TP-LINK TL-SG1016DE v7 Unmanaged L2 Switch με 16 Θύρες Gigabit (1Gbps) Ethernet
Switches

TP-LINK TL-SG1016DE v7 Unmanaged L2 Switch με 16 Θύρες Gigabit (1Gbps) EthernetΚωδικός: 35412820

Βασικά χαρακτηριστικά:

  • L2 Managed
  • Ταχύτητα Μεταγωγής 32 Gbps
  • 16 θύρες Gigabit Ethernet
  • 8K MAC Address Table
  • Τοποθέτηση σε Rack
  • Διαστάσεις 294 x 180 x 44 χιλιοστά
Δες όλη την περιγραφή
89,89
ΠαράδοσηΠέμ, 03 Οκτ - Δευ, 07 Οκτ
+5,00 €μεταφορικά

Επιλεγμένο κατάστημα

Αναφορά προϊόντος

Πώς το Skroutz είναι δίπλα σου μετά την αγορά;

After-sales Υποστήριξη

Αν παρουσιάσει βλάβη, μίλα απευθείας με το Skroutz! Εμείς θα σε βοηθήσουμε σε όλα και θα βρούμε την καλύτερη λύση για σένα, χωρίς ταλαιπωρία.

Δες αναλυτικά

Δωρεάν Επιστροφές

Αν αλλάξεις γνώμη ή αν δεν είναι στο μέγεθος που ήθελες, μπορείς να επιστρέψεις την παραγγελία σου εντελώς δωρεάν, με τον πιο εύκολο & γρήγορο τρόπο για σένα!

Δες αναλυτικά

Τι είναι το πράσινο κουμπί;

Δες το βίντεο

από 89,89 €

Περιγραφή

Το TP-LINK TL-SG1016DE V7 είναι ένα διαχειρίσιμος switch με 16 θύρες Ethernet, που απευθύνεται σε μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις, γραφεία και οποιονδήποτε χρήστη που χρειάζεται ένα αξιόπιστο και αποδοτικό switch για το δίκτυό του.

Επιπλέον, διαθέτει διάφορα χαρακτηριστικά διαχείρισης δικτύου που επιτρέπουν στους χρήστες να παρακολουθούν και να διαχειρίζονται το δίκτυό τους με αποτελεσματικό τρόπο.

Αποτελεσματική διαχείριση

To Gigabit Easy Smart της TP-LINK, TL-SG1016DE switch προσφέρει παρακολούθηση δικτύου για τους χρήστες να παρακολουθούν τη συμπεριφορά traffic. Με τις λειτουργίες Port Mirroring, πρόληψη βρόχου και διαγνωστικά καλωδίων, το TL-SG1016DE μπορεί να ανακαλύψει και ακόμη και να εντοπίσει προβλήματα σύνδεσης στο επιχειρηματικό σας δίκτυο.

Επιπλέον, οι διαχειριστές μπορούν να ορίσουν την προτεραιότητα της κυκλοφορίας με βάση την προτεραιότητα θύρας και την προτεραιότητα θύρας / 802.1p / DSCP, για να διασφαλίσουν ότι η φωνή και το βίντεο είναι πάντα καθαρά, ομαλά και χωρίς καθυστέρηση. Επιπλέον, για τη βελτίωση της ασφάλειας και της απόδοσης δικτύου, το TL-SG1016DE υποστηρίζει MTU VLAN, port-based VLAN και 802.1Q-based VLAN λειτουργίες.

Το TL-SG1016DE είναι μια αναβάθμιση από το Unmanaged Switch plug-and-play, προσφέροντας εξαιρετική αξία ενώ ενισχύει το δίκτυό σας και προσφέρει παρόμοια υψηλή αξία στον τελικό χρήστη.

Go Green με το Ethernet σας

Τώρα έχετε την επιλογή go green όταν κάνετε αναβάθμιση σε δίκτυο gigabit! Αυτή η νέα γενιά TL-SG1016DE 16-Port Gigabit Easy Smart Switch διαθέτει τις πιο πρόσφατες ενεργειακά αποδοτικές τεχνολογίες που μπορούν να επεκτείνουν σημαντικά τη χωρητικότητα του δικτύου σας με πολύ λιγότερη ισχύ. Ρυθμίζει αυτόματα την κατανάλωση ενέργειας ανάλογα με την κατάσταση σύνδεσης και το μήκος του καλωδίου για να περιορίσει το αποτύπωμα άνθρακα του δικτύου σας.

Όταν ένας υπολογιστής ή εξοπλισμός δικτύου είναι απενεργοποιημένος, η αντίστοιχη θύρα ενός παραδοσιακού switch θα συνεχίσει να καταναλώνει σημαντικές ποσότητες ισχύος. Το TL-SG1016DE μπορεί να ανιχνεύσει αυτόματα την κατάσταση σύνδεσης κάθε θύρας και να μειώσει την κατανάλωση ισχύος των θυρών αδράνειας.

Εύχρηστο

Το TL-SG1016DE είναι εύκολο στη χρήση και τη διαχείριση. Η αυτόματη διασταύρωση MDI / MDI-X σε όλες τις θύρες εξαλείφει την ανάγκη για καλώδια crossover ή θύρες uplink. Η αυτόματη διαπραγμάτευση σε κάθε θύρα ανιχνεύει την ταχύτητα σύνδεσης μιας συσκευής δικτύου (είτε 10, 100 ή 1000 Mbps) και προσαρμόζεται έξυπνα για συμβατότητα και βέλτιστη απόδοση.

Το μικρό του μέγεθος το καθιστά ιδανικό για επιτραπέζιους υπολογιστές με περιορισμένο χώρο, ενώ μπορεί επίσης να τοποθετηθεί σε Rack, βολικό και ασφαλές. Οι δυναμικές λυχνίες LED παρέχουν την κατάστασης εργασίας σε πραγματικό χρόνο και βασική διάγνωση σφαλμάτων.

Περιεχόμενα συσκευασίας

  • TL-SG1016DE
  • Καλώδιο τροφοδοσίας
  • Οδηγός εγκατάστασης
  • CD
  • Σετ Rackmount
  • Πόδια καουτσούκ

Κατασκευαστής

TP-LINK

Χαρακτηριστικά

Χαρακτηριστικά Δικτύου

Τύπος
Unmanaged
Layer
L2
PoE
Όχι

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

Συνδέσεις Ethernet
16 Port
Ταχύτητα Θυρών Ethernet
1000 Mbps
Ταχύτητα Μεταγωγής
32 Gbps
Πίνακας Διευθύνσεων MAC
8000 entries
Τοποθέτηση σε Rack
Ναι

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Ερωτήσεις

18 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Kapelis_Packaging

Το προϊόν που παραλάβατε είναι όντως managed; Θέλω να μπορώ να το διαχειριστώ για να ρυθμίσω VLAΝ.

Δες όλες τις ερωτήσεις (1)