Amboss SuperLift Ασανσέρ Ντουλάπας Μεταλλικό σε Γκρι Χρώμα 6565232
Κρεμάστρες Ντουλάπας

Amboss SuperLift Ασανσέρ Ντουλάπας Μεταλλικό σε Γκρι Χρώμα 6565232 Κωδικός: 34948987

Ασανσέρ για ντουλάπα της εταιρείας Amboss. Τοποθετείται στο εσωτερικό της. Είναι εύκολο στην εγκατάσταση και διευκολύνει στο ανέβασμα και το κατέβασμα των ρούχων στα πάνω ράφια. Λειτουργεί

Δες όλη την περιγραφή

Ασανσέρ για ντουλάπα της εταιρείας Amboss. Τοποθετείται στο εσωτερικό της. Είναι εύκολο στην εγκατάσταση και διευκολύνει στο ανέβασμα και το κατέβασμα των ρούχων στα πάνω ράφια. Λειτουργεί με υδραυλικό μηχανισμό και είναι ειδικά ρυθμισμένο ώστε να επιτυγχάνει έκταση, φόρτωση και επαναφορά, με ελάχιστη προσπάθεια.

Δες όλη την περιγραφή
90,10
ΠαράδοσηΠαρ, 09 Αυγ - Τρί, 13 Αυγ
+8,00 €μεταφορικά

Πωλείται από

από 90,10 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. 90,10 €

Περιγραφή

Ασανσέρ για ντουλάπα της εταιρείας Amboss. Τοποθετείται στο εσωτερικό της. Είναι εύκολο στην εγκατάσταση και διευκολύνει στο ανέβασμα και το κατέβασμα των ρούχων στα πάνω ράφια. Λειτουργεί με υδραυλικό μηχανισμό και είναι ειδικά ρυθμισμένο ώστε να επιτυγχάνει έκταση, φόρτωση και επαναφορά, με ελάχιστη προσπάθεια. Κατάλληλο για τοποθέτηση σε ντουλάπα εσωτερικού πλάτους 75 έως 115cm, ελάχιστου ύψους 90cm και δυνατότητα φόρτωσης έως 20kg.

Χαρακτηριστικά

Είδος
Ασανσέρ
Υλικό
Μεταλλική
Βελουτέ
Όχι
Χρώμα
Γκρι
Τεμάχια
1 τμχ
Αναδιπλούμενη
Όχι
Παιδική
Όχι

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

  1. 2
  2. 4 αστέρια
    0
  3. 3 αστέρια
    0
  4. 2 αστέρια
    0
  5. 1
Αξιολόγησε το προϊόν
  • symos
    5
    4 στους 4 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Αγόρασα δύο τέτοια ασανσέρ για να αντικαταστήσουν 2 άλλα "απλά" (τα οποία μου είχε βάλει ο ξυλουργός που έφτιαξε τις ντουλάπες) που έσπασαν και τα δύο λόγω βάρους.

    Αγόρασα τα συγκεκριμένα γιατί παρόλο που είναι αρκετά ακριβά, είναι τα μόνα που έχουν rating 20 κιλών, το οποίο δεν είναι και δύσκολο να το φτάσεις με χειμωνιάτικα ρούχα (παλτά κλπ.). Μένει να φανεί στην πράξη βέβαια, αλλά σε κάθε περίπτωση ένα προϊόν με rating 20 κιλών λογικά θα αντέχει αρκετά παραπάνω από ένα άλλο των 12, οπότε θεώρησα πως η αγορά άξιζε σε σχέση με το να αγοράζω και να αντικαθιστώ συνέχεια τα φθηνότερα.

    Σαν κατασκευή φαίνονται αρκετά στιβαρά και οι βάσεις τους δείχνουν όντως πολύ πιο ανθεκτικές από τις λεπτές πλαστικές που είχαν τα παλιά. Το μόνο που δεν μου αρέσει είναι πως η στήριξη της βάσης γίνεται μονόπλευρα (μια κάθετη γραμμή από βίδες στη μία πλευρά της βάσης) και άρα το βάρος "τραβάει" τις βίδες προς τη μια πλευρά αντί να "κάθεται" πάνω τους. Αλλά ακόμα κι έτσι 6 βίδες σε κάθε πλευρά ελπίζω πως θα αντέξουν.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Επιβεβαιωμένη αγορά

    Δεν περιλαμβανει οδηγιες τοποθετησης, χρειαστηκε να τρυπησουμε πολλες φορες χωρις λογο το ντουλαπι.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • 5
    2 στους 2 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Πρακτικό και εύκολο στη χρήση.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;

Ερωτήσεις

38 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Γ.Ζ,

Για στήριξη σε τοίχο υπάρχουν προσαρμογείς ( adapters) ώστε να είναι όπως στην φωτογραφία? Περιλαμβάνονται ? και αν όχι ξέρει κανείς που μπορώ να τους προμηθευτώ?

Δες όλες τις ερωτήσεις (2)
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες