρμογή. μέτρια η εφαρμογή της Xiaomi.

    • Εύκολος συγχρονισμός
    • Επαρκές πλήθος λειτουργιών
    • Οθόνη
    • Αντοχή
    • Αυτονομία μπαταρίας
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Άνεση
    • Σχετική ακρίβεια στις μετρήσεις
    • Ποιότητα κατασκευής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;

Ερωτήσεις

515 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
nasia_Katsiwlh

Συνδέεται αυτόματα με το κινητό ή χρειάζεται εγκατάσταση εφαρμογής ; Επίσης συνδέεται και με πιο παλια μοντέλα του 2019 πχ xiaomi redmi note 7?

adsk

για όλα τα κινητα κανει

Mark_Zervos

Ναι, έχει και είναι σωστά μεταφρασμένο

wrap21

αγόρασα το ρολόι κι ενώ έχω ενεργοποιήσει την ρύθμιση για κλείδωμα της οθόνης πρακτικά δεν δουλεύει και με το που σηκώνω τον καρπό ή έρχεται κάποια εφαρμογή λειτουργεί πλήρως η οθόνη. υπάρχει κάποιος που, αν γνωρίζει, μπορεί να με βοηθήσει? ευχαριστώ.

Δες όλες τις ερωτήσεις (16)

Παρόμοια προϊόντα

Xiaomi Watch S1 Active 47mm Αδιάβροχο με Παλμογράφο (Ocean Blue)Xiaomi Watch S1 Active 47mm Αδιάβροχο με Παλμογράφο (Ocean Blue)Xiaomi Watch S3 Αδιάβροχο με Παλμογράφο (Μαύρο)Xiaomi Watch S3 Αδιάβροχο με Παλμογράφο (Μαύρο)Xiaomi Watch S3 Αδιάβροχο με Παλμογράφο (Ασημί)Xiaomi Watch S3 Αδιάβροχο με Παλμογράφο (Ασημί)Xiaomi Watch 2 47mm Αδιάβροχο με Παλμογράφο (Black)Xiaomi Watch 2 47mm Αδιάβροχο με Παλμογράφο (Black)Xiaomi Redmi Watch 4 Aluminium Αδιάβροχο με Παλμογράφο (Μαύρο)Xiaomi Redmi Watch 4 Aluminium Αδιάβροχο με Παλμογράφο (Μαύρο)
από 106,02 €από 124,90 €από 112,90 €από 153,23 €από 76,89 €
ΚατασκευαστήςXiaomiXiaomiXiaomiXiaomiXiaomi
Διαθέσιμο μέσω SkroutzΔιαθέσιμο μέσω SkroutzΔιαθέσιμο μέσω SkroutzΔιαθέσιμο μέσω SkroutzΔιαθέσιμο μέσω Skroutz
ΑισθητήρεςGPS, Βαρόμετρο, Βηματόμετρο, Γυροσκόπιο, Επιταχυνσιόμετρο, Καρδιακών Παλμών, Οξύμετρο, Παρακολούθηση 'Υπνου, ΠυξίδαΒηματόμετρο, Γυροσκόπιο, Επιταχυνσιόμετρο, Θερμιδομετρητής, Καρδιακών Παλμών, Οξύμετρο, Παρακολούθηση 'ΥπνουΒηματόμετρο, Γυροσκόπιο, Επιταχυνσιόμετρο, Θερμιδομετρητής, Καρδιακών Παλμών, Οξύμετρο, Παρακολούθηση 'ΥπνουGPS, Βαρόμετρο, Βηματόμετρο, Γυροσκόπιο, Επιταχυνσιόμετρο, Καρδιακών Παλμών, Οξύμετρο, Παρακολούθηση 'Υπνου, ΠυξίδαGPS, Γυροσκόπιο, Επιταχυνσιόμετρο, Καρδιακών Παλμών, Παρακολούθηση 'Υπνου
Περισσότερα χαρακτηριστικά
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες