Ad
Midea XtremeSave Series AG1-12NXD6-I/AG1-12N8D6-O Κλιματιστικό Inverter 12000 BTU A+++/A++ με Ιονιστή και WiFi
Κλιματιστικά - Air Condition

Midea XtremeSave Series AG1-12NXD6-I/AG1-12N8D6-O Κλιματιστικό Inverter 12000 BTU A+++/A++ με Ιονιστή και WiFi Κωδικός: 35720692

Βασικά χαρακτηριστικά:

  • 12000 BTU
  • Ενεργειακή κλάση: A+++/A++
  • Wi-Fi
  • Ιονιστής

Το κλιματιστικό της εταιρείας Midea έχει ισχύ 12000 BTU και είναι κατάλληλο για χώρους από 18m² έως 25m².

Δες όλη την περιγραφή
639,00
ΠαράδοσηΠαρ, 26 Ιουλ - Τρί, 30 Ιουλ
+65,00 €μεταφορικά

Πωλείται από

Αγοράζοντας μέσω Skroutz έχεις:

Δωρεάν παράδοση σε όροφοΕπικοινωνία από τη μεταφορική πριν την παράδοση

Πώς το Skroutz είναι δίπλα σου μετά την αγορά;

After-sales Υποστήριξη

Αν παρουσιάσει βλάβη, μίλα απευθείας με το Skroutz! Εμείς θα σε βοηθήσουμε σε όλα και θα βρούμε την καλύτερη λύση για σένα, χωρίς ταλαιπωρία.

Δες αναλυτικά

Δωρεάν Επιστροφές

Αν αλλάξεις γνώμη ή αν δεν είναι στο μέγεθος που ήθελες, μπορείς να επιστρέψεις την παραγγελία σου εντελώς δωρεάν, με τον πιο εύκολο & γρήγορο τρόπο για σένα!

Δες αναλυτικά

Τι είναι το πράσινο κουμπί;

Δες το βίντεο

από 619,00 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. Κλιματιστικό Inverter Midea XTREME SAVE AG1-12NXD6-I/AG1-12N8D6-O

    Δωρεάν παράδοση σε όροφο για αγορές μέσω Skroutz!
    639,00 €

  2. MIDEA XTREME SAVE ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟ 12.000 BTU INVERTER AG1-12NXD6-I / AG1-12N8D6-O

    Δωρεάν παράδοση σε όροφο για αγορές μέσω Skroutz!
    619,00 €

  3. 638,00 €

  4. 638,00 €

  5. 695,00 €

  6. 639,00 €

  7. 624,70 €

  8. Επίσημος μεταπωλητής

    Midea Xtreme Save II AG1-12NXD6-I/AG1-12N8D6-O (ΣΕ 10 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ)

    Δωρεάν παράδοση σε όροφο για αγορές μέσω Skroutz!
    648,99 €

Περιγραφή

Τεχνολογία Inverter Quattro

Η αποκλειστική τεχνολογία Inverter Quattro της Midea αξιοποιεί στο έπακρο τον περιστροφικό συμπιεστή, κάνοντας τον έναν από τους αποδοτικότερους στον κόσμο. Οι συμπιεστές Inverter της Midea λειτουργούν δυναμικά, αποδοτικά, γρήγορα και σταθερά, ταυτόχρονα και τα 4 σε 1, κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες φορτίου. Με την τεχνολογία Inverter Quattro το κλιματιστικό είναι ικανό να παρέχει το επιθυμητό επίπεδο ψύξης με τη λιγότερη δυνατή κατανάλωση ενέργειας, που διατηρεί τη θερμοκρασία σταθερή και δημιουργεί συνθήκες άνεσης κατά τη διάρκεια της ημέρας και της νύχτας.

Ενεργειακή κλάση Ψύξης/Θέρμανσης

Η ενεργειακή κλάση των κλιματιστικών Midea σε όλες τις ζώνες, απόρροια των πολύ υψηλών εποχιακών συντελεστών απόδοσης (SEER & SCOP), μειώνει αισθητά την κατανάλωση ρεύματος, συμβάλλοντας περεταίρω στη μείωση των εκπομπών ρύπων στην ατμόσφαιρα και εξασφαλίζοντας ταυτόχρονα τη μέγιστη απόδοση του κλιματιστικού.

Super Ιονιστής

Ο Super Ιονιστής εξαλείφει τις οσμές, την σκόνη, τον καπνό και τα σωματίδια γύρης, απελευθερώνοντας ανιόντα και κατιόντα, προσφέροντας φρέσκο και υγιεινό αέρα.

3D Air Flow

Το 3d air flow προσφέρει τρισδιάστατη διάχυση του αέρα χάρη στην οριζόντια και κάθετη κίνηση των περσίδων, εξασφαλίζοντας δροσερό αέρα σε κάθε γωνιά του χώρου.

Αποστείρωση 56°C

Σε αντίθεση με την κανονική λειτουργία αυτοκαθαρισμού, στη λειτουργία αποστείρωσης 56°C ο εναλλάκτης θερμότητας θερμαίνεται στους 56°C για 30 λεπτά, σκοτώνοντας έτσι έως και το 99,9% των βακτηρίων μετά από δύο μόνο κύκλους χρήσης.

Τεχνολογία UVC

Η τεχνολογία αποστείρωσης UVC χρησιμοποιεί κυρίως το βαθύ υπεριώδες φως UVC για την ακτινοβολία μονοκύτταρων μικροοργανισμών, των οποίων καταστρέφει άμεσα τη δομή του DNA και του RNA στα ζωντανά σώματά τους, έτσι ώστε οι μικροοργανισμοί να χάνουν την ικανότητά τους να αναπαράγονται και επιτυγχάνουμε το αποτέλεσμα της πλήρους αποστείρωσης.

Οικολογικό Ψυκτικό Υγρό R32

Χρησιμοποιεί το οικολογικό ψυκτικό υγρό R32, το οποίο είναι φιλικό προς το περιβάλλον και έχει 68% χαμηλότερο δυναμικό υπερθέρμανσης του πλανήτη συγκριτικά με το R410A. Επιπλέον, το R32 μπορεί να αποδώσει ίση θερμική ισχύ με το R410A με μικρότερη κατά 30% ποσότητα ψυκτικού, πράγμα που σημαίνει ότι απαιτείται λιγότερο ψυκτικό μέσο για κάθε μονάδα. Ως αποτέλεσμα, οι συνολικές εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα μπορούν να μειωθούν κατά περίπου 75%. Ένα ακόμα πλεονέκτημα είναι ότι το R32 δεν είναι μίγμα αλλά ομογενές ρευστό και μπορεί να ανακυκλωθεί πιο εύκολα και να ξαναχρησιμοποιηθεί.

Ενεργειακή απόδοση

Το κλιματιστικό ανήκει στην ενεργειακή κλάση A+++, στην ψύξη και στην ενεργειακή κλάση A++ στη θέρμανση (μέση ζώνη). Η ενεργειακή κλάση μετριέται σε μια χρωματική κλίμακα επτά βαθμίδων από Α+++ έως D, με την κλάση Α+++ να είναι η αποδοτικότερη, ενώ αντίθετα η κλάση D, η ελάχιστα αποδοτική.

Επιπλέον υπάρχουν οι δείκτες SEER και SCOP, οι οποίοι απεικονίζουν ρεαλιστικότερα την πραγματική ενεργειακή απόδοση των κλιματιστικών.

  • SEER (Εποχιακός βαθμός ενεργειακής απόδοσης) αντιπροσωπευτικός για ολόκληρη την εποχή ψύξης.Ορίζεται ως λόγος της ετήσιας απαιτούμενης ψύξης προς την ετήσια κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας (η ετήσια κατανάλωση ψύξης βασίζεται σε 350 ώρες λειτουργίας). Ενδεικτικά για ένα κλιματιστικό Α κλάσης και άνω ο δείκτης SEER είναι από 5.10w/w μονάδες και πάνω.
  • SCOP (Εποχιακός συντελεστής απόδοσης) αντιπροσωπευτικός για ολόκληρη την εποχή θέρμανσης.Ορίζεται ως λόγος της ετήσιας απαιτούμενης θέρμανσης προς την ετήσια κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας (η ετήσια κατανάλωση θέρμανσης βασίζεται σε 1400 ώρες λειτουργίας). Ενδεικτικά για ένα κλιματιστικό Α κλάσης και άνω ο δείκτης SCOP είναι από 3.40w/w μονάδες και πάνω.

Κατασκευαστής

Midea

Χαρακτηριστικά

Οδηγοί Προϊόντος

Εγχειρίδιο Χρήσης

Απόδοση

Ισχύς Ψύξης
12000 BTU
Ισχύς Θέρμανσης
13000 BTU

Δυνατότητες & Λειτουργίες

WiFi
Ναι
Ιονιστής
Ναι
Φίλτρα Αέρα
Ναι
Οικολογικό Ψυκτικό Υγρό (R32)
Ναι
Χρώμα
Λευκό

Ενεργειακή Κλάση

Ψύξης
A+++
Θέρμανσης (Μέση Ζώνη)
A++
Βαθμός Απόδοσης Ψύξης (SEER)
8,5 W/W
Βαθμός Απόδοσης Θέρμανσης (SCOP)
4,6 W/W
Κατανάλωση Ψύξης
157 kWh/y
Κατανάλωση Θέρμανσης
797 kWh/y

Ισχύς Θορύβου

Εσωτερικής Μονάδας
55 dB
Εξωτερικής Μονάδας
61 dB

Φυσικές Διαστάσεις

Μήκος Εσωτερικής Μονάδας
83,5 cm
Ύψος Εσωτερικής Μονάδας
29,5 cm
Βάθος Εσωτερικής Μονάδας
20,8 cm
Μήκος Εξωτερικής Μονάδας
76,5 cm
Ύψος Εξωτερικής Μονάδας
55,5 cm
Βάθος Εξωτερικής Μονάδας
30,3 cm

Εγγύηση

Επιμέρους Εγγύηση Κατασκευαστή
3 χρόνια σε όλα τα ηλεκτρικά και μηχανικά μέρη, 10 χρόνια στον Συμπιεστή

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

Εικόνες αξιολογήσεων

Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
+2Εικόνες

Αξιολογήσεις χρηστών

  • PETROS_TSIGKRIS
    5
    4 στους 4 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Μετα απο 1,5 χρονο χρησης οι φώτο τα λενε ολα. Στους 28 με 29 το καλοκαίρι και 18 με 19 το χειμώνα κυρίως σε 24ρη λειτουργία για μέγιστη οικονομία.

    • Αθόρυβο
    • Απόδοση στη θέρμανση
    • Απόδοση στην ψύξη
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Κατανάλωση
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Giorgos_Michalopoulos47
    4
    1 στους 2 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Μια εβδομάδα σε λειτουργία.Αθορυβο.Σαν 12αρι βεβαια οπου εγω το επελεξα σε ενα σαλονι,τραπεζαρια,κουζινα αρκετα ζεστο δεν θα πω οτι του εδωσα και τα ευσημα.Καταναλωση?Στους 25 στο τερμα δυνατο περιπου 1 κιλοβατώρα την ωρα.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Konst__Koulouris
    5
    4 στους 4 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Η αξιολόγηση αφορά ισχύς ψύξης: 12.000 BTU. Παρελήφθη και τοποθετήθηκε χθες (11-07-2023). Οι πρώτες εντυπώσεις είναι άριστες, δεν είχα κανένα πρόβλημα με τη σύνδεση στο wi-fi, αθόρυβο, αποδοτικό, όσο για την κατανάλωση θα επανέλθω με άλλη δημοσίευση.

    • Αθόρυβο
    • Απόδοση στην ψύξη
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • nikosm66
    4
    20 στους 20 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Στις 3 εβδομάδες που το δουλεύω μια χαρα είναι.
    Πολύ προσοχή στην τοποθέτηση.
    Το ποιο ακριβό μηχάνημα να βάλει κάποιος αν δεν τοποθετεί σωστά θα υπάρχουν προβλήματα.
    Πολλά προβλήματα παρουσιάζονται μετα απο μια κακή εγκατάσταση.
    Τι σημαίνει αυτο...
    Όπου υπάρχει κουρμπα στις σωληνώσεις προσοχη να μην έχουν τσακίσει και δεν φαίνεται κατω απο τη μόνωση,και σε ένα έμπειρο τεχνικό μπορεί να συμβεί αλλά θα το καταλάβει και πρέπει να το αποκαταστήσει στον απειρο αν συμβεί το ποιο πιθανό να μην το καταλάβει (τσακισμένη χαλκοσωλήνα σημαίνει κακή απόδοση αλλα και μικρότερη διάρκεια ζωής του συμπιεστή)
    Επίσης αν τσακίσει η σωλήνα της αποχέτευσης απο την πρώτη κιόλας λειτουργία θα τρέχουν τα συμπυκνώματα (νερά) απο το εσωτερικό μηχάνημα.
    Οπωσδήποτε στο τέλος πρέπει να γίνεται κενό στις σωληνώσεις με αντλία κενού και οχι απλώς εξαέρωση όπως κάνουν πολλοί από βιασύνη.
    Καλύτερα είναι η σύνδεση του καλωδίου της παροχής του ρεύματος να είναι σταθερή σε κάποιο μπουατ η στον πίνακα ρεύματος και οχι με φις σε πρίζα και ακόμα χειρότερα να έχει και ταφ.
    Υπάρχουν και άλλες λεπτομέρειες για τη σωστή εγκατάσταση .
    Προτιμηστε εναν έμπειρο τεχνικό ψυκτικό, κάποιοι δεν είναι καν ψυκτικοί.
    Κάτι ακόμα που δημιουργεί προβλήματα είναι οι στραβοί τοίχοι, θέλει τρόπο να μπει σωστά η βάση απο το εσωτερικό και το εξωτερικό μηχάνημα,
    Σε στραβό τοίχο (οχι επίπεδο) παρουσιάζονται κραδασμοί και άλλοι περίεργοι ήχοι χωρίς να φταίει το μηχάνημα.
    Ιδιαίτερα στην εξωτερική μονάδα καλό είναι να μπαίνουν σινεμπλόκ (μαλακά όμως) βοηθούν στη μείωση έως και εξαλείφουν εντελώς τους θορύβους.

    • Απόδοση στην ψύξη
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Μέτριος θόρυβος
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • sakisxt95
    1
    7 στους 25 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    είναι χαλια μουγκριζει σαν τραίνο και ακούγεται σε όλη την οικοδομή.. καλέσαμε 2 φορες το σέρβις το επίσημο και μας λέγαν άλλον νταλον χωρι ς να δώσουν λύση και είναι κ μέσα στην εγγύηση..Τι να πω λυπάμαι. το αγόρασα βάσει στατιστικών κ ξεγελαστικα... 12 αρι Είναι

    • Απόδοση στην ψύξη
    • Κατανάλωση
    • Θορυβώδες
    • Απόδοση στη θέρμανση
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • AnargyrosB
    5
    46 στους 48 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Αγοράσαμε και τοποθέτησαμε στο ίδιο σπίτι τα ακόλουθα κλιματιστικά της μιντέα σειρά XTREME SAVE SERIES.

    Προτιμήσαμε την εν λόγω εταιρεία, από τα τσλ που είναι τα φτηνά της μιτσουμοίσι λόγω χαμηλότερης κατανάλωσης ρεύματος και περίπου ίδιας τιμής. Να ξέρετε τόσο η τσλ, όσο και η μιντέα έχουν σοβαρές αντιπροσωπείες στην Ελλάδα με μεγάλες αποθήκες και άμεση διαθεσιμότητα ανταλλακτικών εάν χρειαστεί κάτι.

    Απο εκεί και πέρα θέλαμε να αγοράσουμε κλιματιστικά με μεγάλη κυκλοφορία και πολλές πωλήσεις για να έχουμε πιο άμεσα ανταλλακτικά εάν χρειαστεί κάτι.

    Αγοράσαμε και τοποθέτησαμε στο ίδιο σπίτι τα ακόλουθα κλιματιστικά.

    MIDEA AG-1 2N8D6-O των 1 12.000 BTU. Προτιμήθηκε για το σαλόνι γιατί καίει λιγότερο ρεύμα και δουλεύει τουλάχιστον 4 ώρες κάθε μέρα.
    MIDEA AG2 12NXDO-1/AG2 12N8 D0-O των 12.000 BTU για υπόγειο μεγάλο ενιαίο χώρο
    MIDEA AG2 09NXD0-O των 9.000 BTU για 2 υπνοδωμάτια

    Μείναμε πολύ ικανοποιημένοι και σε θέρμανση και σε ψύξη.

    Για υπνοδωμάτια μικρούς χώρους που τα κάνετε συμπληρωματική χρήση του τύπου 2-3 ώρες ή 5 το καλοκαίρι όταν κοιμάστε προτιμήστε το μοντέλο AG2 είναι πιο οικονομικό και τα διάφορα στα χρήματα κόστους απόκτησης δεν θα τα πάρετε πίσω από την διαφορά στο ρεύμα.

    Για μεγάλους χώρους το κύριο κλιματισμό του σπιτιού που δουλεύει πολύ προτιμήστε το AG1 σε 12 άρι, θα σας γλυτώσει λεφτά σε ρεύμα.

    Μην προτιμήσετε το AG1 σε 9 άρι δεν έχει νόημα οικονομικά και να δουλεύει όλη μέρα.

    Μην τοποθετήσετε combo units που είναι 1 εξωτερική μονάδα και πολλές εσωτερικές... Θα γεμίσετε τον τόπο όλο σωλήνες και χαλάει πρώτα η εξωτερική μονάδα και μετά τα μέσα. Άρα θα μείνετε συνολικά χωρίς κλιματισμό με 1 υλική αποτυχία (πλακέτα, μοτέρ ή και τα 2).

    Τα κλιματιστικά αυτά ενώ δεν το γράφει πουθενά.
    Έχουν πιστοποίηση EUROVENT.

    Μην κοιτάτε Α+++ κλπ αλλά πόσες KWώρες γράφει σε ετήσια βάση και έτσι να συγκρίνετε αλλιώς θα μπερδευτείτε.

    Δεν έρχονται με αντικραδασμικές βάσεις μέσα στην συσκευασία όπως τα φουτζίτσου, ελτζι, ινβέντορ που φτιάχνονται στο ίδιο ακριβώς εργοστάσιο γιατί δεν κάνουν θόρυβο, δεν τρίζουν. Αν θέλετε να βάλετε αντικραδασμικές βάσεις κοστίζουν περίπου 30 με 35 Ευρώ ανά κλιματιστικό. Εγώ έχω μια περίεργη στο 6ο που γκρινιάζει χρόνια και τα συγκεκριμένα κλιματιστικά όλα μαζί αναμένα δεν ενόχλησαν. Το γράφω για αυτούς που επιλέγουν και με αυτό το κριτήριο.

    Απο θόρυβο 53 με 55 decibel μετρημένο με decibelόμετρο

    Ελπίζω αυτή η αξιολόγηση να βοηθήσει μελλοντικά κι άλλους καταναλωτές.

    • Αθόρυβο
    • Απόδοση στη θέρμανση
    • Απόδοση στην ψύξη
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • paraponiaris_91
    5
    26 στους 27 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Το αγόρασα κυρίως για ψύξη μιας κ μου είπαν ότι σε φουλ season το συγκεκριμένο προϊόν καταναλώνει 107 kw. Το ανάβεις κ πραγματικά σε ένα λεπτό το δωμάτιο 38τμ είναι κρύο κ σε πέντε λεπτά παγωνει κ το απέναντι δωμάτιο που είναι 12τμ! Μηδέν θόρυβο! Αξίζει παιδιά με κλειστά μάτια! Ζεστή δεν έχει δοκιμαστεί ακόμα θα επανέλθω σε λίγους μήνες!

    • Αθόρυβο
    • Απόδοση στη θέρμανση
    • Απόδοση στην ψύξη
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Επιβεβαιωμένη αγορά

    • Αθόρυβο
    • Απόδοση στην ψύξη
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Κατανάλωση

Ερωτήσεις

20 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες