Ad
Now Foods Calcium Citrate Pure Powder 227 gr
Μέταλλα

Now Foods Calcium Citrate Pure Powder 227 gr Κωδικός: 3493855

Το ασβέστιο είναι σημαντικό για την πήξη του αίματος, τη σύσπαση των μυών, καθώς και τη μετάδοση των σημάτων από τα νευρικά κύτταρα. Απορροφάται από το σώμα διαμέσου του λεπτού εντέρου, σε μια...

Δες όλη την περιγραφή

Το ασβέστιο είναι σημαντικό για την πήξη του αίματος, τη σύσπαση των μυών, καθώς και τη μετάδοση των σημάτων από τα νευρικά κύτταρα. Απορροφάται από το σώμα διαμέσου του λεπτού εντέρου, σε μια διαδικασία που ελέγχεται από τη ποσότητα της βιταμίνης D που είναι διαθέσιμη και από το επίπεδο του ασβεστίου στο σώμα. Ειδικά το κιτρικό ασβέστιο μπορεί να βοηθήσει...

Δες όλη την περιγραφή
ΠαράδοσηΠαρ, 09 Αυγ - Τρί, 13 Αυγ
+5,00 €μεταφορικά

Πωλείται από

Απόθεμα 7 τεμάχια

από 13,40 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. 35,16 €

  2. 18,16 €

  3. 19,20 €

  4. 19,50 €

  5. Επίσημος μεταπωλητής
    16,00 €

  6. Επίσημος μεταπωλητής
    17,60 €

  7. Επίσημος μεταπωλητής
    15,60 €

  8. 16,00 €

  9. 16,85 €

  10. 18,00 €

  11. 20,38 €

  12. Επίσημος μεταπωλητής
    14,82 €

  13. 17,04 €

  14. 19,00 €

  15. Επίσημος μεταπωλητής
    15,27 €

  16. Επίσημος μεταπωλητής
    13,80 €

  17. 16,03 €

  18. 13,40 €

  19. 15,96 €

  20. 13,50 €

  21. 16,54 €

  22. 18,00 €

  23. 16,00 €

Περιγραφή

Το ασβέστιο είναι σημαντικό για την πήξη του αίματος, τη σύσπαση των μυών, καθώς και τη μετάδοση των σημάτων από τα νευρικά κύτταρα. Απορροφάται από το σώμα διαμέσου του λεπτού εντέρου, σε μια διαδικασία που ελέγχεται από τη ποσότητα της βιταμίνης D που είναι διαθέσιμη και από το επίπεδο του ασβεστίου στο σώμα. Ειδικά το κιτρικό ασβέστιο μπορεί να βοηθήσει τη στήριξη και τη διατήρηση ενός υγιούς σκελετού, ειδικότερα κατά τη διάρκεια της εμμηνόπαυσης.

Συστατικά ανά 3 gr 

  • Calcium (from Calcium Citrate)  600 mg  46%

Other Ingredients:  None.

Not manufactured with wheat, gluten, soy, milk, egg, fish, shellfish or tree nut ingredients. Produced in a GMP facility that processes other ingredients containing these allergens.

Χρήση

3 gr ημερησίως κατά προτίμηση με το φαγητό



Κατασκευαστής

Now Foods

Χαρακτηριστικά

Γενικά

Είδος
Ασβέστιο

Ποσότητα

Βάρος
226,7 gr

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

  1. 5
  2. 4 αστέρια
    0
  3. 3 αστέρια
    0
  4. 2 αστέρια
    0
  5. 1 αστέρι
    0
Αξιολόγησε το προϊόν
  • Oksana_Mariupol

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Πολυ καλο και αποτελεσματικο, μονο που δεν εχει μεζουρα. Αλλά ειναι πουδρα και διαλυεται εντελως στο υγρο.

    • Αποτελεσματικότητα
    • Θα το αγόραζα ξανά
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • yiorgos68
    5
    14 στους 14 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Δειχνει να είναι πολύ καλο, νιώθω γενικώς μια ευεξία κι αντοχή τον τελευταίο καιρό που το χρησιμοποιώ, σε συνδυασμό όμως και με βιταμίνες κι άλλα σκευάσματα. Οπότε δεν ξέρω αν οφείλεται σε αυτό αποκλειστικά. Το ανακατεύεις σε ένα ποτηράκι νερό. Ένα κουταλάκι του γλυκού κοφτό προς γεμάτο. Διαλύεται άμεσα, με το που πέφτει στο ποτήρι. Το ανακατεύεις μετά βεβαια. Η γεύση του είναι σαν κιμωλία. Δεν είναι ενοχλητική ωστόσο. Μην κάνετε όμως κατάχρηση ασβεστίου, όχι μεγάλες δοσεις κι οχι καθημερινά συμπλήρωμα γιατί μπορεί να δημιουργήσετε από το τίποτα πέτρες στα νεφρά σας. Φάτε που και που κανένα γιαούρτι πρόβειο που είναι τίγκα στο ασβέστιο. Κάθε πρόβειο περιέχει περίπου 400mg ασβεστίου ανά κεσσεδάκι, δηλ το μισό περίπου της καθημερινης σας ανάγκης σε ασβεστιο. Η ποιότητα του στη μορφή CITRATE είναι ό,τι καλύτερο. Σε ο,τι σκεύασμα τέτοιου είδους παραγγέλνετε προτιμήστε με τα χίλια αν σας δίνεται η επιλογή τη μορφή CITRATE. Πχ σε σκευάσματα μαγνησίου ψευδάργυρου κλπ. Απορροφάται άψογα, δεν πειράζει το στομάχι και γενικά είναι ο,τι πιο top. Επειδή το έχω ψαξει, σε οποιαδήποτε άλλη μορφή κατά την άποψη μου είναι πεταμένα λεφτά. Επίσης μετά από χρόνια δοκιμών κι αγορών σε βιταμίνες κι όλα τα σχετικά σκευάσματα όλων σχεδόν των εταιριών, έχω πλέον καταληξει σε δύο μάρκες που βλέπω ότι κάνουν πραγματικά δουλειά. Lamberts και Now Foods είναι εκείνα που προσωπικά δουλεύουν σε μένα. Μέχρι αποδείξεως του αντιθέτου, θα συνεχίσω να πορεύομαι με αυτές. Κι ένα τελευταίο. Οι πολυβιταμινες που συνηθίζουμε να παίρνουμε καθημερινά περιέχουν όλες αστεία ποσότητα ασβεστίου και μαγνησίου σε σχέση με τις καθημερινές ανάγκες. Ιδίως ασβέστιο και μαγνήσιο δεν έχουν σχεδόν καθόλου μέσα τους, ίσως επειδή κοστίζει, ίσως για να σε υποχρεώσουν να πάρεις έξτρα σκεύασμα . Οπότε μην παραλείπετε να συμπληρώνετε είτε με σωστή διατροφή είτε με το να παραγγείλετε συμπληρώματα ασβεστίου και μαγνησίου. Ασβεστιο και μαγνήσιο θέλουν συγκεκριμένες ποσότητες κάθε μέρα καιι η έλλειψη τους αποτρέπει τον οργανισμό να εκτελέσει σωστά πάνω από 400 διεργασίες καθημερινά, κάτι που θα το βρεις μια μέρα μπροστά σου.

    • Αποτελεσματικότητα
    • Θα το αγόραζα ξανά
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Επιβεβαιωμένη αγορά

    Καλή εταιρεία και τιμή

    • Αποτελεσματικότητα
    • Θα το αγόραζα ξανά
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Επιβεβαιωμένη αγορά

    • Αποτελεσματικότητα
    • Θα το αγόραζα ξανά
  • Επιβεβαιωμένη αγορά

    • Αποτελεσματικότητα
    • Θα το αγόραζα ξανά

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

74 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες