EcoFlow Delta Pro Power Station Χωρητικότητας 3600Wh
Power Stations

EcoFlow Delta Pro Power Station Χωρητικότητας 3600Wh Κωδικός: 35405729

Το EcoFlow DELTA Pro Portable Power Station διαθέτει χωρητικότητα 3,6 kWh που μπορεί να επεκταθεί μέχρι και τα 25 kWh. Μπορείτε να το ενσωματώσετε απευθείας στα κυκλώματα του σπιτιού σας

Δες όλη την περιγραφή

Το EcoFlow DELTA Pro Portable Power Station διαθέτει χωρητικότητα 3,6 kWh που μπορεί να επεκταθεί μέχρι και τα 25 kWh. Μπορείτε να το ενσωματώσετε απευθείας στα κυκλώματα του σπιτιού σας μέσω του Smart Home Panel. Ιδανικό για backup στο σπίτι.

Δες όλη την περιγραφή
2.649,00
ΠαράδοσηΠέμ, 22 Αυγ - Τετ, 28 Αυγ
+65,00 €μεταφορικά

Πωλείται από

Αγοράζοντας μέσω Skroutz έχεις:

Δωρεάν παράδοση σε όροφοΕπικοινωνία από τη μεταφορική πριν την παράδοση

από 2.649,00 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. Επίσημος μεταπωλητής
    2.799,00 €

  2. EcoFlow DELTA Pro Portable Power Station

    Δωρεάν παράδοση σε όροφο για αγορές μέσω Skroutz!
    Προϊόντα καταστήματος
    2.740,40 €

  3. 3.380,00 €

  4. 2.329,36 €

  5. Φορητός Σταθμός Ενέργειας EcoFlow Delta Pro EU 50034008

    Δωρεάν παράδοση σε όροφο για αγορές μέσω Skroutz!
    Προϊόντα καταστήματος
    3.598,00 €

  6. EcoFlow Delta Pro Power Station Χωρητικότητας 3600Wh (50034008)

    Δωρεάν παράδοση σε όροφο για αγορές μέσω Skroutz!
    Προϊόντα καταστήματος
    2.665,00 €

  7. 3.649,95 €

  8. EcoFlow Delta Pro Power Station Χωρητικότητας 3600Wh (50034008)

    Δωρεάν παράδοση σε όροφο για αγορές μέσω Skroutz!
    Προϊόντα καταστήματος
    2.969,00 €

  9. EcoFlow Delta Pro Power Station Χωρητικότητας 3600Wh (50034008)

    Δωρεάν παράδοση σε όροφο για αγορές μέσω Skroutz!
    Προϊόντα καταστήματος
    2.649,00 €

Περιγραφή

Το EcoFlow DELTA Pro Portable Power Station διαθέτει χωρητικότητα 3,6 kWh που μπορεί να επεκταθεί μέχρι και τα 25 kWh. Μπορείτε να το ενσωματώσετε απευθείας στα κυκλώματα του σπιτιού σας μέσω του Smart Home Panel. Ιδανικό για backup στο σπίτι. Mε τα 3600W μπορείτε να τροφοδοτήσετε συσκευές υψηλής κατανάλωσης, όπως στεγνωτήρια, μονάδες κλιματισμού και άλλα. Μία μονάδα DELTA Pro διαθέτει έξοδο AC 3600W, η οποία μπορεί να επεκταθεί έως και 4500W με την τεχνολογία X-Boost.Μπορείτε να χρησιμοποιήσειτε την ηλιακή ενέργεια για να φορτίσετε το DELTA Pro σε 2,8 - 5,6 ώρες. Το DELTA Pro έχει μεγάλο εύρος τάσης από 11-150V, γεγονός που το καθιστά συμβατό με το 90% των ηλιακών συλλεκτών τρίτων κατασκευαστών με βύσματα MC4.

Πλήρης φόρτιση σε 1,9 ώρες

Η τεχνολογία φόρτισης X-Stream της EcoFlow δεν είναι απλώς γρήγορη, είναι και ασφαλής. Το σύστημα διαχείρισης μπαταρίας εξασφαλίζει ασφάλεια και μακροζωία ενώ φορτίζετε πλήρως το DELTA Pro από μια τυπική πρίζα AC σε 1,9 ώρες.

Φορτίστε σε σταθμούς EV σε όλο τον κόσμο

Μπορείτε να φορτίσετε σε σταθμούς φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων. Αυτή η μέθοδος φόρτισης σας προσφέρει γρήγορη φόρτιση έως και 3400 W εν κινήσει.

Ηλιακή φόρτιση 1600W

Η σουίτα ηλιακών προϊόντων της EcoFlow σας προσφέρει μια οικονομικά αποδοτική ανανεώσιμη πηγή ενέργειας για να παραμείνετε ενεργοί. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την ηλιακή ενέργεια για να φορτίσετε το DELTA Pro σε μόλις 2,8-5,6 ώρες. Το DELTA Pro έχει μεγάλο εύρος τάσης από 11-150V, γεγονός που το καθιστά συμβατό με το 90% των ηλιακών συλλεκτών τρίτων κατασκευαστών με ηλιακούς συνδέσμους. Και όταν ο καιρός γίνεται απρόβλεπτος, η έξυπνη παρακολούθηση σημείου μέγιστης ισχύος (MPPT) προσαρμόζεται αυτόματα, μεγιστοποιώντας την ηλιακή σας παραγωγή οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας.

Μια μπαταρία που διαρκεί για χρόνια.

Το DELTA Pro διαθέτει μια μπαταρία LFP με 6500 κύκλους, που σημαίνει ότι μπορείτε να χρησιμοποιείτε το DELTA Pro για χρόνια και χρόνια πριν η μονάδα σας φτάσει στο 50% της αρχικής χωρητικότητας. Το σύστημα διαχείρισης μπαταριών του EcoFlow παρέχει ανάλυση σε πραγματικό χρόνο και ρύθμιση τάσης, ρεύματος και θερμοκρασίας. Αυτός ο μηχανισμός προστασίας κάνει το DELTA Pro μια ασφαλή και αποτελεσματική μπαταρία για το σπίτι.

Πολλαπλοί τρόποι ελέγχου και παρακολούθησης.

Ελέγξτε το DELTA Pro είτε στην ίδια τη μονάδα, είτε χρησιμοποιώντας το αξεσουάρ τηλεχειριστηρίου, είτε ξεκλειδώστε έναν τόνο προσαρμογών μέσω της εφαρμογής EcoFlow. Στην εφαρμογή, μπορείτε να έχετε πρόσβαση στις ρυθμίσεις τροφοδοσίας σας, όπως τα επίπεδα φόρτισης και εκφόρτισης, τις ταχύτητες φόρτισης AC, τον έλεγχο της Smart Generator και πολλά άλλα.

Περιεχόμενα συσκευασίας

  • Delta Pro
  • AC Καλώδιο Φόρτισης
  • Καλώδιο Φόρτισης Αυτοκινήτου
  • Καλώδιο DC5521 σε DC5525
  • Κάλυμμα κρατημάτων
  • Εγχειρίδιο Χρήσης

Κατασκευαστής

EcoFlow

Χαρακτηριστικά

Χαρακτηριστικά

Χωρητικότητα(Wh)
3600 Wh
Φόρτιση
Αναπτήρα Αυτοκινήτου, Πρίζας, Φωτοβολταϊκού Πάνελ
Τύπος Μπαταρίας
LFP
Βάρος
45 kg

Συνδέσεις

Έξοδοι DC
3
Έξοδοι AC
4
Έξοδοι USB-A
4
Έξοδοι USB-C
2

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

  1. 1
  2. 4 αστέρια
    0
  3. 2
  4. 2 αστέρια
    0
  5. 1 αστέρι
    0
Αξιολόγησε το προϊόν

Εικόνες αξιολογήσεων

Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
+1Εικόνες

Αξιολογήσεις χρηστών

  • nikoskaramarkos
    3
    17 στους 17 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Αυτή την στιγμή γράφω την εμπειρία μου για να προβληματίσει κάποιους υποψηφίους αγοραστές!!! Έχω το Ecoflow Delta Pro περίπου 4 μήνες σε τροχόσπιτο, σε καμία περίπτωση η μπαταρία του δεν έχει την απόδοση που διαφημίζει, δεν γνωρίζω αν ήταν προβληματική μιας κ η προσπάθειά μου να επικοινωνήσω... τουλάχιστον... με το κατάστημα μετά από 3 επικοινωνίες στάθηκε αδύνατο!!! Έγινε επικοινωνία με τον αντιπρόσωπο στην Ελλάδα και η κυρία στο τηλεφωνικό κέντρο μου είπε ότι πρέπει να το στείλω για έλεγχο Αθήνα ( από Ζάκυνθο) !!! Επειδή με στεναχωρεί το θέμα... μια συμβουλή αγορά από κατάστημα κ μόνο μετά από έλεγχο!!!

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • VasilisAKC
    3
    130 στους 131 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Update 9/6/2024: Διαβάστε το update μου στο τέλος του review.

    Update 6/5/2024:
    Συμαζέυω το review μου με τις πολλές σημειώσεις και updates για να βοηθήσω όποιον ψάχνεται για εναλλακτικές πηγές ενέργειας. Πλέον αντί για update, έκανα παραγράφους. Όλα τα παρακάτω είναι γραμμένα σε βάθος 7 μηνών περίπου.

    --- Τιμή:
    Αγοράστηκε στα 3999. Τη στιγμή που γράφω τη περιγραφή η τιμή του είναι 3399. (κλαίω τα 600). Update: τιμή στα 2660; Πόσα ακόμα θα κλάψω;

    --- Γενικά:
    Το μηχάνημα είναι πολύ καλό. Έχω ακόμη 2 ecoflow, ένα Delta και ένα Delta max (10Κ έχω δώσει στην Ecoflow).

    --- Τροφοδοσία σπιτιού:
    Αν αγοράσετε το Delta PRO πρέπει να κάνετε τα εξής για να έχει ολόκληρο το σπίτι σας ρευμα: (εκτός της κουζίνας!). ΠΡΩΤΟΣ ΤΡΟΠΟΣ: Καλέστε έναν ηλεκτρολόγο να σας περάσει ένα Μεταγωγικό Διακόπτη στον πίνακα σας. (ΜΗΝ το κάνετε μόνοι!!!). Ο διακόπτης δηλαδή θα έχει τρείς επιλογές: ΔΕΗ - νεκρό - ECOFLOW. Η επιλογή "ecoflow" θα λειτουργεί από είσοδο σε σουκο πρίζα (βλ. update κάτω). Η πρίζα δηλαδή, θα παίρνει ρευμα από το ecoflow. Η πρίζα αυτή δεν είναι απο αυτές του σπιτιού, είναι ΝΕΑ πρίζα, θα σκάψει τον τοίχο θα βάλει την "σουκόπριζα" και το καλώδιο πηγαίνει απο τον μεταγωγικό στην πρίζα-είσοδο. Αυτό θα το κάνετε εφόσον θέλετε να έχετε το μηχάνημα μέσα στο σπίτι. Εκεί συνδέετε μία έξοδο του DELTA PRO. ΠΡΟΧΟΧΗ!!! 1. Ο ηλεκτρολόγος πρέπει να απομονώσει τον ουδέτερο για να μη δίνει η μπαταρία πίσω στο δίκτυο ρευμα και σκοτώσει κανέναν άνθρωπο και 2. ΠΡΩΤΑ συνδέουμε το καλώδιο από το Ecoflow στην είσοδο της τροφοδοσίας του σπιτιού και ΜΕΤΑ ανοιγουμε το Ecoflow. Το καλώδιο στην άκρη του θα έχει τάση ~220V. Αν το πιάσετε, θυμαράκια! Έκανα το λάθος να ανοίξω το Ecoflow και να δώσω ρευμα στο καλώδιο πριν συνδέσω τους ακροδέκτες. Από τύχη δεν έπιασα τις άκρες! ΠΡΟΣΟΧΗ! Δεν ειναι παιχνίδι! ΜΗΝ έχετε αποσυνδεμένους ακροδέκτες αν δίνετε ρευμα στο καλώδιο! ΠΟΤΕ!!! Λίγους μήνες μετά την εγκατάσταση αυτή, ένας ηλεκτρολόγος μου είπε πως μπορούμε στον τοίχο να βάλουμε πρίζα αρσενική και να έχουμε θυληκό στο χέρι για μεγαλύτερη ασφάλεια. Έχετε το αυτό υπόψιν. Μιλήστε με επαγγελματία ηλεκτρολόγο. Update: 6/5/2024 ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΤΡΟΠΟΣ και νομίζω καλύτερος: Τελικά η πρίζα που βλέπετε στην φωτο θα καταργηθεί. Αν και έχω δει εγκαταστάσεις στο youtube με τέτοιες εξωτερικές πρίζες σε Αμερική, τελικά εμένα δε με βολευει. Το ecoflow θα μεταφερθεί στην αποθήκη και θα επιβλέπεται με την ecoflow remote οθόνη. Οπότε θα είναι ΜΟΝΙΜΑ συνδεμένο στην γραμμή του που προσφέρει και ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ σχετικά με όσα σας έγραψα για τα γυμνά καλώδια. Όταν θα χρειάζεται, απλά γυρίζεις τον μεταγωγικό χωρίς να χρειάζεται να μεταφέρεις και να συνδέεις καλώδια.

    --- Φωτογραφίες:
    Προσθέτω 2 φωτογραφίες απο τις εγκαταστάσεις που έχω σε σπίτι και επιχείρηση για να καταλάβετε περίπου τι εννοώ με τον διακόπτη και την σουκόπριζα, όπου όπως είπα, θα καταργήσω απο επιλογή μου. Η επιλογή που γράφει γεννήτρια στις φωτο εννοεί το ecoflow. Προφανώς μπορείτε να δώσετε στις πρίζες ΚΑΙ απο γεννήτρια υγραερίου/βενίνης κλπ, αλλά οχι ταυτόχρονα.

    --- Πως πάνε οι καταναλώσεις:
    Να εξηγήσω τα μεγέθη των Kwh. Οι 3600Wh καταναλώνονται ως εξής: Αν έχετε σταθερή κατανάλωση 100W, θα σας "κρατήσει" το Delta pro 36 ώρες μείον απώλειες (3600/100=36). Αν έχετε κατανάλωση 400W σταθερά ασταμάτητα (δηλαδή ψυγείο, τηλεόραση, μερικές λάμπες, σταθερό pc κλπ) θα κρατήσει πχ 8-9 ώρες μείον απώλειες. (3600/400) κλπ κλπ. Τα παραπάνω είναι στο περίπου για να συνεννοούμαστε.

    --- Τεχνική Υποστήριξη:
    Η υποστήριξη της Εcoflow μέσω της infoquest ικανοποιητική, αλλά αργή. Είχα ένα θέμα με το μικρό οχι το PRO, το πήραν, το έφτιαξαν μέσα σε 2 μήνες και το έστειλαν πίσω.

    --- Ο Θόρυβος:
    Ανεκτός μέχρι ένα σημείο για βράδυ. Λίγο παραπάνω απο κλιματιστικό να πω; Σαν δυνατός αφυγραντηρας να πω; Κάτι τέτοιο σε επίπεδα θορύβου. Όμως μετά απο κάποια watt, όταν παίρνουν μπροστά τα ανεμιστηράκια στις "γρήγορες" στροβές, ο θόρυβος είναι δυνατός! Δηλαδή, ξημερώματα δύσκολα κοιμάσαι αν το έχεις μέσα στο σπίτι. Αν έχεις πλυσταριό ή το βάλεις σε γκαράζ/αποθήκη ή τελος πάντων σε ένα άλλο δωμάτιο και κλείσεις την πόρτα, δεν έχεις πρόβλημα. (μην είναι βρώμικη η αποθήκη με υγρασία). Update: όπως είπα και πιο επάνω, εγώ το μεταφέρω τελικά απο το σπίτι στην αποθήκη.

    --- Εγκατάσταση Πάνελ:
    6 μήνες μετά προσθέσαμε 4 ΦΒ πάνελ της Ecoflow (αυτά που βγαίνουν σε διπλό πακέτο 2x400w), συνολικής ισχύος 1600W. Σε μια απο τις νεότερες φωτο που προσθέτω, βλέπετε τα μέγιστα WATT φόρτισης που μου έχει δώσει το σύστημα των πάνελ συνδεμένα σε σειρά. Την πρώτη φορά που το έβαλα 1280W από τα πάνελ με κατανάλωση μηδέν, δεν είχα επάνω φορτία και μια άλλη 1.04W με ταυτόχρονη κατάλωση 564W. Στις φωτό επίσης βλέπετε το Ecoflow να δίνει ρευμα στη σουκόπριζα και να παίρνει ενέργεια από τα πάνελ, απο την είσοδο που έφτιαξα με ένα πράγμα καπάκι που κανονικά πάει στα κεραμύδια. Το μαυρο αυτό καπάκι έπρεπε να αλλάξει αλλά τελικά το μηχάνημα θα πάει αποθήκη. (βλ. update επάνω) (Στις φωτο τα καλώδια ειναι περασμένα πρόχειρα απλά για να σας τα δείξω και το μαυρο κουτί είναι αβίδωτο επειδή θα αλλάξει τελικά. Δεν είμαι τσαπατσούλης, να μην είστε ούτε εσείς :P)

    --- Update: Με τέτοιο review και τόσες θετικές αξιολογήσεις, η infoquest οφείλει να μου στείλει μια έξτρα μπαταρία :P.

    --- Αξίζει τελικά;:
    Το VFM του μηχανήματος για κάποιον που θέλει μια γρήγορη λύση είναι ΟΚ. Δηλαδή με έναν πρόχειρο υπολογισμό πληρώνουμε περίπου 0,82€/Wh (εμένα με την εξωφρενική τιμή που το αγόρασα μου βγήκε 1,11€/Wh), αλλά αν ψαχτείτε λίγο για πιο μόνιμες εγκαταστάσεις σε αποθήκες κλπ, μπορείτε να πάρετε περισσότερες ώρες αυτονομίας με τα ίδια χρήματα. Δε θέλω να θάψω το μηχάνημα, απλά επειδή οι θετικές αξιολογίσεις ξέφυγαν λίγο, θέλω να είμαι ξεκάθαρος μην πάρω κάποιον στο λαιμό μου που θα νομίζει οτι το ecoflow είναι η απόλυτη λύση. ΟΧΙ, είναι μία γρήγορη καλή λύση για κάποιον που δε θέλει να μπλέξει με μπαταρίες, inverter, ρυθμιστές φόρτισης κλπ επειδή είτε δε γνωρίζει είτε δεν έχει διαθέσιμο χώρο. Αυτά.

    --- Update 9/6/2024: Λόγω της κακής μεταχείρισης μου από την Ecoflow και της μέτριας μεταχείρισης μου από την infoquest, αποφάσισα να ψαχτώ λίγο παραπάνω και μπορώ να πω πως μετάνιωσα τα χρήματα που έριξα σε όλα τα Delta. Ο λόγος που εμείς φτιάξαμε το σύστημα είναι λόγω προβλημάτων υγείας. (ψυγεία για φάρμακα κλπ). Δυστυχώς όμως ανακαλύπτω όσο ψάχνομαι πως η επένδυση στα Delta ήταν λάθος. Με 1500 ευρώ περίπου αγοράζεις υβριδικό inverter που μπορεί να πάρει ΚΑΙ ΔΕΗ ΚΑΙ Μπαταρίες ΚΑΙ string από φωτοβολταϊκα και δίνει 10.000 Watt στην έξοδο, οχι 3600W όπως το Delta pro. Οπότε με ένα σύστημα έχεις ό,τι χρειάζεσαι. Το inverter δηλαδή κάνει κατανάλωση όση ενέργεια δίνουν τα πάνελ και μετά το υπόλοιπο το ζητάει από μπαταρίες ή ΔΕΗ εφόσον υπάρχουν. Δυστυχώς ή ευτυχώς ΔΕΝ θα αγοράσω εξτρά μπαταρίες για το Delta. Θα κρατήσω το Delta pro σαν «backup» λύση για άλλες περιπτώσεις με εξωτερικές δουλειές και το σπίτι θα πάρει από κανονικό εύκολο γρήγορο σύστημα ΦΒ. Τα αστεράκια μου από 5 πάνε στα 3. ΠΡΟΣΟΧΗ: Ξαναλέω ότι είναι μια καλή γρήγορη λύση, αλλά όχι για όλους. Ιδανικά για θέματα υγείας που το στήσαμε εμείς και για ολόκληρο το σπίτι, να αποφύγετε την αγορά του.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Επιβεβαιωμένη αγορά από GoldenByte

Ερωτήσεις

5 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
jimnyawd

θα ήθελα να ρωτήσω αν συνδεθεί το ecoflow σε μια πριζα και τοποθετηθεί μεταγωγικός διακόπτης στον κεντρικό πίνακα τότε θα μπορεί όλο το σπίτι να τροφοδοτείται με ρευμα απο το μηχάνημα; αυτή η πρίζα που θα είναι συνδεδεμένο μπορεί να αντέξει όλο αυτό το φορτίο;;
πρέπει να γίνει κάποια άλλη μετατροπή; ευχαριστώ,

jimnyawd

ευχαριστώ πολυ για τις πληροφορίες. γνωρίζετε αν η πρίζα που θα είναι συνδεδεμένο το ecoflow θα μπορει να αντέξει το φορτιο που θα περνάει απο αυτή για να τροφοδοτήσει ολο το υπολοιπο σπιτι; θα χρησιμοποιείται σε περιπτώσεις διακοπής ρεύματος για να τροφοδοτει βασικές συσκευες. οπως καταψύκτη, ψυγειο, φώτα και φορτιση συσκευών. στο μέλλον ίσως μπει και δευτερο μηχάνημα.

nikoskaramarkos

περιμένω το ecoflow Delta Pro σε λίγες μέρες κ έχω 2 ερωτήσεις. 1η τι περιλαμβάνει η συσκευασία κ 2η μέχρι πόσα panels v τι τύπου; Μόνο της ecoflow;Έχω ήδη 3x250 στημένα πάνω από το τροχόσπιτο. Ευχαριστώ εκ τον προτέρων!!!

alexchr

Μπορει να σηκώσει μέχρι 150 V τάση.
Αν υποθέσω ότι έχεις 3 πανελ των περίπου 35V, βάλτα σε σειρά και είσαι μια χαρά.
Μπορείς να προσθέσεις και 4ο άνετα

Bell_din

Απαντω στον nikoskaramarkos. Υπαρχει περιπτωση να μην εχει ερθει καλιμπραρισμενο το BMS του μηχανηματος απο το εργοστασιο. Υπαρχει ενας απλος τροπος να το φτιαξεις εαν φταιει αυτο. Θα το αφησεις να ξεφορτισει τελειως και μετα θα το φορτισεις στο 100% και θα το αφησεις κανα μισαωρο ακομα. Ελπιζω να βοηθησα

Δες όλες τις ερωτήσεις (5)
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες