Xiaomi Watch S1 Stainless Steel 46mm Αδιάβροχο με Παλμογράφο (Silver / Brown Leather Strap & Grey Fluororubber Strap)
Smartwatches

Xiaomi Watch S1 Stainless Steel 46mm Αδιάβροχο με Παλμογράφο (Silver / Brown Leather Strap & Grey Fluororubber Strap) Κωδικός: 35111046

Βασικά χαρακτηριστικά:

  • Μοντέλο 2021
  • Οθόνη αφής AMOLED
  • Αυτονομία έως 24 μέρες
  • NFC, Wi-Fi, GPS, Bluetooth, Alexa
  • Κατάλληλο για κολύμβηση
Δες όλη την περιγραφή
165,00
ΠαράδοσηΠέμ, 18 Ιουλ - Δευ, 22 Ιουλ
+5,00 €μεταφορικά

Πωλείται από

Απόθεμα 3 τεμάχια

Πώς το Skroutz είναι δίπλα σου μετά την αγορά;

After-sales Υποστήριξη

Αν παρουσιάσει βλάβη, μίλα απευθείας με το Skroutz! Εμείς θα σε βοηθήσουμε σε όλα και θα βρούμε την καλύτερη λύση για σένα, χωρίς ταλαιπωρία.

Δες αναλυτικά

Δωρεάν Επιστροφές

Αν αλλάξεις γνώμη ή αν δεν είναι στο μέγεθος που ήθελες, μπορείς να επιστρέψεις την παραγγελία σου εντελώς δωρεάν, με τον πιο εύκολο & γρήγορο τρόπο για σένα!

Δες αναλυτικά

Τι είναι το πράσινο κουμπί;

Δες το βίντεο

από 165,00 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. 165,00 €

  2. 209,99 €

Περιγραφή

Μεγάλη οθόνη και υψηλή ανθεκτικότητα.

Η μεγάλη οθόνη AMOLED 1.43", κατασκευασμένη με τεχνολογία εξοικονόμησης ενέργειας και επικαλυμμένη με γυαλί από ζαφείρι, προσφέρει μια ανώτερη οπτική εμπειρία, ενώ παράλληλα υποστηρίζει always-on οθόνη. Το γυαλί από ζαφείρι είναι σκληρό και ανθεκτικό στη φθορά, με αντοχή στις γρατσουνιές που υπερβαίνει κατά πολύ αυτή του συνηθισμένου γυαλιού. Επίσης το ανοξείδωτο ατσάλι 316L που χρησιμοποιήθηκε για το πλαίσιο του ρολογιού, διαθέτει χαρακτηριστικά αντοχής στη διάβρωση και τις γρατσουνιές που καθιστούν το Xiaomi Watch S1 το πιο ανθεκτικό ρολόι της σειράς ρολογιών Xiaomi. Κάθε πλαίσιο γυαλίζεται ξεχωριστά από παραδοσιακούς τεχνίτες ρολογιών, δίνοντάς του άψογο, βελτιωμένο φινίρισμα.

Dual-band GPS πολλαπλών συστημάτων

Το ενσωματωμένο dual-band GNSS chip υποστηρίζει πέντε κύρια συστήματα δορυφορικού εντοπισμού θέσης: GPS, BeiDou, GLONASS, Galileo και QZSS, μαζί με προηγμένους αλγόριθμους βελτιστοποίησης για την επίτευξη ταχύτερου και ακριβέστερου εντοπισμού θέσης, παρέχοντάς σας επαγγελματικά στατιστικά.

Λειτουργίες προπόνησης και υψηλή αδιαβροχοποίηση

Υποστηρίζει 117 λειτουργίες προπόνησης, με 19 επιπλέον επαγγελματικές λειτουργίες, όπως μπάσκετ, τένις, κολύμβηση, HIIT και πολλά άλλα. Ανεξάρτητα από τα αθλήματα με τα οποία είστε παθιασμένοι, το Xiaomi Watch S1 σας καλύπτει απόλυτα και σε ακόμα περισσότερα. Το προηγμένο hardware και software θα διασφαλίσει ότι τα στατιστικά της προπόνησής σας καταγράφονται με ακρίβεια. Το Xiaomi Watch S1 έχει βαθμολόγηση στεγανότητας στο νερό 50 μέτρα, επομένως μπορείτε να το φοράτε ελεύθερα κατά την κολύμβηση σε ανοιχτό νερό ή στην πισίνα.

24ωρη παρακολούθηση καρδιακού ρυθμού

Ισχυρός βιο-αισθητήρας PPG πολλαπλών καναλιών με 24ωρη παρακολούθηση καρδιακού ρυθμού. Με αναβαθμισμένο hardware και αλγόριθμους, ο αισθητήρας παρακολουθεί με ακρίβεια τον καρδιακό σας ρυθμό ακόμη και όταν κάνετε ασκήσεις υψηλής έντασης και στέλνει ειδοποιήσεις όταν ο ρυθμός είναι πολύ υψηλός, για να μην έχετε λόγους ανησυχίας. Επίσης, αποθηκεύει αυτόματα την καμπύλη του καρδιακού ρυθμού σε κατάσταση ηρεμίας από τις προηγούμενες 30 ημέρες, παρακολουθώντας συνεχώς τις αλλαγές στην υγεία σας.

Ολοήμερη παρακολούθηση οξυγόνου στο αίμα

Η μέτρηση του οξυγόνου του αίματος είναι ιδιαίτερα σημαντική. Η έγκαιρη παρακολούθηση του οξυγόνου του αίματος θα σας βοηθήσει να έχετε πληρέστερη εικόνα της φυσικής σας κατάστασης. Το προηγμένο hardware και software καθιστούν δυνατή τη συνεχή παρακολούθηση του οξυγόνου του αίματος καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας. Μπορείτε να επιλέξετε το διάστημα μέτρησης για να διατηρήσετε την υγεία σας.

Παρακολούθηση ύπνου, ανίχνευση άγχους και αναπνευστική άσκηση

Υποστηρίζει την παρακολούθηση ύπνου τόσο για κανονικής όσο και για μικρής διάρκειας ύπνους και καταγράφει διαφορετικά στάδια ύπνου, βοηθώντας σας να μάθετε περισσότερα για το τι συμβαίνει κατά τη διάρκεια, προκειμένου να αναπτύξετε πιο υγιεινές συνήθειες ύπνου.Μείνετε ενήμεροι για τα επίπεδα άγχους σας και καταγράψτε τις τάσεις του άγχους σε καθημερινή βάση ή σε 30 ημέρες, ώστε να σας βοηθήσουν να αντιμετωπίσετε αποτελεσματικά το πρόβλημα. Ανακουφίστε γρήγορα το σωματικό και ψυχικό στρες ακολουθώντας τους εμφανιζόμενους ρυθμούς και κάνοντας ασκήσεις αναπνοής για 1-5 λεπτά.

Μεγάλη αυτονομία μπαταρίας

Το Xiaomi Watch S1 είναι εξοπλισμένο με μεγάλη μπαταρία 470 mAh, η οποία παρατείνει σημαντικά τον χρόνο χρήσης, ώστε να μην χρειάζεται να ενοχλείστε από τη συχνή φόρτιση. Με την μαγνητική βάση ασύρματης φόρτισης Xiaomi Watch S1, μπορείτε να φορτίζετε γρήγορα όπου κι αν βρίσκεστε.

Bluetooth κλήσεις και πληρωμές NFC

Όταν το τηλέφωνό σας λαμβάνει μια κλήση, μπορείτε να την απαντήσετε στο ρολόι σας με ένα άγγιγμα και να μιλήσετε απευθείας σε αυτό, χάρη στο ενσωματωμένο μικρόφωνο και ηχείο. 

Σε συνεργασία με την MasterCard®, το Xiaomi Watch S1 υποστηρίζει πληρωμές χωρίς μετρητά NFC, για γρήγορες και εύκολες συναλλαγές με μια κίνηση του καρπού.

Η συσκευασία περιλαμβάνει

  • Xiaomi Watch S1
  • Βάση ασύρματης φόρτισης 
  • Καλώδιο USB 
  • Εγχειρίδιο χρήσης
  • Εργοστασιακή εγγύηση


Κατασκευαστής

Xiaomi

Χαρακτηριστικά

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

Χρώμα
Ασημί
Έτος Κυκλοφορίας
2021
Μέγεθος Οθόνης
1,43 "
Ανάλυση Οθόνης
466x466 pixels
Τύπος Οθόνης
AMOLED
Συμβατό Λειτουργικό Σύστημα
Android, iOS
Οθόνη Αφής
Ναι
Τύπος Διασύνδεσης
Bluetooth, Wi-Fi, NFC
Λουράκι
Δερμάτινο
Υλικό Κάσας
Ανοξείδωτο Ατσάλι
Μοντέλο
-

Δυνατότητες & Λειτουργίες

Δυνατότητες
Δόνηση, Ηχείο, Μικρόφωνο
Λειτουργίες
SMS, Αναγνώριση Κλήσεων, Ειδοποίηση Εφαρμογών
Χρήση
Διάφορα Αθλήματα/Γυμναστήριο, Κολύμβηση, Ορειβασία, Πεζοπορία, Ποδηλασία, Τρέξιμο
Smart Assistant
Alexa

Ειδικά Χαρακτηριστικά

Αισθητήρες
GPS, Βηματόμετρο, Γυροσκόπιο, Επιταχυνσιόμετρο, Καρδιακών Παλμών, Οξύμετρο, Παρακολούθηση 'Υπνου
Προστασία
Ανθεκτικό σε Πτώσεις Υγρών
Αδιάβροχο
Κολύμβηση σε Πισίνα

Μπαταρία

Χωρητικότητα Μπαταρίας
470 mAh
Διάρκεια Λειτουργίας
24 ημέρες

Διαστάσεις

Διάμετρος Κάσας
46 mm

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

Εικόνες αξιολογήσεων

Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
+32Εικόνες

Αξιολογήσεις χρηστών

Pier_M
5
21 στους 23 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

Επιβεβαιωμένη αγορά

Η αρχική μου εμπειρία με το ρολόι είναι πολύ καλή (χρήση περίπου 1 μήνα).

Φαίνεται τρομερά ποιοτικό με εξαίρεση το κάτω μέρος που είναι από σχετικά μαλακό πλαστικό & μπορεί να γρατζουνιστει εύκολα, αλλά έτσι κι αλλιώς δεν φαίνεται. Το πάνω μέρος είναι σχετικά ανθεκτικό, μιας και το έχω χτυπήσει / τρίψει κατά λάθος σε διάφορες επιφάνειες και ακόμα δεν έχει κάποια φθορά. Τα 2 λουράκια που έχει στην συσκευασία (σιλικόνης & δερμάτινο) είναι πραγματικά τρομερά ποιοτικά & με ωραία αίσθηση στο χέρι & δείχνουν & τα 2 πολύ πολύ premium & όμορφα στο ρολόι. Αλλάζουν πανεύκολα σε δευτερόλεπτα οπότε μπορείτε να τα συνδυάζετε ανάλογα με την περίσταση/ εμφάνιση.

Η οθόνη του (την δουλεύω πάντα σε αυτόματη φωτεινότητα) έχει πολύ καλή ευκρίνεια και σε έντονη ηλιοφάνεια ζορίζεται λίγο αλλά παραμένει ευδιάκριτο. Αυτό εξαρτάται βέβαια & από το watchface που χρησιμοποιεί ο καθένας (για τα οποία να σημειωθεί ότι υπάρχουν πολλές Δωρεάν επιλογές για όλα τα γούστα μέσα από το Mi Fit app).

Από θέμα λειτουργίων και ευχρηστίας συνεργάζεται άψογα με κινητά xiaomi/ redmi/ poco και η νέα εφαρμογή Mi Fitness είναι αρκετά καθαρή και εύχρηστη αν και θα ήθελα λίγο περισσότερο παραμετροποίηση και επιλογές.

Από θέμα μετρήσεων πάει αρκετά καλά και είναι σχετικά κοντά σε πραγματικά νούμερα, όταν συγκριθεί με πιο εξειδικευμένα εργαλεία, αλλά μην περίμενετε ακρίβεια ούτε ιατρικού οργάνου, ούτε εξειδικευμένου fitness watch με τριπλή τιμή.

Σε χαλαρές προπονήσεις δείχνει να τις μετράει καλά, αν και προσωπικά δεν κάνω outdoor αθλήματα όπως τρέξιμο η ποδηλασία για να έχω γνώμη για το tracking & το gps του.

Η λειτουργία κλήσης προϋποθέτει να είναι συνδεμένο το ρολόι με κινητό μιας και δεν παίρνει κάρτα, αλλά λειτουργεί αρκετά καλά και το bt έχει εντυπωσιακή εμβέλεια. Η ποιότητα του ηχείου και της κλήσης είναι πάνω του μετρίου, αλλά είναι καθαρά για σύντομες συνομιλίες όπου η χρήση του κινητού η κάποιου handsfree δεν είναι δυνατή.

Κλασσικά εκεί που "πονάει" είναι η αυτονομία της μπαταρίας, που δεν είναι κακή, αλλά ούτε & ιδιαίτερα καλή. Μόνιμα συνδεδεμένο με bt με το κινητό, με ειδοποιήσεις για messenger, IG & κλήσεις, σχεδόν καθημερινή χρήση 30 λεπτων για προπόνηση, παρακολούθηση ύπνου/ παλμών/ οξυγόνου όλο το 24ωρο & αυτόματη φωτεινότητα, οριακά βγάζει 6 μέρες & αυτό με ολοκαίνουργια μπαταρία, οπότε φοβάμαι ότι στο μέλλον θα πέσει κι άλλο. Στα συν του είναι η ασύρματη φόρτιση που είναι αρκετά πρακτική αν χρησιμοποιούνται & αλλά αντίστοιχα προϊόντα (bt ακουστικά, reverse charge κινητό ή powerbank, κτλ).

Σε γενικές γραμμές είναι ένα πολύ κομψό και ποιοτικό ρολόι για κάθε περίσταση μέσα στην ημέρα κάνοντας πολλά πράγματα καλά, αλλά όχι τέλεια. Αν θέλετε κάτι all around χωρίς να έχετε μεγάλες απαιτήσεις σε συγκεκριμένες λειτουργίες είναι τίμια επιλογή. Αν από την άλλη ψάχνετε κάποιο εργαλείο ακριβείας για προπονήσεις μάλλον πρέπει να κοιτάξετε σε πιο εξειδικευμένα (& ακριβά) smartwatches.

  • Εύκολος συγχρονισμός
  • Επαρκές πλήθος λειτουργιών
  • Ποιότητα κατασκευής
  • Οθόνη
  • Αντοχή
  • Σχέση ποιότητας τιμής
  • Άνεση
  • Σχετική ακρίβεια στις μετρήσεις
  • Αυτονομία μπαταρίας
Σου φάνηκε χρήσιμη;

Alexis Michalo
1
38 στους 40 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

Επιβεβαιωμένη αγορά

Γενικα ειναι ενα πολυ καλο smartwatch, που βεβαια χρειαζεται αρκετες διορθωσεις μεσω updates γιατι εχει πολλες δυνατοτητες που δεν εκμεταλλευεται. Με εντυπωσιασε η γερη κατασκευη του και το κρατημα που εχει.
Τωρα στο κακο της ολης καταστασης, μου αφησε την εντυπωση πως το εβγαλαν στην αγορα πολυ νωρις, χωρις να ειναι ετοιμο, και μιας και ειδα την κριτικη του προηγουμενου αγοραστη σχετικα με το black screen, αποφασισα να σχολιασω κι εγω την εμπειρια μου.
Λοιπον, μετα την πιο προσφατη ενημερωση μεσω του app, το ρολοι δεν ανοιγει. Το μονο που θα κανει ειναι να εμφανισει το logo της Mi για 2 δευτερολεπτα και να σβησει επι τοπου. Εχω δοκιμασει τα παντα, να το αφησω στη φορτιση, να αφησω και τα 2 κουμπια απο κανα λεπτο πατημενα ξεχωριστα αλλα και μαζι, να αλλαξω πριζα φορτισης. Δεν το εχω χτυπησει πουθενα, ειναι ολοκαινουριο οπως οταν το εβγαλα απο τη συσκευασια. Καμια εβδομαδα μου κρατησε κι εμενα, τουλαχιστον μεχρι εκει πηγαιναν ολα ρολοι (κυριολεκτικα)
Γνωμη μου, να μην το αγορασετε ακομα, τουλαχιστον μεχρι να διορθωθει το θεμα με updates γιατι πιστευω ειναι κατι στο software και οχι στο hardware. Εχω δει αρκετους με το ιδιο θεμα και στο reddit. Οποτε υπομονη λιγο ακομα. Εγω το γυρισα στο καταστημα για επισκευη και αν μαθω κατι για να βοηθησω και αλλους σχετικα με αυτο το προβλημα, καποιο τρικ, θα ενημερωσω.

Update 19/5/22: Εγινε αντικατασταση με καινουργια συσκευη, λογικα επεσα σε ελαττωματικο προϊον. Αν γινει παλι κατι περιεργο, ενημερωνω.
Επισης, μιας και ειναι συχνο φαινομενο, καλυτερα μην γινει αγορα "ανευ", γιατι μετα δε θα μπορει να γινει αντικατασταση.

Update 8/7/23: Το ρολοι εσβησε παλι και δε φτιαχνει με τιποτα. Το στελνω πισω και θα ζητησω τα χρηματα μου. Δευτερη φορα το ιδιο ακριβως προβλημα μεσα σε ενα χρονο; Κριμα Xiaomi για τετοια εταιρεια που εχεις γινει πια.

  • Εύκολος συγχρονισμός
  • Επαρκές πλήθος λειτουργιών
  • Ακρίβεια στις μετρήσεις
  • Ποιότητα κατασκευής
  • Οθόνη
  • Αντοχή
  • Αυτονομία μπαταρίας
  • Άνεση
  • Σχέση ποιότητας τιμής
Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • doctorody

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Η αξιολόγηση αφορά χρώμα: Μαύρο

    Τα θετικά είναι προφανή, οπότε θα αναφέρω μόνο τρία αρνητικά που για εμένα είναι αρκετά κρισιμα.

    Το πρώτο είναι ότι παρότι έχει NFC δεν μπορείς να πληρώσεις σχεδόν με καμία τράπεζα καθώς το ρολόι υποστηριζει μόνο το Xiaomi pay το οποίο έχει μόνο Alpha Bank, οπότε με οποιαδήποτε άλλη τράπεζα δεν μπορείς να κάνεις ανέπαφες συναλλαγές με το ρολόι.

    Το δεύτερο είναι ότι δεν μπορείς να φορτώσεις στο ρολόι φωτογραφίες και να μπορείς να τις ανοίγεις χωρίς τη χρήση κινητού τηλεφώνου.

    Τρίτο και τελευταίο είναι ότι δεν μπορείς να απαντάς σε μηνύματα με τυποποιημένες απαντήσεις όπως μπορείς σε άλλα ρολόγια και πιο φθηνά από αυτό, που μάλιστα μπορείς να τυποποιείς εσύ τις απαντήσεις σου.
    Όλα αυτά είναι θέμα λογισμικού και η Xiaomi θα μπορούσε να τα έχει διορθώσει καθώς αρκετά άτομα έχουν κάνει τα ίδια παράπονα.
    Κατά τα άλλα είναι ένα πολύ όμορφο ρολόι που σίγουρα θα τραβήξει τα βλέμματα και σίγουρα θα βοηθήσει σε αρκετα πράγματα της καθημερινότητας

    • Εύκολος συγχρονισμός
    • Ακρίβεια στις μετρήσεις
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Οθόνη
    • Αυτονομία μπαταρίας
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Άνεση
    • Μέτριο πλήθος λειτουργιών
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Athos_Kwstis

    Επιβεβαιωμένη αγορά από Tech2Tech

    Η αξιολόγηση αφορά χρώμα: Μαύρο

    δεν δείχνει εικόνες και μεγάλα μηνύματα ή μέιλ δεν τα εμφανίζει ολόκληρα. ωστόσο είναι τίμιο η μπαταρία κρατάει άνετα 5 με 6 μέρες έχει καλή ευκρίνεια και οι μετρήσεις του σε συνδιασμό με την εφαρμογή (πρέπει να έχεις το κινητό μαζί για το τρέξιμο) είναι τίμιες

    • Εύκολος συγχρονισμός
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Οθόνη
    • Αντοχή
    • Αυτονομία μπαταρίας
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Άνεση
    • Μέτριο πλήθος λειτουργιών
    • Σχετική ακρίβεια στις μετρήσεις
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Πολύ όμορφο ρολόι. Κάθεται όμορφα στο χέρι. Τίμιο για τα λεφτά του. Η μπαταρία σχεδόν βδομάδα. Η οθόνη καθαρή και φωτεινή. Ο ήχος στις κλήσεις μία χαρά. Μετρήσεις αρκετά ακριβείς. Ευχαριστημένος για την αγορά εδώ και 5 μήνες.

    • Εύκολος συγχρονισμός
    • Επαρκές πλήθος λειτουργιών
    • Ακρίβεια στις μετρήσεις
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Οθόνη
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Άνεση
    • Αυτονομία μπαταρίας
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • AnZ

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Το πήρα για δώρο γενεθλίων στο αγόρι μου. Έχει ενθουσιαστεί , το φοράει συνέχεια. Πολύ όμορφο, κομψό και λειτουργικό.

    • Εύκολος συγχρονισμός
    • Επαρκές πλήθος λειτουργιών
    • Ακρίβεια στις μετρήσεις
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Οθόνη
    • Αυτονομία μπαταρίας
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Άνεση
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • mitsos.p

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Η αξιολόγηση αφορά χρώμα: Μαύρο

    - Κάνω κλήση από το κινητό και δεν την γυρίζει στο ρολόι ενώ μου το έχει την επιλογή, απλά την πάει πίσω στο τηλέφωνο. Είναι λειτουργία που την κάνουν ρολόγια των 50 ευρώ.
    - Επίσης, όταν δεν φοράς το ρολόι οι ειδοποιήσεις συνεχίζουν να έρχονται ενώ στο Huawei GT που είχα απενεργοποιούνταν αυτόματα όταν το έβγαζα.
    - Όταν απαντάω από το ρολόι η ένταση του ακουστικού συνεχίζει και ρεσετάρει και δεν είναι τέρμα και πάντα πρέπει να την ανεβάζω.
    - Πάρα πολύ λίγα watchfaces.
    - Μπαταρία 5-7 μέρες συγχρονίζοντας βήματα, καιρό, ειδοποιήσεις και φορώντας το 8-12 ώρες την ημέρα.
    + Όμορφο, κάθεται καλά, έρχεται με 2 λουράκια, αρκετές μετρήσεις και προγράμματα γυμναστικής αλλά δεν γνωρίζω για την ακρίβεια τους.
    + Καλή ποιότητα ήχου και μικροφώνου αλλά όχι με ένταση, σε ανοιχτούς χώρους δεν μπορείς να μιλήσεις καλά.
    Σε γενικές γραμμές δεν αξίζει τα 130 ευρώ που το πήρα. Αν σου αρέσουν τα τετράγωνα/ορθογώνια ρολόγια καλύτερα να πας σε κάτι πιο φτηνό που δεν βρίσκεις όλα αυτά τα αρνητικά.

    • Εύκολος συγχρονισμός
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Οθόνη
    • Άνεση
    • Μέτριο πλήθος λειτουργιών
    • Αυτονομία μπαταρίας
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • KonTran

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    One if the best value for money smartwatches out there with premium quality and tons of features. One downside is there are not many good looking watch faces like on Wear OS, that's my only downside. Other than that, it is pretty comfortable, it's display is stunning and all of the monitors work fabulously. Definitely a product worth buying .

    • Εύκολος συγχρονισμός
    • Επαρκές πλήθος λειτουργιών
    • Ακρίβεια στις μετρήσεις
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Οθόνη
    • Αντοχή
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Άνεση
    • Αυτονομία μπαταρίας
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Πολύ καλο ρολόι ,πολύ όμορφο σαν κανονικό και όχι smart ,καλές οι μετρήσεις με μόνο αδύνατο σημείο με όλα ανοιχτά χωρίς always in display κρατάει 3 βαριά 4 ημέρες!

    • Εύκολος συγχρονισμός
    • Επαρκές πλήθος λειτουργιών
    • Ακρίβεια στις μετρήσεις
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Αντοχή
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Άνεση
    • Οθόνη
    • Αυτονομία μπαταρίας
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Damigos_CHristos
    4
    13 στους 16 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά από Tech2Tech

    αρκετά καλό σε όλα του και γρήγορο ...θα ήθελα να έχει μεγάλη διάρκεια μπαταρίας μιας και σε μένα αντικατέστησε το amazfit Gtr 47μετα από 3 χρόνια που ξεχνουσες να το φορτίσεις ...το 14 μέρες που λένε διάρκεια λογικά θα κρατάει άμα το έχεις 7 μερες κλειστό..
    επίσης στα αρνητικά : δεν ψήνει καφέ ,δεν μαγειρεύει ,δεν πλένει τα πιάτα ,ούτε τα ρούχα, και το χειρότερο δεν πάει το πρωί στη δουλειά να φέρει κάνα φράγκο στο σπίτι ...τι κρίμα !
    ελπίζω στα επόμενα update να το φτιάξουν...
    ...άντε ρε γατάκια που έχετε γίνει όλοι επιστήμονες ,κουράστηκα να διαβάζω μπούρδες ...

    μια χαρά είναι το εργαλείο μάγκες ,
    αυτά που λέει τα κάνει (εκτός μπαταρίας ) ,ότι πληρώνεις παίρνεις ..

    θα το πρότεινα .

    • Εύκολος συγχρονισμός
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Οθόνη
    • Άνεση
    • Αυτονομία μπαταρίας
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • scaffer_alex
    1
    0 στους 1 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Ένα μήνα μου κράτησε...Μετά απο μια κλήση που είχα δεν ξανάνοιξε η οθόνη του ποτέ.Απ ότι διάβασα έχει συμβεί σε αρκετούς.Το έστειλα για service αν και έχψ ήδη απογοητευτεί.

    • Εύκολος συγχρονισμός
    • Επαρκές πλήθος λειτουργιών
    • Οθόνη
    • Σχετική ακρίβεια στις μετρήσεις
    • Άνεση
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Αντοχή
    • Αυτονομία μπαταρίας
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • eymorfia_x_
    5
    2 στους 3 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά από Tech2Tech

    5 μέρες μπαταρία με ανοιχτό το τηλέφωνο ,ύπνο, καρδιακός παλμός, ειδοποιήσεις,κίνηση,βήματα.ευχαριστημενη.οι τηλεφωνικές κλήσεις όλα καλά.το μόνο που δεν έχει ακρίβεια στον συγχρονισμό με το τηλέφωνο δηλαδή χάνει λίγο στα βήματα-θερμιδες.εχει διαφορετική μέτρηση.αρνητικο ότι δεν παίρνει κάρτα eurobank.μονο alfa kai ethniki

    • Εύκολος συγχρονισμός
    • Επαρκές πλήθος λειτουργιών
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Οθόνη
    • Αντοχή
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Άνεση
    • Σχετική ακρίβεια στις μετρήσεις
    • Αυτονομία μπαταρίας
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Giannis_M.
    5
    5 στους 5 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Η αξιολόγηση αφορά χρώμα: Μαύρο

    η εμπειρία μου από την πρώτη βδομάδα χρήσης είναι πολύ καλή.
    κατασκευαστικά φαίνεται πολύ συμπαγές και το τζαμακι του ευκρινές και σκληρό
    έχει ένα "α" βάρος το οποίο το συνηθίζεις σε μια δυο μέρες
    προσωπικά δεν χρησιμοποιώ καθόλου τις μετρήσεις καθώς δεν με ενδιαφέρουν
    η μπαταρία του κρατάει 3-5 μέρες αναλόγως την χρήση (χωρίς always on στην οθόνη)
    Γενικά έχει πολύ όμορφη εξωτερική κατασκευή-εμφάνιση και μπορεί να φορεθεί σε όλες τις περιστάσεις
    Για το γυμναστήριο έχει όσα χρειάζομαι (χρονόμετρο για διαλείμματα κλπ)
    Αν προκύψει κάτι θα επανέλθω και θα το αναρτήσω εδώ

    • Εύκολος συγχρονισμός
    • Επαρκές πλήθος λειτουργιών
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Οθόνη
    • Αντοχή
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Άνεση
    • Σχετική ακρίβεια στις μετρήσεις
    • Αυτονομία μπαταρίας
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • lambisfilippis
    4
    1 στους 2 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Η αξιολόγηση αφορά χρώμα: Μαύρο

    Πολύ καλό ρολόι αξίζει τα λεφτά του!!! Όσο για θέμα πόσο σωστός είναι στις μετρήσεις του έχει μια πολύ μικρή απόκλιση άλλα κάνει σωστά την δουλειά του!!! Μόνο η μπαταρία μου φτάνει εμένα με την δική μου χρήση στις 7 μέρες maximum. Θα ήθελα όμως να μπορούσε να σου βγάζει πληκτρολόγιο έστω για να μπορείς να παίρνεις τηλέφωνο...

    • Εύκολος συγχρονισμός
    • Επαρκές πλήθος λειτουργιών
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Οθόνη
    • Αντοχή
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Άνεση
    • Σχετική ακρίβεια στις μετρήσεις
    • Αυτονομία μπαταρίας
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • panagiotisf5
    2
    2 στους 4 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
    Η αξιολόγηση αφορά χρώμα: Μαύρο

    Το ρολόι το έχω 14 μήνες και όλα ήταν μια χαρά μετά από πρόσφατη ενημέρωση μεσώ του app, το ρολόι δεν ανοίγει. Το μόνο που θα κάνει είναι να εμφανίσει το logo της Mi για 2 δευτερόλεπτα και να σβήσει επι τόπου. Έχω δοκιμάσει να το αφήσω στη φόρτιση, να αφήσω και τα 2 κουμπιά από ένα λεπτό πατημένα ξεχωριστά άλλα και μαζί αλλά πάλι δεν ανοίγει. Δεν το έχω χτυπήσει πουθενά, δεν το έβαλα στο νερό και μέχρι πριν την ενημέρωση του app όλα πηγαίναν καλά. Δυστυχώς είναι εκτός εγγύησης τώρα και ψάχνω να βρω service να το στείλω μπας και επισκευάζεται... Αν ξέρει κάποιος κάποιον καλό μάστορα ας μου στείλει ένα μήνυμα....

    • Εύκολος συγχρονισμός
    • Επαρκές πλήθος λειτουργιών
    • Ακρίβεια στις μετρήσεις
    • Οθόνη
    • Άνεση
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Αντοχή
    • Αυτονομία μπαταρίας
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Angefalas
    4
    7 στους 7 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Η αξιολόγηση αφορά χρώμα: Μαύρο

    Τέσσερα αστέρια γιατί δεν μπορεί να δεχτεί κάρτες visa.
    Κατά τα άλλα πολύ καλό smartwatch συνεργάζεται άψογα με το mi 11 κινητό μου.
    Όλα τα προϊόντα πρέπει να επιλέγονται βάση τις ανάγκες λειτουργίας που έχει ο κάθε ένας.
    Για μένα, αναγνώριση κλήσης, απάντηση κλήσης μέσω του smartwatch, καλή μπαταρία γύρω στις 7 μέρες και βασικές μετρήσεις υγείας είναι αυτά που έψαχνα και είμαι ευχαριστημένος με το προϊόν

    • Εύκολος συγχρονισμός
    • Ακρίβεια στις μετρήσεις
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Οθόνη
    • Αντοχή
    • Αυτονομία μπαταρίας
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Άνεση
    • Μέτριο πλήθος λειτουργιών
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • gianno_anifas
    5
    2 στους 4 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά από Tech2Tech

    Η αξιολόγηση αφορά χρώμα: Μαύρο

    Στα λεφτά του μονόδρομος
    Με xiaomi pro 10 τέλειο σε όλα του
    προερχόμενος από amazfit stratos 2
    Επίσης καλό
    Άλλαξα κινητό με I phone 11 επίσης πολύ καλό
    Ολοκληρωμένη λύση

    • Εύκολος συγχρονισμός
    • Επαρκές πλήθος λειτουργιών
    • Ακρίβεια στις μετρήσεις
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Οθόνη
    • Αντοχή
    • Αυτονομία μπαταρίας
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Άνεση
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • dimitris_k11
    3
    4 στους 6 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Το έχω 7 μήνες και από άποψη λειτουργιων δεν είχα παράπονο
    Πρώτη μέρα όμως στην παραλία με δύο βουτιές κολύμβηση και πέθανε. Δεν μιλάμε για κατάδυση τώρα. Θα απέφευγα να το προτείνω εκτός και αν αποφύγετε τελείως την έκθεση σε νερό.

    • Εύκολος συγχρονισμός
    • Επαρκές πλήθος λειτουργιών
    • Άνεση
    • Οθόνη
    • Αυτονομία μπαταρίας
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • George okouzidis
    3
    0 στους 3 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Δυστυχώς παρόλο που είναι ένα πολύ όμορφο ρολόι με πολύ καλή οθόνη δεν έχει καλή αυτονομία στη μπαταρία του δλδ με το ζόρι 4-5 μέρες με όλα τα έξτρα κλειστα!

    • Εύκολος συγχρονισμός
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Οθόνη
    • Αντοχή
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Άνεση
    • Αυτονομία μπαταρίας
    • Μέτριο πλήθος λειτουργιών
    • Ανακρίβεια στις μετρήσεις
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • D_K__D_
    2
    2 στους 4 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά από Tech2Tech

    Στην περιγραφή έγραφε ότι η μπαταρία αντέχει 24 ημέρες, σε εμένα με κλειστά σχεδόν όλες οι εφαρμογές κρατάει 4. :-(

    • Εύκολος συγχρονισμός
    • Επαρκές πλήθος λειτουργιών
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Άνεση
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Οθόνη
    • Αυτονομία μπαταρίας
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Lia_Kr
    5
    1 στους 2 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Πολύ ανθεκτική οθόνη σε γρατζουνιες κτλ αν και στο ασημί γύρω γύρω φαίνονται σιγά σιγά.. καλές μετρήσεις, ανετο, εύχρηστο.

    • Εύκολος συγχρονισμός
    • Επαρκές πλήθος λειτουργιών
    • Ακρίβεια στις μετρήσεις
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Οθόνη
    • Αντοχή
    • Αυτονομία μπαταρίας
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Άνεση
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • giwrgos06
    4
    2 στους 3 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Η αξιολόγηση αφορά χρώμα: Μαύρο

    Το έχω 2 εβδομάδες τώρα και, αν και αρχικά με προβλημάτισε, τα αξίζει τα λεφτά του. Το αρνητικό σίγουρα είναι ότι το λογισμικό του δεν έχει playstore όπως τα smartwatches της samsung γιατί έχει πάνω του το Xiaomi OS και όχι το OS της Google. Οπότε αν κάποιος θέλει να κατεβάσει third party εφαρμογές ας πάρει κάτι άλλο.

    Όμως στα θετικά είναι η μπαταρία που κρατάει μια εβδομάδα το λιγότερο με μέτρια χρήση. Αυτό από μόνο του είναι πολύ σημαντικό.

    Επιπλέον το NFC του αν καταλαβαίνω καλά υποστηρίζει μόνο master card επειδή το κάνει μέσω εφαρμογής της Xiaomi και όχι GooglePay. πχ μια virtual κάρτα της Edenred που προσπάθησαν να προσθέσω έφαγε πόρτα.

    Εν κατακλείδι, αξίζει τα λεφτά του λόγω της αυτονομίας της μπαταρίας του με την προϋπόθεση ότι δεν το θέλετε για third party εφαρμογές και ότι σας καλύπτει το Xiaomi Pay

    • Εύκολος συγχρονισμός
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Οθόνη
    • Αυτονομία μπαταρίας
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Άνεση
    • Μέτριο πλήθος λειτουργιών
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Μίλτος Παναγιωτίδης
    1
    6 στους 13 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Η αξιολόγηση αφορά χρώμα: Μαύρο

    2 μήνες χρήσης...
    Μπήκα για μπάνιο μαζί του για πρώτη φορά..
    Η εμπειρία μου με αυτό το ρολόι ολοκληρώθηκε μόλις βγήκα..
    Απλά τα έπαιξε δεν λειτουργεί τίποτα ούτε φορτίζει.
    Fast boot και βλακείες τζάμπα λεφτά..
    Κακή κατασκευή και αρκετά ακριβό.
    Μακριά...

    • Εύκολος συγχρονισμός
    • Επαρκές πλήθος λειτουργιών
    • Οθόνη
    • Άνεση
    • Αντοχή
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Αυτονομία μπαταρίας
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • vl.desu
    5
    10 στους 10 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Η αξιολόγηση αφορά χρώμα: Μαύρο

    Θα ξεκινήσω με τα καλά
    - Τρομερά στιλάτο
    - Πολλές προσόψεις ρολογιού
    - Το δερμάτινο band είναι όντως δέρμα
    - Αρκετές έξυπνες λειτουργίες
    - Απάντηση τηλεφώνων κατευθείαν από το ρολόι
    - Μπαταρία ζωής 10-15 μέρες χωρίς χρήση για άθληση, 5-7 με σχεδόν καθημερινή χρήση για άθληση και προφανώς με πάντα always-on display

    Το μεγάλο αρνητικό είναι το εσωτερικό software, είναι σαν ώριμο mi band. Εξελιγμένες λειτουργίες αλλά μόνο αυτές. Δεν υπάρχει store, δεν υπάρχουν εξτρά apps. Ότι σου δίνει η xiaomi που για μένα είναι αρκετό, αλλά αν θέλετε full customια να πάτε σε Samsung.
    Υπάρχει επιλογή για alexa assistant βάζοντας στο app μια χώρα Ευρώπης πέρα από Ελλάδα.

    Αυτή τη στιγμή έχει κυκλοφορήσει και η έκδοση Pro, με ελάχιστες διαφορές όπως πχ να σύρετε τον ήχο με το κουμπί πάνω στο ρολόι. Προσωπικά και το απλό είναι ακόμα καλή επιλογή για ένα φθηνό smartwatch.

    • Εύκολος συγχρονισμός
    • Επαρκές πλήθος λειτουργιών
    • Ακρίβεια στις μετρήσεις
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Οθόνη
    • Αντοχή
    • Αυτονομία μπαταρίας
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Άνεση
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • pettrun1971
    5
    4 στους 5 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Πολύ ωραίο smartwatch!!
    Μπαταρία με always On display και άφθονες ειδοποιήσεις 4 Μέρες + κάτι Ώρες!!!(2-4)
    Μετρήσεις ικανοποιητικά Ακριβείς.
    Το μοναδικό του αρνητικό είναι η ανέπαφη πληρωμή που έχει μόνο Alpha Bank. Μίλησα όμως με την Xiaomi Hellas και μου απάντησαν με mail πως προσεχώς θα προσθέσουν και άλλες Τράπεζες!!

    • Εύκολος συγχρονισμός
    • Επαρκές πλήθος λειτουργιών
    • Ακρίβεια στις μετρήσεις
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Οθόνη
    • Αντοχή
    • Αυτονομία μπαταρίας
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Άνεση
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • vagelis179
    2
    13 στους 21 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
    Η αξιολόγηση αφορά χρώμα: Μαύρο

    Σαν smart watch θα το βαθμολογούσα με 5 αστέρια για τα 150€ που το πήρα. Αυτονομία 3 ημέρες με τα πάντα ανοιχτά. 5 ημέρες με κλειστό το always on display και ανεβαίνει όσο κλείνεις χαρακτηριστικά. Nfc μόνο με Master card από alpha. ΑΛΛΑ τι να το κάνεις να έχει τόσες πολλές δυνατότητες αν δεν μπορείς να τις εκμεταλλευτείς. 20/12/22 η εφαρμογή του είναι ΤΡΑΓΙΚΉ. Καμία ΠΑΡΑΜΕΤΡΟΠΟΙΗΣΗ. ΚΑΜΙΑ. Μπορείς να κάνεις μόνο τα βασικά. Το mi band των 30€ έχει περισσότερες δυνατότητες με το zepp για να μην πω με το mi band tools που το απογειώνει. Εχει alexa αλλά δεν λειτουργεί. Εχει δυνατότητα να του βάλεις εφαρμογές αλλά δεν υπάρχει καμία. Και το κακό είναι ότι δεν υπάρχει και κάποια άλλη εφαρμογή έστω με πληρωμή να δουλέψεις το ρολόι. Το μετάνιωσα που το πήρα. Αν δεν φτιάξουν την εφαρμογή του θα πάει άπατο.
    ΥΓ. Έχω κινητό xiaomi

    • Εύκολος συγχρονισμός
    • Επαρκές πλήθος λειτουργιών
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Οθόνη
    • Άνεση
    • Αυτονομία μπαταρίας
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • platontw
    5
    6 στους 6 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Θετικά:
    - Πολύ άνετο στο χέρι και με τα δύο λουριά.
    - Καλή αντοχή. Όμορφο, κομψό, ελαφρύ.
    - Γρήγορη φόρτιση, με όλες τις λειτουργίες κρατάει περίπου 7-8 ημέρες.
    - Μετρήσεις καλές, περπάτημα, τρέξιμο, κτλ.
    - Ειδοποιήσεις: ικανοποιητικό, χρειάζεται βελτίωση στο να ξεχωρίζει μερικά apps, δηλαδή διαφορετικό icon κτλ.
    - Τηλεφωνική επικοινωνία: απάντηση τηλεφώνου και ομιλία οκ.
    Αρνητικά:
    - Βελτίωση στις ειδοποιήσεις στα app icons.
    - Δεν έχει εσωτερική μνήμη (πχ για μουσική χωρίς το κινητό).

    Συμπέρασμα : Αξίζει για τα χρήματα του, το έχω 2 μήνες περίπου.

    Ευχαριστώ!

    • Εύκολος συγχρονισμός
    • Επαρκές πλήθος λειτουργιών
    • Ακρίβεια στις μετρήσεις
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Οθόνη
    • Αντοχή
    • Αυτονομία μπαταρίας
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Άνεση
    Σου φάνηκε χρήσιμη;

Ερωτήσεις

481 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
iliaslef

Με καρτες Revolut οι πληρωμες με NFC λειτουργουν κανονικα??

dimitris_k11

Όχι, δεν λειτουργεί με revolut. Μόνο με Άλφα το έχω καταφέρει.

Gerasimos_Pantavos

Θελω να αλλάξω λουράκι. έχει κανεις ιδέα με ποιο ειναι συμβατό; Μαύρο χρώμα

Δες όλες τις ερωτήσεις (16)

Παρόμοια προϊόντα

Xiaomi Watch S1 Stainless Steel 46mm Αδιάβροχο με Παλμογράφο (Silver / Brown Leather Strap & Grey Fluororubber Strap)Xiaomi Watch S1 Stainless Steel 46mm Αδιάβροχο με Παλμογράφο (Silver / Brown Leather Strap & Grey Fluororubber Strap)Xiaomi Watch S3 Αδιάβροχο με Παλμογράφο (Μαύρο)Xiaomi Watch S3 Αδιάβροχο με Παλμογράφο (Μαύρο)Xiaomi Watch S3 Αδιάβροχο με Παλμογράφο (Ασημί)Xiaomi Watch S3 Αδιάβροχο με Παλμογράφο (Ασημί)Xiaomi Watch S1 Active 47mm Αδιάβροχο με Παλμογράφο (Moon White)Xiaomi Watch S1 Active 47mm Αδιάβροχο με Παλμογράφο (Moon White)Xiaomi Watch 2 47mm Αδιάβροχο με Παλμογράφο (Black)Xiaomi Watch 2 47mm Αδιάβροχο με Παλμογράφο (Black)
από 165,00 €από 129,00 €από 115,00 €από 129,95 €από 152,00 €
ΚατασκευαστήςXiaomiXiaomiXiaomiXiaomiXiaomi
Διαθέσιμο μέσω SkroutzΔιαθέσιμο μέσω SkroutzΔιαθέσιμο μέσω Skroutz-Διαθέσιμο μέσω Skroutz
ΑισθητήρεςGPS, Βηματόμετρο, Γυροσκόπιο, Επιταχυνσιόμετρο, Καρδιακών Παλμών, Οξύμετρο, Παρακολούθηση 'ΥπνουΒηματόμετρο, Γυροσκόπιο, Επιταχυνσιόμετρο, Θερμιδομετρητής, Καρδιακών Παλμών, Οξύμετρο, Παρακολούθηση 'ΥπνουΒηματόμετρο, Γυροσκόπιο, Επιταχυνσιόμετρο, Θερμιδομετρητής, Καρδιακών Παλμών, Οξύμετρο, Παρακολούθηση 'ΥπνουGPS, Βαρόμετρο, Βηματόμετρο, Γυροσκόπιο, Επιταχυνσιόμετρο, Καρδιακών Παλμών, Οξύμετρο, Παρακολούθηση 'Υπνου, ΠυξίδαGPS, Βαρόμετρο, Βηματόμετρο, Γυροσκόπιο, Επιταχυνσιόμετρο, Καρδιακών Παλμών, Οξύμετρο, Παρακολούθηση 'Υπνου, Πυξίδα
Περισσότερα χαρακτηριστικά
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες