Bosch Ψυγειοκαταψύκτης 321lt Total NoFrost Υ186xΠ60xΒ66.5εκ. Inox
Ψυγεία

Bosch Ψυγειοκαταψύκτης 321lt Total NoFrost Υ186xΠ60xΒ66.5εκ. Inox Κωδικός: 35566830

Βασικά χαρακτηριστικά:

  • Χωρητικότητα: 321 lt
  • Total NoFrost
  • Θόρυβος: 35dB
  • Διαστάσεις: 186 x 60 x 66.5 cm

Ψυγειοκαταψύκτης της Bosch με χωρητικότητα 321 λίτρα, που μπορεί να καλύψει άνετα τις ανάγκες ενός ζευγαριού ή και μιας οικογένειας 3 ατόμων.

Οι χρήστες που το έχουν αγοράσει το ξεχωρίζουν κυρίως γιατί ψύχει ικανοποιητικά τα τρόφιμα.

Δες όλη την περιγραφή
637,89
ΠαράδοσηΠαρ, 16 Αυγ - Τρί, 20 Αυγ
+157,00 €μεταφορικά

Πωλείται από

Αγοράζοντας μέσω Skroutz έχεις:

Δωρεάν παράδοση σε όροφοΕπικοινωνία από τη μεταφορική πριν την παράδοση

Πώς το Skroutz είναι δίπλα σου μετά την αγορά;

After-sales Υποστήριξη

Αν παρουσιάσει βλάβη, μίλα απευθείας με το Skroutz! Εμείς θα σε βοηθήσουμε σε όλα και θα βρούμε την καλύτερη λύση για σένα, χωρίς ταλαιπωρία.

Δες αναλυτικά

Δωρεάν Επιστροφές

Αν αλλάξεις γνώμη ή αν δεν είναι στο μέγεθος που ήθελες, μπορείς να επιστρέψεις την παραγγελία σου εντελώς δωρεάν, με τον πιο εύκολο & γρήγορο τρόπο για σένα!

Δες αναλυτικά

Τι είναι το πράσινο κουμπί;

Δες το βίντεο

από 637,89 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. 849,00 €

  2. 670,00 €

  3. 637,90 €

  4. 637,89 €

  5. 637,98 €

  6. 644,00 €

  7. 670,00 €

  8. 780,00 €

  9. 716,00 €

  10. 705,00 €

  11. BOSCH KGN367LDF

    Δωρεάν παράδοση σε όροφο για αγορές μέσω Skroutz!
    Προϊόντα καταστήματος
    790,00 €

  12. 678,00 €

  13. 695,00 €

  14. 710,00 €

  15. 639,00 €

  16. 643,00 €

  17. 713,04 €

  18. Ψυγειοκαταψύκτης Bosch KGN367LDF

    Δωρεάν παράδοση σε όροφο για αγορές μέσω Skroutz!
    Προϊόντα καταστήματος
    788,92 €

  19. 644,00 €

  20. 648,90 €

  21. 637,89 €

  22. 749,00 €

  23. 639,00 €

  24. 689,00 €

Περιγραφή

Πολύ μεγάλος χώρος για τα φρέσκα τρόφιμα.

Το ευρύχωρο σύστημα αποθήκευσης και φρεσκάδας VitaFresh XXL <0°C> προσφέρει το ιδανικό περιβάλλον αποθήκευσης για τα φρέσκα τρόφιμα. Διατηρεί χαμηλότερες θερμοκρασίες για το ψάρι και το κρέας και κρατά πραγματικά φρέσκα τα φρούτα και τα λαχανικά σας.

Πείτε αντίο στην απόψυξη του ψυγειοκαταψύκτη σας.

Ξεχάστε την ταλαιπωρία της απόψυξης. Η τεχνολογία NoFrost διατηρεί σταθερή την κυκλοφορία του ξηρού αέρα, σε ολόκληρο τον ψυγειοκαταψύκτη, και έτσι αποτρέπει τη συσσώρευση πάγου. Δεν θα ταλαιπωρηθείτε ποτέ ξανά με την απόψυξη, ούτε κινδυνεύετε να δείτε να δημιουργούνται πάλι σταλακτίτες.

Το περιεχόμενο του ψυγείου σας, στο προσκήνιο.

Ο LED φωτισμός σάς βοηθά να βλέπετε ξεκάθαρα ό, τι περιέχει το ψυγείο σας. Οι λυχνίες LED έχουν μεγαλύτερη διάρκεια ζωής σε σχέση με τις συμβατικές και φωτίζουν το εσωτερικό της συσκευής με άπλετο, λαμπερό, λευκό φως. Επιπλέον, είναι πλήρως εντοιχιζόμενες και σας προσφέρουν καθαρό και ομοιόμορφο φωτισμό, χωρίς να θαμπώνει, όλων των τροφίμων μέσα στο ψυγείο. Πλέον τίποτα δεν μένει ξεχασμένο.

Προστατεύει το κατεψυγμένο φαγητό από την απόψυξη.

Τα κατεψυγμένα τρόφιμα πρέπει να καταψύχονται όσο το δυνατόν γρηγορότερα προκειμένου να διατηρούν τις βιταμίνες τους, τη διατροφική τους αξία, την όψη και τη γεύση τους. Με τη λειτουργία του αυτόματου SuperFreezing μικρές ποσότητες τροφίμων καταψύχονται γρηγορότερα ενώ αποφεύγεται η απόψυξη των ήδη κατεψυγμένων τροφίμων. Ο καταψύκτης αναγνωρίζει τις αυξήσεις στη θερμοκρασία και την προσαρμόζει αυτόματα για καλύτερες συνθήκες αποθήκευσης.

Τα δύο ξεχωριστά κυκλώματα ψύξης διευκολύνουν περισσότερο και εξοικονομούν ενέργεια.

Τα δύο ξεχωριστά κυκλώματα ψύξης, σας επιτρέπουν να ελέγχετε ανεξάρτητα τα τμήματα της συντήρησης και της κατάψυξης. Με τα εύχρηστα ηλεκτρονικά χειριστήρια, μπορείτε να ρυθμίζετε τις θερμοκρασίες τους μεμονωμένα και να αποφεύγετε τη μεταφορά των οσμών.

Το ψυγείο που ξέρει, πώς να διατηρείται δροσερό.

Ενεργοποιώντας τη λειτουργία SuperCooling πριν πάτε για τα ψώνια σας, χαμηλώνει η θερμοκρασία για ένα μικρό χρονικό διάστημα, ώστε τα νέα σας τρόφιμα να διατηρηθούν στη σωστή θερμοκρασία. Η θερμοκρασία χαμηλώνει με το πάτημα ενός κουμπιού (κατά 2°C κατ' ελάχιστο). Για να αποφευχθεί η σπατάλη ενέργειας, η λειτουργία επανέρχεται αυτόματα στις αρχικές συνθήκες μετά από περίπου 6 ώρες.

Κατασκευαστής

Bosch

Χαρακτηριστικά

Κωδικός Προϊόντος
KGN367LDF

Γενικά

Τύπος
Ψυγειοκαταψύκτης
Retro
Όχι
Χρώμα
Inox

Νέα Ενεργειακή Ετικέτα

Ενεργειακή Κλάση
D
Ετήσια Κατανάλωση Ενέργειας
199 kWh/y
Συνολική Χωρητικότητα
321 lt
Χωρητικότητα Κατάψυξης
103 lt
Χωρητικότητα Συντήρησης
218 lt
Επίπεδο Θορύβου
35 dB
Ενεργειακή Κλάση Θορύβου
B

Δυνατότητες & Λειτουργίες

Εντοιχιζόμενο
Όχι
Σύστημα Ψύξης
Total NoFrost
Αναστρέψιμη Πόρτα
Ναι
Έξοδος Κρύου Νερού
Όχι
Έξοδος για Παγάκια
Όχι
Ενσωματωμένο Μίνι Μπαρ
Όχι

Διαστάσεις

Ύψος
186 cm
Πλάτος
60 cm
Βάθος
66,5 cm

Smart Ιδιότητες

Wi-Fi
Όχι
Bluetooth
Όχι

Εγγύηση

Επιμέρους Εγγύηση Κατασκευαστή
10 χρόνια στον Συμπιεστή

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

Εικόνες αξιολογήσεων

Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων

Αξιολογήσεις χρηστών

  • Yper_Keimenos
    3
    5 στους 5 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Οι παρατηρήσεις μου είναι οι εξής:
    .......
    1) Παρόλο που ο κατασκευαστής είναι η Bosch το ψυγείο δέν είναι τόσο καλοφτιαγμένο. Τα ράφια είναι πλαστικά, και η πλάτη είναι πρόχειρο-κολλημένη, με αλουμινοταινία που κατά τόπους ξεχειλίζει σιλικόνη. Το αφρώδες μονωτικό υλικό στην πλάτη είναι εκτεθειμένο και εύκολα τραυματίζεται εάν ασκηθεί πίεση επάνω του. Επίσης του λείπει η αίσθηση στιβαρότητας που είχαν ψυγεία του παρελθόντος. Τέλος ακόμη και οι οπές αλλαγής φοράς στην πόρτα είναι εκτεθειμένες. Δεν μπήκαν κάν στον κόπο να τις ταπώσουν. Λεπτομέρειες θα μου πείς αλλά ο διάβολος κρύβεται στις λεπτομέρειες. Επίσης ώς χώρα κατασκευής αναγράφεται η Πολωνία αλλά ο συμπιεστής (το μοτέρ) είναι κινέζικος. Μάλλον στην Πολωνία συναρμολογείται, άντε ίσως να κατασκευάζεται και κανένα ράφι.
    ..........
    2) Η απόδοση, είναι η αναγραφόμενη. Σε θερμοκρασία περιβάλλοντος 30 με 31 C καταναλώνει 0,6 Kwh/24h. Τον χειμώνα αναμένω ότι θα έχει ακόμη χαμηλότερη κατανάλωση. Από το επίπεδο θορύβου περίμενα κάτι καλύτερο. Με ανοικτές τις μπαλκονόπορτες δεν ακούγεται πολύ, όμως με κλειστές ακούγεται αρκετά. Ειδικά επειδή είναι τοποθετημένο στην σαλοκουζίνα, όπου και καθόμαι. Με δύο λόγια , για συσκευή κατηγορίας θορύβου Β, είναι θορυβώδης. Συγκεκριμένα είναι πιστοποιημένο για 35 dB αλλά εγώ μέτρησα , με δικό μου όργανο, περίπου 48 dB στον συμπιεστή. Επίσης μετά από λίγο καιρό χρήσης έχει αρχίσει να σφυρίζει κατά την λειτουργία του. Όχι πολύ δυνατά αλλά όσοι έχουν θέμα με τους υψίσυχνους ήχους θα ενοχλούνται.
    ........
    3) Το μοτέρ έχει εγγύηση 10 έτη αλλά για να ενεργοποιηθεί θα πρέπει να δηλωθεί στην ιστοσελίδα της Bosch, με τον σειριακό του αριθμό. Το καντράν ελέγχου και ενδείξεων είναι πλαστικό και δεν μου ενέπνευσε εμπιστοσύνη. Για να ενεργοποιηθεί θέλει μέτριο πάτημα με το δάκτυλο
    .......
    4) Η εσωτερική διαρρύθμιση, της συντήρησης, είναι μέτρια πρός κακή. Τα δύο ράφια για φρούτα και νωπά κρέατα , σύν το ράφι για μπουκάλια, δεν αφήνουν πολύ χώρο για άλλα τρόφιμα και σκεύη, όπως π.χ κατσαρόλα με φαγητό. Χρειάστηκε να τα αφαιρέσω ώστε να έχω περισσότερο διαθέσιμο χώρο. Τα ράφια της πόρτας είναι χαμηλά και δεν προσφέρουν επαρκή στήριξη σε μπουκάλια και συσκευασίες. Εξαιρείται το χαμηλότερο που έχει επαρκές βάθος. Ευτυχώς η πόρτα δεν θέλει πολύ δύναμη για να ανοίξει και τα πράγματα δεν τραντάζονται πολύ ώστε να πέσουν.
    .......
    5) Η διαρρύθμιση της κατάψυξης είναι καλή ιδιαίτερα και λόγω του μεγάλου βάθους που έχει το ψυγείο. Προσωπικά με κάλυψε για τις καταψυγμένες πίτες και λαχανικά.
    ......
    6) Η αποβολή θερμότητας γίνεται από το πλάϊ και θέλει περίπου 2 πόντους περιθώριο από κάθε μεριά, ώστε να κυκλοφορεί ελεύθερα ο αέρας. Από την μία πλευρά εντοπίζεται το κύκλωμα της συντήρησης και από την άλλη της κατάψυξης. Ανάλογα με τις ανάγκες μπορεί να λειτουργεί είτε το ένα ή το άλλο κύκλωμα ή και τα δύο. Με αυτό τον τρόπο έχω δεί κατανάλωση από 30 Watt (ελάχιστη) έως 60 watt (μέγιστη), κατά την λειτουργία του.
    .....
    Σε γενικές γραμμές μέτρια πράγματα και δεν αξίζει 700 ευρώ. Το αγόρασα μέσω προγράμματος ανακυκλώνω και μου βγήκε μισοτιμής , αλλά στην κανονική τιμή είναι υπερτιμημένο για την ποιότητα που προσφέρει. Τα μηχανικά μέρη φαίνονται καλά αλλά το σασί , το επίπεδο θορύβου και η διαρρύθμιση όχι και τόσο. Τελική βαθμολογία 6/10.

    • Ψύξη τροφίμων
    • Χωρητικότητα κατάψυξης
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    • Μέτριος θόρυβος
    • Χωρητικότητα συντήρησης
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Εργονομία χώρου
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • alphaprior
    4
    0 στους 1 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Αναβαθμισα σε αυτο το ψυγειο ερχομενος απο το παλιο που ειχα στο πατρικο μου Πιτσος 30ετιας 70εκ φαρδος με καταψυξη επανω κ οχι κατω οπως ειναι αυτο. Ηθελα το νεο ψυγειο να ειναι το ιδιο φαρδυ αλλα ηταν κ ψηλοτερα κ αρκετα ακριβοτερα μοντελα.
    1.85εκ υψος για καποιους το τελευταιο ραφι θα ειναι μη προσβασιμο οχι ευκολα τουλαχιστον.
    Στο φαρδος σε περιοριζει αν θες να βαλεις καποιο μεγαλο σκευος αλλα αυτο σε σπανιες περιπτωσεις, λυση βρισκεις.
    Τωρα στα χαρ/κα του ψυγειου

    Αρνητικα:
    Δεν εχει λαβες
    Δυστυχως τα περισσοτερα μοντελα δεν εχουν λαβες καποια μεγαλυτερα εχουν. Το συγκεκριμενο εχει μονο υποδοχες στο πλαι σε ολο το μηκος της πορτας οχι κ τοσο ωραιο αισθητικα αλλα κ καθολου βολικο οταν πας ν ανοιξεις την πορτα. Πρεπει να γυριζεις το χερι για να πιασεις την πορτα απ το πλαϊ.
    Χωρος Ψυξης:
    Οχι κ τοσο καλη διαρυθμιση, Αρχικα ενα τεραστιο συρταρι για λαχανικα/φρουτα. Τοσο μεγαλο που δεν προκεται να γεμισει ποτε, σπαταλη χωρου.
    Το συρταρι πιανει κ το κατω μερος της πορτας με αποτελεσμα να τρωει ενα ραφι που θα μπορουσε να ειναι για μπουκαλια.
    Απ τα 3 διαθεσιμα ραφια στην πορτα μονο μια χωραει μπουκαλια η μπουκαλακια σαλτσες κλπ οι αλλες χωρανε μονο μικρα πραγματα βαζακια κλπ. Εναλλακτικη ειναι να καταργησεις το 1 ραφι για να βαζεις μπουκαλακια.
    Το καλοκαιρι το κατω ραφι εχει μπουκαλια με νερο οποτε δεν μενει πολυς χωρος.
    Το ραφι που παρεχεται για να βαζεις τα μπουκαλια ξαπλωτα ουσιαστικα καταργει το απο κατω ραφι κ δεν σου μενει πολυς χωρος. Κ φυσικα αν δεν ειναι σφραγισμενα μπουκαλια ειναι παλυ πιθανον να σταζουν.
    Οποτε κ το ραφι αφαιρεθηκε.
    Φωτισμος αρκετα καλος θα ηταν καλυτερα να υπηρχε κ στο πισω μερος μιας κ οταν γεμιζει το ψυγειο χανεται λιγο φως.
    Χωρος καταψυξης.
    Για μενα 1 ατομο 3 συρταρια ειναι υπερβολικα ενω στην ψυξη εχω λιγο χωρο στην καταψυξη μου περισσευει κ αυτο ειναι στανταρ σε ολα τα ψυγεια αυτου του τυπου.
    Βολικα τα συρταρια μεν αλλα ενα ραφι θα ηταν πρακτικο για ευκολια. Οταν θελω να βαλω παγακια δυσκολο να μην τρεξουν νερα.
    Στον εξοπλισμο κ στην ποιοτητα θα περιμενα περισσοτερα. Τα πλαστικα μερη δεν φαινονται πολυ γερα.
    Απο εξοπλισμο ουσιαστικα ανυπαρκτος. Απλα μια παγοθηκη κ αυγοθηκες που ειναι πρακτικα αχρηστες μιας κ πιο ασφαλη τ αυγα στην αρχικη τους συσκευασια.

    Θετικα:
    Στα θετικα μπορω να παρατηρησω μονο οτι ειναι ενα καλο καινουργιο ψυγειο σιγουρα κλασεις ανωτερο ενεργειακα απ το παλιο.
    Το control panel ειναι ωραιο αισθητικα κ χρησιμο να ελεγχεις το ψυγειο χωρις να τ ανοιγεις.
    Μπορει να κατεβασει θερμοκρασιες μεχρι -24 στην καταψυξη εντυπωσιακο, Αλλα με το -18 που ειναι προ-ρυθμισμενο ειναι στανταρ για την διατηρηση τροφιμων για μεγαλο χρονικο διαστημα.

    Σιγουρα αναφερω περισσοτερα αρνητικα παρα θετικα αλλα εχουν να κανουν περισσοτερο με την διαρυθμιση κ την συγκριση αναμεσα στα κλασικα ψυγεια κ τους ψυγειοκαταψυκτες.
    Παρολο που μ ενοχλουν καποια πραγματα προτιμω τα συρταρια στην καταψυξη απ το χαος που ειχα στην πρηγουμενη.
    Πριν αγορασετε ψυγειο δειτε το απο κοντα σκεφτειτε που κ πως βαζετε τα πραγματα στο παλιο σας πως σας βολευει καλυτερα κ δειτε απο κοντα το καινουργιο κ αν σας εξυπηρετει κ αν αξιζει να θυσιασετε καποιες ευκολιες.

    • Ψύξη τροφίμων
    • Χωρητικότητα κατάψυξης
    • Αθόρυβο
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    • Χωρητικότητα συντήρησης
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Εργονομία χώρου
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Επιβεβαιωμένη αγορά

    • Ψύξη τροφίμων
    • Χωρητικότητα συντήρησης
    • Χωρητικότητα κατάψυξης
    • Αθόρυβο
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Εργονομία χώρου
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
  • Επιβεβαιωμένη αγορά

    • Ψύξη τροφίμων
    • Χωρητικότητα συντήρησης
    • Χωρητικότητα κατάψυξης
    • Αθόρυβο
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Εργονομία χώρου
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
  • Επιβεβαιωμένη αγορά

    • Ψύξη τροφίμων
    • Χωρητικότητα συντήρησης
    • Χωρητικότητα κατάψυξης
    • Αθόρυβο
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Εργονομία χώρου
    • Σχέση ποιότητας-τιμής

Ερωτήσεις

27 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Maria_Karanika30

Ξαφνικά άρχισε να χτυπάει το alarm και να αναβοσβήνουν οι θερμοκρασίες τι μπορεί να έγινε?

Δες όλες τις ερωτήσεις (1)
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες